I        PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa loppuvuoden tapahtumista – Päivitetty 23.11.
 2. Labratakkeja ja -suojalaseja myytävänä
 3. Ehdota ansioituneita Prosessiteekkareiden toimihenkilöitä!
 4. PikkujouluT 25.11.
 5. PT Kyykkä 1.12.
 6. Toimihenkilöhaku on auki 2.12. asti
 7. pHuoneen käyttö loppuvuonna
 8. Koronavilkku

II      CHEM

 1. Maisterihaku CHEM:n pääaineisiin 17.11.2020-31.1.2021
 2. Korvaavat maisteripääaineinfot
 3. CHEM:n abi-info koulutukset
 4. Haku hallinnon opiskelijaedustajaksi on auki
 5. Äänestä vuoden opetustekoa
 6. Vaihto-opinnot
 7. CHEMeleons pelit

III     MUUT

 1. Stadventures 23.-27.11.
 2. Vaikuta Nyytin toimintaan – vastaa kyselyyn!
 3. Osa-aikainen työpaikka – Support Specialist, EcoOnline Oy
 4. AVP etsii uutta opiskelijatyöntekijää
 5. Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan
 6. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
23.-27.11. Stadventures
25.11. PikkujouluT
1.12. PT Kyykkä @Miinusmaa
2.12. Viimeinen päivä PT:n toimihenkilöhakua

 

I        PROSESSITEEKKARIT

1.      Tietoa loppuvuoden tapahtumista – Päivitetty 23.11.

Prosessiteekkareiden hallitus päätti 22.11. pidetyssä kokouksessa ylläpitää seuraavanlaista linjausta tapahtumien kannalta loppuvuoden 2020:

 

Prosessiteekkarit ei järjestä yli 20 henkilön tapahtumia. Järjestettävät tapahtumat ovat luonteeltaan sellaisia, joissa tartuntariski on minimoitu. Esimerkiksi sitsejä ei järjestetä. Tämä linjaus on voimassa 31.12. asti, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan uudestaan.

 

Jokaisen loppuvuoden tapahtuman osalta annetaan tarkempi info muutoksista. Muutoksia ja rajoituksia saattaa myös tulla lisää, PT:n tai muiden tahojen toimesta. Tämän vuoksi pyydämme teitä seuraamaan tarkasti eri tahojen tiedotuskanavia sekä ymmärtämään vallitsevan tilanteen.

(ylös)

2.      Labratakkeja ja -suojalaseja myytävänä

Onko labratakkisi jäänyt pieneksi vuosien saatossa tai päätynyt käyttökelvottomaksi orgaanisten labrojen jäljiltä? PT:llä on runsaasti varastossa edellisten vuosien labratakkeja ja suojalaseja! Labratakeista löytyy seuraavia kokoja:

XS

S

L

XL

XXL

Labratakki kustantaa 27,40€/kpl ja suojalasit 9,46€/kpl. Otathan yhteyttä opintovastaavaan Telegramissa @juliaparas tai sähköpostilla opintovastaava@prosessiteekkarit.fi, mikäli haluaisit uusia labrasuojavälineesi!

(ylös)

3.      Ehdota ansioituneita Prosessiteekkareiden toimihenkilöitä!

Nyt on sinun tilaisuutesi ilmiantaa Prosessiteekkareita, jotka ovat suoriutuneet erinomaisesti toimihenkilötehtävistään vuoden aikana. Prosessiteekkareiden hallitus valitsee ehdotusten joukosta ansioituneimmat, ja heidät palkitaan yhdistyksen Pikkujouluissa 25.11. Voit ehdottaa myös jäseniä, jotka ovat yleisesti vaikuttaneet positiivisesti Prosessiteekkareiden yhteisössä, ja luoneet mukavaa ilmapiiri yhdistyksessä kuluvan vuoden aikana.

Lomake ehdotusten lähettämiseen löytyy täältä. Lomake suljetaan 23.11. klo 23.55.

(ylös)

4.      PikkujouluT 25.11.

Vuosi alkaa olla paketissa, joten on aika juhlia! Tänä vuonna PT:n pikkujouluja pääsee seuraamaan kotisohvilta zoomin välityksellä. Illan ohjelmassa on erään juuri perustetun lauluryhmän esitys, ansioituneiden toimihenkilöiden palkitsemista, terveiset Korvatunturilta sekä mahdollisesti CanCan’20 esitys. Linkki zoomiin julkaistaan Facebook-tapahtumassa sekä #PT Telegram-ryhmässä. Tapahtuman pääasiallinen kieli on suomi.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi tapahtuman järjestelyitä joudutaan muuttamaan. Tapahtuma järjestetään zoomissa ja herkkupakettia ei voida jakaa. Pahoittelemme muuttuneita järjestelyitä, mutta nautitaan pikkujouluista silti!

TL;DR

MITÄ? PikkujouluT

MISSÄ? Netissä!

MILLOIN? ke 25.11. klo 19-21

DC? Jotain jouluista!
FB: https://www.facebook.com/events/2663838580594038

(ylös)

5.      PT Kyykkä 1.12.

Oletko aina halunnut tutustua teekkarikulttuurin perinteikkäimpään urheilulajiin? Oletko vanha hauki tai haetko joulukuusia vuoden ympäri? Vai antoivatko vanhempasi legopalikoiden sijasta konat kouraasi?

PT Kyykkä tulee tiistaina 1.12. jolloin pääsemme tutustumaan tähän perinnelajiin Otaniemen Miinusmaan kyykkäkentällä!

Kyykkä on teekkaripiireissä talvisin pelattava mölkyn kaukainen sukulainen – neljän hengen joukkueet yrittävät tyhjentää karttua heittämällä vastustajan neliön puisista kyykistä. Tarkemmin lajin kiemuroihin voi tutustua osoitteessa https://www.kyykka.com/info tai katsomalla https://www.youtube.com/watch?v=edDu38fFpB8.

Ota siis kaverisi mukaan ja tule kanssamme kokeilemaan kyykkää Miinusmaalle (Kvarkkia vastapäätä olevan parkkipaikan vieressä) tiistaina 1.12. klo 16 eteenpäin.

Tapahtuma on kaksiosainen: ensin on lajikokeilu, jossa opetetaan säännöt ja perusteet sekä pelataan harjoitusottelu, ja klo 17 alkaa yleinen pelailu johon voivat ottaa osaa kokeneemmatkin pelaajat.

MITÄ: PT Kyykkä!
MISSÄ: Miinusmaalla (Kvarkkia vastapäätä olevan parkkipaikan vieressä)
MILLOIN: Tiistai 1.12. klo 16->
DC: Tavallinen ulkoiluvarustus tai halutessaan haalarit
MIKSI: Kyykkä on huikea perinnelaji!

(ylös)

6.      Toimihenkilöhaku on auki 2.12. asti

Prosessiteekkarit hakevat tulevalle vuodelle uusia vapaaehtoisia toimihenkilövirkoihin. Voit lukea viroista lisää osoitteessa: http://www.prosessiteekkarit.fi/tehtavat/

Toimihenkilöhaku on tänä vuonna jaettu tehtäviin, jotka sopivat kaikille, sekä tehtäviin, jotka vaativat aikaisempaa kokemusta tehtävään liittyen. Kaikille sopivien toimihenkilötehtävien ilmoittautumisen löydät täältä, sekä vaativampien tehtävien ilmoittautumisen täältä.

Toimihenkilötehtävät ovat erinomainen lisä opiskeluiden ohelle, eivätkä ne kuormittavuudeltaan vaadi liikaa aikaa tekijältään. Toimihenkilötehtävissä pääset tutustumaan läheisesti yhdistyksen toimintaan, sekä auttamaan itse yhdistyksen toiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä.

Prosessiteekkareiden hallitus järjesti Nakki-infon 11.11., jossa kerrottiin hallitus- ja toimihenkilöviroista. Voit katsoa Nakki-infon nauhoitteen ja esityksen kalvot täältä.

 

Ilmoittautuessasi valitse virat, joihin haluat hakea. Voit hakea niin moneen virkaan kuin haluat, mutta sinua ei välttämättä valita niihin kaikkiin. Kirjoitathan myös lyhyen hakemuksen siitä, miksi haet juuri näihin virkoihin. Prosessiteekkareiden tuleva hallitus päättää toimihenkilövalinnoista joulukuun aikana. Tulevan hallituksen jäsenet voivat lähettää hakijoille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Hakuaika päättyy 2.12.2020.

Jos sinulla herää kysymyksiä toimihenkilövirkoihin tai niihin hakemisen suhteen, otathan yhteyttä kyseisen toimikunnan puheenjohtajaan (toimikuntien puheenjohtajat löydät täältä: http://www.prosessiteekkarit.fi/toimihenkilot/).

MITÄ? Prosessiteekkareiden toimihenkilöhaku vuodelle 2021

MISSÄ? Kaikille sopivat virat sekä vaativammat virat

MILLOIN? 10.11.-2.12.2020

MIKSI? Koska vapaaehtoishommat ovat parhautta!

(ylös)

7.      pHuoneen käyttö loppuvuonna

pHuone on kiinni loppuvuoden ajan. Tiedotamme heti, kun tilanne pHuoneen käytön suhteen muuttuu.

(ylös)

8.      Koronavilkku

Prosessiteekkareiden hallitus suosittelee lataamaan THL:n julkaiseman Suomen koronajäljitys appin eli Koronavilkun!

Koronavilkun voi ladata täältä:

Google Play

Apple App store

(ylös)

II      CHEM

9.      Maisterihaku CHEM:n pääaineisiin 17.11.2020-31.1.2021

Pääaineiden esittelymateriaalit (vaatii Aalto-kirjautumisen)

Hakuprosessin yleinen esitys

Maisteriopinnot voi aloittaa, kun:
1. On suorittanut vähintään 150 opintopisteen edestä kandidaatin tutkintoon sisältyviä opintoja.
2. Pääaineet voivat vaatia, että opiskelija on suorittanut määritetyt 1-3 kurssia (CHEM:n DI-pääaineisiin vaadittavat kurssit)

 

Vaaditut kurssit ja opintopistemäärät tulee olla suoritettuna 31.8.2021 mennessä, jotta voi tulla valituksi haluamaansa maisteriohjelmaan tässä haussa. Varmista, että sinulla on päivitetty ja hyväksytty kandidaattitutkinnon HOPS. Ohjeet HOPSin hyväksymiseen löytyvät ABC-kurssin materiaaleista.

 

Lisätietoa jatkamisesta maisteriohjelmaan löytyy Intosta.

(ylös)

10.   Korvaavat maisteripääaineinfot

Muutama pääaine/ohjelma on ilmoittanut korvaavista tavoista tutustua pääaineeseen:

 • N5T – Polymer Technology: TEAMS-keskustelu 24.11. klo 14:00-14:30, linkki: Click here to join the meeting
 • Chemical and Process Engineering ja Industrial Energy Processes and Sustainability (Advanced Energy Solutions): Zoom-keskustelu ti 1.12.2020 klo 10-11, linkki https://aalto.zoom.us/j/65465968735
 • Biotechnology: Please, contact the head of the major, Sandip Bankar, directly for a private discussion
 • Bioceb: Otathan yhteyttä suoraan professori Eero Kontturiin

(ylös)

11.   CHEM:n abi-info koulutukset

Nyt teille on tarjolla mahtava mahdollisuus osallistua Aallon markkinointiin esittelemällä Aaltoa esim. lukioissa. Abi-infojen pidosta maksetaan korvaus, jonka edellytyksenä on koulutukseen osallistuminen.

 

Koska Aallon järjestämä koulutus on jo ollut, opintoneuvojat järjestävät kaksi CHEM:n omaa koulutusta. Koulutukset järjestetään

ti 1.12. klo 9-10 ja

to 3.12. klo 12-13.

 

Koulutuksiin ilmoittaudutaan Prosessiteekkareiden ilmomasiinassa:

ti 1.12. klo 9-10 http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/63

to 3.12. klo 12-13 http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/64

 

Koulutukset pidetään etänä Zoomin kautta. Koulutuksessa käydään läpi odotuksiamme abi-infojen vetäjiin ja tietenkin itse infoa, mitä se käsittelee ja miten se tehdään. Toivomme teidän osallistuvan sankoin joukoin tähän. Tämä on hyvä mahdollisuus päästä kertomaan teidän omista opinnoistanne esimerkiksi omaan lukioonne ja näin kasvattamaan nuorten kiinnostusta kemiaan ja kemian tekniikkaa kohtaan.

(ylös)

12.   Haku hallinnon opiskelijaedustajaksi on auki

Haluatko vaikuttaa Aalto-yliopiston tai koulutusohjelmasi kehittämiseen? Hae opiskelijaedustajaksi!


Mikä opiskelijaedustaja?

Hallinnon opiskelijaedustajat eli hallopedit ovat Aallon kandi-, maisteri- tai tohtoriopiskelijoita, jotka osallistuvat yliopiston päätöksentekoon ja kehittämiseen. Opiskelijaedustajat pääsevät vaikuttamaan esimerkiksi koulutusohjelmien opetukseen, opetuksen laatuun, opiskelijoiden hyvinvointiin sekä yhdenvertaisuuteen. Opiskelijat tietävät parhaiten, mitä opiskelijat ajattelevat.


Missä?

Opiskelijaedustajat toimivat koulutusohjelmissa, korkeakouluissa ja yliopiston keskushallinnossa. Opiskelijaedustajapaikkoja on yli 200. Lista toimielimistä löytyy osoitteesta beta.halloped.fi.

Kemian tekniikan korkeakoulun toimielimet ja kuvaukset:

http://www.prosessiteekkarit.fi/edunvalvonta/

 

Mitä hyötyä?

Opiskelijaedustajana saat verkostoja, vaikutusvaltaa ja varmuutta!

Pääset tutustumaan ja työskentelemään Aallon henkilökunnan kanssa.

Voit vaikuttaa suoraan opintoihin liittyviin päätöksiin.

Tutustut vaikuttamistyöhön ja muihin opiskelijaedustajiin.

Miten haen?

Täytä hakulomake osoitteessa beta.halloped.fi viimeistään 29.11. Hakukuulutuksesta löydät tarkemmat valintakriteerit. Tärkeintä on osoittaa, että olet motivoitunut toimimaan Aalto-yhteisön hyväksi!


Lisätietoja

Lisätietoja opiskelijaedustajista ja opas hallopedeille: https://www.ayy.fi/fi/opiskelijaedustajat

Hanna Yletyinen

Koordinaattori, hallinnon opiskelijaedustajien rekrytointi

hanna.yletyinen@ayy.fi

(ylös)

13.   Äänestä vuoden opetustekoa

Each year, the School of Chemical Engineering awards its members in teaching, research, services and collaboration. All proposals warmly welcome! Please respond to this survey separately for each suggestion.

https://link.webropolsurveys.com/S/9367517660CA6432

The deadline for the proposals is November 25, 2020 and the award will be announced in the Dean’s virtual glögg event on December 16.12.2020


The Teaching Action of the Year

to acknowledge and promote actions, that positively affect students’ learning, welfare, satisfaction and study success and development of attractive teaching programs. The recognition can be given to an individual or a group of people among the faculty, learning services and students.

The final decision of the award will be made by the Vice Dean responsible for Teaching on the proposal of a working group from the Degree Program Committee.

(ylös)

14.   Vaihto-opinnot

Muistathan, että haku Japanin vaihtokohteisiin lukuvuodelle 2021-22 on parhaillaan käynnissä. Haku päättyy 1.12.2020. Mikäli sinulla on kysymyksiä Japanin kohteista, voit ottaa yhteyttä kohteita koordinoivaan Mari Dagnalliin (mari.dagnall@aalto.fi). Hakuohjeita löydät INTOsta: https://into.aalto.fi/display/fikandchem/Vaihto-opinnot ja lisätietoja kohteista vaihtopaikkatietokannasta: https://aalto.moveon4.de/publisher/9/eng.

 

Päähaku lukuvuoden 2021-22 vaihtokohteisiin 11.1.-1.2.2021

Infotilaisuudet vaihtohausta järjestetään etänä:

2.12.2020 klo 14:15-15.30 https://aalto.zoom.us/j/67553605818

12.1.2021 klo 14.15-15.30 https://aalto.zoom.us/j/67542140670

Tilaisuuksien sisältö on sama, tilaisuudet pidetään suomeksi. Niissä käydään läpi vaihtohaun perusasiat ja valittavissa olevia kohteita. Paikalla on myös vaihtoneuvoja kertomassa omasta vaihdostaan ja voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista.

 

Mikäli vaihtohaun aikana on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä vaihtoneuvojaan (Jenni Vannas, kv-neuvoja@aalto.fi, telegram: @jenniiinn). Lisäksi vaihdon suunnittelijat (Heidi ja Kaisa) päivystävät vaihtohaun aikana:

To 14.1. klo 10-12
Ma 18.1. klo 11- 13
Ke 20.1. klo 9-11
Pe 22.1. klo 11-13
Ma 25.1. klo 13-15
To 28.1. klo 11-13

 

Kaikissa päivystyksissä seuraavat linkit:

Euroopan vaihtokohteet, Heidi: https://aalto.zoom.us/j/69055195467

Kaukokohteet (erityisesti Aasia), Kaisa: https://aalto.zoom.us/j/65031428941

Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse international-chem@aalto.fi

(ylös)

15.   CHEMeleons pelit

CHEMeleonsin pelit jatkuvat jälleen!

Nyt varmasti ihmettelet, että mikä ihmeen CHEMeleons?

CHEMeleons on kemian tekniikan korkeakoulun urheilujoukkue, joka pelaa Unisportin järjestämissä urheilusarjoissa. Viime talvena osallistuimme futsalin, koripallon ja salibandyn sarjoihin. Vaikka otteluissa lasketaan maalit ja pisteet, osallistumme jokaisessa lajissa rentosarjoihin, jotka ovat tarkoitettuja kaikille. Aiempaa lajikokemusta ei tarvita, vaan mukaan on hyvä ottaa iloinen ja reipas urheilumieli! Lisäkysymykset voi esittää CHEMeleonsin TG-ryhmässä (https://t.me/joinchat/J1tMaFF0xTO3FsbuqxrDMQ) tai laittamalla PT:n liikuntavastaavalle Eino Kilpeläiselle privaviestiä Telegramissa @chempaintman

(ylös)

III     MUUT

16.   Stadventures 23.-27.11.

Oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea Otaniemestä ja Helsingistä voikaan löytää liittyen Aallon ja sitä edeltäneen Teknillisen korkeakoulun sekä sen opiskelijoiden historiaan? Teekkari- ja opiskelijakulttuurilla on pitkät ja vanhat perinteet, joista muistuttamassa ovat useat tärkeät paikat, muistomerkit sekä kertomukset Otaniemen ja Helsingin alueella.

Nappaa siis kaverisi mukaan ja lähde tutustumaan teekkariuden saloihin Stadventuresiin!

Tapahtumassa osallistujat kiertävät rasteja Otaniemessä ja Helsingissä. Rastit järjestetään kylmärastityyppisinä, jolloin rastien suorittamisohjeet ryhmät saavat Telegramin välityksellä. Tehtävän suoritettuaan ryhmät palauttavat tehtävänannon mukaisen dokumentoinnin Telegramissa. Telegram käyttäjä toimii oppaananne koko rastikiertelyn ajan. Rastin suorituksesta ryhmä saa yhden pisteen, ja tarpeeksi pisteitä ansaitsemalla voi lunastaa itselleen oikeuden ostaa tapahtuman mahtavan haalarimerkin. Haalarimerkkejä tullaan jakamaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kerää itsellesi 3-10 henkilön ryhmä ja ilmoittaudu mukaan (linkki ilmoittautumiseen julkaistaan myöhemmin).

Rasteja voi suorittaa viikon 23.11.-27.11. aikana useampana eri päivänä, jolloin koko suoritusta ei tarvitse tehdä yhden päivän aikana.

MITÄ: Stadventures!

MISSÄ: Otaniemessä & Helsingissä

MILLOIN: Viikko 48, 23.11.-27.11.

MIKSI: Ainutlaatuinen tilaisuus oppia lisää teekkarikulttuurista!

HINTA: 2e haalarimerkistä (maksetaan haalarimerkkiä noutaessa)
FB: https://www.facebook.com/events/1547500425459719

(ylös)

17.   Vaikuta Nyytin toimintaan – vastaa kyselyyn!

Vaikuta Nyyti ry:n toimintaan vastaamalla kyselyymme. Mielipiteesi on meille tärkeä. Kyselyyn vastaaminen kestää arviolta 10 minuuttia.

 

Palvelevatko verkkopohjaiset ryhmächatit, vertaiskeskustelutuokiot, ajanhallintaryhmät ja Elämäntaitokurssi? Innostavatko some-sisällöt? Mitä sinä kaipaat?

 

Jokaista vastattua kyselyä kohti Nyyti lahjoittaa 25 senttiä Suomen 4H-liiton Taimiteko-toiminnalle, joka istuttamalla puita kasvattaa Suomen hiilinieluja ja työllistää nuoria. Tuhannella vastauksella istutetaan sata puuta ja kompensoidaan 23.260 kilogramman edestä hiilidioksidipäästöjä. Olethan mukana!

 

Vastaa kyselyyn 30.11. mennessä:

https://q.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely–opiskelijat–2020

 

Kyselyä saa jakaa eteenpäin

 

Mikä Nyyti ry?

Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä valtakunnallinen järjestö. Se tarjoaa opiskelijoille ja opiskeluyhteisöille tietoa, tukea ja toimintaa mielen hyvinvointiin ja opiskelussa jaksamiseen. Lisätietoja: www.nyyti.fi.

(ylös)

18.   Osa-aikainen työpaikka – Support Specialist, EcoOnline Oy

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

EcoOnline Oy on tunnettu kemikaalidokumentaation hallinnan ratkaisujen ja palveluiden kehittämisen asiantuntija. Etsimme käyttötukihenkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Lue lisää meistä kotisivuilta: www.ecoonline.fi.

Support Specialistin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa tietojen sekä käyttöturvallisuustiedotteiden syöttäminen ja päivittäminen tietokantaan, sekä muut avustavat tehtävät. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyminen edellyttää
:

– Hyviä tietoteknisiä taitoja

– Huolellista sekä tarkkaa otetta työtehtäviin

– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti myös rutiinitehtävissä

– Kemianalan tuntemus katsotaan eduksi

EcoOnline tarjoaa sinulle:

– Mukavan työyhteisön ja hyvät työkalut tehtävästä suoriutumiseen

– Hyvän perehdytyksen tehtävään

Lisätietoja ja hakemukset:

Marianne Pihlava 0445605473, marianne.pihlava@ecoonline.com

(ylös)

19.   AVP etsii uutta opiskelijatyöntekijää

Aalto Ventures Program is looking for an Aalto student to join the team as a part-time Producer! Your tasks would include creating online experiences, producing video contents and organising online events.

We offer the support of an international and motivated team, a competitive salary and guaranteed holidays. This is also a great position to develop your entrepreneurial skills and get to know the ecosystem more.

Read more and apply by 1st of December here: https://avp.aalto.fi/news/let-your-imagination-fly-as-avps-new-producer/

(ylös)

20.   Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan

Voit lukea ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista yliopiston toimintaan osoitteessa https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta.

(ylös)

21. Tiedottaja-sihteerin terveiset

Pääsin rentoutumaan mökillä Turun saaristossa pitkästä aikaa, joka tuli tarpeeseen. Harmi vaan, että lumi tulla ja mennä ennen kuin siitä pääsi nauttimaan. Tällä viikolla alkaa kahden viikon labraputki, joten illat kuluu nyt labrassa pari viikkoa.

 

Viikon eläinvideo: eläinkaverit

Hallituksen kuulumiset:
Eilen pidetyssä hallituksen kokouksessa päätettiin päivittää linjausta tapahtumien suhteen loppuvuoden ajan (viikkotiedotteessa kohta 1). Tänään yhdistyksen syyskokouksessa valittiin uusi hallitus vuodelle 2021! Hyväksytty hallituksen kokoonpano on nähtävillä yhdistyksen Telegram-ryhmästä ja nettisivuilta. Tällä viikolla PT:lle julkaistaan erillinen tiedotuskanava pelkästään virallista tiedotusta varten. Lisätietoja kanavasta ja liittymisestä tulee lähiaikoina. Tällä viikolla järjestetään PT:n Pikkujoulut keskiviikkona sekä Fuksimerkin ja -matrikkelin julkaisu sunnuntaina. Toimihenkilöhaku on auki 2.12. asti (tehtäväkuvaukset, Nakki-infon tallenne ja diat, haut).

Janika Hart
Tiedottaja-sihteeri 2020 | Prosessiteekkarit ry
+358509119730 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr