Woopwoop! Process Loading on julkaistu ja ensimmäiset pääsivät jo maistamaan oluen suloisia aromeja viime perjantaina julkkaribileissä. Mutta mikä ihme Process Loading? Onko se taas yksi kolmoslager?

No Process Loading, kaverien kesken Prosessiolut, on tietysti yhdistyksemme oma olut! Lämmönsiirto X:ää suunniteltaessa pelättiin, että PT:n kymppisynttäreillä juotava loppuisi kesken. Jotta näin ei pääsisi käymään, päätettiin tuottaa oma olut! Kesä painoi pahasti päälle, lähikapakan hanassa oli pelkkää IPA:a ja mandariinien kilohinta kärsi kymmenkertaisesta inflaatiosta, joten oli keksittävä jotain uutta makuhermoja kutkuttavaa. Yhteistyökumppanimme 8-Bit Brewingin panimomestari mietiskeli: ”when life gives you lemons, make beer”, ja eiköhän tästä syntynyt sitruunalla ja rakkaudella maustettu pilsneri! 

Process Loadingiin arominsa antavat käsin puristettujen sitruunoiden lisäksi humalat Simcoe ja Magnum. Tämä vegaaninen ja gluteeniton juoma on väriltään meripihkainen ja raikkaudeltaan täydellinen virkistämään työpäivän päätteeksi.  Olut on parhaimmillaan ystävien kanssa terassilla tai Prosessiteekkareiden vuosijuhlilla nautittuna. 

Vaikka Prosessioluen julkistus oli ja meni, olutta ei tuotanto-ongelmien takia ole vielä päästy pullottamaan. Hyvää joutuu siis odottamaan vielä tovin, mutta kun lopulta pullot kaupan hyllyyn matkaavat voit Process Loadingin löytää seuraavista kaupoista:

  • K-Market Otaniemi
  • K-Supermarket Mankkaa
  • K-Supermarket Tapiola 

Lisäksi Process Loadingia pystyy ostamaan 8-Bit Brewingin panimokaupasta. Hanasta olutta puolestaan voi saada juhannuksen jälkeen Otaniemestä löytyvästä Taproom D20:sta. Taproom on myös luvannut Prosessiteekkareiden jäsenille alennuksen hanajuoman hinnasta. Tästä tulossa lisäinfoa myöhemmin.

Process Loadingin tilannetta päivitellään myöhemmin lisää PT:n TG-kanaville sekä Instagramiin.