Jäseneksi

Prosessiteekkareiden varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä ainoastaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) jäsenet. Yhdistyksen ulkojäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi. Jäsenmaksu on 9 € vuonna 2024 ja voimassa yhden vuoden. Jäsenmaksu maksetaan Kide.appissa, mitä varten tarvitset palvelussa toimivan käyttäjätunnuksen.

Lisäksi kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö voi halutessaan liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenten jäsenmaksun suuruuden päättää hallitus erikseen kannatusjäseninä oleville tahoille. Mikäli haluat tukea toimintaamme, voit hankkia kannatusjäsenyyden Kide.appin kautta tai ottamalla yhteyttä Prosessiteekkareiden hallitukseen (hallitus(at)prosessiteekkarit.fi).

Yhdistyksen hallitus käsittelee ja hyväksyy uudet jäsenhakemukset kokouksessaan mahdollisimman pian hakemuksen jättämisestä. Jäseneksi hyväksymisestä ei ilmoiteta erikseen, vaan hakijaan otetaan yhteyttä ainoastaan, jos jäsenhakemusta ei jostain syystä voida hyväksyä.

Jäseneksi liittymisen jälkeen voit liittyä yhdistyksen jäsensähköpostilistalle ja Facebook-ryhmään. Vanhemmille opiskelijoille ja valmistuneille on myös oma sähköpostilista, johon voi liittyä tästä. Näitä kanavia käytetään jäsenten tiedottamiseen tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Jäsensähköpostilistalle lähetetään kerran viikossa viikkotiedote, jonka lopusta löydät linkin yhdistyksen Telegram-ryhmään. Jos haluat poistaa itsesi sähköpostilistalta, ota yhteyttä tiedottaja-sihteeriin (tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi).

Jäsenien on mahdollista ostaa jäsenpinssi (kuva alla), jota voi käyttää vuosijuhlilla, hienommilla pukusitseillä tai yritystilaisuuksissa. Pinssin hinta on 12 €, ja sen voi ostaa Prosessihuoneelta hallituksen jäseneltä tai ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan (puheenjohtaja(at)prosessiteekkarit.fi) tai rahastonhoitajaan (rahastonhoitaja(at)prosessiteekkarit.fi).

PT:n jäsenpinssi

Jäsenrekisterin siirto

Prosessiteekkarit ry:n jäsenrekisteri on siirtynyt Kide.app-palveluun 2.8.2023.

1.1.–31.5.2023 välisenä aikana jäsenmaksun maksaneiden henkilöiden jäsenyys on voimassa syyslukukauden 2023 loppuun asti. 1.6–31.7.2023 jälkeen liittyneiden henkilöiden jäsenyys on voimassa kevätlukukauden 2024 loppuun asti. Molemmissa tapauksissa heidän tietonsa siirretään vanhasta jäsenrekisteristä uuteen. Ilmoitathan Kide.app-käyttäjätunnuksenasi toimivan sähköpostiosoitteen jäsenrekisterin ylläpitäjälle (rahastonhoitaja(at)prosessiteekkarit.fi) mahdollisimman pian, jotta tietosi saadaan siirrettyä. Myös ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä jäsenrekisterin ylläpitäjään.