I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. PT x VK x IK lautapeli- ja EMC-infoilta 19.1.
 7. ISOrekryinfo 24.1.
 8. [UUSI] PT x VK Murata-excursio 27.1.
 9. [UUSI] PT:n yhteislipputilaus Teekkarispeksiin 4.4.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Tule mukaan pitämään CHEM Abi-infoja!
 4. Haku vaihto-opintoihin 10.1–31.1.
 5. Vuorimieskillan yritysilta 23.1.

III   MUUT

 1. FBI-päivät 25.1.
 2. [UUSI] Wood you Innovate -innovaatiokilpailu
 3. [UUSI] Purjelentokurssi 2023
 4. [UUSI] Polijazzin tanssitunnit
 5. [UUSI] Afry MCD Case Excursion -ilta 1.2.
 6. [UUSI] Aalto Beer Pong -turnaus 31.1.
 7. [UUSI] Nyyti ry:n toimintaa keväällä 2023

IV   KESÄTYÖT

 1. Metsä Groupin kesätyöhaku
 2. Bolidenin ja Boliden Kevitsan kesätyöpaikat
 3. Swecon kesärekry
 4. [UUSI] Muratan kesätyöpaikat
 5. [UUSI] Wipakin kesätyöpaikat
 6. [UUSI] Okmeticin kesätyöt ja kesätyöwebinaari 30.1.
 7. [UUSI] ABB:n kesätyöhaku
 8. [UUSI] Nesteen kesätyöpaikat
 9. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

Laulukilpailusitsit 18.1.

PT x VK x IK lautapeli- ja EMC-infoilta 19.1.
ISOrekryinfo 24.1.
PT x VK Murata-excursio 27.1.

TULEVIA ILMOITTAUTUMISIA
PT:n yhteislipputilaus Teekkarispeksiin, alkaa 18.1.

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä:  https://t.me/+rG8LiYRYWl9hZjg0

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai 5.1. alkaen klo. 21–22! Tiedossa rentoa sulkapallon tai koripallon pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista jälleen näin vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on maanantaina 23.1. klo 8.10.

(ylös)

6.     PT x VK x IK lautapeli- ja EMC-infoilta 19.1.

Onko haaveenasi kansainvälinen yhteisö tai työskentely kestävän kehityksen parissa? Tiesitkö, että uusiutuvat energialähteet sekä sähköautot tarvitsevat valtavan määrän mineraaleja. Nykyinen käytössä oleva metallien määrä ei ole riittävä tähän tarpeeseen, vaikka kaikki kierrätettäisiin kupariputkia myöten. Kaivostoiminta on siis edelleen tärkeää kestävän kehityksen kannalta.

Prosessiteekkarit, Vuorimieskilta sekä Rakennusinsinöörikilta järjestävät lautapeli-illan, jossa pelaillaan lautapelejä sekä esitellään myös European Mining Course (EMC) maisteriohjelmaa. Tapahtuma järjestetään 19.1. Otarannan kerhotilalla kello 17.00 alkaen. EMC on kansainvälinen maisteriohjelma, jossa opinnot suoritetaan kolmessa eri yliopistossa, ja ohjelmasta saa kolmoistutkinnon. Pääaineessa opiskellaan muun muassa modernia kaivossuunnittelua, mineraalien elinkaaren määritystä sekä työturvallisuuden parantamista kaivosolosuhteissa.

Tapahtuma on suunnattu alasta kiinnostuneille kandidaattiopiskelijoille. Paikalla on myös pääaineen opiskelijoita, sekä alumneja ja professoreita kertomassa maisteriohjelmasta. Tilaisuudessa on myös tarjolla ruokaa ja juomista.

TLDR
Mitä? PT x VK x IK lautapeli- ja EMC-infoilta
Missä? Otarannan kerhotilalla (Otaranta 8 B, 02150 Espoo)
Milloin? 19.1. kello 17.00
Mitä maksaa? Nolla markkaa!
Miksi? Koska kaivokset, mineraalit ja lautapelit!

(ylös)

7.     ISOrekryinfo 24.1.

Uusi vuosi on täällä ja kevät lähestyy, joka tarkoittaa vain sitä, että ISOrekry on tulossa. Saapukaa tiistaina 24.1. klo 16.15 KE1-luentosaliin kuulemaan kaikki tästä huippuhommasta!

(ylös)

8.     [UUSI] PT x VK Murata-excursio 27.1.

Kiinnostaako elektroniikkakomponentti- ja anturiala? Haluaisitko oppia lisää puolijohteiden luomista mahdollisuuksista ja MEMS-teknologiasta? Onko kesätyöpaikka vielä etsinnässä? Jos vastasit johonkin näistä kohdista myöntävästi, niin tule mukaan Vuorimieskillan ja Prosessiteekkareiden yhteisexcursiolle Muratalle Vantaan piilaaksoon perjantaina 27.1.2023! Vierailuun sisältyy tehdaskierros, yritysesittely sekä pientä purtavaa. Matkaan lähdetään bussilla Otakaari 18:n pysäkiltä kello 13.15 ja takaisin Otaniemeen tullaan viimeistään noin kello 16.45. Mukaan mahtuu 20 nopeinta prosessiteekkaria ja 20 nopeinta vuorimiestä. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkoi 13.1. klo 12.00 PT:n ilmomasiinassa.

TL; DR
Mitä? PT x VK Murata-Excursio
Missä? Martinlaakso, Vantaa
Milloin? 27.1.2023 klo 13.15
Miksi? Mahdollisuus tutustua komponenttialaan sekä kuulla kesätyömahdollisuuksista!
DC? Smart casual

(ylös)

9.     [UUSI] PT:n yhteislipputilaus Teekkarispeksiin 4.4.

PT järjestää yhteislähdön Teekkarispeksin 2023 näytökseen. Tämän kevään speksissä suunnataan unimaailmaan, jonne markkinatalouden lonkerot tunkeutuvat. Perheen, bisneksen ja unien kietoutuessa yhteen yllättävien kumppanien täytyy yhdistää voimansa. Lisätiedot esityksestä: www.teekkarispeksi.fi.
Näytöspäivä on 4.4. ja näytös alkaa klo 19:00 Aleksanterinteatterilla (Bulevardi 23–27, HKI).

Lipputilaus tapahtuu PT:n ilmomasiinassa ja aukeaa 18.1 kello 12:00. Lippuluokka on permanto, ja hintaa lipulle tulee 25 €/16 € (peruslippu/opiskelija). Ilmoittautuminen sulkeutuu jo 23.1. muuttuen samalla sitovaksi. Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen sulkeuduttua.
Huom. Ryhmälipputilaus järjestetään vain, jos on vähintään 10 ilmoittautunutta.
Ryhmälipputilaukseen liittyen ota yhteyttä allekirjoittaneeseen!

Speksiterveisin,
Ilmari Niiranen
@sisaministeri

(ylös)

II      CHEM

10.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

11.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

12.   Tule mukaan pitämään CHEM Abi-infoja!

Haluatko Aalto-hupparin ja tienata opintojen ohella? Tule mukaan kertomaan lukiolaisille kemian tekniikasta! Nyt on hyvä ajankohta tehdä lukiovierailuja ja innostaa lukiolaisia hakemaan opiskelemaan meille Aaltoon.

Olemme luoneet Teamin “CHEM Abi-infot”, johon on tarkoituksena kerätä kaikki koulumme infoilijat. Teams-kansiosta löytyy päivitetty koulumme esitysmateriaali sekä lista CHEM lukiovierailujen seuraamiseen. Ota yhteyttä Sipiin (sipi.seisko@aalto.fi) liittyäksesi Teamiin.

Hakijapalvelut korvaa infoista 100 €/esitys (5 ensimmäistä/lukukausi, sitten palkkio pienenee, lisätietoa: https://into.aalto.fi/display/fiopisk/Esittele+Aaltoa

HUOM: Hakijapalveluiden abi-infoilijakoulutus pitää olla suoritettuna. Lisäksi Aalto CHEM tukee infoilua ja palkitsee kaikki vähintään 5 infoa pitänyttä Aalto-hupparilla (5 infoa/lukuvuosi). Kaikissa asioissa Sipi auttaa mielellään eteenpäin!

Tavoitteena on pitää ennätys määrä abi-infoja, tervetuloa mukaan!

(ylös)

13.   Haku vaihto-opintoihin 10.1–31.1.

Päähakuaika vaihto-opintoihin on 10.1.-31.1.2023. Tietoa vaihto-opinnoista ja vaihtoon hakemisesta voit löytää osoitteesta aalto.fi
Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen vaihto-opintoihin tai tarvitset apua hakemuksen kanssa, ole yhteydessä vaihtoneuvojaan kv-neuvoja-chem@aalto.fi tai @mariamjalomie

(ylös)

14.   Vuorimieskillan yritysilta 23.1.

Tiedätkö sinä, minkälaiset firmat tarjoavat kesätöitä alasi opiskelijoille? Tahtoisitko kuulla lisää siitä?
Kesätöiden hakukausi on käynnistynyt ja tähän on nyt mahdollisuus saada lisävauhtia Vuorimieskillan yritysillasta, joka tarjoaa oivan tilaisuuden tulla kuulemaan erilaisista materiaalitekniikan alan yrityksistä ja näiden tarjoamista kesä- ja lopputyömahdollisuuksista! Tilaisuuden lopuksi on myös mahdollisuus päästä keskustelemaan yritysedustajien kanssa.
Yritysilta järjestetään maanantaina 23.1.2023 klo 17.00 alkaen kemian tekniikan korkeakoulun luentosalissa 1 eli tutummin Ke1:ssa. Paikalle ovat tervetulleita sekä fuksit että vanhemmat tieteenharjoittajat!

Fukseille tapahtumasta mahdollisuus saada fuksipistekorttiin piste yritysillasta!

Yrityksistä mukana ovat alustavasti:
Boliden
Murata
Metso Outotec
Okmetic
Aurubis
Hydrometallurgian ja korroosion tutkimusryhmä (Aalto)
Metallurgian tutkimusryhmä (Aalto)

TLDR
Mitä? Vuorimieskillan yritysilta
Missä? Ke1 (Kemian tekniikan korkeakoulu, Kemistintie 1)
Milloin? maanantaina 23.1. klo 17 eteenpäin
Miksi? Koska kesä ja töitä!

(ylös)

III     MUUT

15.   FBI-päivät 25.1.

Jo klassikoksi muodostunut, legendaarinen FBI-päivä (Forest Based Industries) on täällä taas!

 

Biometsäteollisuuden nykyiset sekä tulevaisuuden osaajat kokoontuvat Oulussa 25.1.2023. Reissuun lähdetään ti 24.1. ja takaisin tullaan to 26.1., reissussa ollaan siis tänä vuonna kaksi (2) yötä!

 

FBI-päivä alkaa Oulun Radisson Blu hotellissa seminaarilla, jonka teemana on metsäteollisuuden monipuolistuminen. Iltapäivällä vuorossa on kattava yritysnäyttely, jossa yritykset esittelevät toimintaansa ja vastaavasti nuoret pääsevät tutkimaan ensi kesän työmarkkinoita ja tiedustelemaan yritysesittelijöiltä kysymyksiään. Virallisuuksien jälkeen on vuorossa illanvietto. Tule siis viettämän tuottoisa ja verkostoitumisen täyteinen työelämäpäivä!

 

Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen ja sisältää yhteiskuljetukset ja yöpymiset. Tapahtuma järjestetään englanninkielisenä. Tapahtuma on avoin kaikille CHEMin opiskelijoille.

 

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 8.12. klo 12 Puunjalostusinsinöörien nettisivuilla. Muista ilmoittautua Aalto-yliopiston kiintiössä.

(ylös)

16.   [UUSI] Wood you Innovate -innovaatiokilpailu

Wood U Innovate -innovaatiokilpailu haastaa korkeakouluopiskelijat pohtimaan puun tarjoamia mahdollisuuksia

Metsäteollisuus ry:n ja Puunjalostusinsinöörit ry:n innovaatiokilpailussa etsitään ideoita, jotka auttavat metsäteollisuutta ratkaisemaan globaaleja haasteita. Idea voi olla tuote, toimintatapa tai palvelu – pääasia on, että puulla on siinä keskeinen rooli.

Globaalit megatrendit kuten väestönkasvu, digitalisoituminen ja ilmastonmuutos tuovat mukanaan monenlaisia haasteita. Metsäteollisuudessa näihin haasteisiin etsitään ratkaisuja puupohjaisten innovaatioiden avulla. Wood U Innovate -kilpailussa suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijat saavat yksin tai tiiminä esittää oman ideansa, jossa on potentiaalia ratkaista jokin megatrendistä aiheutuva haaste. Kilpailun kautta korkeakouluopiskelijoille avautuu mahdollisuus tuoda esiin omia ajatuksiaan ja ideoitaan, saada esiintymiskokemusta sekä verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Kilpailun 10 000 euron palkintopotin jakamisesta päättää biotalouden huippuosaajista koostuva tuomaristo. Tuomaristoon kuuluvat Katariina Kemppainen (VP, Group R&D, Metsä Group), Jenny Müller-Wahlman (Director, Innovation and R&D, Stora Enso), Pia Nilsson (Director, Global Platform Development R&D, UPM), Atte Virtanen (Vice President, Biomaterial processing and products, VTT), Maarit Lindström (johtaja, pääekonomisti, Metsäteollisuus ry) ja Antti Lindqvist (toimitusjohtaja, Puunjalostusinsinöörit ry).

Opiskelijat voivat ilmoittaa oman ideansa mukaan kilpailuun 24.11.2022 –5.2.2023. Tuomariston valitsemat finalistit pääsevät esittelemään ideansa kilpailun finaalitapahtumassa, joka järjestetään 20.4.2023 Helsingissä Kalastajatorpalla Puunjalostusinsinöörien kevätseminaarin yhteydessä. Kaikki kilpailuun osallistuneet korkeakouluopiskelijat saavat kutsun finaalitapahtumaan ja seminaariin.

Tarkemmat tiedot sekä ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

Lisätietoja:

Venla Kaplas, Metsäteollisuus ry, +358 40 626 3001, venla.kaplas@forestindustries.fi

Donika Morina, Puunjalostusinsinöörit ry, +358 50 341 7508, donika.morina@puunjalostusinsinoorit.fi

(ylös)

17.   [UUSI] Purjelentokurssi 2023

Haluaisitko oppia lentämään? Polyteknikkojen Ilmailukerho PIK järjestää purjelennon lupakirjakurssin keväällä 2023. Kurssin teoriaosuuden aloitustilaisuus järjestetään keskiviikkona 8.2. klo 18 luokassa M134 (Otakaari 1). Aloitustilaisuuteen voit tulla, vaikka et olisi vielä varma kurssille osallistumisesta. Luennot järjestetään pääosin lähiopetuksena Otaniemessä helmi-huhtikuussa kahtena iltana viikossa. Lue lisätiedot ja täytä ennakkoilmoittautuminen osoitteessa https://pik.fi/kurssi. Tervetuloa mukaan!

(ylös)

18.   [UUSI] Polijazzin tanssitunnit

Polijazz dance courses start 1.2. in Otaniemi
Are you tired of sitting home and not having enough space to dance?
We got you, come to dance with us to the dance courses starting in February!

The sign up is open now! We offer a discount when you bring a friend with you! Read more from our websites: https://polijazz.fi/en/courses/
If you have any questions, you can join our telegram group here: https://t.me/+58MjJDa3y4lhZTBk
or ask me directly in TG: @Nokkahiiri

(ylös)

19.   [UUSI] Afry MCD Case Excursion -ilta 1.2.

Invitation for AFRY case excursion on Wednesday 1.2.2023 at 15-19 o’clock
AFRY Management Consulting invites engineering, forestry and business students who are close to their graduation and interested in bio-based industries and/or energy markets to spend an evening at our Otaniemi collaboration space (Otakaari 27, 02150 Espoo) to learn more about our business.

To join, please send an e-mail including your name, study major, university and starting year of studies, as well as your CV, to mcd.case.excursion@afry.com by Thursday 26th of January at 12:00 (noon). Your participation is confirmed by Friday 27th 18:00 o’clock – the number of places is limited.

Please check out the attached excursion invitation, as well as  AFRY Case excursion event, for more details!
Warm welcome and see you soon!

(ylös)

20.   [UUSI] Aalto Beer Pong -turnaus 31.1.

Aalto Beer Pong presents:
”Random Surprise Pong” is here! Get ready for an unforgettable Beer Pong experience. Every game will feature random racks and 2 randomly drawn extra rules. Test your skills, win prizes and make a name for yourself. Register now! Don’t miss out on the ultimate Beer Pong challenge. See you there!
Registration opens on 18.1. at 12:00
More info + sign-up: https://abp.ayy.fi/ilmo/event/7

What: A Beer Pong tournament with extra rules
Where: Otakaari 20, upstairs
When: 31.1.2023, 18:00
WHow much: 4€/team for ABP members, 6€ to others

(ylös)

21.   [UUSI] Nyyti ry:n toimintaa keväällä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Nyytin Chatin kevätkausi starttaa nyt! Tuttuun tapaan chattejä järjestetään kaikille täysi-ikäisille opiskelijoille avoimesti, mutta mukana on myös muutamia kohdennettuja chattejä rajatummille kohderyhmille vertaistuen vahvistamiseksi. Tule mukaan keskustelemaan! Lisätietoja chateistä verkkosivuiltamme.

Tämä kevät tulee olemaan ryhmätoimintaa täynnä siksi kannattaa ottaa Ryhmät -sivustomme seurantaan! Sivulle päivittyvät ajankohtaiset tiedot ryhmistä ja niihin ilmoittautumisista. Tulossa ovat ainakin kaikille opiskelijoille avoimena Elämäntaitokurssi sekä Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät.

Mukavaa kevättä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

IV     KESÄTYÖT

22.   Metsä Groupin kesätyöhaku

Tule mukaan Metsä Groupiin tekemään parempaa tulevaisuutta! Tutustu tehokkaisiin tuotantolaitoksiimme, joissa valmistamme maailman parhaasta raaka-aineesta, uusiutuvasta pohjoisesta puusta, toimialamme kirkkaaseen kärkeen kuuluvia tuotteita. Jatkuva tuotekehitys ja uuden innovointi ovat keskeinen osa liiketoimintaamme. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia kesätöitä eri puolilla Suomea. Omaa osaamistasi pääset kehittämään muun muassa tuotannon, kunnossapidon, logistiikan, tuotannonsuunnittelun, teknisen markkinoinnin, tietohallinnon tai asiakaspalvelun tehtävissä.
Hae kesätyöpaikkoja 28.2.2023 mennessä! www.metsagroup.com/kesatyot

(ylös)

23.   Bolidenin ja Boliden Kevitsan kesätyöpaikat

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea kesätöihin Bolidenin Kevitsan kaivokselle ja saada arvokasta työkokemusta! Kesätyöntekijänä olet yksi meistä ja pääset mukaan ammattitaitoiseen porukkaan kaivosympäristössä.

Koulutus ja vaatimukset
Etusijalla valinnassa ovat alan opiskelijat. Kesätyöntekijät työskentelevät 3–5 kuukautta ja töitä tehdään työtehtävästä riippuen päivä- tai vuorotyössä. Kaikille työntekijöillemme on järjestetty ilmainen työmatkakyyti Sodankylä-Kevitsa-Sodankylä, mutta asumisen kesätyöntekijät järjestävät itse. Kaikille töihin valituille tehdään terveystarkistus ja huumausainetestaus. Edellytämme kesätyöntekijöiltä töiden alkaessa täysi-ikäisyyttä ja vähintään B-luokan ajokorttia.

 

Lisätietoja
Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

 

Hakemukset
Olemme avanneet paikat osastokohtaisesti ja sivulta löydät myös tarvittavat lisätiedot. Mene siis nettisivuillemme: https://www.boliden.com/fi/Ura/  ja laita kesätyöhakemus sinulle sopivaan tehtävään tulemaan. Hakuaikaa on 28.2.2023.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle modernin työympäristön ja erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi mukavassa työyhteisössä. Sodankylän kunnassa sinulla on tilaisuus nauttia monenlaisista harrastusmahdollisuuksista ja Lapin luonnosta.

Boliden hakee myös 10 Traineeta Global Boliden Trainee Programiin. Paikkoja on auki useilla eri toimipaikoilla. Boliden Kevitsa etsii ohjelman kautta metallurgia. Linkki hakuun

(ylös)

24.   Swecon kesärekry

Swecon kesärekry on avoinna!

 

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, jonka palveluksessa työskentelee 3 000 asiantuntijaa Suomessa 27 eri paikkakunnalla. Swecon kesätyöpaikoissa ympäri Suomen pääset kehittämään ammatillista osaamistasi ja kasvattamaan ymmärrystäsi niin teollisuuden projekteissa, infran kehityksessä kuin vaikkapa energiamurroksen parissa. Meille kesätyöntekijät ovat tulevaisuuden suunnittelijoita, joista pidämme hyvää huolta heti alkumetreiltä asti. Olemme olleet useana vuonna mukana Vastuullisessa kesäduunikampanjassa ja tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kesäharjoittelijoille. Lue lisää »

(ylös)

25.   [UUSI] Muratan kesätyöpaikat

Kesäharjoittelijapaikat Muratalla
Oletko tekniikan alan opiskelija etsimässä kesäharjoittelupaikkaa?

Vilkaisehan www.muratafinland.com/#positions nähdäksesi, millaisia kesätyöpaikkoja meillä on tarjolla! Muratalla tavoitteenamme on edistää yhteiskunnan kehitystä innovatiivisella anturiteknologialla, joka tekee ajamisesta turvallisempaa ja parantaa elämänlaatua. Tänä kesänä tarjoamme laajan valikoiman kiinnostavia kesäharjoittelijapaikkoja opiskelijoille, joilla on tekninen tausta ja intohimo huipputeknologiaan. Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme Suomessa yhtiön omaan 3D MEMS-teknologiaan perustuvia kiihtyvyysmittareita, kaltevuusmittareita ja gyroantureita. Näitä antureita käytetään mittaamaan esimerkiksi kiihtyvyyttä, kaltevuutta, tärinää ja painetta.

Kesälle 2023 ovat avoinna seuraavat kesäharjoittelupaikat:
• Summer Trainee, Process Development, Assembly
• Summer Trainee, MEMS Design, R&D
• Summer Trainee, Test Software Development
• Summer Trainee, ASIC Design, R&D
• Summer Trainee, Failure Analysis
• Summer Trainee, Process Development
• Summer Trainee, Test Design Engineer, MEMS Test Development
• Summer Trainee, Test Engineer, MEMS Test Development
• Summer Trainee, Embedded System Development
• Kesäharjoittelija, Testausteknikko, Validation Testing
• Kesäharjoittelija, Tuotantoympäristön kehitys
• Kesäharjoittelija, Prosessilaatu, kiekkovalmistus

 • Kesäharjoittelija, Prosessilaatu, komponenttien lopputestaus
  • Kesäharjoittelija, Prosessilaatu, komponenttikokoonpano
  • Kesäharjoittelija, Logistiikka
  • Kesäharjoittelija, Automaatiolaitteiden kunnossapito, piianturituotanto
  • Kesäharjoittelija, Automaatiolaitteiden kunnossapito, komponenttitestaus
  • Kesäharjoittelija, Työsuojelu-, ympäristö- ja kiinteistötiimi
  • Kesäharjoittelija, Taloushallinnon assistentti
  • Kesäharjoittelija, anturituotanto (avautuu 20.1.2023)

  Nämä kesäharjoittelut ovat erinomainen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat syventää ammattitaitoaan haastavassa ja kiehtovassa ympäristössä. Muratan kesäharjoittelijana työskentelet yhdessä monista asiantuntijatiimeistämme, jotka osallistuvat tuotteidemme kehittämiseen ja valmistukseen. Työskentelet alan pätevimpien asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat aina valmiita jakamaan tietonsa kanssasi. Tuotteitamme käytetään sovelluksissa, joissa luotettavuus ja korkea tarkkuus ovat kriittisiä Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda. Yksi tavoitteistamme on mahdollistaa turvallinen itseohjautuva ajaminen tuotteidemme avulla, ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan tämän tavoitteen saavuttamisessa. Kiinnostuitko? Siirry urasivuillemme www.muratafinland.com ja hae kesäharjoittelupaikkoja rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2023 mennessä. Toimithan ripeästi, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

(ylös)

26.   [UUSI] Wipak kesätyöhaku

Wipak on lämminhenkinen perheyhtiö. Kuulumme perheomisteiseen Wihuri-konserniin. Kehitämme innovatiivisia ja korkealuokkaisia pakkausratkaisuja elintarvike- ja sairaalatarviketeollisuudelle sekä terveydenhuollolle. Suuntaamme luottavaisin mielin kohti kestävää tulevaisuutta.

Etsimme kesäksi 2023 useita kymmeniä uusia wipaklaisia, jotka suhtautuvat intohimoisesti muutokseen ja vaikuttamiseen. Meillä pääset työskentelemään joustopakkausteollisuuden ytimessä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa ja mikä parasta sinua vastassa ovat osaavat ja upeat työkaverit. Tarjoamme työtehtäviä niin tuotannon kuin tuotannon tukitehtävien parista. Jos haluat olla vaikuttamassa asioihin globaalissa ja kotoisassa yhtiössä, Wipak on sinun valintasi!

Klikkaa siis itsesi osoitteeseen www.wipak.com/careers ja jätä hakemuksesi jo tänään! Hakuaika päättyy 31.1.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

(ylös)

27.   [UUSI] Okmeticin kesätyöt ja kesätyöwebinaari 30.1.

Haku kesätyöpaikkoihin on auki!
Monet ovat aloittaneet meillä uransa kesätyöntekijänä, ja työ tuotannossa auttaa kehittymään tekniselle uralle. Hakuaikaa on 15.2.2023 asti.
Työskentely Okmeticin tuotannossa mahdollistaa tutustumisen johonkin prosessimme työvaiheeseen aina kiteenkasvatuksesta puhdastilatyöskentelyyn. Lue lisää
Insinööriharjoittelun tavoitteena on työllistyä prosessilaatuinsinöörin tehtävään. Harjoittelija pääsee työskentelemään osana puolijohdealan huippuammattilaisten tiimiä, joka koostuu sekä kokeneemmista ammattilaisista että uraansa aloittelevista ammattilaisista. Lue lisää

Järjestämme maanantaina 30.1.2023 klo 15.30–16.30 webinaarin, jossa kerrotaan lisää kesätyömahdollisuuksista, uramahdollisuuksista ja työskentelystä Okmeticilla.
Osallistujat voivat varata myös henkilökohtaisen keskusteluajan rekrytoijan kanssa. Webinaarin lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

(ylös)

28.   [UUSI] ABB:n kesätyöhaku

Hei tulevaisuuden osaaja – ABB:n kesätyöhaku on nyt auki!

Tarjoamme tänäkin vuonna satoja kesätyömahdollisuuksia innokkaille opiskelijoille alasta riippumatta. ABB:llä pääset tekemään merkityksellistä työtä osana kansainvälistä huippuporukkaa.

Ota seuraava askel urallasi ja hae mukaan 12.2.2023 mennessä: careers.abb/kesatyo

(ylös)

29.   [UUSI] Nesteen kesätyöpaikat

Come and create change with us! 🌍

Join us as Summer trainee

We invite you to be part of our transformation journey, to grow with us. We empower you to show initiative in innovating and creating ideas. Your job with us will be meaningful and support your future career.

We are eager to hear what you will say after the summer of 2023!

At Neste, you will be given real projects and interesting work to do as well as the possibility to apply what you have learned in your studies. The experience you gain during your summer with Neste will be helpful both in your ongoing studies and in your future work life. You will also have the possibility to see what it is like to work in a global listed company where experience and high ambitions for the future come together.
Most of our summer jobs are at the Porvoo refinery and technology center and at the Neste headquarters in Espoo. Individual traineeship positions are also available elsewhere in Finland and in other Neste locations worldwide.

Summer jobs are available in all business areas – Oil Products, Renewable Products, Marketing & Services, and Engineering Solutions – as well as in innovation, R&D, finance, strategy, sustainability, human resources, legal affairs, ICT, marketing, communications etc.  Your studies can be in related areas such as science, technology, business or management.

By joining Neste this summer, you also join our global trainee community of 400 young talents in each of our business areas and support functions. Throughout the summer, our global #SummerWithNeste program entails a range of informative and inspiring events and activities. Visit neste.com/summerwithneste to find out more.

All applicants must be students at the time of applying. Your salary will be determined based on the job and its requirements, your relevant previous working experience and the number of course credits you have from your studies. For some roles, the recruitment process may include a health check and drug test. The planned time period for the summer jobs is usually from May 1st to August 31rd.

Please apply by February 6th, 2023 on our website neste.com/summerwithneste.

If you have questions regarding the recruitment process, we answer them at summerwithneste@neste.com. Due to the large number of applications, we are not able to comment on individual jobs or applications. You’ll find tips and answers at www.neste.com/about-neste/careers/tips-faq.

(ylös)

30.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää viikkoa ja erityisen hyvää tiistaita, kun sitä harvemmin näissä viikkotiedotteissa toivotetaan! Yllä onkin pitkä lista erilaisista kesätyöpaikoista, joten nyt viimeistään on hyvä hetki päivittää CV! Allekirjoittanut saapui muutama tunti sitten etelän auringon alta Suomeen, joten viikon kliseinen lausahdus kuulukoonkin ”There’s snowplace like home”.

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram