I      PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa alkuvuoden tapahtumista – päivitetty 8.2.2021
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa
 3. ISOrekry
 4. PTR-turnaus 11.2
 5. Prosessiteekkareiden verenluovutusryhmä
 6. Talvitemmellys 15.–21.2.
 7. PT:n lumiveistoskulpailu
 8. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 9. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 10. Hallituksen kokoukset 2021
 11. Koronavilkku

II     CHEM

 1. Lähde kertomaan lukiolaisille biometsäteollisuudesta
 2. Opintopalaute

III    MUUT

 1. Nyytti ry:n toimintaa opiskleijoille
 2. Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan
 3. Ävystys
 4. Investing for beginners

IV    KESÄTYÖT

 1. Rauman kesäteekkarikampanja 2021
 2. Chromaflow’n kesätyöpaikat
 3. UPM:n kesätyöhaku ja kesätyöwebinaarit
 4. ABB:n kesätyöhaku käynnissä
 5. Metsä Groupin kesätyöpaikat
 6. Okmeticin kesätyöpaikat
 7. Muratan kesätyöhaku
 8. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

 

11.2. Verenluovutus Otaniemessä

11.2. PTR-turnaus

15.2.Talvitemmellys alkaa

 

I        PROSESSITEEKKARIT

1.      Tietoa alkuvuoden tapahtumista – päivitetty 8.2.2021

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 8.2. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa aluehallintoviraston linjauksia sekä ohjeita kokoontumisrajoitusten suhteen, eikä toistaiseksi järjestä tapahtumia, jotka edellyttävät kokoontumista. Linjausta tarkastellaan tarvittaessa.

(ylös)

2.      Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus siirtyy vaiheittain kokonaan tiedotuskanavalle niin, että tärkeimmät tiedotukset tulevat myös #PT-ryhmään 2021 tammikuun loppuun asti. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.      ISOrekry

HeiMoi!
Taas olisi se aika vuodesta, kun ISOvastaava käärii hihojaan ja laittaa ISOrekryn liikkeelle tulevalle lukuvuodelle 2021–2022. Hakea voi ISOksi, CHEMengISOksi, Kv-tutoriksi tai kaikkiin! Huom: Valituksi voi kuitenkin tulla vain yhteen rooliin. Rekryn sulkeuduttua siirrytään haastatteluihin, jotka hoitavat ISOjen ja CHEMengISOjen osalta ISOvastaava ’21 ja Kv-tutoreiden osalta PT:n KV-vastaava Julia. Kyseessä on tärkeä ja ikimuistoinen rooli, joten kannattaa ehdottamasti hakea! Rekry aukeaa 1.2. klo 12 ja on auki 14.2. klo 21 saakka.
Alta pääset katsomaan ISOrekryinfon (suomenkielinen) videon muodossa. Tarvitset kirjautua sisään Aalto-tunnuksilla nähdäksesi videon.
https://aalto.cloud.panopto.eu/Panopto/Pages/Viewer.aspx?id=a71e2a8a-c16d-45f8-9596-acbe0113b985
Linkki ISOrekryyn: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/73
Kaikki kysymykset ja mietteet telegramissa ISOvastaavalle @chemtigerman

(ylös)

4.      PTR-turnaus 11.2

Tervetuloa PTR-turnaukseen torstaina 11.2.! Luvassa on ennennäkemättömiä lajeja, jotka testaavat tarkkuutta, taitoa sekä hieman tuuriakin. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään etänä, joten lataa akkusi, kytke kuulokkeet paikalleen ja näytä kyntesi perinteisissä ja upouusissa lajeissa, joissa lopulta vain yksi joukkue voi olla kaikkein mahtavin!

Tapahtumaan voit ilmoittautua yksin tai toivomasi kaverin kanssa, lopulliset ryhmäjaot ja tarvikelista ilmoitetaan osallistujille ennen tapahtuman alkua. Jokainen fuksista ylöspäin on tervetullut mukaan!

Ilmo aukeaa keskiviikkona 3.2. Prosessiteekkareiden ilmomasiinassa: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/74 

 

MITÄ: PTR-turnaus!

MISSÄ: Etänä Zoomissa ja Discordissa, varaudu myös kontaktittomaan ulkona käymiseen

MILLOIN: 11.2. klo 18–22

MIKSI: Koska leikkimielinen kisailu koko jäsenistön kesken!

(ylös)

5.      Prosessiteekkareiden verenluovutusryhmä

PT:n hyvinvointivastaavat haastavat jokaisen yhdistyksen jäsenen mukaan luovuttamaan verta yhteisen hyvän vuoksi ja osallistumaan mukaan Prosessiteekareiden Veriryhmään!

 

Suomessa tarvitaan joka arkipäivä 800 verenluovuttajaa, jotta potilaat saavat tarvitsemansa verivalmisteet. Verivalmisteita tarvitaan esimerkiksi leikkauspotilaiden, onnettomuusuhrien, syöpää sairastavien ja keskoslasten hoitoon. Luovuttamalla verta voit pelastaa toisen ihmisen hengen. Tervetuloa hengenpelastajaksi!

 

Yhdistyksellä on oma verenluovutusryhmä “Prosessiteekkarit ry”, jonka luovutuksen yhteydessä mainitsemalla saa kerrytettyä ryhmän luovutusten määrää. Viime vuosina PT on ansainnut kultaisen kunniakirjan (30 luovutusta), joten vuonna 2021 rima asetetaan korkeimmalle 50 luovutustason Platina-tasolle.

Lisäksi kaikki luovuttajat saavat verenluovuttamisesta haalarimerkin! Fukseille jaossa fuksipiste! 

Verta voi luovuttaa ajanvarauksella pk-seudulla Espoossa Isossa Omenassa, Helsingissä Sanomatalossa ja Kivihaassa, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Oulussa sekä eri puolilla Suomea järjestettävissä verenluovutustilaisuuksissa. Löydät kaikki toimistot täältä: https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/luovuta-verta/missa-luovutat

 

Helsingin liikkuvalla veripalvelulla on verenluovutustilaisuus Otaniemessä to 11.2. klo 11-16. Terveyskyselyn voi täyttää ennakkoon ja verenluovutuksen ajankohtaisiin ohjeisiin kannattaa tutustua www.veripalvelu.fi

Ennen verenluovuttamista, testaa voitko luovuttaa verta: https://www.sovinkoluovuttajaksi.fi/?_ga=2.163964287.1162474597.1612115925-340109162.1611739535&_ga=2.163964287.1162474597.1612115925-340109162.1611739535

 

MITÄ: Prosessiteekkareiden oma verenluovutusryhmä

MISSÄ: Kaikissa Suomen verenluovutustoimistoissa, lähimmän löydät Matinkylästä

MILLOIN: Koko vuoden ajan!

MIKSI: Luovuttamalla verta voit pelastaa toisen henkilön hengen! Mukavana lisänä haalarimerkki

(ylös)

6.      Talvitemmellys 15.–21.2.

Talvi on kauneimmillaan ja nyt on aika nauttia siitä! Ennen tenttiviikkoa on hyvä päästellä vähän höyryjä ja antaa aikaa itselle. Koko PT:n jäsenistölle avoin Talvitemmellys saapuu ilahduttamaan meitä ma 15.2. ja kestää koko viikon su 21.2. asti! Sunnuntai-iltana 14.2. julkaistaan haastelista, jonka talvisia haasteita suorittamalla ja dokumentoimalla voit kerätä pisteitä. Haasteet voit suorittaa joko yksin tai kaverin kanssa. Muista kuitenkin noudattaa THL:n ohjeistuksia.

Kuvaa/videoi suorituksesi ja lähetä se tg:ssä käyttäjälle @prosessiteekkarit välillä 15.-21.2. Kolme haastetta suoritettuasi voit ostaa HUIKEAN hienon TalviOnnea -haalarimerkin ja lunastaa Talvitemmellys-fuksipisteen! Lisäksi nopein kaikkien haasteiden suorittaja saa uskomattoman yllätyspalkinnon! Halutessasi voit lähettää todisteita suorituksistasi myös #PT -kanavalle muita prosessiteekkareita ilostuttamaan.

 

Jos sinulta ei löydy kaikkia välineitä kaikkiin haasteisiin, ei hätää! Koko mielikuvituksesi on käytettävissä!

 

MITÄ: Talvikivaa!

MISSÄ: Varaudu pyörähtämään ulkona, myös kotikivaa!

MILLOIN: 15.2. – 21.2.

MIKSI: Koska talvi ja jee

(ylös)

7.      PT:n lumiveistoskilpailu

Lunta on satanut melkoisesti lähiaikoina ja lähimaastot suorastaan huutavat paikalle lumiveistosten tekijöitä. Tästä innostuneena ProTeesin toimitus on päättänyt julistaa lumiveistoskilpailun! Tee siis vapaavalintainen lumiveistos, ota siitä kuva ja lähetä se pienen kertomuksen (max 50 sanaa) kera telegramissa @Torpedoboi 19.2. klo 23:59 mennessä. Parhaat lumiveistokset julkaistaan vuoden ensimmäisessä ProTeesissa. Arvovaltainen tuomaristo myös päättää kuka voittaa kilpailun ja voittaja julkaistaan ProTeesissa. Osallistumalla fuksit voivat saada itselleen artikkelipisteen!

(ylös)

8.      Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

9.      Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

10.   Hallituksen kokoukset 2021

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:10 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista.

 

Hallitus on päättänyt järjestää tammikuun aikana pidettävät kokoukset etänä Zoomin välityksellä. Helmikuun kokouksista tehdään päätös, kun kokoontumisrajoitukset selviävät.

 

Linkki kokouksiin

Hyvää alkanutta vuotta!

Prosessiteekkareiden hallitus 2021.

(ylös)

11.   Koronavilkku

Prosessiteekkareiden hallitus suosittelee lataamaan THL:n julkaiseman Suomen koronajäljitys appin eli Koronavilkun!

Koronavilkun voi ladata täältä:

Google Play

Apple App store

(ylös)

II      CHEM

12.   Lähde kertomaan lukiolaisille biometsäteollisuudesta

Lähde kertomaan lukiolaisille biometsäteollisuudesta ja Kemian tekniikan korkeakoulussa opiskelemisesta Puunjalostusinsinöörit ry:n järjestämissä abi-infoissa! Abi-infon aikana esitellään lyhyesti Aalto-yliopisto sekä kemian tekniikka hakukohteena biometsäteollisuuden näkökulmasta (valmis esitysmateriaali Puunjalostusinsinöörit ry:ltä).

Saat 45–60 min infosta (valmis esitysmateriaali):

 • S-ryhmän lahjakortin (30 €)
 • Latauspiuhan
 • Kohtuulliset matkakulukorvaukset
 • Eniten infoja pitänyt palkitaan vuoden 2022 FBI-päivässä

 

Tänä vuonna vierailut toteutetaan pääosin etäyhteyksien välityksellä ja lähettiläät saavat vierailua varten koulutuksen ja esitysmateriaalit. Lähettilään ei myöskään itse tarvitse huolehtia kohdelukioiden etsimisestä, vaan Puunjalostusinsinööreiltä saa valmiiksi lukioiden kontaktitiedot.

 

Varsinainen kampanja-aika on maaliskuussa mutta koulutukset ovat jo nyt! Koulutukset ovat samansisältöisiä ja riittää, että osallistut vain yhteen koulutukseen. Pääset koulutukseen klikkaamalla alla olevista päivämääristä. Valmennuksesta on tulossa myös tallenne, jonka voi katsoa oman aikataulunsa mukaan, jos livevalmennukset eivät sovi.

 

Seuraavat koulutukset:

10.2. klo 14–15.30

18.2. klo 14–15.30

 

Koulutuksen jälkeen ilmoittaudu lähettilääksi lähettämällä sähköposti osoitteeseen: jenni.sievanen@puunjalostusinsinoorit.fi

Lähde rohkeasti mukaan!

(ylös)

13.   Opintopalaute

Moikka!

Muistuttaisimme nyt teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä, koska opintoihinkin liittyviin epäkohtiin reagoidaan vain, jos olemme niistä tietoisia.

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla tämän vuoden puolella yhteydessä Saraan, @sarasiivola
(opintovastaava@prosessiteekkarit.fi) tai laittaa nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta viestiä.

Maisteri- ja pääaineopintoihin liittyvistä asioista voi laittaa viestiä kiltojen opintovastaaville:

KK: @Joakim9 tai palautelomake
PJK: @reettamaria tai palautelomake
VK: @olgapartanen tai palautelomake

(ylös)

III     MUUT

14.   Nyyti ry:n toimintaa opiskelijoille

Elämäntaitokurssi verkossa järjestetään 15.3. – 16.4.2021
Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Viisi viikkoa kestävällä ryhmämuotoisella Elämäntaitokurssilla käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Elämäntaitokurssin aikana sinulla on mahdollisuus löytää uusia oivalluksia ja keinoja, jotka tukevat jaksamistasi arjessa ja opinnoissa. Lisää tietoa kurssista ja ilmoittautumislinkki löytyy tästä.

(ylös)

15.   Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan

Voit lukea ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista yliopiston toimintaan osoitteessa https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta.

(ylös)

16.   Ävystys

Onko mielessäsi hauska projekti, rupeama, tai yhdistyksen tarvikehankinta? Äpy tahtoo olla mukana juuri sinun toteuttamassasi projektissa, josta on iloa yhdistyksesi jäsenistölle, Aalto-yhteisölle tai vaikka koko maailmalle. Äpy myöntää Ävystyksiä, eli rahallista avustusta Aaltolaisten hankkeille ja projekteille! Juuri sinä voit toteuttaa kevään mieleenpainuvimman kohautuksen!

Ävystystä voivat hakea kaikki Aalto-yhteisön jäsenet. Mikäli sinulla on mielessäsi projekti vailla rahoitusta, suuntaa osoitteeseen apy.fi/avystykset ja lue tarkemmat Ävystyksen hakuohjeet!

”Ävystys Oxi Actionin avulla pääset helposti eroon TTER-byrokratiasta” -Kotiliesi
”Lähde mukaan, et tule katumaan!” -Fitline
”Jos se ois helppoa, kaikki tekis niin! Ja niinhän ne tekee!” -Cheek
”M45 185/105/20, etsii seuraa, kaikki käy” -Raimo 45v 185cm pitkä, 105kg

Eikä siinä vielä kaikki! Äpy on heilutellut hihoja ja pistänyt Otaniemestä löytyvän Miinusmaan Kyykkäkentän uuteen uskoon. Kentältä löytyy valmiiksi tarvikkeet talven kuningaslajeihin, kuten kyykkään, petankkiin ja klassiseen mölkkyyn, eikä kenttää tarvitse varata käyttöön etukäteen

(ylös)

17.   Investing for beginners

NOTICE THAT THIS EVENT IS HELD IN FINNISH.
Hello Prosessiteekkari kilta!
New year, new you, and a new AIC event!????

We invite every Teekkari that has ever considered to start investing to join us for our first event of 2021 with Jasmin Hamid & Antti Saari!
In the upcoming virtual event, Hamid and Saari will discuss how to get started with investing. During the panel discussion, you also have the opportunity to ask anonymous questions from the guest speakers.
The event registration is live NOW!:fire:
https://www.aaltoinvestmentclub.com/investing-for-beginners-registration

Go check out futher information in the event’s FB page: https://www.facebook.com/events/2758983317700025?acontext={”event_action_history”:[{”mechanism”:”search_results”,”surface”:”search”}]}

(ylös)

IV     KESÄTYÖT

18.   Rauman kesäteekkarikampanja 2021

Rauman kaupunki tarjoaa teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan ilmaiseksi kolmen kuukauden vuokra-asunnon sekä kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin tai polkupyöräedun Raumalla. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2021. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, LUT-yliopisto ja Oulun yliopisto).

Kampanjaan otetaan mukaan enintään 20 opiskelijaa. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä.

Hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta  https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki

(ylös)

19.   Chromaflow’n kesätyöpaikat

Chromaflo Technologies on maailman johtava itsenäinen sävytysjärjestelmien toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja rakennus- ja teollisuusmaaliasiakkaille sekä kertamuoviteollisuudelle. Chromaflo Technologiesin pääkonttori sijaitsee Ohiossa, USA:ssa. Tuotantoyksiköt ja myyntitoimistot sijoittuvat Euroopaan, Afrikkaan, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Australiaan ja Aasiaan. Chromaflo Technologies palvelee asiakkaitaan globaalisti. Keskeiset arvomme ovat läheinen kumppanuus asiakkaan kanssa, laatu, nopeus ja palvelu. Chromaflo Technologies työllistää maailmanlaajuisesti 700 sävytysalan ammattilaista.

Chromaflo Technologies Finland valmistaa väritiivisteitä (sävytyspastoja) Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa tehtaassaan. Henkilöstön määrä Vantaalla on noin 40.

Etsitkö värikästä elämää? Haemme sävytyspastatehtaallemme Vantaan Tikkurilaan 18 vuotta täyttäneitä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisiin työsuhteisiin vuosilomasijaisiksi ajalle touko–elokuu 2021 (aloitus/lopetus ajankohta sovittavissa).

Työhön kuuluu sävytyspastojen tuotantoon liittyviä tehtäviä keskeytyvässä 2-vuorotyössä, myös keskeytyvä

3- vuorotyö saattaa olla mahdollinen riippuen kesän tilauskannasta. Toivomme sinulta kokemusta tehdastyöstä. Trukin ajotaito sekä työturvallisuuskortti katsotaan tehtävän hoidossa eduksi. Olet oma-aloitteinen, joustava ja halukas työskentelemään tiimissä. Tule mukaan värikkääseen joukkoomme, jossa puhalletaan yhteen hiileen!

Kiinnostuitko? Jos olet mielestäsi juuri se oikea henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 26.02.2021 mennessä, osoitteeseen recruitment.finland(at)chromaflo.com. Etenemme hakuprosessissa sitä mukaa, kun sopivia ehdokkaita löytyy. Laita hakemuksesi otsikoksi Tuotantotyöntekijä.  Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantokoordinaattori Hannu Vento, p. 050 323 9910 tai tehdaspäällikkö Jari Viitamaa p. 0400 856 008, perjantaisin klo 12–14.

www.chromaflo.com

(ylös)

20.   UPM:n kesätyöhaku ja kesätyöwebinaarit

Kesän 2021 hakuaika starttaa 1.12.2020 ja on avoinna 14.2.2021 asti. Kesätyöpaikkoja päivitetään hakuaikana, seuraa sivujamme!

UPM:n kesätyöhaku käynnistyy joulukuun alusta. Webinaareissamme kuulet tarkemmin tulevan kesän töistä eri työympäristöissä. Osallistu tilaisuuksiimme, opi uutta ja kysy kesätöistä!

Webinaareissa esimiehet kertovat yleisimmistä kesätöistä; millaisia työtehtäviä meillä on ja kenelle ne sopivat. Kesätyöntekijöissämme on omaa alaa opiskelevia, opintojensa eri vaiheista. Palkkaamme myös henkilöitä, joille alan tehtävät ovat uusia. Näissä webinaareissa toivomme, että osallistujat esittävät kysymyksiä kesätöistä!

Webinaareihin voit ilmoittautua osoitteessa https://www.upm.com/fi/tyopaikat/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet/kesatyot/kesatyowebinaarit/.

(ylös)

21.   ABB:n kesätyöhaku käynnissä

Tarjoamme satoja kesätyöpaikkoja useiden eri alojen, kuten tekniikan, kaupallisen ja IT-alan opiskelijoille pääosin Helsingin ja Vaasan seuduilla, mutta myös muilla paikkakunnilla. Lue lisää osoitteessa abb.fi/kesatyo ja jätä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä.

(ylös)

22.   Metsä Groupin kesätyöpaikat

Metsä Groupissa tehdään kasvavaa, tulevaisuuden liiketoimintaa! Keskitämme pitkän linjan puu- ja kuituosaamisemme niihin tuotteisiin, joissa kuulumme toimialan kirkkaaseen kärkeen. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia kesätöitä eri puolilla Suomea, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Kesätyöhakumme on auki 28.2.2021 asti. Valitsemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten tutustu tehtäviin ja hae jo tänään!

www.metsagroup.com/kesatyot

(ylös)

23.   Okmeticin kesätyöpaikat

Kiinnostaako työ puolijohdeteollisuudessa Okmeticin tuotannossa Vantaan tehtaalla? Haemme tällä hetkellä useita uusia työntekijöitä kesätöihin tuotantoomme. Työskentely Okmeticin tuotannossa sisältää vaihtelevia ja monipuolisia työkokonaisuuksia prosessiteollisuudessa aina kiteenkasvatuksesta puhdastilatyöskentelyyn. Työ tuotannossa on pääasiassa keskeytymätöntä vuorotyötä, suurin osa tiimeistä työskentelee 12h vuoroissa.

https://ura.okmetic.com/jobs/1039729-kesatyo-prosessoijana-okmeticilla

(ylös)

24.   Muratan kesätyöhaku

Murata Electronics:n tuotantoon on auennut yli 80 kesätyöpaikkaa! Etsitkö tekniikan alan kesätyötä, joka sisältäisi kiinnostavia tehtäviä ja tekniikoita sekä mahdollisuuden nähdä tulevaisuuden uramahdollisuuksia kivassa kesätyöporukassa? Kuulostavatko laatu ja jatkuva parantaminen asioilta, joita haluaisit työnteossa korostettavan? Tule Muratan tuotantotehtäviin kesäksi 2021 Vantaalle! Haku 31.3 asti auki!

(ylös)

25. Tiedottaja-sihteerin terveiset

Viime viikolla ei ollut paljon tapahtumia, ja viikko meni enemmän tai vähemmän (luultavimminkin vähemmän) koulun merkeissä. Samalla oli hyvä pitää pientä lepoa, niin jaksaa taas olla mukana tulevissa PTR- ja talvitemmellystapahtumissa.

 

Viikon eläinvideo: katti vs koiru

Hallituksen kuulumiset:

Tänään hallituksen kokouksessa kävimme läpi mm. miten korkeakoulu markkinoi ja näyttäytyy lukiolaisille. Tavoitteena olisi saada mainontaa realistisempaan suuntaan. Sen lisäksi juteltiin PTR:stä ja muista tulevista kevään tapahtumista, ja miten niiden suhteen kannattaisi tehdä. Samalla mietittiin, että palautesysteemin pitäisi olla näkyvämpi, ja siihen aletaan panostamaan enemmän. Myöhemmin vielä päivitimme PT:n linjauksia koronan suhteen.

Pyry Vartia
Tiedottaja-sihteeri 2021 | Prosessiteekkarit ry
+358445953800 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram