I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 3. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 4. Yhdistyksen PysähdysTauko
 5. Kesäkuntoon 2022
 6. Tenttiviikon sulkapallo 14.4.
 7. AK x PT Wappuspåra 20.4.
 8. Save the date: Wappuviikon Krokettipiknik 25.4.
 9. IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.
 10. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 11. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 12. Hallituksen kokoukset 2022

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Kotikeittokilpailu 2022
 3. Kutsu opiskelijatyöpajaan ma 25.4.
 4. Opintopalaute
 5. Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV
 6. Hae CHEM-kurssiapulaiseksi 2022-2023

III    MUUT

 1. Pullaa ja hattaraa Alvarin aukiolla opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 13.4.
 2. Julkun myyjä-kickoff 13.4.
 3. Vaikeiden laulujen sitsit 15.4.
 4. Sitsikilpailut 16.4.
 5. Aalto Cocktail Workshop: Prohibition 19.4.
 6. Aalto Open Air 21.4.
 7. Julkun Juhlallinen Julkaisu 21.4.
 8. Wärikarnevaali 23.4.
 9. Wappuvaihto 28.4.
 10. Walpurin kierros 29.4.
 11. Dipolin Wappu 30.4.
 12. AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.
 13. POKAn keväthaukireissu toukokuussa Turun saaristossa
 14. Teekkarispeksi 2022: Signaali – Huhtikuun näytökset!
 15. T150 – Teekkaripistekortti
 16. Teekkarius 150
 17. Radiodiodi
 18. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

13.4. Julkun myyjä-kickoff
14.4. Tenttiviikon sulkapallo
16.4. Sitsikilpailut
20.4. AK x PT Wappuspåra
21.4. Aalto Open Air
21.4. Julkun Juhlallinen Julkaisu
23.4. Wärikarnevaali

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 10.1. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

(ylös)

2.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo. 21–22! Tiedossa rentoa sählyn tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

4.       Yhdistyksen PysähdysTauko

PysähdysTauko on tauolla tämän viikon

Tenttiviikon vuoksi tämän viikon PysähdysTaukoa ei järjestetä. pHuone on kuitenkin tuttuun tapaan muuten jäsenistön käytettävissä. Nähdään ensi viikon tauolla!

(ylös)

5.       Kesäkuntoon 2022

Summer is approaching and for the third year in a row, it’s time to get back into healthy habits! Kesäkuntoon is a phrase loosely translated to “summer fitness”, used in the context of getting fit for summer. The four weeks long event is a type of friendly competition between different teams and also between the guilds TiK vs. PT!

 

In the competition as you complete small life and health improving tasks you’ll collect points for your own team and guild. At the end of the campaign the best teams and the better guild will be rewarded!

 

“But!” I hear you saying, “I’m not athletic? What do you mean ‘summer fitness’? I can’t even walk up the stairs without getting out of breath!” Well, fear not! For as many points as can be gathered through sports and fitness, you can gather just as many from things that have nothing to do with moving your body, like sleeping or meditating!

 

Are you ready to turn your life around?

 

Join the official Telegram chat of the competition to take part in the competition and to get more info and tips: https://t.me/+4ggBtMfTgv9iODY8

 

Registration, entering and traking points etc. is all done through a Telegram bot: @kesakuntoon_bot

provided to us by our amazing friends!

 

What: Kesäkuntoon 2022

When: 4.4. – 1.5.

Where: Anywhere you want!

Why: To maintain healthier lifestyle and compete against the other guild and teams

Price: Free!

(ylös)

6.       Tenttiviikon sulkapallo 14.4.

Tenttiviikon sulkapallovuoro torstaina 14.4. klo 14-16! PT:lle on varattu monitoimihallin B-lohkon 4 kenttää, eikä osallistuminen maksa mitään! Ilmoita asiakaspalvelussa mihin olet menossa, niin sisääntulo menee sujuvasti.

 

Unisportin asiakaspalvelusta on mahdollista vuokrata sulkapallomaila vuoron ajaksi 2€ hintaan. Sulkapalloja ei ole vuokrattavana, mutta niitä voi ostaa hintaan 3€/kpl tai tuoda omat. Vuokramailojen määrä on rajallinen, joten omien mailojen tuominen on suotavaa. Pelaaminen on sallittua vain sisäpelikengillä. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

7.       AK x PT Wappuspåra 20.4.

Wappu lähestyy kovaa vauhtia, ja niin lähestyy myös AK x PT Wappuspåra! Hyppää spåran kyytiin ja kiidä wapputunnelmaan mahtavan seuran, viihdyttävän ohjelman sekä uusien tuttavuuksien saattelemina. Luvassa on esimerkiksi Spårabingoa ja karaokea, välivesijoogaa unohtamatta!

 

Wappuspåra lähtee Mikonkadun pysäkiltä keskiviikkona 20.4. klo 17 ja kyytiin on mahdollista hypätä samalta pysäkiltä myös klo 18. Ajelu päättyy Mikonkadulle klo 19. Varauduthan matkaan omin virvokkein!

 

Ilmoittautuminen aukeaa ke 13.4. klo 18 ja sulkeutuu su 17.4. klo 23:55 muuttuen samalla sitovaksi.

 

HUOM! Ilmon aukeamisajankohta on normaalista (ja aiemmin ilmoitetusta) poikkeava, koska tenttiviikko.

 

MITÄ? Wappuisa spåra-ajelu

MISSÄ? Helsingissä, lähtö Mikonkadulta

MILLOIN? 20.4. klo 17-19

MITÄ MAKSAA? 6€

DC? Haalarit

MIKSI? Koska AK ja PT ja WAPPU!

(ylös)

8.       Save the date: Wappuviikon Krokettipiknik 25.4.

Wappuviikon starttaa PT:n Krokettipiknik, jossa pääsee pelaamaan krokettia ja nauttimaan snackseistä. Tapahtuma alkaa ma 25.4. klo 16 Smökin edustalta. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

(ylös)

9.       IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.

Taas on aika juhlia Wappua IK:n ja PT:n Wanhusten (2+) kesken! Suuntaa siis Smökkiin tiistaina 26.4. mukanasi rutkasti wappumeininkiä ylläsi haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä!!

 

Paikkoja on 180 ensimmäiselle ilmoittautujalle, joten ole nopea! Ilmoittautuminen aukeaa 12.4. tenttiviikon vuoksi poikkeuksellisesti klo 21:00, ja sulkeutuu 19.4. klo 23.55 muuttuen samalla sitovaksi. Linkki ilmoittautumiseen: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/146

 

MITÄ? Wanhojen Wappusitsit

MISSÄ? Smökissä

MILLOIN? 26.4.2022

MITÄ MAKSAA? 13€

DC? Haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä

MIKSI? Wappu & IK!!

(ylös)

10.    Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

11.    Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

12.    Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:00 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella.

(ylös)

II        CHEM

13.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

14.    Kotikeittokilpailu 2022

Kemistikillan jo perinteeksi muodostunut Kotikeittokilpailu tullee taas! Tänä vuonna kisa järjestetään OK20 alakerrassa 19.4. alkaen klo 18. Ilmoittautuminen kisaan osallistuville on auki kemistikillan nettisivuilla ja nyt viimeistään on aika panna padat porisemaan!

 

Muistutuksena vielä, että tuotteen laadun, tyylin tai kokoonpanon suhteen ei ole tarkempia rajoituksia, kunhan uskallat juoda sitä itse ja siihen on laitettu oma panos muodossa tai toisessa (vähintään yksi (1) rusina). Voit myös halutessasi osallistua kilpailuun useamman eri keitoksen voimin.

 

* Jos olet tulossa vain seuraamaan kisaa, maistelemaan tuotoksia ja aloittelemaan wappua, ilmoittautumista ei vaadita! *

Tapahtuma on kaikille avoin.

(ylös)

15.    Kutsu opiskelijatyöpajaan ma 25.4.

Haluatko olla vaikuttamassa opetuksen digitaalisiin ratkaisuihin ja jakaa kokemuksiasi etäopiskelusta? Entä onko sinulla ideoita kurssien kehittämiseen?

Mitä: Tervetuloa CHEMin opiskelijoille suunnattuun työpajaa, jossa pääset ideoimaan ja rakentamaan ehdotuksia opetuksen ja oppimisen digitaalisuuden kehittämiseksi. Työpajassa syvennytään pohtimaan erityisesti etäajan hyviä opiskelukäytänteitä sekä vuorovaikutusta.

Kenelle: Työpaja on suunnattu Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoille (kandi-, maisteri-, tohtori- ja vaihto-opiskelijat). Osallistujamäärä 20 hlöä. Työpaja järjestetään kaksikielisenä suomeksi ja englanniksi.

Miksi: Työpaja on osa opettajien digipedagogiseen osaamiseen liittyvää CHEM DigiPeC-projektia, jonka yhtenä tavoitteena on kehittää opetuksen ja oppimisen digitaalisuutta opiskelijoiden tarpeet huomioiden. Työpajassa nousseet ideat sekä tuotokset esitellään CHEM opetushenkilöstölle, ja niitä tullaan hyödyntämään opetuksen kehittämisessä.

Missä: Otaniemen kampuksella. Tarkka paikka ilmoitetaan työpajaan osallistuville myöhemmin. Milloin: Ma 25.4 klo 13 – 15. Ilmoittautuminen Webropolissa tämän linkin kautta 18.4. mennessä. Mikäli ilmoittautuminen menee täyteen, on mahdollista jäädä jonotuslistalle. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan erikseen yhteydessä. Linkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/1B806E4434BFE50D

Kuka: Työpajan järjestävät CHEMin opiskelija- ja opettajapalvelut. Lisätietoa voi kysyä Suvi Toivoselta (suvi.toivonen (at) aalto.fi) tai Sannamari Hörköltä (sannamari.horkko (at) aalto.fi)

(ylös)

16.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

17.    Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV

Jos sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen tai haluat noutaa labrapassisi, voit tulla ilman ajanvarausta opintoneuvojien pisteelle kysymään ja keskustelemaan. Opintoneuvojien opintoneuvola sijaitsee pääaulassa vahtimestarin koppia vastapäätä (Kemistintie 1).

 

Keskiviikkoisin:

 • joka viikko (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 ja 12-14
 • parittomat viikot (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 (ruotsinkielinen opintoneuvoja)

 

Perjantaisin:

 • joka viikko (11.3.-8.4.) klo 10-12

 

CHEM-kandidaattiohjelman opintoneuvojat

Julia Tofferi ja Aarni Aspi, kandi-neuvojat-chem(at)aalto.fi

CHEM-maisteriohjelman opintoneuvoja

Melissa Hendrén, msc-advisors-chem(at)aalto.fi. TG:melissahendren

Ruotsinkielinen opintoneuvoja

Charlotta Livman, studieradgivare-chem(at)aalto.fi, TG: @ChalleLivman

Vaihtoneuvoja

Songwen He, kv-neuvoja-chem(at)aalto.fi, TG: @zokehe

(ylös)

18.    Hae CHEM-kurssiapulaiseksi 2022-2023

Hei Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelija! Kiinnostaako joustava osa-aikatyö, jolla tuet omia opintojasi? Tule kurssiapulaiseksi lukuvuodelle 2022–2023!

 

Kurssiapulaisuus kannattaa! Syksystä 2020 alkaen voit saada opetuksesta tuntipalkan (15 € / h) lisäksi myös opintopisteitä (2 op / opetuskerta)!

 

Kurssiapulaisen tehtävässä on hohtoa:

– Edistät samanaikaisesti opintojasi ja talouttasi!

– Syvennät omaa ymmärrystäsi kandikurssien teemoista.

– Työnantajat arvostavat opetuskokemusta.

– Tutustut uusiin ihmisiin ja pääset työskentelemään hyvänhenkisessä porukassa.

– Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohessa.

– Työmatka jää lyhyeksi, kun olet jo valmiiksi kampuksella.

– Olet paalupaikalla vaikuttamassa kurssien opetuskäytäntöihin.

 

Hae kurssiapulaiseksi täyttämällä lomake osoitteessa:

https://link.webropolsurveys.com/S/ABBAD8C0543DED7D

 

Haku on auki huhtikuun puoliväliin 15.4. asti. Sama hakulomake on käytössä sekä uusilla hakijoilla että

aiemmin kurssiapulaisena toimineilla. Ensikertalaiset kutsumme haastatteluihin huhti-toukokuun

aikana.

 

Lisätietoja löytyy kurssiapulaishaun kotisivulta osoitteesta https://wiki.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=170859302

 

Kurssiapulaishausta järjestetään myös infotilaisuus keskiviikkona 6.4. klo 15–16 salissa Ke2.

 

Tiedot kaikista valinnoista ilmoitetaan toukokuussa ja lopulliset opetustehtävät sovitaan syys- ja kevätlukukausien alussa.

 

Lisätietoja:

Lauri Partanen (lauri.partanen@aalto.fi)

Kemian ja materiaalitieteen laitos

(ylös)

III      MUUT

19.    Pullaa ja hattaraa Alvarin aukiolla opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 13.4.

Opiskelijoiden mielenterveyspäivää vietetään 13.4., ja tämän kunniaksi AYY:n yhteisöjaosto Aava tarjoilee opiskelijoille ilmaista pullaa päivän piristykseksi. Tulethan siis moikkaamaan meitä Alvarin aukiolla keskiviikkona 13.4. klo 12-16:30 tentin, koulu- tai työpäivän jälkeen ❤

(ylös)

20.    Julkun myyjä-kickoff 13.4.

Tule teroittamaan myyntitaitosi huippuunsa ja korkkaamaan käyntiin Julkun myyntikausi vuosimallia 2022!

Parhaat vinkit sisäisen piirimyyjäsi paljastamiseen saat Julkulta ja Aalto Ventures Programilta Julkun myyjä-kickoffissa 13. huhtikuuta klo 17.00 alkaen Rantsulla. Ohjelmassa on ennen kaikkea juomaa, pizzaa ja myyjäenergiaa, mutta myös myyntivinkkejä ja käytännön tietoa myynnistä.

 

AVP polkaisee klo 18:00 käyntiin spesiaalisti Julkku-myyjiä varten räätälöidyn Smashing Sales! -kokonaisuuden, ja pistää parhaan osaamisensa peliin auttaakseen myyjiä tykittelemään myyntiennätykset tauluun Wappuna 2022. AVP:n rento ohjelma sisältää ainakin cocktailien sekoittelua ja myyjäkylttien taitelua, very nice!

 

AVP:n osuuden jälkeen myyjien vapaassa käytössä on Rantsun sauna ja palju, ja tietenkin ilmaiset virvokkeet.

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/9H99qAguH

(ylös)

21.    Vaikeiden laulujen sitsit 15.4.

Oletko kiinnostunut vaikeiden sitsilaulujen oppimisesta, kuulemisesta tai ihan helppojenkin laulujen oikeasta laulutavasta? Nyt siihen on mahdollisuus sillä Laulukuttuuritoimikunta (LaKuTmk) järjestää vaikeiden laulujen sitsit 15.4!

 

Laulukulttuuritoimikunta haluaa edistää Otaniemen laulukulttuuria nostamalla esiin myös vaikeampia tai vähemmän tunnettuja lauluja sekä tunnettuja mutta muuten vain aina pieleen meneviä lauluja.

 

Jos tällainen herttää kiinnostusta, saavu OK20 yläkertaan 15.4. klo 18:00. Itse sitsit alkavat 18:30.

 

Liput löydät täältä:

https://kide.app/events/32ad8403-41ea-49b3-8a7c-ec926adc922c

 

Mitä: Vaikeiden laulujen sitsit

Missä: Otakaari 20 yläkerta

Milloin: 15.4. 18:00

Miksi: Niin hyvää laulukulttuuria✨

DC: Cocktail

Hinta: 15e

(ylös)

22.    Sitsikilpailut 16.4.

Aurinko paistaa ja perinteiset Sitsikilpailut palaavat jälleen Wapun alla hellimään riehakasta Otaniemen kansaa! Kerää siis kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 16.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan!

 

Lisätietoa ja ilmottautumislinkki: https://fb.me/e/4Cbz7AQSk

 

Mitä: Sitsikilpailut 2022!

Missä: Alvarin aukio

Milloin: 16.4. klo 13.00 ->, Jatkot OK20 klo 18->

Maksaa: Ei mitään!

(ylös)

23.    Aalto Cocktail Workshop: Prohibition 19.4.

Hello cocktail people!

 

Aalto Cocktail’s deliciously popular cocktail workshop is here again! You’ll get to learn how to craft classic drinks from the prohibition era, hand-picked and taught by our experienced masters of cocktails.

 

Price is 15 € and it includes all needed material for the training as well as access to the knowledge of our top cocktail specialists!

IN SHORT:

WHAT: Cocktail Workshop: Prohibition
WHERE: 100 Monkeys (Jämeräntaival 11 G)
WHEN: 19.4. at 18:00
PRICE: 15€
TICKETS: https://holvi.com/…/produ…/5e942d78f2a6b5945b8e2e18985ef338/

(up)

24.    Aalto Open Air 21.4.

Etkö millään malttaisi odottaa ensi kesän festareita? Onko wappuaattoon vielä liian monta luentojen täyteistä aamua?

 

Aalto Open Air valloittaa Alvarinaukion jälleen kahden vuoden tauon jälkeen! Nämä Otaniemen wapun aloittavat festarit eivät jätä ketään kylmäksi vaan tuovat mukanaan keväistä lämpöä koko Otaniemen kansalle. Festaripäivää voi viettää muun muassa niin beerpongturnauksessa, erilaisissa saunoissa kuin reivikontissakin. Päivä huipentuu kello 21 alkavaan Jukka Pojan konserttiin!

 

Onko toiveenasi päästä esiintymään lavalla koko Otaniemen kansalle ja herättää opiskelijoissa iloista wapputunnelmaa? Hae esiintyjäksi Aalto Open Airiin 21.4.! Tämä on mahdollisuutesi saada näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa ja päästä pitämään hauskaa lavalle!

 

Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa halukkuutesi esiintymiseen.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0377CHYR0EKKo6ccnH8gerlyG78TOm9CpS6vkhn0TjZUMDNQQUJBS1NBWENIOFozU1BWS1A3RExFQSQlQCN0PWcu

 

 

MITÄ? Kaikille avoimet festarit Otaniemen sydämessä
MILLOIN? Torstaina 21.4. kello 16 alkaen
HINTA? Ilmainen!
MIKSI? Koska Wappu tulee!

 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/670036060881869/?ref=newsfeed

(ylös)

25.    Julkun Juhlallinen Julkaisu 21.4.

Hetki, jota me kaikki olemme jännityksestä soikeina odottaneet, on käsillä. Julkku julkaistaan juhlallisesti torstaina 21.4!   Aalto-yliopiston kandidaattikeskuksen Aalto-sali täyttyy kuplivasta tunnelmasta, Julkku-myyjistä ja taatusti valtavan huutiksen arvoisesta viihdepläjäyksestä.

Tämä kertakaikkisen huikea kokonaisuus alkaa kutakuinkin elleipä jopa täsmällisesti klo 18:00 vain Julkku-myyjille osoitetulla Cocktail-tilaisuudella, jossa on tarjolla kurkunkostuketta ja herkkuja ilmaiseksi myyjille. Koko wappukansalle julkaisutilaisuus avaa ovensa klo 19:00. Julkkarin jälkeen nyt sitä saa, nyt sitä saa reppunsa täyteen Julkkuu ja muutakin karnevaalitunnelmaa Julkun konteilta Väreen edestä!

Mitä: Julkun Juhlallinen Julkaisu
Missä: Kandidaattikeskuksen Aalto-Sali
Milloin: 21.4. klo 18:00 Julkkumyyjien cocktail-tilaisuus, Julkaisu 19:00
FB-tapahtuma: https://fb.me/e/1GAnA5wQZ

(ylös)

26.    Wärikarnevaali 23.4.

Teekkarius 150 -vuoden tapahtumatoimikunta räjäyttää pankin lauantaina 23.4., kun Wärikarnevaali valloittaa Otaniemen! Karnevaalin keskipiste on suuri väriesterata, jossa rohkeat kilpailijat pääsevät joukkueissa kisaamaan ja temmeltämään värijauheen ympäröimänä. Kasaa siis itsellesi 2-8 hengen joukkue kisaamaan!

 

Lipunmyynti on auki kide.appissa 5.-12.4.

https://kide.app/events/9e5e97cc-33ca-4713-ba43-42f21cb6e6fe

Huom! Kunkin kisaajan tulee ostaa oma lippu ja ilmoittaa joukkueensa lipun oston yhteydessä.

 

Kilpailijoille sekä katsojille järjestetään lisäksi kaikenlaista värikästä puuhaa kilparadan ympäristössä, mihin on vapaa pääsy! Alvarin aukiolle keskittyvältä karnevaalialueelta löytyy kaikenlaista Wappuista tekemistä, tunnelmaa ja seuraa! Karnevaali aukeaa Alvarilla klo 12 ja kilpailu starttaa klo 13.

 

Otaniemen kiltojen, opiskelijajärjestöjen ja kerhojen on mahdollista tuoda oma kojunsa tapahtumaan. Ilmoita oma järjestösi tapahtumaan tällä lomakkeella:

 

https://forms.office.com/r/6ZAKravhBy

FB: https://fb.me/e/1tYRFPhVT

(ylös)

27.    Wappuvaihto 28.4.

Hervannassa pärähtää, kun joukko Otaniemen opiskelijoita valloittaa Tampereen wappumeiningin 28.4. Tarjolla päivän aikana on monenmoista tekemistä, mm. Untuvikkojen korkeakoulua, SIMAkisaa ja huikeat SIMAbilejatkot. Lisäksi halukkaat voivat hypätä Wappunyssen kyytiin. Päivän reissuun lähdetään klo 9 Otaniemestä, ja kotiin palataan yön pikkutunneilla. Tätä tilaisuutta et halua missata, matkaan mahtuu vain 60 nopeinta ilmoittautujaa!

Lipun hinta on 30€ sisältäen matkat edestakaisin ja jatkot. Liput tulevat myyntiin Kide.appiin torstaina 14.4. klo 12 osoitteessa: https://kide.app/events/1162a5c3-94c4-4884-ae87-f9cc8a8ee66b

Tapahtumaa mukana järjestämässä Tampereen Teekkarit!

 

Wappuvaihto on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi

(ylös)

28.    Walpurin kierros 29.4.

Walpurin kierros saapuu taas kerran todellisessa loistossaan järisyttämään, innostamaan ja yhdistämään koko Otaniemen kansaa sekä kaikkia Aalto-mielisiä 29.4. Illan aikana koko Teekkarikylän valtaa Walpurin ajan massiivisin rastikiertely vailla vertaistaan. Pidä siis huolta ettet vain ole erehtynyt keksimään mitään muuta tekemistä Wappuaaton aattona.

Kierros alkaa klo 20 Yöjäynän alkupamauksen jälkeen ja kestää yömyöhään. Mikäli kierroksen jälkeen vielä mehuja on jäljellä, voi iltaa jatkaa AaltoDJ:n ja Pelmun järjestämille Wappufestareille.

Ilmoittautumista ei tarvita vaan riittää että löydät itsesi paikalle. Kiertely tapahtuu 4-10 hengen joukkueissa. Rastikarttoja jaetaan tapahtumapäivänä ympäri Otaniemeä. Parhaat kiertelijät palkitaan huikeilla palkinnoilla Smökillä Wappuriehan julistuksessa Wappuaattona.

Mikäli mielit rastinpitäjäksi, voit ilmoittautua tämän linkin kautta 22.4. mennessä https://lomake.ayy.fi/…/walpurin-kierros-22-tour-de…/

Kaikki tahot ovat tervetulleet pitämään rastia. Parhaat rastinpitäjät palkitaan myös Wappuriehassa ja lisäksi he saavat myös veloituksetta yhdeksi illaksi käyttöönsä jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

 

Mitä: Walpurin kierros
Missä: Otaniemen yössä
Milloin: 29.4. klo 20 alkaen
Miksi: Koska wappu on vain kerran vuodessa

(ylös)

29.    Dipolin Wappu 30.4.

Wappu on julistettu, joten niin myös julistetaan Dipolin Wappu kahden vuoden odotuksen jälkeen! Kiidä Ihmemaahan eli Dipoliin 30.4. pistämällä jalalla koreaksi ja painamaan lakit päähän yhdessä keskiyön koittaessa. Näitä bileitä et todellakaan halua missata! ????????

 

Pysykää kuulolla, sillä lisää infoa on luvassa!

 

Liity Dipolin Wapun telegramkanavalle: https://t.me/dipolinwappu

Seuraa Instagramissa: dipolinwappu

(ylös)

30.    AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.

AYY:n yhteisöjaosto Aava myy lippuja ja järjestää hypeä nostattavat bussikuljetukset Akateemiseen Aurajokilaivuritutkintoon (AATU) torstaina 5.5. Turkuun ja takaisin!

 

Bussit lähtevät torstaina 5.5. klo 11 Otaniemestä ja lähtevät takaisin Turusta perjantain puolella klo 2:30. Lipun hinta on 35 euroa ja se sisältää kuljetukset Turkuun ja takaisin sekä varsinaisen approlipun. Jatkopaikkana näissä lipuissa on Apollo ja Armas, joissa juhlat etenevät Portion Boysin tahdissa.

 

Yhdistettyjen appro- ja bussilippujen myynti alkaa ennakkotiedoista poiketen tiistaina 5.4. klo 11 Kide.appissa (https://kide.app/events/df5c9205-8a7f-4ccb-bd93-e4f2356faf2f). Lippuja on rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea!

 

Tarkempia tietoja tapahtumasta löydät sen nettisivuilta, https://aatu.fi/. Tule mukaan nauttimaan keväisestä Turusta ja ota kaverisi mukaan myös!

 

MITÄ: Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (AATU) kyyteineen
MILLOIN: Torstaina 5.5.
MISSÄ: Turussa
MITÄ MAKSAA: 35€
MIKSI: Keväinen Turku ja hypebussit!

(ylös)

31.    POKAn keväthaukireissu toukokuussa Turun saaristossa

Tule mukaan kalastamaan haukea keväiseen saaristoon! Polyteknikkojen kalastusseuran perinteinen keväthaukireissu suuntautuu Velkualle Naantalin läheisyyteen. Keväällä veden ollessa kylmää isokin hauki on kudun jälkeen vielä matalassa ja mahdollisuudet niiden saamiseen ovat loistavat. Mukaan lähteäkseen ei tarvitse olla kokenut mestari – kunhan intoa riittää olla päivä veneessä ja mahdollisesti ilta saunassa. Lainavälineet löytyvät myös tarvittaessa. Yöpyminen tapahtuu mökeissä ja reissun hinta on 160€ luokkaa riippuen vähän osallistujien määrästä.

Tarkka ajankohta on ke-su 11.-15.5, josta voi olla paikalla myös vain osan. Ilmoittautuminen osoitteessa bit.ly/poka2022 ja kysymyksiä voi lähettää pokah@list.ayy.fi tai Telegramissa @kiviknuuti

(ylös)

32.    Teekkarispeksi 2022: Signaali – Huhtikuun näytökset!

Androidit kolistelevat ja kahvikekone piipittää – Teekkarispeksin näytöskausi on päässyt täyteen vauhtiin. Vielä on viimeiset hetket hankkia liput 13.4. ja 14.4. näytöksiin.

 

Avaruustutkimusaluksella koetaan jännittäviä hetkiä, kun tutkijanero Reine Haanin uusi laite nappaa salaperäisen signaalin. Mistä signaali on peräisin, ja mitä se yrittää kertoa?

 

Älä siis odota enää vaan varmista paikkasi tämän kevään kutkuttavimpaan scifispeksiin! Osta liput https://teekkarispeksi.fi/ nyt!

(ylös)

33.    T150 – Teekkaripistekortti

Koe fuksivuoden hurmos uudelleen kerätessäsi teekkaripisteitä ja selvitä onko sinusta HyperSuperTeekkariksi!

 

Tekkarius150 juhlavuoden yhteydessä pääset suorittamaan Teekkaripistekorttia, johon saat pisteitä monista erilaisista jo tutuistakin virkistäytymisistä kuin myös T150 teemaisista aktiviteeteista. Pistekortteja jaetaan T150 tapahtumissa ja siitä mainostetaan aina Instagramissa sekä tg-tiedotuskanavalla. Muistathan siis seurata juhlavuoden somekanavia @teekkarius150 (Telegram, Instagram, Facebook).

(ylös)

34.    Teekkarius 150

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

(ylös)

35.    Radiodiodi

Oletko kyllästynyt radiokanavien listahittien kuunteluun? Tuntuuko, että radiosta ei ikinä tule mitään kiinnostavaa ohjelmaa? Ei hätää, Radiodiodilla on sinulle ratkaisu! Ilmoittaudu osoitteessa radiodiodi.fi 31.3. mennessä ja tule itse tekemään juuri sellaista ohjelmaa kuin sinä haluat.

 

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen wappuproduktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun), joten Radiodiodilla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä ohjelmia tulevalla kaudella tulee olemaan – me tarjoamme puitteet, te tarjoatte ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiota kuullaan lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla.

 

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

 

Seuraa myös Radiodiodita Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

36.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Moroo! Se on taas tenttiviikon aika, tsemppiä kaikille tentteihin. Nyt kun saa tenttiviikon pois alta voi keskittyy kunnolla wappumenoihin B). Tässä pääsiäistunnelmainen video ????

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram