Laskutus

Kulukorvauksella voit hakea yhdistyksen tarpeisiin käyttämäsi rahat takaisin. Muistathan olla yhteydessä johonkin hallituslaiseen ennen hankintojen tekemistä, jotta vältetään ongelmatilanteet ja rahojen takaisin saaminen tapahtuu varmemmin. Laskupohjaa täyttäessäsi ole huolellinen ja täytä kaikki kysytyt kohdat. Kuittien tulee olla skannattuna siten, että niistä saa selvää. Epäselviä tai virheellisesti täytettyjä laskuja ei hyväksytä.

Kaikissa raha-asioissa voit ottaa yhteyttä rahastonhoitajaan sähköpostitse rahastonhoitaja(at)prosessiteekkarit.fi.

Kulukorvauksen täyttöohje

  1. Täytä Lasku-lomakkeeseen kysytyt tiedot (oma nimesi, tilinumero, yhteystiedot, peruste kuluille sekä kuittien erittely). Kulukorvauslomakkeen saa helposti täytettyä esimerkiksi Adoben Acrobat Readerilla.
  2. Varmista, että kuitit ovat selkeästi luettavissa. Skannaa kuitit PDF-tiedostoksi ja liitä kulukorvaushakemuksen mukaan. Älypuhelimen sovelluskaupasta löytyy erilaisia skannaussovelluksia. Jos olet maksanut jotain verkossa, liitä mukaan tapahtuman kuitti sekä maksutosite verkkopankistasi. Palauta siis vain yksi PDF-tiedosto, jossa on kaikki tarvittavat dokumentit (katso esimerkkikuva). 
  3. Nimeä tiedosto järkevästi. Esimerkiksi: oma_nimi_kulukorvaus_tarvikkeita_pHuoneelle.pdf
  4. Lähetä valmis kulukorvaushakemus osoitteeseen rahastonhoitaja(at)prosessiteekkarit.fi.

Laskupohja

Täytetty laskupohja