I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 3. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 4. Yhdistyksen PysähdysTauko
 5. Proffakahvit 24.3.
 6. 3+ sitsit 25.3.
 7. FK x PT Taistelusitsit 31.3.
 8. Murata excursio 8.4.
 9. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 10. Haku ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajaksi
 11. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 12. Hallituksen kokoukset 2022

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Kotikeittokilpailu 2022
 3. Opintopalaute
 4. Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV
 5. Hae CHEM-kurssiapulaiseksi 2022-2023

III    MUUT

 1. Aalto Cocktail Tiki Workshop 24.3.
 2. Avaruuskimbleturnaus 26.3.2022
 3. Tekniikan taikaa 28.-30.3.
 4. Pokémon Goes Otaniemi 4.4.
 5. Hankkijain Munajahti 2022
 6. Teekkarispeksi 2022: Signaali – Liput myynnissä!
 7. Club Amplitude
 8. T150 – Teekkaripistekortti
 9. Teekkarius 150
 10. Radiodiodi
 11. Kesäteekkariksi Raumalle
 12. mielenTEKoja toimintaa keväällä 2022
 13. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

24.3. Proffakahvit

25.3. 3+ sitsit
31.3. FK x PT Taistelusitsit

 

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 10.1. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

(ylös)

2.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo. 21–22! Tiedossa rentoa sählyn tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

4.       Yhdistyksen PysähdysTauko

Kaipaatko hengähdystä ja hyvää seuraa arjen kiireiden keskelle? Rauhoitu pitämään hyvin ansaittu breikki ja saavu pHuoneelle viettämään yhdistyksen PysähdysTaukoa!????☕️

 

Yhteisiä taukohetkiä järjestetään jatkossa viikottain joka keskiviikko klo 16 alkaen, poikkeavista aikatauluista ilmoitetaan erikseen. Klo 16–18 paikalla on aina hallituslaisia eli esimerkiksi merkkien ostaminen onnistuu tällöin hyvin. Paikalla olevan jäsenistön toiveiden mukaan voidaan taukoilua viettää pelaillen, kahvitellen tai vaikka leffaa kahtoen. Pelikonsoli menee kuitenkin myös hengailun ajaksi tauolle, jotta sohva- ja TV alue olisi paremmin vapaana yhteiseen käyttöön ja voimme paremmin keskittyä porukalla olemiseen. Tule mukaan moikkaamaan tuttuja, tutustumaan vielä tuntemattomiin PT-kavereihin ja nauttimaan yhdistyksen olohuoneen tarjonnasta!

Tällä viikolla pysähdytään tikkaamaan merkkejä kiinni haalareihin. Nappaa siis mukaasi ompelutarvikkeet saapuessasi pHuoneelle!

MITÄ: Yhdistyksen PysähdysTauko

MISSÄ: pHuone, Kemistintie 1 D 2

MILLOIN: Joka keskiviikko klo 16 alkaen

(ylös)

5.       Proffakahvit 24.3.

On tullut aika kevään Proffakahveille! Tule siis Kemian tekniikan korkeakoulun ala-aulaan torstaina 24.3. klo 16.00 kahvittelemaan opetushenkilökunnan kanssa, keskustelun aiheena muun muassa paluu kampukselle ja parhaat opetusmetodit. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä juttelemaan omista fiiliksistä ja vaikuttaa opetukseen!

 

TL;DR

MITÄ? Proffakahvit

MISSÄ? Kemian tekniikan korkeakoulun ala-aula

MILLOIN? To 24.3. klo 16

MIKSI? Opiskelu on kivempaa, kun tuntee proffat!

HINTA? Nolla markkaa!

(ylös)

6.       3+ sitsit 25.3.

Huomio kaikki akateemisesti kolmevuotiaat ja sitä vanhemmat! Nyt ne on täällä, 3+ sitsit! Tervetuloa nauttimaan sitseistä, jossa nuoriso ei häiriköi eikä vanhuutta katsota pahalla. Aika on varmasti kulkenut viime vuosien aikana vähän liiankin lineaarisesti eteenpäin, joten nämä sitsit sitsataan käänteisessä järjestyksessä. Sitsit siis aloitetaan Ikuisen teekkarin laululla, ja Hyvien ystävien jälkeen on aika suunnata kohti kokkareita.

Sitsien hinta on 10€ ja maksu suoritetaan käteisellä ovella. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 16.3. klo 12 ja sulkeutuu tiistaina 22.3. klo 23:55. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeutumisen jälkeen.

 

TL;DR

MITÄ? 3+ Sitsit

MISSÄ? Otarannan kerhotila, Otaranta 8 B

MILLOIN? Pe 25.3. klo 18, gongi klo 18:30

HINTA? 10 €

DC? Haalarit + reverse

(ylös)

7.       FK x PT Taistelusitsit 31.3.

Tule ottamaan jälleen kerran mittaa siitä kummat ovat parempia – fysistit vai keemikot – legendaaristen taistelusitsien muodossa!

 

Tällä kertaa teemana on Euroviisut – päästä siis sisäinen lavapersoonasi esille ja pukeudu sen mukaisesti. Sitseillä on pukukilpailu, joten parhaat asut saavat pisteitään omalle killalleen. Mitä extrampi sen parempi! Tule mukaan kisailemaan, sitsaamaan ja selvittämään kumman killan modulaatiot kuulostavatkaan paremmilta…

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 23.3. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 27.3. klo 23:55. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeutumisen jälkeen. Maksu suoritetaan ovella käteisellä.

 

Jos sinulla tulee kysyttävää tapahtumasta, ota yhteyttä telegramissa @emmatonteri

 

TL;DR

MITÄ? FK x PT Taistelusitsit 31.3. Euroviisu-teemalla

MISSÄ? OK20 yläkerta, jatkot alakerrassa (myös sauna)

MILLOIN? To 31.3. klo 17:30, gongi klo 18:00

HINTA? 13 €

DC? Säväyttävimmät Euroviisutamineesi!

(ylös)

8.       Murata excursio 8.4.

Kiinnostaako elektroniikka? Haluaisitko nähdä kuinka antureita valmistetaan? Onko viime excusta jo jonkin aikaa?

Prosessiteekkarit järjestävät Murata Electronicsin kanssa excursion Muratan Vantaan toimipisteelle. Lähde mukaan Teekkarikylän bussipysäkiltä OK18 edestä 8.4. klo 13:30. Mukaan ehtii 48 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa ilmomasiinassa 24.3. klo 12 ja päättyy 29.3.

 

TL;DR

Mitä: Murata excursio

Missä: Vantaalla Muratan toimipisteellä

Milloin: 8.4. klo 13:30-17:00

Miksi: Koska kaikkea kivaa antureista

 

Ilmoittaudu mukaan täältä!

(ylös)

9.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

10.    Haku ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajaksi

Arvon prosessiteekkarit,

 

Tulevana syksynä yhdistyksemme täyttää kymmenen vuotta ja tätä tullaan juhlistamaan Prosessiteekkareiden vuosijuhlan, Lämmönsiirron, merkeissä. Tuttuun tapaan vuosijuhlilla tullaan mahdollisesti jakamaan ansio- ja kunniamerkkejä niiden arvoisille jäsenillemme. Tätä varten avaammekin haun ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajaksi!

 

Yhdistyksen ansiomerkkiohjesääntö toteaa ansiomerkkitoimikunnan toiminnasta seuraavaa:

 

”Ansio- sekä kunniamerkit esittää 4-6 henkinen ansiomerkkitoimikunta, jäsenistöltä saatujen esitysten ja oman selvitystyönsä pohjalta. Yhdistyksen hallitus valitsee toimikunnan puheenjohtajan, joka kokoaa toimikunnan. Toimikunnan jäsenten on täytynyt olla yhdistyksen jäseniä vähintään neljä (4) lukukautta. Perustelluista syistä toimikuntaan voi kuitenkin kuulua henkilö, joka on ollut jäsen lyhyemmän aikaa. Toimikunnassa tulee olla vähintään yksi (1) jäsen, jolle on aikaisemmin myönnetty ansio- tai kunniamerkki.”

 

Ansiomerkkiohjesääntöön voi kokonaisuudessaan tutustua täältä:

prosessiteekkarit.fi/wp-content/uploads/2019/07/Ansiomerkkiohjes%c3%a4%c3%a4nt%c3%b6-28.3.2019.pdf

 

Jos olet kiinnostunut lähtemään ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajaksi ja täytät ansiomerkkiohjesäännön asettamat vaatimukset, täytäthän ilmoittautumislomakkeen yhdistyksen ilmomasiinassa 31.3. mennessä. Hakuajan päätyttyä hallitus päättää kokouksessaan toimikunnalle puheenjohtajan, jonka vastuulla on toimikunnan kokoaminen, esitysten valmisteleminen hallitukselle yhdessä toimikuntansa kanssa sekä ansiomerkkien jakaminen.

(ylös)

11.    Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

12.    Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:00 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous pidetään maanantaina 28.3. klo 8:00.

(ylös)

II        CHEM

13.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

14.    Kotikeittokilpailu 2022

Kemistikillan jo perinteeksi muodostunut Kotikeittokilpailu tekee taas tuloaan! Tänä vuonna kisa järjestetään OK20:ssa 19.4., joten nyt on hyvä hetki alkaa valmistautua tulevaan koitokseen ja kaivaa esiin resepti suosikkikeittoosi.

 

Muistutuksena, että tuotteen laadun, tyylin tai kokoonpanon suhteen ei ole tarkempia rajoituksia, kunhan uskallat juoda sitä itse ja siihen on laitettu oma panos muodossa tai toisessa (vähintään yksi (1) rusina). Voit myös halutessasi osallistua kilpailuun useamman eri keitoksen voimin.

 

Seuraa tiedotusta, sillä lisää tietoa ja varsinainen ilmoittautuminen kisaan julkaistaan myöhemmin.

(ylös)

15.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

16.    Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV

Jos sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen tai haluat noutaa labrapassisi, voit tulla ilman ajanvarausta opintoneuvojien pisteelle kysymään ja keskustelemaan. Opintoneuvojien opintoneuvola sijaitsee pääaulassa vahtimestarin koppia vastapäätä (Kemistintie 1).

 

Keskiviikkoisin:

 • joka viikko (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 ja 12-14
 • parittomat viikot (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 (ruotsinkielinen opintoneuvoja)

 

Perjantaisin:

 • joka viikko (11.3.-8.4.) klo 10-12

 

CHEM-kandidaattiohjelman opintoneuvojat

Julia Tofferi ja Aarni Aspi, kandi-neuvojat-chem(at)aalto.fi

CHEM-maisteriohjelman opintoneuvoja

Melissa Hendrén, msc-advisors-chem(at)aalto.fi. TG:melissahendren

Ruotsinkielinen opintoneuvoja

Charlotta Livman, studieradgivare-chem(at)aalto.fi, TG: @ChalleLivman

Vaihtoneuvoja

Songwen He, kv-neuvoja-chem(at)aalto.fi, TG: @zokehe

(ylös)

17.    Hae CHEM-kurssiapulaiseksi 2022-2023

Hei Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelija! Kiinnostaako joustava osa-aikatyö, jolla tuet omia opintojasi? Tule kurssiapulaiseksi lukuvuodelle 2022–2023!

 

Kurssiapulaisuus kannattaa! Syksystä 2020 alkaen voit saada opetuksesta tuntipalkan (15 € / h) lisäksi myös opintopisteitä (2 op / opetuskerta)!

 

Kurssiapulaisen tehtävässä on hohtoa:

– Edistät samanaikaisesti opintojasi ja talouttasi!

– Syvennät omaa ymmärrystäsi kandikurssien teemoista.

– Työnantajat arvostavat opetuskokemusta.

– Tutustut uusiin ihmisiin ja pääset työskentelemään hyvänhenkisessä porukassa.

– Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohessa.

– Työmatka jää lyhyeksi, kun olet jo valmiiksi kampuksella.

– Olet paalupaikalla vaikuttamassa kurssien opetuskäytäntöihin.

 

Hae kurssiapulaiseksi täyttämällä lomake osoitteessa:

https://link.webropolsurveys.com/S/ABBAD8C0543DED7D

 

Haku on auki huhtikuun puoliväliin 15.4. asti. Sama hakulomake on käytössä sekä uusilla hakijoilla että

aiemmin kurssiapulaisena toimineilla. Ensikertalaiset kutsumme haastatteluihin huhti-toukokuun

aikana.

 

Lisätietoja löytyy kurssiapulaishaun kotisivulta osoitteesta https://wiki.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=170859302

 

Kurssiapulaishausta järjestetään myös infotilaisuus keskiviikkona 6.4. klo 15–16 salissa Ke2.

 

Tiedot kaikista valinnoista ilmoitetaan toukokuussa ja lopulliset opetustehtävät sovitaan syys- ja kevätlukukausien alussa.

 

Lisätietoja:

Lauri Partanen (lauri.partanen@aalto.fi)

Kemian ja materiaalitieteen laitos

(ylös)

III      MUUT

18.    Aalto Cocktail Tiki Workshop 24.3.

Aloha!

 

Aalto Cocktailin vuoden toinen cocktailkoulutus on täällä, ja tällä kertaa tutustutaan ihanan aurinkoisiin tiki cocktaileihin kevään kunniaksi!

 

Koulutus järjestetään torstaina 24.3. Aalto Cocktailin kerhotilalla (Jämeräntaival 11 G)! Pääsymaksu on 15€ ja pitää sisällään kaiken tarvittavan oppimateriaalin ja välineet, sekä Aalto Cocktailin baarimestarit, joiden vahvan tietämyksen siivin jokainen osallistuja tulee nostamaan omaa cocktail-osaamistaan uudelle tasolle!

 

MITÄ: Cocktail-koulutus – Tiki Cocktails

MISSÄ: 100 Monkeys (Jämeräntaival 11 G)

MILLOIN: To 24.3. klo 18

HINTA: 15€

LIPUT: https://holvi.com/shop/AaltoCocktail/product/10301e048685dca86b754d04ce965116/

 

FB-TAPAHTUMA: https://www.facebook.com/events/556392938752523

 

Nähdään cocktailien parissa!

(ylös)

19.    Avaruuskimbleturnaus 26.3.2022

Onko lempivärisi sininen, punainen, vihreä, tai keltainen? Tykkäätkö naksautella noppaa sekä ottaa mittaa kavereiden kanssa huippujännittävissä kilpailutilanteissa? Entä eikö avaruus ole aika hauska paikka? TÄMÄ ON TAPAHTUMA JUURI SINULLE!

Jäynäkilpailun 35. juhlavuoden kunniaksi järjestetään AVARUUSKIMBLETURNAUS 26.3.2022 Trap Factoryllä! Kerää 2-4 hengen jengi kasaan ja ilmoittaudu mukaan 20€ osallistumismaksulla per joukkue. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla pyrstötähteäkin nopeampi!  Ilmoittautuminen aukeaa 17.12. klo 16:00 osoitteessa https://jayna.fi/avaruuskimble. Ellet itse halua osallistua turnaukseen voit tulla paikalle kannustamaan joukkueita ja nauttimaan träppiksen kisahumusta. Turnauksen aikana on luvassa pelejä ja rasteja, sekä muuta ohjelmaa, tästä lisää myöhemmin!

Kilpailun tarkat säännöt on luettavissa täällä. Jokainen joukkue saa pelijuomiksi neljä Fat Lizardin olutta osallistumisen yhteydessä, ja alkoholittomia vaihtoehtoja on tietenkin myös tarjolla. Tapahtumaan osallistuvilta tarkistetaan koronapassi. Kimbleturnauksessa on K18-ikäraja.

Avaruuskimble järjestetään yhteistyössä Tacticin, Aalto Ventures Programin ja Fat Lizardin kanssa!

 

Mitä: Avaruuskimble
Missä: Trap Factoryllä
Milloin: Lauantaina 26.3.2022
Mitä maksaa: 20€ per joukkue, katsojille ilmainen
Miksi: Koska Kimble!!!
Miten: https://jayna.fi/avaruuskimble

(ylös)

20.    Tekniikan taikaa 28.-30.3.

Teekkarius 150 -juhlavuoden kunniaksi järjestetään Tekniikan Taikaa -niminen tapahtuma 28.–30.3. Dipolissa. Tämä interaktiivinen näyttely juhlistaa tekniikkaa, sen opetusta, kehitystä ja vaikutusta yhteiskuntaan, sekä tietysti tekniikan opiskelijoita eli teekkareita. Tapahtumassa yhdistyy tekniikan historia, yliopiston tutkimus ja opiskelijoiden oma tekninen kädenjälki. Tule juhlimaan tekniikan saavutuksia ja teekkariutta 150 vuoden ajalta! Lisätiedot: https://fb.me/e/1Klkh1BVJ

(ylös)

21.    Pokémon Goes Otaniemi 4.4.

Haluatko haastaa itsesi kaikkien aikojen halutuimman tittelin kilpailuun? Onko Pokémon suosikki pelejäsi tai haluatko muuten vain kokea Pokémonien maailman? Pokémon Goes Otaniemessä pääset pokémonien ja taistelun huumaan! Kierrä ympäri Otaniemeä ja voita Gym Leaderit saavuttaaksesi Pokémon Championin arvonimen????

 

Lataa vain Pokémon Go ja nappaa parhaat trainerit mukaasi! Osallistuaksesi tapahtumaan sinun ei tarvitse olla konkari, voit koetella taitojasi millä tahansa tasolla oletkaan.

 

MITÄ? Pokémon Go seikkailu

MISSÄ? Ympäri Otaniemeä

MILLOIN? 4.4 klo 15-19

PALJON MAKSAA? Ilmaista!

JATKOT? Ossin saunalla klo 17 ->

(ylös)

22.    Hankkijain Munajahti 2022

Viime vuoden kasvaneesta menestyksestä inspiroituneena Munajahti palaa suurempana ja vauhdikkaampana kuin koskaan ennen! Tuttuun tapaan munien sijainnit ovat hämärän peitossa, mutta tällä kertaa Haukikana on muninut kuusi oranssia munaansa kylmien kaislikkojen sijasta juottoloiden lämpöön. Munien sijainti selviää vihjeitä ratkomalla, ja vihjeen seuraavalle rastille saa aina edelliseltä rastilta. Rastilla odottavat Haukikanan lähettiläät, jotka tarjoavat vihjeen seuraavalle rastille joukkueen suoritettua pienen tehtävän.

 

Jahti pärähtää käyntiin 5.4. OK20 isolla puolella, jossa joukkueet saavat ensimmäisen vihjeensä. OK20 toimii myös maaliviivana sekä jatkopaikkana, jossa vauhti alkaa kiihtymään kello 21 alkaen. Kokoa siis yhteen terävimmät ja vekkuleimmat kaverisi ja lähde haastamaan aivonystyröitäsi kevään lennokkaimmassa tapahtumassa! Liput kustantavat 5€ tai 7€ haalarimerkin kanssa ja F5-kisa lipuista alkaa 16.3. kello 14.00 osoitteessa: https://kide.app/events/fd181255-274c-4d7b-a8b2-f817ef4dfef3

 

Lisätietoja löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/531850294919340

(ylös)

23.    Teekkarispeksi 2022: Signaali – Liput myynnissä!

Tsekkaa speksin Teaser: Youtube!

Androidit kolistelevat ja kahvike-kone piipittää, kun Teekkarispeksi 2022 hyppää avaruusaluksen kyytiin ja sukeltaa scifin maailmaan. Avaruustutkimusfirman aluksella koetaan jännittäviä hetkiä, kun maailmankuulun avaruustieteilijän Reine Haanin uusi laite nappaa salaperäisen signaalin. Mistä signaali on peräisin, ja mitä se yrittää kertoa?

Liput ovat myynnissä NYT!. Liput ja näytöstiedot löydät speksin nettisivuilta ja FB-tapahtumasta.

Seuraa siis Teekkarispeksin nettisivuja, ig:tä ja fb:tä , ja varmista, ettet missaa tätä uskomatonta scifi-elämystä~!

(ylös)

24.    Club Amplitude

???????????? CLUB AMPLITUDE ????????????

 

The bass vibrates. Amplitude is the size of the vibration, and this determines how loud the sound is. The floor comes alive. Different music genres find each other in your ears and an euphonic feeling takes over.

 

Athenen perinteinen Club X on täällä taas! Tänä vuonna juhlien keskiössä on ennen kaikkea hyvä musiikki. Juhlat järjestetään Helsingin Kalliossa Kaiku-klubilla torstaina 24.3. klo 20 alkaen ✨ Luvassa myös esiintyjiä ja ohjelmaa!

 

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 9.3. klo 12:00 Kide.appissa. Rannekkeiden vaihdosta tulee myöhemmin lisää infoa.

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät viestintäkanaviltamme:

Facebook https://fb.me/e/1uGxIrzmO

Instagram @atheneclubx

 

Otathan nämä siis seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimmistä päivityksistä <3

 

TLDR:

Mitä: Club Amplitude ???? (Athenen phuksibileet)

Missä: Kaiku (Kaikukatu 4, Kallio, Helsinki)

Milloin: 24.3. klo 20

Liput: Kide.appissa ke 9.3. klo 12:00 (linkki löytyy Facebook-tapahtumasta asap)

Hinta: 9€ Haalarimerkki kuuluu hintaan!

DC: Sun lempi bailuasu ✨ (ei haalareita)

 

Tapahtuma on K-18.

COVID-19: Seuraamme koronavirustilannetta ja noudatamme voimassa olevia viranomaisten ohjeita. Tapahtumassa vaaditaan koronapassi, mikäli se on voimassa tapahtuma-aikana. Mikäli koronavirustilanne ei mahdollista tapahtuman järjestämistä, tiedotamme siitä viestintäkanavissamme.

(ylös)

25.    T150 – Teekkaripistekortti

Koe fuksivuoden hurmos uudelleen kerätessäsi teekkaripisteitä ja selvitä onko sinusta HyperSuperTeekkariksi!

 

Tekkarius150 juhlavuoden yhteydessä pääset suorittamaan Teekkaripistekorttia, johon saat pisteitä monista erilaisista jo tutuistakin virkistäytymisistä kuin myös T150 teemaisista aktiviteeteista. Pistekortteja jaetaan T150 tapahtumissa ja siitä mainostetaan aina Instagramissa sekä tg-tiedotuskanavalla. Muistathan siis seurata juhlavuoden somekanavia @teekkarius150 (Telegram, Instagram, Facebook).

(ylös)

26.    Teekkarius 150

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

(ylös)

27.    Radiodiodi

Suomen nopein kuulotelevisio eli Radiodiodi on pian taas täällä!

 

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen wappuproduktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun), joten Radiodiodilla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä ohjelmia tulevalla kaudella tulee olemaan – me tarjoamme puitteet, te tarjoatte ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiota kuullaan lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla. Tutustu tarkemmin Radiodiodiin osoitteessa radiodiodi.fi.

 

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

 

Seuraa myös Radiodiodita Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

28.    Kesäteekkariksi Raumalle

Rauman kaupunki tarjoaa teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan ilmaiseksi kolmen kuukauden vuokra-asunnon sekä kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin tai polkupyöräedun Raumalla. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2021. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, LUT-yliopisto ja Oulun yliopisto).

Kampanjaan otetaan mukaan enintään 20 opiskelijaa. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä.

 

Hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta  https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki

 

Kampanjasta facebookissa: https://www.facebook.com/raumafi/posts/296210212539572

 

(ylös)

29.    mielenTEKoja toimintaa keväällä 2022

MielenTEKoja-chat päivystää maanantaisin 21.3. asti

 

Kahdenkeskistä vertaistukea tarjoava mielenTEKoja-chat on maaliskuussa auki maanantaisin klo 17–19. Chatissä voit vaihtaa ajatuksia tehtävään koulutetun vertaispäivystäjän kanssa mieltäsi painavista asioista maksuttomasti ja anonyymisti. Keskustella voi suomeksi tai englanniksi. Päivystäjien tukena on aina Nyyti ry:n työntekijä. Huomaathan, että torstaipäivystykset päättyivät helmikuussa. Viimeinen chat-päivystys tällä erää on ma 21.3.2022.

 

MielenTEKoja-chat löytyy osoitteesta: www.mielentekoja.fi

Ilmoittaudu Miesten vuoroille

Miesten vuorot ovat ohjattuja juttutuokioita, jotka toteutetaan Zoomissa keskiviikkoisin klo 17–19 alkaen 30.3. Tuokioissa vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia mm. jaksamisesta, yksinäisyydestä, suorituspaineista ja opiskelun ja muun elämän yhteensovittamisesta. Kaikki mieheksi itsensä kokevat opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Keskustelua luotsaavat Nyytin työntekijä Henri Heikintalo sekä vapaaehtoinen apuohjaaja.

 

Tsekkaa Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokioiden teemat ja ilmoittaudu: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/miesten-vuoro/

 

Puhutaan ympäristötunteista – tule mukaan!

 

Herättävätkö ympäristön tila ja tulevaisuus hankalia tunteita? Ympäristötunteiden äärelle voi pysähtyä Puhutaan ympäristötunteista -työpajassa 23.3. klo 18–20. Työkaluja ympäristötunteisiin saa myös samannimisestä WhatsApp-ryhmästä 29.3. alkaen. Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa. Toteutuksesta vastaa Ympäristöahdistuksen mieli -hanke, joka on Nyyti ry:n, Tunne ry:n ja MIELI Suomen Mielenterveys ry:n yhteishanke.

 

Puhutaan ympäristötunteista -etätyöpaja 23.3. Lue lisää: https://www.ymparistoahdistus.fi/osallistu/23-3-2022-puhutaan-ymparistotunteista-etatyopaja-2h/

 

Puhutaan ympäristötunteista -WhatsApp-ryhmä alkaen 29.3. Lue lisää: https://www.ymparistoahdistus.fi/osallistu/29-3-alkaa-puhutaan-ymparistotunteista-whatsapp-ryhma/

 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä tulee 13.4.

 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 13.4.2022 toimitaan yhdessä mielenterveyden puolesta. Teemapäivään liittyy kampanja ja #AivanHyvä-somehaaste aikavälillä 7.–14.4.  Kannustamme opiskelijoita, oppilaitoksia ja opiskelijajärjestöjä osallistumaan Opiskelijoiden mielenterveyspäivään ideoimalla ja toteuttamalla pieniä tekoja tai tapahtumia mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tämän vuoden kampanjan teemana on myötätunto. Somehaaste muistuttaa, että olet #AivanHyvä sellaisena kuin olet. Sinä riität.

 

Lue täältä, miten voit osallistua kampanjaan: https://www.nyyti.fi/mielenterveyspaiva/osallistu-kampanjaan/

 

Nyytin ryhmächattejä tiistaisin ja torstaisin klo 18–20

 

Tule Nyytin chattiin jakamaan ajatuksia ja kokemuksia anonyymisti toisten opiskelijoiden kanssa. Suomenkieliset chatit ovat torstaisin klo 18–20. Englanniksi (ENG) ja ruotsiksi (SVE) keskustellaan kerran kuussa tiistaina.

 

Tulevat chatit ja teemat klo 18–20:

 

Ti 8.3. Hur mår du? (SVE)

To 10.3. Ihan hyvä on riittävä – opinnäytetyö valmiiksi

To 17.3. Mihin aika oikein kuluu?

Ti 22.3. Time management in studies (ENG)

To 24.3. Onko tehtävien aloittaminen haastavaa?

To 31.3. ADHD ja ajanhallinta

 

Katso kaikki kevään chatit ja tule juttelemaan: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/chat/

 

Kiinnostaako mielen hyvinvointi myös jatkossa? Tilaa Nyyti vinkkaa -uutiskirje!

 

Haluatko saada myös jatkossa tietoa opiskelijoille suunnatuista ryhmistä, chateistä, koulutuksista ja tapahtumista? Tiedotamme Nyytin tulevasta toiminnasta tästedes Nyyti vinkkaa -uutiskirjeessä, jonka voit tilata suoraa sähköpostiisi. Saat tietoa tapahtumista ja hyödyllistä sisältöä myös Nyytin Instagramista. Tämä on viimeinen sähköpostikirje, jonka saat mielenTEKoja-toiminnan tiimoilta. Nyytin ja TEKin yhteinen mielenTEKoja-hanke päättyy 31.3.2022.

 

Tilaa Nyyti vinkkaa -uutiskirje: https://www.nyyti.fi/yhdistys/tilaa-uutiskirje/

Seuraa Nyytiä Instassa: https://www.instagram.com/nyytiry/

(ylös)

30.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Heloust! HUH mikä tapahtuman täyteinen viime viikko, toivottavasti kaikilla oli mukavaa. Nyt alkaa dedikset lähestyä ja seuraava tenttiviikko vähän kuumotella :D. Tässä viikon hasu kisuvideo.

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram