CanCan

Tanssiryhmä CanCan on yksi fuksivuoden mieleenpainuvimmista kokemuksista. Tanssiryhmään on tervetullut kuka vain, ja melkeinpä kaikkia yhdistää se, ettei tanssia ole sen suuremmin harrastettu. Tanssitaidon puute ei kuitenkaan haittaa, sillä fuksi-innolla – ja aluksi Youtuben tutorial-videoilla – syntyy toinen toistaan huikeampia esityksiä! Näitä taideteoksia on esitetty Servin Mökin lavalla sitsikansalle, erilaisten yritysten pikkujouluissa ja jopa tuhatpäiselle Tivolin juhlakansalle!

CanCaniin voit liittyä vain fuksivuotenasi, ja on suorastaan laitonta jättää tämä kokemus väliin. Fuksivuoden jälkeen ei kuitenkaan CanCan-henki katoa minnekään, vaan keikoilla suurimmat hurraajat ja mukanatanssijat ovat vanhoja jäseniä. Esityksiin treenaaminen on todella joustavaa, ja eniten harjoittelemme ennen keikkoja ja tietysti uusia tansseja muodostaessamme. Treeneissä on mahtava yhteishenki, ja vaikeimmatkin muuvit toistetaan niin pitkään, että kaikki pääsevät kärryille.

Keikkapyynnöt

Kaipaako järjestämäsi tapahtuma hieman viihdykettä kohtuulliseen hintaan? CanCan on takuuvarma valinta esim. sitseille, baaribileisiin ja yritysten pikkujouluihin – CanCanin voit tilata esiintymään minne tahansa!

Ota yhteyttä: cancan(at)prosessiteekkarit.fi