I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. [UUSI] Kaudenavajaissuunnistus 11.1.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)
 4. Exchange info session 10.1.
 5. Vuorimiesyhdistyksen Nuoren jäsenen stipendit 2024
 6. Tule mukaan pitämään CHEM abi-infoja!

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023
 2. Otaniemi Events -tiedotuskanava
 3. [TYÖ] UPM – Master’s Thesis Worker
 4. [TYÖ] Boliden’s Global Trainee Program 2024
 5. Mind and Study – Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3 op) -kurssi tulossa jälleen keväällä
 6. [UUSI] Hauki Cup 2024
 7. [TYÖ] Solar Foods osa-aikainen prosessioperaattori
 8. [UUSI] TRIP:n navigointikurssit ja -tentit keväällä 2024

IV   KESÄTYÖT

 1. [UUSI] Bolidenin kesätyöt 2024
 2. [UUSI] UPM:n kesätyöt 2024
 3. [UUSI] Metsä Groupin kesätyöt 2024
 4. Tiedottaja-sihteerin terveisetMuista maksaa Prosessiteekkareiden jäsenmaksu ja liittyä jäseneksi Kide.appissa
tästä linkistä!


TULEVIA TAPAHTUMIA

11.1. Kaudenavajaissuunnistus

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä: https://t.me/+aY6xg1c3ogA4Mjc0 Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22!
Tiedossa rentoa pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan! Pääset ilmoittautumaan vuoroon alla olevasta linkistä ja seuraamalla kuvaohjeita. Rekisteröitymistä ei tarvita! http://athletiks.nimenhuuto.com

Huomioittehan, että nykyään vuorolle ja pukuhuoneisiin pääsee sisään ainoastaan erillisellä koodilla, joka julkaistaan Telegramissa yhdistyksen tiedotuskanavalla. Koodi toimii 45 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodia ei saa jakaa yleisesti.

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö mm. kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous pidetään tammikuussa 2024.

(ylös)

6.     [UUSI] Kaudenavajaissuunnistus 11.1.

HeiMoi ja mahtavaa vuoden alkua! Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja mitenkäs muuten sen voisi aloittaa kuin perinteisellä Kaudenavajaissuunnistuksella! Fuksit ovat tuttuun tapaan kierrelleet yhdessä jos toisessa rastikiertelyssä läpi syksyn ja nyt he ovat vuorostaan keksineet mitä nerokkaampia rasteja muille PT:läisille!

Saapukaa siis torstaina 11.1. klo 17:30 OK20 eteen 5–8 hengen joukkueissa herättelemään oman fuksivuoden muistoja ja selviytymään rasteistä jotka fuksit ovat järjestäneet päänne menoksi. Ahkeruus palkitaan, sillä parhaalle joukkueelle on tarjolla palkinto! Illan kruunaa koko jäsenistölle avoimet kaudenavajaisjatkot OK20:ssa! Tule tapaamaan kavereita ja bailaamaan vuosi käyntiin! Ilmoittautuminen rastikiertelyyn käy tämän formsin kautta ja on auki keskiviikkoon 10.1. klo 23:55 asti!

TLDR:
MITÄ? Kaudenavajaissuunnistus
MISSÄ?
Ympäri Otaniemeä ja jatkot OK20
MILLOIN?
11.1. klo 17:30
MIKSI?
Koska rastikiertelyitä ei voi olla liikaa🕺

(ylös)

II      CHEM

7.     CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

8.     Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

9.     Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)

New online course CHEM-C2480 Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 credits) is available for independent study in periods I-V.  All CHEM students are welcome!  In this course, you will learn about the role of metals in modern society and climate change prevention. You will gain fundamental knowledge of metals, their properties and applications. You will also learn about the lifecycle of metals, the impact of metals on sustainability and their role in circular economy.
Enrollment period: 1.1-31.05.2024
More information in SISU. You can also contact the responsible teacher: anna.klemettinen@aalto.fi

(ylös)

10.   Exchange info session 10.1.

The application period for most exchange destinations is held 10.–31.1.2024. There is an exchange info session held specifically for CHEM students (held in English if needed)

– Wed 10.1.24 at 14.00 – Building of Chemical Engineering, Ke5

(ylös)

11.   Vuorimiesyhdistyksen Nuoren jäsenen stipendit 2024

Vuorimiesyhdistyksen hallitus myöntää vuosittain yhdistyksen nuorille jäsenille stipendejä. Stipendi voidaan myöntää nuorelle jäsenelle, joka on menestynyt opinnoissaan ja osoittanut aitoa vuorimieshenkeä opintojensa ohessa. Nuoren jäsenen stipendit jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa 22.3.2024.

Stipendiä haetaan erillisellä hakemuslomakkeella. Lisäksi hakemukseen vaaditaan kopio opintosuoriteotteesta sekä vapaamuotoinen hakemustiedosto, jonka avulla voit lisätä hakemukseesi persoonallisen säväyksesi ja erottua joukosta. Hakijan on oltava Vuorimiesyhdistyksen nuori jäsen tai jättänyt jäsenhakemuksensa. Hakijan kannattaa korostaa sekä opintomenestystään että osallistumistaan Vuorimieshenkiseen opiskelutoimintaan killoissa ja kerhoissa. Näistä osatekijöistä koostuvan kokonaisuuden perusteella yhdistys palkitsee sopivimmat kandidaattit nuoren jäsenen stipendillä.

Linkki hakemukseen: https://forms.gle/UZ2q6D3VyXB9Hugz9

Yhdistyksen hallitukselle osoitettujen stipendihakemusten on oltava perillä yhdistyksen pääsihteerillä viimeistään 15.1.2024. Hakemus tulee toimittaa sähköpostitse ted.nuorivaara@vuorimiesyhdistys.fi

Nyt kannattaa liittyä nuoreksi jäseneksi!

Stipendejä myönnetään vain yhdistyksemme nuorille jäsenille. Nuoreksi jäseneksi voidaan valita geologian, kaivos- tai rikastustekniikan, kalliorakentamisen, metallurgian tai materiaalitekniikan aloihin liittyvää ylempää korkeakoulututkintoa suomalaisessa yliopistossa opiskeleva, joka on suorittanut alemman korkeakoulututkinnon.

Jäsenhakemuksen voi tehdä kotisivuillamme: https://vuorimiesyhdistys.fi/jaseneksi/. Stipendiä haettaessa jäsenhakemus tulee olla kirjattuna järjestelmässä. Jäsenhakemus edellyttää selvityksen suoritetuista opinnoista, mutta suosittelijoita ei tarvita.

Nuori jäsen on vapaa jäsenmaksusta ja valmistuttuaan muuttuu varsinaiseksi jäseneksi, jolloin hän ryhtyy myös jäsenmaksun maksajaksi.

Vuorimiesterveisin
Ted Nuorivaara
Pääsihteeri
050 3441879

(ylös)

12.   Tule mukaan pitämään CHEM abi-infoja!

Haluatko esitellä Aaltoa ja tienata samalla? Tule mukaan kertomaan lukiolaisille kemian tekniikasta! Nyt syksyllä ja ensi keväänä on hyvä ajankohta tehdä lukiovierailuja ja innostaa lukiolaisia hakemaan opiskelemaan meille Aaltoon. Kysy lisätietoa ja Aalto CHEM esittelymateriaalia Sipi Seiskolta (sipi.seisko@aalto.fi).
HUOM: Aalto CHEM esitysmateriaaleja tulee käyttää, jos hakee korvausta.

 

Jos et hae korvausta HakijaPalvelujen kautta, voi hakea Aalto CHEM korvausta (100 €/info) lähettämällä täytetty palautelomake infosta Sipille. Huom: Verokortti tarvitaan korvauksen maksuun. Joka 5. infosta korvaus on suurempi: 500 €.

Lisäksi Aalto CHEM tukee infoilua antamalla Aalto T-paidan infoilijalle ”työvaatteeksi” (kun ensimmäinen info on sovittu).

 

Tavoitteena on pitää ennätysmäärä abi-infoja, tervetuloa mukaan!

 

Terveisin Aalto CHEM abi-infotiimi

(ylös)

III     MUUT

13.   Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Olet sitten uusi tai jatkava opiskelija tai opiskelijoiden parissa toimiva, niin muistathan aloittaa rauhassa ja omia fiiliksiäsi kuunnellen!
Opiskelija tsekkaa Opintoihin palaajan pakettimme täältä, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.
MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Olet tervetullut ryhmään omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.
Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna. Ilmoittautumaan pääset täältä: Vertaisryhmät, Yksilöohjaus
Lisätietoa molemmista osoitteesta www.miehentila.fi

Mukavaa syksyä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

14.   Otaniemi Events -tiedotuskanava

Telegramiin on perustettu uusi tapahtumatiedotuskanava AYYn alaisille yhdistyksille nimeltä Otaniemi Events. Liity kanavalle ja seuraa, mitä Otaniemessä tapahtuu! https://t.me/otaniemievents

(ylös)

15.   [TYÖ] UPM – Master’s Thesis Worker

Master’s Thesis Worker  – Helsinki, Lappeenranta, Pietarsaari or Kouvola

 

”This is a great opportunity to join a company with a sustainable purpose: a future beyond fossils. You will also have the chance to join a forward-looking Biostreams team! The Thesis project is built on a great mission and has a direct contribution to more sustainable future. I am eager to instruct you on a subject which is relatively new for everybody and has a number of things to learn. Me and my colleagues in the team are really looking forward to having you as our team member!” – Kalle-Valtteri Ukonaho, Business development manager, Biostreams, UPM Fibres

In the thesis work, you will deep dive into carbon capture technologies, assess the technological readiness and evaluate the pulp process applicability. You will do this by combining different criteria and suitable assessment methods. Ideally you will create a balanced scorecard type of approach for the different technologies and ideally assess the different process solutions and their specific features from pulp manufacturing point of view. You will have a chance to network with different stakeholders within and outside UPM, and you will have the opportunity to get a broad perspective to UPM Fibres business area.

 

Learn more and apply by 20 December:

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Master-s-Thesis-Worker_NB6020202

(ylös)

16.   [TYÖ] Boliden’s Global Trainee Program 2024

Every journey is different. What will yours look like? Boliden is looking for several new trainees to join our international trainee program in 2024. Join us for 12 months of practical and theoretical training and receive employment at the end of the program. The application period is open until 14.1.2024!

Available positions:

Automation Engineer to Mines, Aitik, Sweden

Environmental Engineer to Mines, Aitik, Sweden

Mine Engineer to Mines, Garpenberg, Sweden

Project Engineer to Mines, Kevitsa, Finland

Process Development Engineer to Smelters, Harjavalta, Finland

Process Engineer to Smelters, Kokkola, Finland

Maintenance Engineer to Smelters, Rönnskär, Sweden

Electrical Engineer to Smelters, Odda, Norway

This is the third international trainee program in Boliden. We have had excellent trainees at various sites across the company. Will you be the next one?

In Finland we operate in several locations. Boliden Kevitsa has a multimetal mine in Sodankylä, Boliden Kokkola has a zinc smelter and Boliden Harjavalta has copper and nickel smelters in Harjavalta and copper electrolysis in Pori. Boliden also has units in Sweden and Norway. During the program you will get to work in different business areas, sites and functions. However, you will

begin the program in a permanent position that you return to after the program is completed. As a trainee with Boliden, you will gain valuable knowledge about the metals industry at one of Europe’s leading mining and smelting companies.

Are you ready to fast track your career?

More information: www.boliden.com/career/trainee-programme

(ylös)

17.   Mind and Study – Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3 op) -kurssi tulossa jälleen keväällä

Haluatko parantaa opiskeluhyvinvointiasi ja -taitojasi vertaistukea ja tutkittua tietoa hyödyntäen? Tämän kurssin käytyäsi tunnistat omaan opiskelukykyysi ja opiskeluhyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä sekä ymmärrät näiden merkityksen mielekkäästi sujuvan opiskelun kannalta. Lisäksi opit taitoja, joilla voit saavuttaa itselle merkityksellisiä opiskelutavoitteita uhraamatta omaa hyvinvointiasi.

Mind & Study – Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3op) -kurssi tulossa jälleen keväällä | Aalto-yliopisto

(ylös)

18.   [UUSI] Hauki Cup 2024

Otaniemen suurin kyykkäturnaus Hauki Cup palaa jälleen. Tammikuun talvisessa tunnelmassa pelattava kyykkäturnaus kokoaa pääkaupunkiseudun kaikki innokkaimmat kyykän pelaajat mittelemään Otaniemen kyykkämestaruudesta.

Turnaus pelataan lauantaina 27.1.2024 Otaniemessä.
Turnauksessa on käytössä Akateemisen kyykän säännöt.
🎟 Joukkueiden lipunmyynti alkaa 5.1.2024 klo 12:00 täällä. Joukkuelippu maksaa 40 € ja sisältää haalarimerkit ja jatkot neljälle. Jatkolippuja on mahdollista ostaa erikseen hintaan 3 €.

(ylös)

19.   [TYÖ] Solar Foods osa-aikainen prosessioperaattori

Solar Foods is a visionary food-tech startup company that develops revolutionary fermentation-based innovations for food production. As an active player in solving the global food crisis, Solar Foods provides new solutions that secure the sustainable use of natural resources by disconnecting food production from agriculture. We have created the world’s most sustainable protein Solein®, and now we are on our way to making it the ingredient of choice for the foods of tomorrow. At Solar Foods we are not just creating the future, we are already living it. If you want to be part of an inspiring team dedicated to solving the future of food, then Solar Foods is your new home.

We are now looking for two part-time process operators to join our success story of food revolution.

We are in the process of finalizing our production lines in our first commercial scale facility, Factory 01, which is the world’s first production facility to commercially produce protein that is manufactured from inception to completion under a single roof. We expect to soon begin running production tests and then move to ramping up actual production.

How To Apply:

Interested to join our success story? Please submit your CV and motivation letter in PDF-format by the latest 31st of December 2023 via our application system. Please also mention your salary request and the earliest possible starting date in your application documents. Remember to use the application system, we do not accept applications by email.

For more information about the position do not hesitate to contact Jouni Ahtinen, tel. +358 50 353 1145 on December 13th between 10.00-11.30 and 21st between 13.30-15.00.

Read more here: https://www.recright.com/careers/en/solar-foods/process-operators-656ecb4bc91d9101d025aae7

(ylös)

20.   [UUSI] TRIP:n navigointikurssit ja -tentit keväällä 2024

Teekkaripurjehtijat järjestää ensi keväänä tuttuun tapaan navigointikursseja ja -tenttejä jäsenilleen.

Luvassa on Navigointi 1 -kurssit suomeksi ja englanniksi sekä Navigointi 2 -kurssi suomeksi. Myös pelkkiin paperi- ja/tai nettitentteihin osallistuminen on mahdollista.
Kaikki kurssit alkavat viikolla 5 ja päättyvät viikolla 13 järjestettävään yhteiseen tenttitilaisuuteen.

Ilmoittautuminen on auki.
Sivuiltamme löydät myös lisätietoa kursseista sekä lomakkeen jäseneksi liittymistä varten.

(ylös)

IV     KESÄTYÖT

21.   [UUSI] Bolidenin kesätyöt 2024

Tulisitko meille työkaveriksi kesällä 2024? Kesätyöhaku kaikkiin Bolidenin Suomen toimipisteisiin on nyt auki!

Olemme yksi Euroopan johtavista kaivos- ja sulattoyrityksistä. Bolidenilla on Suomessa useita tuotantolaitoksia: Boliden Kevitsan monimetallikaivos Sodankylässä, Boliden Kokkolan sinkkitehdas ja Boliden Harjavallan kupari- ja nikkelisulatto Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Kesätyöntekijänä Bolidenilla saat arvokasta kokemusta metalliteollisuudesta ja pääset mukaan muuttamaan maailmaa vihreän siirtymän metallien avulla!

Haemme yhteensä yli 400 kesätyöntekijää eri puolille Suomea:

Boliden Kevitsa (yli 90 kesätyöpaikkaa)

– Kevitsan monimetallikaivokselle Sodankylään haetaan kesätyöntekijöitä kunnossapitoon, louhintaan, rikastamolle, malminetsintään ja kaivosgeologiaan sekä tukitoimintoihin ympäristö-, turvallisuus-, IT- ja talouspuolelle

– Työntekijöille on järjestetty työmatkakyyti Sodankylä-Kevitsa-Sodankylä

– Lisätietoja avoimista tehtävistä ja hakuohjeet löydät täältä: Careers (myworkdayjobs.com)

Boliden Kokkola (150 kesätyöpaikkaa)

– Kokkolan sinkkitehtaalla suurin osa kesätyöntekijöistä sijoittuu tuotantoon ja kunnossapitoon. Kesätyöpaikkoja on auki myös liiketoimintaa tukevissa toiminnoissa, kuten laboratoriossa ja mahdollisesti palkka- ja taloushallinnossa sekä IT:ssä

– Kesätyöntekijöille tarjotaan hyviä henkilöstöetuja, kuten vapaa-ajan harrastuksien tukemista

– Lisätietoja avoimista tehtävistä ja hakuohjeet löydät täältä: Careers (myworkdayjobs.com)

Boliden Harjavalta (yli 100 kesätyöpaikkaa)

– Harjavaltaan Suurteollisuuspuistoon haetaan kesätyöntekijöitä tuotantoon, kunnossapitoon, tutkimus- ja kehitystiimiin, laboratorioon ja yksittäisiä henkilöitä muihin tukitoimintoihin

– Poriin Kupariteollisuuspuistoon haetaan elektrolyysiin kesätyöntekijöitä tuotantoon, kunnossapitoon, tutkimus- ja kehitystiimiin ja logistiikkaan

– Pidemmältä saapuvia työntekijöitä tuetaan asunnon hankinnassa

– Lisätietoja avoimista tehtävistä ja hakuohjeet löydät täältä: Careers (myworkdayjobs.com)

Boliden täyttää 100 vuotta vuonna 2024. Tule viettämään kesä Bolidenin Suomen yksiköissä ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta metallien avulla kanssamme!

(ylös)

22.   [UUSI] UPM:n kesätyöt 2024

Uusia taitoja, arvokasta työkokemusta ja merkityksellisiä tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Kesätyö UPM:llä avaa monia mahdollisuuksia. Tule mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

Kesätyöhaku on käynnissä, älä jätä hakemista viime hetkeen!

Satoja paikkoja tarjolla eri puolella Suomea.

Lue lisää ja hae ennen ystävänpäivää 14.2.2024.

www.upm.fi/kesa

(ylös)

23.   [UUSI] Metsä Groupin kesätyöt 2024

Millainen työ sinua motivoi? Kiva ja kannustava porukka, merkityksellinen työ vai reilu palkka? Metsä Groupin kesätöissä pääset kiinni kaikkeen tähän!

Kesä Metsässä tarjoaa hyvän näkymän metsäalaan ja mahdollisuuden tehdä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta – vastuullisissa tehtävissä ja mukavassa porukassa. Jatkuva tuotekehitys ja uuden innovointi ovat keskeinen osa liiketoimintaamme. Omaa osaamistasi pääset kehittämään muun muassa tuotannon, kunnossapidon, logistiikan, tuotannonsuunnittelun, teknisen markkinoinnin, tietohallinnon tai asiakaspalvelun tehtävissä eri puolilla Suomea. Hae kesätyöpaikkoja 29.2.2024 mennessä.
www.metsagroup.com/kesatyot

(ylös)

24.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita! Tämä onkin vuoden viimeinen viikkis, joten kiitos tästä vuodesta! Kaiken lausahduksien loppuhuipennukseksi kliseistäkin kliseisempi: ”Live love laugh”.

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram