I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa loppuvuoden tapahtumista
 2. Toimihenkilöhaku aukeaa 10.11.
 3. Nakki-info 11.11.
 4. Etälanit 13.-15.11.
 5. PT:n Haalariompelu- & peli-iltamat 17.11. & 19.11.
 6. pHuoneen käyttö loppuvuonna
 7. Koronavilkku

II     CHEM

 1. Haku hallinnon opiskelijaedustajaksi on auki
 2. CHEM-edustajistoryhmän kuulumiset
 3. PJK & PARKKI esittävät: Tulevaisuuden tekijät – Urawebinaari
 4. CHEM-Approt
 5. Maisterivaiheen pääaineinfo
 6. Äänestä vuoden opetustekoa
 7. Vaihto-opinnot
 8. CHEMeleons pelit

III    MUUT

 1. Materiaali-insinöörikillan kalenteri
 2. Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan
 3. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
Haku vuoden 2021 hallitukseen on auki!
10.11.-2.12. PT:n Toimihenkilöhaku vuodelle 2021

11.11. Nakki-info
12.11. CHEM-Approt

13.-15.11. PT:n Etälanit
17.11. Maisterivaiheen pääaineinfo
17. & 19.11. PT:n Haalariompelu- & peli-iltamat
23.11. Yhdistyksen syyskokous
25.11. PikkujouluT

 

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Tietoa loppuvuoden tapahtumista

Prosessiteekkareiden hallitus teki 26.10. pidetyssä kokouksessa jatkaa lokakuun linjausta tapahtumien kannalta loppuvuoden ajan:

Prosessiteekkarit ei järjestä yli 50 henkilön tapahtumia sisätiloissa. Yli 50 henkilön tapahtumia voidaan järjestää ulkona, mikäli henkilöt on jaettu alle 50 henkilön ryhmiin, jotka eivät sekoitu tapahtuman aikana. Järjestettävät tapahtumat ovat luonteeltaan sellaisia, joissa tartuntariski on minimoitu. Esimerkiksi sitsejä ei järjestetä. Tämä linjaus on voimassa vuoden loppuun asti.

(ylös)

2.       Toimihenkilöhaku aukeaa 10.11.

Prosessiteekkarit hakevat tulevalle vuodelle uusia vapaaehtoisia toimihenkilövirkoihin. Voit lukea viroista lisää osoitteessa: http://www.prosessiteekkarit.fi/tehtavat/

Toimihenkilöhaku on tänä vuonna jaettu tehtäviin, jotka sopivat kaikille, sekä tehtäviin, jotka vaativat aikaisempaa kokemusta tehtävään liittyen. Kaikille sopivien toimihenkilötehtävien ilmoittautumisen löydät täältä, sekä vaativampien tehtävien ilmoittautumisen täältä. Ilmoittautumiset aukeavat huomenna tiistaina 10.11. kello 12.00.

Toimihenkilötehtävät ovat erinomainen lisä opiskeluiden ohelle, eivätkä ne kuormittavuudeltaan vaadi liikaa aikaa tekijältään. Toimihenkilötehtävissä pääset tutustumaan läheisesti yhdistyksen toimintaan, sekä auttamaan itse yhdistyksen toiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä.

 

Prosessiteekkareiden hallitus järjestää nakki-infon 11.11. klo 15.00 alkaen Zoomissa (linkki sähköpostitse lähetetyssä viikkotiedotteessa) jossa pääset kuulemaan lisätietoa toimihenkilöviroista.

 

Ilmoittautuessasi valitse virat, joihin haluat hakea. Voit hakea niin moneen virkaan kuin haluat, mutta sinua ei välttämättä valita niihin kaikkiin. Kirjoitathan myös lyhyen hakemuksen siitä, miksi haet juuri näihin virkoihin. Prosessiteekkareiden tuleva hallitus päättää toimihenkilövalinnoista joulukuun aikana. Tulevan hallituksen jäsenet voivat lähettää hakijoille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Hakuaika päättyy 2.12.2020.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä toimihenkilövirkoihin tai niihin hakemisen suhteen, otathan yhteyttä kyseisen toimikunnan puheenjohtajaan (toimikuntien puheenjohtajat löydät täältä: http://www.prosessiteekkarit.fi/toimihenkilot/).

 

MITÄ? Prosessiteekkareiden toimihenkilöhaku vuodelle 2021

MISSÄ? Kaikille sopivat virat sekä vaativammat virat

MILLOIN? 10.11.-2.12.2020

MIKSI? Koska vapaaehtoishommat ovat parhautta!

(ylös)

3.       Nakki-info 11.11.

Maistuisiko nakki sinun kohdallasi ensi vuonna?

 

Toivottavasti maistuu, sillä Prosessiteekkareilta löytyy liuta erilaisia vapaaehtoisnakkeja, joissa pääsee tekemään yhdistyksen ja oman näköistä toimintaa mahtavassa porukassa!

 

Ketkä pitävät huolen, että sitseillä on ruokaa ja ohjelmaa? Kuka vastaa yhdistyksen visuaalisesta ilmeestä? Kuka varmistaa yhdistyksen sponsoritulot ja yritystapahtumien järjestymisen? Kuka pitää huolta jäsenten hyvinvoinnista ja liikuntamahdollisuuksista? Ketkä kirjoittavat yhdistyslehden, ProTeesin, hilpeät artikkelit?

 

Tervetuloa kuuntelemaan ja kyselemään, kun hallitus- ja toimihenkilövirkoja esitellään vanhempien tekijöiden toimesta keskiviikkona 11.11. klo 15.00. Nakki-info pidetään etänä Zoomin välityksellä. Info myös nauhoitetaan, jotta tehtäviin voi palata uudestaan!

 

Toimihenkilöiden ja hallituksen työtehtävistä voi lukea lisää yhdistyksen sivuilta:

https://http://www.prosessiteekkarit.fi/tehtavat/

 

MITÄ: Nakki-info

MISSÄ: Zoomissa, linkki sähköpostitse lähetetyssä viikkotiedotteessa

MILLOIN: Keskiviikkona 11.11. klo 15.00

MIKSI: Koska nakit ovat hyviä ja antoisia hyvässä porukassa!

(ylös)

4.       Etälanit 13.-15.11.

Etälanit tulevat taas! Tapahtumapaikkana toimii jälleen kerran tuttu ja turvallinen PT:n oma Discord-kannu (linkki sähköpostitse lähetetyssä viikkotiedotteessa). Tällä kertaa tiedossa on mukavaa ja vapaamuotoista pelaamista perjantaista sunnuntaihin joka ilta klo 18–24. Pelattavien pelien listasta löytyy muun muassa Jackboxit 1–7, Among Us, Golf With Your Friends, skribbl.io, krunker.io, CS:GO, Pretend You’re Xyzzy, GeoGuessr ja perusmobat kuten LoL, Dota 2 ja HotS. Mikäli haluat jotain tiettyä pelata tai jotain mitä ei ole listattu, niin peliseuraa voi kysellä Discordista.

MITÄ: Etälanit

MISSÄ: PT:n Discord-kannulla (linkki sähköpostitse lähetetyssä viikkotiedotteessa)

MILLOIN: 13.–15.11.2020 joka ilta klo 18–24

MITÄ MAKSAA: Nolla markkaa

MIKSI: Koska videopelit!

(ylös)

5.       PT:n Haalariompelu- & peli-iltamat 17.11. & 19.11.

Tuntuuko uusien haalarimerkkien ompelu haalareihin työläältä? Ovatko sormesi ruvilla jo heti alkukättelyssä eikä lanka meinaa löytää neulansilmään?

 

Ei hätää, apu on lähellä!

 

Haluamme helpottaa kaikkien edistymistä haalarimerkkien ompelijoina järjestämällä PT:n omat haalariompeluiltamat. Iltamiin voit tulla ompelemaan haalareihisi merkkejä, kuulemaan kiinnitysvinkkejä ja muuten vaan viettämään aikaa hyvässä seurassa. Tapahtumissa on myös mahdollista ostaa PT:n merkkejä, mikäli niitä halajat. Jos haalareiden ompeleminen ei nappaa, on paikalla myös lautapelejä ja muita pelejä!

 

Ompeluiltoja järjestetään vielä 2 kertaa OK20 yläkerrassa ja jokaiseen ompeluiltaan mahtuu 28 osallistujaa. Tapahtumapäivät ovat tiistai 17.11 sekä torstai 19.11. Huomaa muuttuneet päivät.

 

Paikalle voi saapua klo 18 alkaen.

 

Ilmoittautuminen kumpaankin iltamaan alkaa 9.11. klo 12:00

 

17.11.2020 iltaman ilmo: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/57

19.11.2020 iltaman ilmo: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/58

 

MITÄ: PT:n Haalariompelu- & peli-iltamat

MISSÄ: OK20 yläkerta

MILLOIN: 17. ja 19. marraskuuta klo 18 alkaen

MIKSI: Koska ompelu on hauskempaa porukalla!

(ylös)

6.       pHuoneen käyttö loppuvuonna

pHuone on kiinni loppuvuoden ajan. Tiedotamme heti, kun tilanne pHuoneen käytön suhteen muuttuu.

(ylös)

7.       Koronavilkku

Prosessiteekkareiden hallitus suosittelee lataamaan THL:n julkaiseman Suomen koronajäljitys appin eli Koronavilkun!

 

Koronavilkun voi ladata täältä:

Google Play

Apple App store

(ylös)

II        CHEM

8.       Haku hallinnon opiskelijaedustajaksi on auki

Haluatko vaikuttaa Aalto-yliopiston tai koulutusohjelmasi kehittämiseen? Hae opiskelijaedustajaksi!

 

Mikä opiskelijaedustaja?

Hallinnon opiskelijaedustajat eli hallopedit ovat Aallon kandi-, maisteri- tai tohtoriopiskelijoita, jotka osallistuvat yliopiston päätöksentekoon ja kehittämiseen. Opiskelijaedustajat pääsevät vaikuttamaan esimerkiksi koulutusohjelmien opetukseen, opetuksen laatuun, opiskelijoiden hyvinvointiin sekä yhdenvertaisuuteen. Opiskelijat tietävät parhaiten, mitä opiskelijat ajattelevat.

 

Missä?

Opiskelijaedustajat toimivat koulutusohjelmissa, korkeakouluissa ja yliopiston keskushallinnossa. Opiskelijaedustajapaikkoja on yli 200. Lista toimielimistä löytyy osoitteesta beta.halloped.fi.

 

Kemian tekniikan korkeakoulun toimielimet ja kuvaukset:

http://www.prosessiteekkarit.fi/edunvalvonta/

 

Mitä hyötyä?

Opiskelijaedustajana saat verkostoja, vaikutusvaltaa ja varmuutta!

Pääset tutustumaan ja työskentelemään Aallon henkilökunnan kanssa.

Voit vaikuttaa suoraan opintoihin liittyviin päätöksiin.

Tutustut vaikuttamistyöhön ja muihin opiskelijaedustajiin.

Miten haen?

Täytä hakulomake osoitteessa beta.halloped.fi viimeistään 29.11. Hakukuulutuksesta löydät tarkemmat valintakriteerit. Tärkeintä on osoittaa, että olet motivoitunut toimimaan Aalto-yhteisön hyväksi!

 

Lisätietoja

Lisätietoja opiskelijaedustajista ja opas hallopedeille: https://www.ayy.fi/fi/opiskelijaedustajat

 

Hanna Yletyinen

Koordinaattori, hallinnon opiskelijaedustajien rekrytointi

hanna.yletyinen@ayy.fi

(ylös)

9.       CHEM-edustajistoryhmän kuulumiset

CHEM-edustajistoryhmälle on tehty oma Instagram-tili, joka kannattaa ottaa jo heti seurantaan, tilille tullaan päivittelemään edariryhmän kuulumisia!

 

AYY:n edustajiston kokous 11/2020 pidettiin torstaina 5.11.2020 Kandidaattikeskuksen Aalto-salissa. Kokouksessa oli paikalla 42 äänivaltaista edaattoria.

 

AYY:n toimiston kuulumiset

AYY:n sijoitussalkku on palannut samalle vuoden takaiselle tasolle kuin se oli ennen koronapandemiaa. Edunvalvonnan saralla vastausaika opiskelijan oikeuksiin liittyen on tällä hetkellä noin 8 viikkoa. Aallon itseopiskelutiloissa on tapahtunut korona-altistuksia eikä tilojen varausohjeita ja sääntöjä ole noudatettu, jonka vuoksi itseopiskelutilat on toistaiseksi poistettu käytöstä. AYY ei vallitsevan koronatilanteen vuoksi tällä hetkellä myönnä vaihtostipendejä. Tämän vuoden toiminta-avustukset on hyväksytty ja niiden maksuprosessi käynnistetty. AYY:n vapaaehtoishaku vuodelle 2021 on alkanut.

 

Päätökset

Edustajisto päätti yksimielisesti hallituksen pohjaesityksen mukaisesti teettää selvityksen Opiskelijakeskusprojektin jatkamisen edellytyksistä, jonka perusteella tehdään päätös vuoden viimeisessä edustajiston kokouksessa 13/2020, jatkaako AYY opiskelijakeskusprojektissa.

 

AYY:n edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Joonas Nurmi. Äänet jakautuivat ehdokkaiden välillä seuraavasti 22 Joonas Nurmi, 20 Samuli Vehkomäki.

 

AYY:n hallituksenmuodostajaksi ja puheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin Milja Leinonen. Äänet jakautuivat ehdokkaiden välillä seuraavasti 29 Milja Leinonen, 13 Kimmo Saira.

 

Lähetekeskustelut

Kokouksessa käytiin lähetekeskustelu AYY:n strategiasta. AYY:llä on tänä vuonna tehty strategiauudistusta, jonka tavoitteena on luoda yksi yhteinen strategia, kahden erillisen strategian sijaan.

 

Seuraava edustajiston kokous pidetään 26.11. ja kokouksessa valitaan vuoden 2021 hallitus ja edustajiston varapuheenjohtajat.

(ylös)

10.    PJK & PARKKI esittävät: Tulevaisuuden tekijät – Urawebinaari

Puunjalostajakilta järjestää killan alumnikerho PARKKI:n kanssa uraillan ja webinaarin keskiviikkona 11.11.2020 kello 17.30 alkaen Otakaari 20:ssä ja Teams:issä! Tapahtumassa esiintyy useita puunjalostajakillan alumneja, jotka esittelevät omia uratarinoitaansa, opiskeluajoista nykyhetkeen. Illan puhujat edustavat useita erilaisia työtehtäviä niin Suomessa kuin ulkomailla ja jokainen eri yrityksestä.

 

Millaisiin työtehtäviin voit alaltamme työllistyä? Mitä asioita tulisi huomioida jo opiskeluaikana? Vinkkejä kansainväliselle uralle tai ihan vaan kesätöihin? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat kiltamme alumnit, jotka ovat esiteltynä alla:

 

Antto Shemeikka

VP Digital Service, ABB Marine & Ports

 

Jani Sund

Development Manager, Metsä Board

 

Jussi Lehtosalo

Mill Manager, Metsä Fibre

 

Mikko Jokinen

Sales representative, Kemira Chemicals Germany GmbH

 

Ninni Pasanen

Technical Customer Service Manager, UPM Pulp Sales

 

Petri Kangaspunta

Technical Manager, Montes del Plata, Stora Enso & Arauco

 

Tapahtuma järjestetään paikan päällä Otakaari 20:ssa, johon mahtuu 25 henkilöä. Näistä paikoista on 5 varattu innokkaimmille fukseille. Ilmoittautuminen aukeaa 2.11. killan ilmomasiinassa ja sulkeutuu 8.11. Jos ei ehtinyt ilmoittautua tai ei muuten pääse paikan päälle, urailtaa voi seurata Microsoft Teams:in välityksellä, johon kaikki ovat tervetulleita! Teams linkki tullaan julkaisemaan webinaarin Facebook-tapahtumassa. Ja fuksit, tapahtumaan osallistumisesta teille on jaossa urapiste, joten kannattaa ehdottomasti osallistua!

 

PÄHKINÄNKUORESSA:

MIKÄ? PJK:n ja alumnikerhon urailta / webinaari

MISSÄ? Otakaari 20 / Microsoft Teams

MILLOIN? 11.11.2020 kello 17.30 alkaen

(ylös)

11.    CHEM-Approt

Marraskuussa voidaan unohtaa epäonnistuneet yritykset CHEM-kivasta, sillä Kemian tekniikan korkeakoulun oma leikkimielinen appro, CHEM-appro tulee Otaniemen alueelle!

 

Appropäivän aikana pääset tutustumaan CHEM:in omiin kiltoihin eli Kemistikiltaan, Puunjalostajakiltaan sekä Vuorimieskiltaan, sekä kiltojen toimintaan leikkimielisen rastiapprokiertelyn kautta.

 

Approt ovat erityisesti yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa järjestettäviä tapahtumia, joissa kierretään eri pisteitä tai baareja suorittaen jokaisella pisteellä vapaaehtoinen juoma/virvoke muun rastiin liittyvän aktiviteetin lisäksi. Vuoden mittaan järjestetään useita approja, joista teekkareille tunnetuimmat ovat Polin ja Dipolin approt.

 

Itse CHEM-approilla approilu toteutetaan pussikalja/juoma tyylillä, jolloin jokaisella rastilla nautitaan vapaaehtoinen oma juoma tai rastilla jaettava juoma. Juomasuoritukseksi lasketaan pullon/tölkin palauttaminen rastin roskapussiin. Approkarttojen ja rastien suorituksista ansaitset CHEM-approjen palkintona suoritushärpäkkeen!

 

Approt voi suorittaa aina myös alkoholittomana tai voit tulla vain kiertelemään rasteja.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 3.11. klo 12:00 ja sulkeutuu 12.11 klo 14:00.

Linkki ilmoittautumiseen: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/54

 

Ilmoittautumisohjeet:

Tapahtuma on luonteeltaan kiertely, jossa liikutaan maksimissaan kymmenen hengen ryhmissä. Aloituspaikka määräytyy ilmoittautumiskiintiön mukaan. Aloituspaikoilla osallistujille jaetaan approkartat sekä suoritetaan ryhmäjako. Mikäli haluat kierrellä tietyn kaverin kanssa, ilmoittauduthan hänen kanssaan samaan kiintiöön. 4 ensimmäistä kiintiötä on varattu fukseille (140hlö), viides kiintiö (30hlö) KV/maisteriopiskelijoille ja viimeinen kiintiö (30 hlö) yleisesti kaikille. Mikäli kaikki paikat eivät ole vielä menneet 9.11. mennessä, vapautetaan ilmo kaikille avoimeksi.

 

MITÄ: CHEM-Approt

MISSÄ: Otaniemessä, Aloitus omalta aloituspaikalta

MILLOIN: 12.11. klo 15.00 – 20.00

DC: Ulkoiluun ja approiluun sopivat vaatteet

MIKSI: Koska CHEM-appro(kiva) ja korkeakoulun killat!

FB-event: https://www.facebook.com/events/3471025972996758

 

Ongelmatilanteissa olkaa yhteydessä Valtteri Siira tai Laura Lukkarila

Telegram: @valtterisiira @lauralukkarila

(ylös)

12.    Maisterivaiheen pääaineinfo

Alkaako kanditutkinto lähestyä?

 

Järjestämme 17.11.2020 klo 10:15-11:10 pääaineinfotilaisuuden, jossa kerromme siirtymisestä maisterivaiheeseen ja sinulla on mahdollisuus keskustella maisteripääaineiden henkilökunnan kanssa pääainevalinnastasi.

 

Noin viikkoa ennen tapahtumaa julkaisemme MyCourses-sivuston, jossa pääset jo esitysten kautta tutustumaan eri pääainevaihtoehtoihin CHEMissä.

 

Mitä? Pääaineinfo

Missä? Zoomissa: tapahtuman linkit julkaistaan n. viikkoa ennen tapahtumaa

Milloin? 17.11.2020 klo 10:15 ->

Kenelle? Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Aallon kandiopiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita Kemian tekniikan korkeakoulun tarjoamista maisteriopinnoista riippumatta siitä, missä vaiheessa opintosi ovat.

 

Tervetuloa!

(ylös)

13.    Äänestä vuoden opetustekoa

Each year, the School of Chemical Engineering awards its members in teaching, research, services and collaboration. All proposals warmly welcome! Please respond to this survey separately for each suggestion.

https://link.webropolsurveys.com/S/9367517660CA6432

 

The deadline for the proposals is November 25, 2020 and the award will be announced in the Dean’s virtual glögg event on December 16.12.2020

 

The Teaching Action of the Year

to acknowledge and promote actions, that positively affect students’ learning, welfare, satisfaction and study success and development of attractive teaching programs. The recognition can be given to an individual or a group of people among the faculty, learning services and students.

The final decision of the award will be made by the Vice Dean responsible for Teaching on the proposal of a working group from the Degree Program Committee.

(ylös)

14.    Vaihto-opinnot

Kaipaisitko maisemanvaihdosta? Haluaisitko kenties vaihtaa vanhan tutun makaronilaatikon johonkin hieman eksoottisempaan? Kiinnostaisiko sinua harjaannuttaa kielitaitojasi? Entä haluaisitko tutustua uusiin kulttuureihin ja samalla tavata ihmisiä ympäri maailmaa?

 

Vaihtohaku lähenee taas ja nyt onkin oivallinen aika pohtia, sopisiko sinun HOPSiisi lukuvuosi ulkomaisessa yliopistossa. CHEMillä on suuri valikoima yhteistyöyliopistoja ympäri maailmaa, joten valinnanvaraa riittää. Vaihtokohteisiin pääset tutustumaan Destination Databasessa.

 

Vaihdon päähaku on tammikuussa. Päähaussa haetaan kaikkiin muihin kohteisiin paitsi Japaniin, jonka haku on jo nyt marraskuussa (2.11.–1.12.2020). Näissä hauissa haetaan lukuvuoden 2021-22 vaihtopaikkoja.

 

Jos sinulla on kysymyksiä vaihto-opintoihin liittyen tai kaipaat apua vaihdon suunnittelussa, voit olla yhteydessä CHEM vaihtoneuvojaan Jenniin sähköpostitse kv-neuvoja-chem@aalto.fi tai TGssä (@jenniiinn).

(ylös)

15.    CHEMeleons pelit

CHEMeleonsin pelit jatkuvat jälleen!

 

Nyt varmasti ihmettelet, että mikä ihmeen CHEMeleons?

 

CHEMeleons on kemian tekniikan korkeakoulun urheilujoukkue, joka pelaa Unisportin järjestämissä urheilusarjoissa. Viime talvena osallistuimme futsalin, koripallon ja salibandyn sarjoihin. Vaikka otteluissa lasketaan maalit ja pisteet, osallistumme jokaisessa lajissa rentosarjoihin, jotka ovat tarkoitettuja kaikille. Aiempaa lajikokemusta ei tarvita, vaan mukaan on hyvä ottaa iloinen ja reipas urheilumieli! CHEMeleonsin tapahtumat kuuluvat myös fuksikasvatukseen ja voit saada 2 fuksipistettä osallistumalla CHEMeleonsin peleihin, 1 pisteen per osallistuminen. Lisäkysymykset voi esittää CHEMeleonsin TG-ryhmässä (linkki sähköpostitse lähetetyssä viikkotiedotteessa) tai laittamalla PT:n liikuntavastaavalle Eino Kilpeläiselle privaviestiä Telegramissa @chempaintman

(ylös)

III      MUUT

16.    Materiaali-insinöörikillan kalenteri

Tampereen sisarkiltamme Materiaali-insinöörikilta ry myyvät tänä vuonna kalentereita, joista voitot menevät hyväntekeväisyyteen mielenterveystyöhön. Alla on lisätietoja kalenterista ja niiden tilaamisesta!

Onko päivämäärät aina hukassa? Oletko kyllästynyt jokavuotiseen jätehuollon roskakalenteriin? Ei hätää, meillä on ratkaisu! Materiaali-insinöörikillan rohkeimmat jäsenet ovat vähentäneet vaatetustaan kameran edessä ja näistä otoksista on koostettu vuoden 2021 kuumin seinäkalenteri (saattaa edesauttaa ilmastonmuutosta).

Tämän taideteoksen voit lunastaa itsellesi 15 € hintaan oheisen Formsin kautta. Maksu onnistuu Mobilepaylla tai tilisiirrolla. Kalenterista saadut voitot lahjoitetaan Suomen mielenterveys ry:n kautta lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi. Tilauslomake on avoinna 21.11. asti auki, joten toimi nopeasti!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT5hjj167tp6oCtqAUgTf0Yxqbxr7tnSmgYVwZfU1BJTd5IQ/viewform?usp=pp_url

(ylös)

17.    Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan

Voit lukea ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista yliopiston toimintaan osoitteessa https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta.

(ylös)

18. Tiedottaja-sihteerin terveiset

Viime viikolla käytiin Fazerin vierailukeskuksessa, oli kyllä hauskaa, vaikka söin liikaa suklaata! Nyt ollaan IE:n järjestämässä PT:n 3+ viini-illassa viinimaistelussa, eli hyvä aloitus viikolle.

 

Viikon eläinvideo: huskykaverit

Hallituksen kuulumiset:
Viime viikolla Oona Hanska valittiin hallituksenmuodostajaksi vuodelle 2021 ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa. Haku vuoden 2021 hallitukseen on nyt auki. Toimihenkilöhaku aukeaa huomenna, ja se on jaettu tehtäviin, jotka sopivat kaikille, sekä tehtäviin, jotka vaativat aikaisempaa kokemusta tehtävään liittyen. Toimari- ja hallitusviroista kerrotaan nettisivuillamme sekä lisää Nakki-infossa keskiviikkona klo 15.00 Zoomissa. Kemian tekniikan korkeakoulu ilmoitti tukevansa Prosessiteekkareita korvaamalla 50 % vuosijuhlien perumisesta aiheutuneista kuluista. Prosessiteekkareiden hallitus sekä lämmönsiirtotoimikunta kiittävät korkeakoulua tuesta vaikeina aikoina. Tällä viikolla järjestetään 3+ Viini-ilta, CHEM-Approt sekä Etälanit.

Janika Hart
Tiedottaja-sihteeri 2020 | Prosessiteekkarit ry
+358509119730 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr