I      PROSESSITEEKKARIT

 1. PT & TiK joogakokeilu
 2. PTxYFK -sitsit
 3. PT & TiK Go Skiing
 4. Faasimuutos – PT:n puolipitkä excursio
 5. Kavitaatio 2020 – Glow in the dark
 6. PT:n viikottaiset liikuntavuorot

II     CHEM

 1. Edustajiston kuulumiset CHEM:n edaattoreilta
 2. CHEM Karkausbileet
 3. CHEMeleons & sarjapelit

III    MUUT

 1. Laskiaisrieha ja Laskiaisappro
 2. Laskiaisriehan paikanvaihdos
 3. Gravitaatio
 4. Radiodiodin taajuudenjulkistustilaisuus
 5. #munopinnot IG-kampanjaan haetaan osallistujia!
 6. Liikuntatutorhaku 2020
 7. Yliopiston kulunhallinta muuttuu
 8. Sisäinen liikkuvuus helpottuu – kursseille ja sivuaineisiin ei erillishakua
 9. All to X
 10. ShakKY Chess Club 1 Year Anniversary
 11. Teekkarispeksi 2020
 12. Hack4FI
 13. Showdown Morrow
 14. UPM Graduate Programme 2020
 15. Academic Work hakee työntekijöitä useaan työsuhteeseen

IV   KESÄTYÖT

 1. Etsi kesätöitä Aalto CareerWebistä
 2. SSAB:n kesätyöhaku
 3. Metsä Groupin kesätyöhaku
 4. Rejlersin kesätyöhaku
 5. Kesäteekkariksi Raumalle
 6. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
25.2. Laskiaisrieha @Kaivopuisto
25.2. Laskiaisappro @Helsinki
25.2. Gravitaatio @Apollo
2.3. PT & TiK Go Skiing
4.3. PTxYFK sitsit @Smökki
9.3 – 11.3. Faasimuutos
12.3. Kavitaatio @Smökki

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       PT & TiK joogakokeilu

Exam week is over, and now it’s time to kick-start a new period with mental clarity and healthy body.

As a part of Summer Fit Campaign 2020, let us introduce you the yoga try-out on next Wednesday 26th February. During this section, you will have a chance to listen to your own body, focus on your present being, and release all tensions and stress after a busy day at school. The 1-hour sharing section will begin with intensive meditation, then we will practice to dynamic movements involving breathing and balancing. Finally, we wrap up the practice by resting poses to calm the mind and the body.

The event will be held in English. This yoga try-out is targeted for those who are absolute beginners or have little experience. However, any level is welcome. If you don’t have Unisport membership, just say to the receptionist that you come for PT and TIK try-out.

TL;DR ????‍♀️????‍♀️????‍♂️

What? Yoga tryout
Where? Aava Hall, Unisport
When? Wednesday night at @21-22 Feb 26th 2020
Why? What is better than a yoga section to end your day?
For who? PT and TiK members
Cost? Nothing. We will provide yoga mats, blocks, belts, and blankets. Just come with a bottle of water, strechy clothes, and a curious mind.

(ylös)

2.       PTxYFK -sitsit

Helsingin Yliopiston farmasiakunta ja Aalto Yliopiston Prosessiteekkarit yhdistävät maaliskuussa voimansa ja kutsuvat jäsenensä juhlimaan yhteissitseille. Tapahtumapaikkana toimii Otaniemen juhlakansan sydän eli Servin mökki tuttavallisemmin Smökki (Jämeräntaival 4) ja ajankohtana on keskiviikko 4.3. Sitsien teemana on hullu hatuntekijä, joten kaiva hassuin hattusi tai askartele omasi!
Saavu Otaniemeen ja näytä miten täällä sitsataan tai tule tutustumaan toiseen sitsikultuuriin. Vedä haalarit päälle sekä hattu päähän ja saavu sitsaamaan Smökkiin. Illan aikana on mahtava tilaisuus tehdä uusia tuttavuuksia toisen yliopiston opiskelijoiden kanssa. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.00 ja gongi kumahtaa klo 18.30. Tilasta poistutaan viimeistään klo 02.00.

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 19.2. klo 12 osoitteessa http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/12 ja sulkeutuu 27.2. 23.55. Kummallekin järjestäjätaholle on varattu 90 henkilön kiintiö. Ilmoittautuminen on sitova sulkeuduttuaan. Hinta on 16 € ja maksu suoritetaan maksuohjeiden mukaan, jotka saat ilmoittautuessasi.

Tapahtuman pääasiallinen kieli on suomi.

MITÄ? PTxYFK sitsit, teemana hullu hatuntekijä
MILLOIN? keskiviikkona 4.3.
MISSÄ? Smökki, Jämeräntaival 4
DRESSCODE? Haalarit ja hullu hattu
MITÄ MAKSAA? 16 €
MIKSI? Mikä voisi olla parempaa kuin sitsit ja uudet tuttavuudet?

(ylös)

3.       PT & TiK Go Skiing

SPRING BREAK CAME EARLY!?!

Tervetuloa viettämään lasketteluiltapäivää Sipoon alpeilla, eli Talma Skiihin. Reissu alkaa maanantaina 2.3. kello 15:00 bussikyydityksellä Otaniemestä Talmaan päin. Laskettelu alkaa 16:30 ja loppuu 20:30. Laskettelun jälkeen palaamme bussikyydityksellä takaisin Otaniemeen noin kello 22:00. Talmasta löytyy rinteitä aloittelijoille, sekä kovimmille parkkirotille, joten kaikille löytyy oman tason mukainen mäki. Vaikka talvi ei ole kaikista valkoisin, niin kyllä lunta Talmasta löytyy.

No paljonkos tämä huikea elämys maksaa? Vain 15 euroa!!! Kuulit oikein!! 15 eurolla saat edestakaisen bussikyydityksen sekä hissilipun! Jos et omista omia lasketteluvälineitä, ne voi omakustanteisesti vuokrata Talmasta alennettuun hintaan 20 eurolla. Talmasta voi myös ostaa kertäkäyttöisen etäkortin 1 eurolla tai monikäyttöisen 6 eurolla, jos sitä ei valmiiksi löydy.

Ole ilmoittautumisessa nopea, sillä vain ensimmäiset 54 ilmoittautujaa mahtuu bussiin, 27 Tikiltä ja 27 PT:ltä.

TLDR;
Mitä: Laskettelulajikokeilu Talma Skissä
Milloin: Ma 2.3. Bussi lähtee Teekkarikylän päätepysäkiltä (OK18:sta tien toisella puolella) klo 15:00, eli ole paikalla 14:50, saapuminen päätepysäkille noin kello 22:00
Varustus: Lasketteluvaatteet, lasketteluvarusteet ja etäkortti, jos löytyy

Ilmoittautuminen: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/14
Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 19.2. klo 14:00 ja sulkeutuu 26.2. Ilmoittautuminen on sitova!

(ylös)

4.       Faasimuutos – PT:n puolipitkä excursio

Prosessiteekkareiden puolipitkä excursio Faasimuutos järjestyy kolmatta kertaa! Tänä vuonna suuntaamme Länsi-Suomeen ja reitillämme käymme useissa alamme yrityksissä sisältäen puunjalostus- kemian- ja metalliteollisuutta.

Faasimuutos starttaa 9.3. aamulla ja Otaniemeen palaamme 11.3. päivän aikana. Reissuun mukaan mahtuu 27 nopeinta Prosessiteekkaria, sekä viime vuoden mukaisesti reissulla on 10 henkilön fuksikiintiö! Muille paikkoja on sen mukaisesti 17, joten vanhempiakin opiskelijoita pääsee mukaan! Hinta reissulle on 55 €. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 21.2. klo 12 osoitteessa http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/13 ja sulkeutuu 29.2. 23.55. Ilmoittautuminen on sitova sulkeuduttuaan.

TLDR:

MIKÄ? Prosessiteekkarien puolipitkä Faasimuutos!
MILLOIN? 9.3.-11.3.2020
MIKSI? Koska tää reissu tulee olemaan eeppisesti ParasT!
DC? Smart casual, laulukirja sekä teekkarilakki (jos on)
MITÄ MAKSAA? 55 € + nolla markkaa

(ylös)

5.       Kavitaatio 2020 – Glow in the dark

Tuntuuko opiskelu kuivalta? Masentaako pimeys? Tule kostuttamaan kieltäsi sekä luomaan pimeyden keskelle hehkua vuoden värikkäimpiin bileisiin.

PT-fuksit järkkäävät vuoden odotetuimmat fuksibileet 12.3. Smökissä. Luvassa on huikeaa ohjelmaa, upeaa väriloistoa sekä bileet, joita muistelet vielä kiikkustuolissa.

Lippuja myydään kandilafkan aulassa tällä viikolla
Ma 24.2. klo. 12-14
Ti 25.2. klo. 10-12
Ke 26.2. klo. 11-14
To 27.2. klo. 10-14
Pe 28.2. klo. 11-12

MITÄ? Kavitaatio
MISSÄ? Smökki
MILLOIN? 12.3.2020 klo. 20:00-2:30
MITÄ MAKSAA? Lippu 6€ + haalarimerkki 2€
DC? Glow in the dark
FB: https://www.facebook.com/events/1250136591844987/

HUOM! Tapahtuma on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.

(ylös)

6.       PT:n viikottaiset liikuntavuorot

WoopWoop liikuntavuoroja joka torstai!

PT:n jäsenet pääsevät liikkumaan joka torstai klo 21-22. Vuoro on tarkoitettu salibandylle, lentopallolle ja koripallolle. Myös muita lajeja voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää, kunhan Palloiluhallin puitteet sen sallivat. Mikäli on kysymyksiä tai ehdotuksia vuorosta tai lajeista niin liikuntavastaavia voi asian tiimoilta vaivata.

Mitä: Urheilua TiK:n kanssa
Missä: Otahalli (Otaranta 6)
Milloin: joka torstai klo 21-22, alkaen 15.8
Varustus: sisäliikuntavälineet, oma lukko pukukaappiin
Muuta: ei tarvetta aiemmalle osaamiselle

Aikataulu:
27.2. Salibandy
5.3. Lentopallo
12.3. Koripallo

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan ajoissa!

Jos kehosi kaipaa enemmän sulkapalloa, niin kannattaa tarkistaa Otahallin sulkapallokentät. Hintaa tunnin vuorosta tulee 7€ ja kenttää saa käyttää neljä pelaajaa. Lisäksi vain varaajan (varaukset netissä www.unisport.fi omilla Aalto-tunnuksilla) tarvitsee olla Unisportin jäsen.

(ylös)

II        CHEM

7.       Edustajiston kuulumiset CHEM:n edaattoreilta

AYY:n edustajiston 3/2020 kokous pidettiin 20.2.

Opiskelijakeskuksen kuulumiset: Opiskelijakeskus on KY:n, AYY:n ja TF:n yhteinen taloprojekti, joka on tarkoitus rakentaa kemistinkortteliin toimimaan toimistotiloina ja jäsenistöjen kohtaamispaikkana. Seuraavana edessä opiskelijakeskuksen arkkitehdin valinta ja tapaaminen maanomistajien (ACRE, Senaatti) kanssa. Tilataan selvitys eri omistusrakennemalleista. Tilaohjelma on suurimmaksi osassa kunnossa, mutta yhteisistä tiloista käydään vielä keskustelua. Päätökset hankesuunnitelmasta ja rakennussuunnitelmasta tulevat eteen todennäköisesti syksyllä.

Ainon kuulumiset: AYY:n varapuheenjohtaja esitti, että tehdään tarjouspyyntö viidelle mediatalolle “Miten voisimme tuottaa opiskelijamediaa halvemmalla?”. Mediataloilta halutaan selvityksiä eri hintaisista tavoista tuottaa opiskelijamediaa, koska pitkällä aikavälillä on tarkoitus vähentää opiskelijamedian kustannuksia. Edustajisto kuitenkin kaipaa lisäselvityksiä opiskelijamedian funktiosta omilta edustajistoryhmiltään ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä.

Stipendijakotoimikuntien edustajiston jäsenet nimettiin kokouksessa.

Keskusvaalilautakunnan raportti vuoden 2019 edustajistovaaleista käytiin läpi kokouksessa. Keskusteltiin, mitä voitaisiin kehittää vuoden 2021 edustajistovaaleissa.

Kokouksessa kuultiin myös Opiskelijoiden liikuntaliitto ry:n OLL kuulumiset.

Seuraava edustajiston kokous pidetään 19.3.

Terveisin Julia Tofferi
CHEM -edaattori

(ylös)

8.       CHEM Karkausbileet

Tuntuuko arki tylsältä ja tavanomaiselta? Onko koulun ja kurssien tarjoama endorfiiniryöppy jäänyt tavanomaista alhaisemmaksi? Tule koettelemaan stressinsietokykysi rajoja CHEMIN karkausbileisiin lauantaina 29.2. Tapahtuman keskiössä on pakohuonepeli, joka vääristää todellisuudenkuvasi uuteen uskoon. Jännityksen tunne virittää vaistosi ja herkistää hoksottimesi tulevaa kevättä varten.

Kerää mukaasi 4-6 hengen joukkue ja tule testaamaan taitosi pakohuonetta vastaan!

Katso tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumasta osoitteessa https://facebook.com/events/s/karkausbileet/223837095437388/?ti=as.

(ylös)

9.       CHEMeleons & sarjapelit

Sarjapelit ovat opiskelijoiden omia liikuntasarjoja, joista kemian tekniikan joukkue CHEMeleons pelaa salibandyä, koripalloa ja futsalia. CHEMeleons osallistuu näissä lajeissa rentosarjoihin ja sarjat ovatkin nimensä mukaisesti rentoa joukkueurheilua – kaikki ovat tervetulleita joukkueeseen, vaikka ei olisi koskaan lajia pelannutkaan. Jos osaat tsempata kaveria, niin siinä on kaikki mitä tarvitset voidaksesi osallistua matseihin.

Unisportin jäsenyyttä ei peleihin tarvita, vaan riittää, että ilmoittaa tiskillä tulevansa sarjapeleihin. Matsia varten puolestaan riittää, että tulee paikalle sisäliikuntavarusteissa: CHEMeleonsin pelipaidat tuodaan paikalle. Salibandya varten voi tuoda oman mailan tai vuokrata sellaisen Otahallin asiakaspalvelusta.

Sarjapeleille ja CHEMeleonsille on oma TG-ryhmä, jossa suurin infoaminen, mm. peleistä ja aikatauluista, tapahtuu. Jos harkitset osallistuvasi edes yhteen (1) otteluun (Matseista saa myös fuksipisteitä!) niin nyt on aika liittyä: https://t.me/joinchat/Bh1EJhPnmWZIR0onlvDWgg

Sarjapelien täydellinen ohjelma sekä tulokset löytyvät alla olevasta linkistä: Sarjapelien ohjelma ja muutokset

(ylös)

III      MUUT

10.   Laskiaisrieha ja Laskiaisappro

Laskiaistiistaina 25.2. opiskelijat kokoontuvat sankoin joukoin Ullanlinnanmäelle nauttimaan laskemisesta, musiikista, kilpailuista, viihdyttävästä ohjelmasta sekä Hartwallin tuotteista.

Päivää kruunaa ABB:n Akateeminen Mäenlaskukilpailu, jossa on tänä vuonna Prosessiteekkarifukseilta joukkue! Tulkaa kannustamaan ja seuramaan klo 13 eteenpäin joukkuetta kisassa!

Ilta jatkuu railakkaasti Laskiaisapproon klo 16.

Lisätietoja: www.laskiaisrieha.fi
Laskiaisrieha FB: https://www.facebook.com/events/2900097266690733/
Laskiaisappro FB: https://www.facebook.com/events/524077154984277/

(ylös)

11.   Laskiaisriehan paikanvaihdos

Mikä erottaa Laskiaisriehan Finlandia-hiihdosta? Laskiaisrieha ei luovuta ja mukautuu!

Vuonna 2020 lumeton Laskiaisrieha ottaa askeleen kohti uutta ja upeaa ja nostaa tämän talven huipputapahtuman aivan uusille leveleille! Tapahtuma siirtyy aikaisemmista vuosista poiketen vihreämmille laitumille Ullanlinnanmäen toiselle puolelle hiekkakentälle, jonne myös perinteikäs telttakylä vetonauloineen rakennetaan. Lisäksi festivaalifiilistä saapuvat nostattamaan yllätysartistit johdollaan Ex Tuuttiz! Tsekkaa kaikki lisätiedot Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/2900097266690733/?active_tab=discussion

(ylös)

12.   Gravitaatio

Mikä auttaisi paremmin lumettoman talven aiheuttamaan valon ja loisteen puutteeseen, kuin kimmeltävä, säteilevä ja painovoimallaan mukaansatempaava GRAVITAATIO!! Legendaariset bileet saapuvat tänäkin vuonna piristämään juhlakansaa 25.2.!

Ulliksen Laskiaisriehan ja/tai Laskiaisapprojen jälkeen onkin syytä kääntää kelkka kohti Apolloa ja viettää aivan mahtava ilta hyvien kavereiden ja muiden kanssaopiskelijoiden kanssa! Ovet aukeavat jo kello 21.00.

Lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin, eli muistathan seurata tapahtumaa saadaksesi kaiken infon ASAP!

Lyhyesti vielä kiireisimmille bilehileille:

Mitä: Gravitaatio 2020 eli helmikuun hypeimmät bileet!
Missä: Apollo Live Club (Mannerheimintie 16)
Milloin: 25.2. klo 20 eteenpäin ->
Miksi: Kun pulkkaillessa lähtee laskuun, Graviksessa pääsee uuteen nousuun!

Liput: Kide.app 13e / Ovelta 15e + haalarimerkki 2e
Kide.app liput osoitteesta http://bit.ly/gravitaatio2020

Huom! Tapahtuma on K-18!!

Gravitaatio: https://www.facebook.com/events/227081271637843/

(ylös)

13.   Radiodiodin taajuudenjulkistustilaisuus

Suomen nopein kuulotelevisio eli Radiodiodi on pian taas täällä!

Vuoden 2020 taajuudenjulkistustilaisuus tapahtuu Kanditalon aulassa perjantaina 28.2. klo 10-14. Tule paikan päälle tutustumaan tämän vuoden ilmeeseen, kyselemään kuulumisia tai muuten vaan fiilistelemään. Samana päivänä aukeaa myös ohjelmantekijäilmoittautuminen – ole siis valmiina!

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen wappuproduktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiota kuullaan kaksi viikkoa kestävän lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla. Tutustu tarkemmin: https://radiodiodi.fi.

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

(ylös)

14.   #munopinnot IG-kampanjaan haetaan osallistujia!

Haetaan osallistujia #munopinnot IG-kampanjaan! ????

Tule kertomaan opinnoistasi ja koulutusohjelmastasi Aallon Instagramiin! #munopinnot-konseptin ideana on esitellä Aallon eri koulutusohjelmia, opiskelijaelämää ja Aalto-yliopistoa opiskelijoiden näkökulmasta. Yksi tarina on noin 2 minuutin eli 8-10 tarinapätkän mittainen. Kohderyhmänä ovat lukiolaiset ja kandivaiheeseen hakevat, jotka pohtivat mitä he voisivat opiskella Aalto-yliopistossa. Sisältöä jaetaan koulun IG:ssä sekä Aallon tilillä.

Miten päädyit opiskelemallesi alalle ja mikä vaikutti päätökseesi? Millainen on tyypillinen päiväsi yliopistolla? Mikä on ollut parasta opinnoissasi? Haluaisimme kuulla Aallon opiskelijoiden kertovan omista aloistaan, ja auttaa lukiolaisia löytämään itselleen paras mahdollinen koulutusohjelma.

Haemme 2 opiskelijaa koulutusohjelmaa kohden. Tuotatte yhdessä noin 2 minuutin kestoisen sisällön Aallon Instagramia varten etukäteen kevyiden ohjeiden mukaisesti. Opiskelija saa työstä pienen palkkion. Hae mukaan ottamalla yhteyttä Kitty Norrokseen Telegramissa (@kittychem, ma-pe klo 8-16).

(ylös)

15.   Liikuntatutorhaku 2020

Liikuntatutorin tehtävänä on innostaa uusia opiskelijoita liikunnan pariin. Liikuntatutorin ei tarvitse olla ISO/tutor, vaan kuka tahansa vuosikurssista riippumatta voi hakea liikuntatutoriksi!

Liikuntatutoriksi etsitään reippaita tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneita liikkumisesta ja hyvinvoinnista sekä liikuntatapahtumien järkkäilystä. Nyt juuri sinulla on mahdollisuus päästä mukaan mahtavaan porukkaamme! Liikuntatutorin ei tarvitse olla huippu-urheilija, tärkeintä on kiinnostus liikuntaa kohtaan ja halu toimia yhdessä uusien opiskelijoiden kanssa. Liikuntatutorin ei tarvitse toimia yksin, vaan tukena on poikkitieteellinen liikuntatutorporukka. Kavereiden kanssa on aina hauskempaa!

Liikuntatutortoiminnasta SINÄ saat:

– Mahdollisuuden päästä mukaan järjestämään monipuolista liikuntatoimintaa uusille opiskelijoille
– 4kk Unisport-jäsenyyden ilmaiseksi
– Vaatimuksena läsnäolo liikuntatutorkoulutuksissa ja aktiivisuus syksyn alussa
– Toisen 4kk Unisport jäsenyyden, jos olet aktiivinen koko syksyn ajan
– Aktiivisuuden arviointi kartoitetaan myöhemmin
– On siis mahdollista saada yhteensä 8kk ilmaista Unisport jäsenyyttä!
– Liikuntatutor-haalarimerkin
– Poikkitieteellisen tutorporukan ja kivoja tapahtumia yhdessä muiden liikuntatutoreiden kanssa

Haku on auki nyt osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBeHLLQXcT-Kiyrv7DrzMRxHWyNfqFuKJYlEIf1Rws1PpcdQ/viewform

(ylös)

16.   Yliopiston kulunhallinta muuttuu

Aalto-yliopiston lukitus- ja kulunhallinnan muutoksen myötä myös opiskelijoiden liikkuminen yliopiston rakennuksissa muuttuu. Osaan kandidaattikeskuksen tiloista vaaditaan kulkutunnistetta heti helmikuun lopussa. HSL:n matkakortti toimii rekisteröimisen jälkeen kampuksella opiskelijoiden kulkutunnisteena. Mikäli sinulla ei ole HSL-korttia, hae matkakortti HSL:n toimipisteestä. Jatkossa Aalto-yliopiston rakennuksissa liikkumiseen tarvitaan entistä enemmän HSL-korttia, joten käy rekisteröimässä kortti, jollei sinulla ole sitä vielä käytössä. Lue lisää täältä.

(ylös)

17.   Sisäinen liikkuvuus helpottuu – kursseille ja sivuaineisiin ei erillishakua

Jatkossa opiskelijat pääsevät opiskelemaan sujuvammin oman alansa ja korkeakoulunsa ulkopuolelle: ensi syksystä lähtien kursseille ja sivuaineisiin ei pääsääntöisesti ole erillistä hakua. Kevään 2020 osalta toimitaan vielä olemassa olevilla käytännöillä ja hauilla. Loppukevään osalta viimeinen haku on maaliskuussa V periodin kursseille. Lisätietoja osoitteessa https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=28411966.

(ylös)

18.   All to X

AYY10-juhlavuoden kunniaksi on kevään ajaksi julkaistu All to X-sovellus kaikille aaltolaisille! All to X:ssä pääset päivittämään omaa aaltofiilistäsi, löydät yhdistysten ja ylioppilaskunnan tapahtumat samasta paikasta ja pääset keräämään All to X-pisteitä! Pisteitä keräämällä kerrytetään samalla hyväntekeväisyyspottia, joka lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan. Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa http://alltox.ayy.fi ja halutessasi tallenna kotinäytöllesi sovellusikoniksi.

(ylös)

19.   ShakKY Chess Club 1 Year Anniversary

4.3. ShakKY Chess Club 1 Year Anniversary! + Chess and Networking @Broo Pizza & Bar

ShakKY Chess Club is celebrating 1 year anniversary and invites you to join the party! Learn chess and put your skills in to the test and enjoy the best company or just watch, banter and eat cake ????

Remember, that you don’t need to have any previous experience in chess, you can be a beginner, intermediate or an advanced player – everybody welcome! Check photos from previous events on our Instagram @shakky_chessclub

The atmosphere in the event is laid back. We have 8 chess boards, which means that 16 people can play at the same time while others can watch games, have a drink and banter with friends and board members.What: Chess and Networking

Where: Broo Pizza & Bar (Malminkatu 16, Helsinki)
When: 4.3. 17.00 – 21.00
Check the Facebook event: https://www.facebook.com/events/1228016120730262/

(ylös)

20.   Teekkarispeksi 2020

Teekkarispeksin kevään 2020 esitys Herrasmiesliiga ja Tapaus Lontoossa tempaa katsojan mukaansa Allan Quartermainin johtaman Herrasmiesliigan matkaan. Kuinka käy kun liiga kohtaa jälleen arkkivihollisensa Moriartyn? Produktiolaisemme vyöryttävät lavalle upean Steampunk-henkisen shown, älä jää esityksestä paitsi!

Jos et ehtinyt yhdistyksesi ryhmälipputilaukseen, korjaa lippusi talteen nyt osoitteessa https://liput.teekkarispeksi.fi! Ensi-iltamme on jo loppuunmyyty.

Esitykset:
17.3. klo 19 Espoo, Louhisali (loppuunmyyty)
7.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
8.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
9.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
13.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
14.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri

Liput 29/24/22€, opiskelija-alennus 9€.

Kurkkaa speksin teaser-traileri: https://www.youtube.com/watch?v=_MMXIoOSXcg
Näytösten Fb-tapahtumat: https://www.facebook.com/events/1505519986278313/

(ylös)

21.   Hack4FI

Hack your heritage at Hack4FI 2020 at the Ateneum Art Museum in Helsinki 13–15 March!

Creative hackers, developers, designers, and friends of open access to knowledge and culture: join us at the fifth Hack4FI – Hack your heritage! cultural hackathon! Come and get creative with the treasures of cultural heritage. From datasets to APIs and open content platforms, open cultural heritage is there for us to reinvent. Let’s learn and play together!

Tracks: The Daily Dose of Art • Home • The Eye of the City • Selfies

The registration to Hack4FI is now open. The hackathon is free for participants – including complimentary meals and free entry to the museum. Hack4FI 2020 is great for meeting new people, getting creative together and (re)discovering our shared heritage. Check with your guidance counselors and teachers if participating in the event fits into your personal study plan. In addition to an awesome experience, you might earn credits towards your degree.

(ylös)

22.   Showdown Morrow

Welcome to Showdown Morrow 21-22.3.2020! Showdown Morrow is a unique Aaltoes event for students who are interested in learning about sustainability and willing to work with companies for a better future. Showdown Morrow is a hackathon that includes features from festivals, making it a fun and new experience for all.

Don’t worry, you are definitely the right person to apply! The application process is now open, until 29.2.2020. You do not want to miss this!

(ylös)

23.   UPM Graduate Programme 2020

Check out the positions of our graduate programme! During the one-year-programme you will have assignments in other teams and also abroad. You will have your own mentor to support you during the programme. Read more and apply by the end of February 2020: www.upm.com/graduate

(ylös)

24.   Academic Work hakee työntekijöitä useaan työsuhteeseen

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Autamme korkeakoulutaustaisia opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa.

1) Haemme työntekijää Biolin Scientific:lle Espooseen (kesto 12kk, jatko mahdollinen). Työ sopii opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille ja alumneille. Haun deadline 27.02.2020. Linkki ilmoitukseen: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/technical-generalist-to-support-the-production-team-at-biolin-scientific/15038256

2) Etsimme teknistä dokumentoijaa osa-aikaiseen tehtävään asiakasyrityksellemme Kapotek Oy:lle Järvenpäähän. Ilmoituksen löydätte osoitteesta: https://jobs.academicwork.fi/annons/tekninen-dokumentoija-kapotek-oy-jarvenpaa/15038594. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi materiaali- tai konetekniikan opiskelijoille ja työtä voi joustavasti tehdä opintojen ohella.

3) Etsimme Projektinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Sappi Finlandille Lohjalle. Ilmoituksen löydätte osoitteesta: https://jobs.academicwork.fi/annons/projektinhoitaja-sappi-lohja/15038744.

4) Haemme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme Peabille Tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työ sopii alumnille tai jo työkokemusta kerryttäneelle loppuvaiheen opiskelijalle. Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen. Ilmoitus löytyy osoitteesta https://jobs.academicwork.fi/annons/tuotantoinsinoori-peabille-projektitehtaviin/15036881

5) Etsimme kokoaikaista Tuotekehittäjää Hämeenlinnassa. Paikkaa kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti. Ilmoituksen löydätte osoitteesta https://jobs.academicwork.fi/annons/kokoaikainen-tuotekehittaja-mpmaustepalvelu-oylle-hameenlinnaan/15035166?preview=1

(ylös)

IV      KESÄTYÖT

25.   Etsi kesätöitä Aalto CareerWebistä

Etsitkö kesätöitä? Tutustu Aalto CareerWeb -työpaikkaportaalin tarjontaan osoitteessa https://into.aalto.fi/spaces/viewspace.action?key=ficareerweb!

(ylös)

26.   SSAB:n kesätyöhaku

SSAB tarjoaa satoja kesätyöpaikkoja eri alojen opiskelijoille, erityisesti teekkareille! Suurin osa työpaikoista on tuotantolaitoksillamme Suomessa ja Ruotsissa. Haemme opiskelijoita, joilla on kunnianhimoa, positiivinen asenne ja halu kantaa vastuuta omasta ja muiden turvallisuudesta. Kesän 2020 työpaikkahaku on juuri alkanut, vieraile osoitteessa www.ssab.fi/tyopaikat ja katso mitä meillä olisi sinulle tarjolla.

(ylös)

27.   Metsä Groupin kesätyöhaku

Metsä Groupissa tehdään kasvavaa, tulevaisuuden liiketoimintaa! Keskitämme pitkän linjan puu- ja kuituosaamisemme niihin tuotteisiin, joissa kuulumme toimialan kirkkaaseen kärkeen. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia kesätöitä eri puolilla Suomea, turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Hae Metsän kesätyöpaikkoja 28.2.2020 mennessä! www.metsagroup.com/kesatyot

(ylös)

28.   Rejlersin kesätyöhaku

Harjoittelussa pääset osallistumaan aina oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat perehdytystä alasi työhön. Käytössäsi on alan uusimmat työvälineet ja ohjelmistot. Rejlers tarjoaa kesäharjoittelijoille yhteisiä perehdytys- ja tutustumistilaisuuksia, tapaamisen yrityksen toimitusjohtajan kanssa ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia.

Toimimme yli 20 eri paikassa Vantaalta Kemiin ja Turusta Joensuun.

Olipa alasi teollisuudessa, talotekniikassa, rautateissä, tietoliikenteessä tai energia- ja sähköverkkojen suunnittelussa, liiketoimintamme kattaa kaikki nämä palvelut.

Hae kesäharjoittelijaksi Rejlersille täyttämällä hakemus urasivuillamme www.career.rejlers.fi 31.3.2020 mennessä.

(ylös)

29.   Kesäteekkariksi Raumalle

Rauman kaupunki tarjoaa teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan ilmaiseksi kolmen kuukauden vuokra-asunnon sekä kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin tai polkupyöräedun Raumalla. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2020. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja Oulun yliopisto).

Edut tarjotaan Raumalla noin 20 opiskelijalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä. Hakuaika kampanjassa on 15.1. – 30.4.2020.

Hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki

Kampanjasta Facebookissa täällä.

(ylös)

30. Tiedottaja-sihteerin terveiset

Lauantaina oli Kondensatio, oli tosi hauskaa päästä edustamaan vujuille ensimmäistä kertaa tämän vuoden hallituksen kanssa! Huomenna on Laskiaisrieha, jossa pidämme hallituksen kanssa PT:n telttaa pystyssä, tulkaa juttelemaan ja muistakaa mennä kannustamaan pt-fuksien joukkuetta mäenlaskukilpailussa klo 13!

Viikon eläinvideo: söpö pupu tekee juttuja

Hallituksen kuulumiset:
Tänään kokouksessa keskusteltiin Laskiaisriehan järjestelyistä ja lauantaina järjestettävistä CHEM Karkausbileistä. Abeille-sivuja on päivitetty: lisäyksinä muun muassa opiskelijoiden ja alumnien tarinoita sekä pääaineiden esittelyt.

Janika Hart
Tiedottaja-sihteeri 2020 | Prosessiteekkarit ry
+358509119730 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr