I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 2. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 3. Yhdistyksen PysähdysTauko
 4. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 5. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 6. Hallituksen kokoukset 2022
 7. Prosessiteekkareiden toimihenkilöhaku alkaa taas!
 8. Neste-excursio 24.11.
 9. [Uusi] Save the date – PikkujouluT 3.12.
 10. [Uusi] Perhe- ja kaverisitsit 15.12.

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute

III    MUUT

 1. Naulapeliturnaus 23.11.
 2. Liukuhihna goes afterSki 24.11.
 3. [Uusi] Boozy Beverages Cocktail Workshop 24.11.
 4. Students @ Sweco 8.12.
 5. [Uusi] Bubbly Business Cocktail Workshop 8.12.
 6. Joulun tähden – Dominanten perinteiset joulukonsertit
 7. Lähde ehdolle TEKin Nuoriin ensi kevään valtuustovaaleihin
 8. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
24.11. Neste-excursio

TULEVIA ILMOITTAUTUMISIA JA LIPUNMYYNTEJÄ
25.11. klo 12 Perhe- ja kaverisitsit

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

2.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai 1.9. alkaen klo. 21–22! Tiedossa rentoa sulkapallon tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

3.       Yhdistyksen PysähdysTauko

PysähdysTauko on viikottain järjestettävä yhdistyksen yhteinen rento hengailuhetki pHuoneella. Halusitpa sitten nauttia kuuman kupin kahvia, tehdä yhdessä koulutöitä, katsella TV:tä tai pelailla, suuntaa kohti osoitetta Kemistintie 1 D 2! Paikalla on myös aina hallituslainen, joten PysähdysTauon aikana on mahdollista ostaa haalarimerkkejä ja jäsenpinssejä. Tule omien aikataulujesi mukaan moikkaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kavereihin!

PYSÄHDYSTAUKO ON TAUOLLA

(ylös)

4.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

5.       Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

6.       Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous 22.11. klo 17.00.

(ylös)

7.       Prosessiteekkareiden toimihenkilöhaku alkaa taas!

Ota nakki ja lähde mukaan tekemään ikimuistoista vuotta PT:n toimarina ???? Toimintamme ei olisi mahdollista ilman arvokkaita toimareitamme ja tehtäviä löytyykin niistä kiinnostuneille laidasta laitaan! Toimarina pääset toteuttamaan itseäsi ja hommat ovat loistavaa vastapainoa opiskelulle ???? Uniikin kokemuksen lisäksi toimarina pääset tutustumaan sekä uusiin ihmisiin, että yhdistyksemme toimintaan syvemmällä tasolla.

Hakeminen toimariksi tapahtuu PT:n ilmomasiinassa. Rastita jokaisen toimikunnan kohdalta itseäsi kiinnostavat toimaripestit ennen kuin haku sulkeutuu 24.11! ???? Lähes kaikki toimihenkilötehtävät kestävät vuoden ja tähtimerkintä pestin kohdalla tarkoittaa, että kyseinen nakki sisältää enemmän vastuuta.

Haun sulkeuduttua vuoden 2023 hallitus haastattelee ja valitsee toimarinsa. Jos toimihenkilöhakuun liittyen herää kysymyksiä niin älä epäröi kysyä vanhoilta tai uusilta hallituslaisilta ????

(ylös)

8.       Neste-excursio 24.11.

Oletko kiinnostunut kuulemaan energia- ja öljyteollisuuden tulevaisuudennäkymistä? Miten vihreää siirtymää toteutetaan käytännössä suuressa teollisuusyrityksessä? Entä minkälaisia kesätöitä Nesteellä olisi tarjolla?

Lähde mukaan Neste excursiolle 24.11. öljynjalostamolle Kilpilahteen! Excusio on yhden iltapäivän mittainen ja tapahtumassa tullaan tarjoamaan pientä syötävää. Ilmoittautuminen excursiolle ja tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät PT:n ilmomasiinasta! Ilmo aukeaa 15.11. klo 12:00.

Note! This event will be held in Finnish

(ylös)

9.       [Uusi] Save the date – PikkujouluT 3.12.

Rakkaat työntekijät ja muut firman jäsenet!

ParhaatTeekkarit Inc. haluaa lämpimästi toivottaa teidät tervetulleeksi vuoden railakkaimpaan tapahtumaan, sillä firman pikkujoulut ovat täällä!

Saavu lauantaina 3.12. OK20 alakertaan jouluisan vapaasti pukeutuneena nauttimaan jouluherkuista, herkkukanelishoteista (firma ei tarjoa), sekä vuodenaikaan sopivasta ohjelmatarjonnasta!

Lisätietoa tapahtumasta tulossa piakkoin!

(ylös)

10.    [Uusi] Perhe- ja kaverisitsit 15.12.

Rakkaat prosessiteekkarit! On taas se aika vuodesta, kun pääsette tuomaan läheisesi tutustumaan Otaniemen sitsikulttuuriin. Toit paikalle sitten kaverisi, äitisi tai isoisäsi, on luvassa ikimuistoiset sitsit.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa PT:n ilmomasiinassa pe 25.11. klo 12.00 ja päättyy su 4.12. klo 23.55 muuttuen samalla sitovaksi.

Valmistauduthan täyttämään sekä omat tietosi että vieraasi tiedot (nimi, erityisruokavaliot, juomavalinnat). Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa juomalippuja, mikäli haluat sitsijuomien lisäksi nauttia muutakin juotavaa. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille ilmon sulkeuduttua. Ilmoittautumisen tehnyt maksaa itsensä sekä vieraansa.

Tapahtumalla ei ole jatkoja.

TL;DR

MITÄ? Perhe- ja kaverisitsit

MISSÄ? Servin mökki, Jämeräntaival 4

MILLOIN? to 15.12. cocktailtilaisuus klo 17.45, gongi klo 18.30

MIKSI? Tuo kaverisi tai perheenjäsenesi tutustumaan Otaniemen sitsikulttuuriin!

HINTA? 20 €/hlö

DC? Cocktail

Perhe- ja kaverisitsit on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin: hairinta@ayy.fi

(ylös)

II        CHEM

11.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

12.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

III      MUUT

13.    Naulapeliturnaus 23.11.

Otaniemen yössä jo pitkään sykähdyttänyt laji tuodaan taas koko Aalto-kansan pariin turnauksen muodossa. Turnaus järjestetään 23.11.2022 Otakaari 20:ssä.

Nyt voit vihdoin ottaa selvää, kuka on kaveripiirisi paras naulaaja ja ansaita paikkasi legendojen joukossa. Turnaukseen mahtuu 27 nopeinta kahden hengen joukkuetta. Tapahtuman ilmoittautuminen on auki nyt osoitteessa https://forms.gle/vqvBAzsQW2Rv4sC99

Osallistuminen kustantaa 5 euroa per tiimi, jonka voi maksaa paikan päällä käteisellä tai mobilepayllä. Osallistumismaksulla katetaan materiaalikustannukset, sekä kilpailun palkinto. Joukkueen tulee varata kaksi (2) pelijuomaa (0.33 L) jokaista kierrosta varten. Kierroksia on 1–3 riippuen joukkueen menestyksestä. Pelijuomat voi hommata myös tapahtumasta.

MITÄ? Naulapeli
MISSÄ? OK20 yläkerta
MILLOIN? 23.11.2022 klo 18->
MITÄ MAKSAA? 5 € per tiimi
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1139107370045046/

“Yksi naula kerrallaan teemme puusta metallia”

(ylös)

14.    Liukuhihna goes afterSki 24.11.

AS fuksit näyttävät taas parastaan, kun juhlitaan vuoden ei-ikimuistoisinta tapahtumaa, sillä et seuraavana aamuna pönttöä halatessasi tule muistamaan juuri mitään. Kerää siis haalarisi ja A-tiimisi mukaan, ja suuntaa harmaata rinnettä pitkin AfterSki-Smökkiin.

Paikalla tulee olemaan AfterSki-henkeen tarjoilut, jotka eivät jätä ketään kylmäksi (ellet onnistu nukahtamaan hankeen). Perinteisten virvoitustuotteiden lisäksi ilolla ilmoitamme, että järjestäjien käsiin on eksynyt rinteeseen sopivaa kaakaota, jota tulee olemaan saatavilla tapahtumassa.

Jotta jokainen vieras viihtyisi, paikalla on esiintymässä myös Otaniemen parasta tarjontaa, PELMUn ikioma bilebändi KNV!
https://kide.app/events/21d89854-6dcf-42db-9024-7384412269fe

Mitä: Liukuhihna goes AfterSki

Missä: Smökki

Miksi: koska minttukaakao on hyvää

Hinta: 10€

DC: Haalarit + AfterSki

(ylös)

15.    [Uusi] Boozy Beverages Cocktail Workshop 24.11.

ABV (alcohol by volume) is a standard measure of how much alcohol is contained in a given volume of an alcoholic beverage. But will higher ABV give us a chance to create beautiful and tasty cocktails? Absolutely!

As November calls for stronger drinks, this November Aalto Cocktail offers a set of high ABV cocktails in our Boozy Beverages Cocktail Workshop! Come and learn what possibilities there are to celebrate strong alcohol without forgetting to emphasize the smooth flavors every cocktail should have!

IN SHORT:
WHAT: Cocktail Workshop: Boozy Beverages
WHERE: 100 Monkeys (Jämerantaival 11 G)
WHEN: 24.11.2022 at 18:00
PRICE: 15 €

TICKETS & INFO: https://www.aaltococktail.com/events

(ylös)

16.    Students @ Sweco 8.12.

Tervetuloa opiskelijatapahtuma Students@Swecoon 8.12.!

Transforming society together – Me Swecolla suunnittelemme tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 18 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Mikäli jokin liikahti sisälläsi lukiessasi tämän, haluamme ehdottomasti kertoa sinulle lisää, mitä me Swecolla teemme, millainen työpaikka olemme ja ketä meillä työskentelee. Tervetuloa Swecolle joulukuun 8. päivä!

 

Mikä ja kenelle?

Students@Sweco on tekniikan, arkkitehtuurin, ympäristö- sekä muiden alojen opiskeljoille suunnattu maksuton opiskelijatapahtuma, jossa pääsee tutustumaan Swecoon ja swecolaisiin. Tapahtuman pääkielenä on suomi, jotkin osat myös englanniksi.

 

Missä ja milloin?

Aika:  to 8.12. klo 11–16

Paikka: Ilmalan toimisto, Ilmalanportti 2, 00240 Helsinki

 

Luvassa muun muassa:

Lyhyitä kesätyöinfoja: miten kesärekrymme kesälle 2023 etenee ja mitä hakiessa kannattaa huomioida

Verkostoitumistori, jossa mahdollisuus jutella eri toimialojen asiantuntijoiden ja esihenkilöiden kanssa

Toimistokierroksia (suomeksi ja englanniksi)

Mahdollisuus käydä hiomassa ansioluetteloa CV-klinikassa koko tapahtuman ajan

Teemapuheenvuoroja

Uratarinat suomeksi ja englanniksi

Lounas osallistujille

 

Ilmoittautuminen

Tule ottamaan selvää, olisiko Sweco sinulle juuri se oikea! Ilmoittaudu mukaan 5.12. mennessä tästä linkistä

(ylös)

17.    [Uusi] Bubbly Business Cocktail Workshop 8.12.

”Only aristocrats and degenerates drink champagne in the morning!” they say. But is there really a better way to prepare yourself for glamorous holiday spirit than enjoying a nice cocktail with a sparkling crown?

On Thursday 8th of December Aalto Cocktail organizes Bubbly Business Cocktail Workshop at the best club room of the campus – 100 Monkeys. There our skillful mixologists will guide you through carefully prepared menu of royale cocktails. There are only a limited number of tickets available, so be fast!

IN SHORT:
WHAT: Cocktail Workshop: Bubbly Business
WHERE: 100 Monkeys (Jämeräntaival 11 G)
WHEN: 8.12.2022 at 18:00
PRICE: 15 €

TICKETS & INFO: https://www.aaltococktail.com/events

(ylös)

18.    Joulun tähden – Dominanten perinteiset joulukonsertit

Lämpimästi tervetuloa Aalto-yliopiston sekakuoro Dominanten tunnelmallisiin Joulun tähden -konsertteihin! Ohjelmistossa kuullaan joulun rakkaimpia sävelmiä, perinteistä Dominanten jouluohjelmistoa sekä uusia tuttavuuksia. Kuoroa johtaa Seppo Murto.

Joulukonserteissa ovat mukana baritonisolisti Juhana Kotilainen ja urkuri Arttu Selonen.

ti 13.12.2022 klo 19, Tapiolan kirkko

ma 19.12.2022 klo 19, Helsingin tuomiokirkko

Liput 25 / 15 / 40 € kuorolaisilta, ovelta tai Dominanten verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/Dominante/

Lisätietoa Dominantesta:

https://www.dominante.fi/

(ylös)

19.    Lähde ehdolle TEKin Nuoriin ensi kevään valtuustovaaleihin

Hei,

TEKin valtuustovaalit järjestetään keväällä 2023, ja TEKin Nuoret etsivät riveihinsä ehdokkaita. TEKin Nuorten valtuustoryhmä kokoaa yhteen noin alle nelikymppiset TEKin jäsenet, joilla on yhteisenä tavoitteena kehittää TEKin toimintaa ja samalla suomalaista työelämää paremmaksi ympäristöksi tämän päivän tekniikan ammattilaisille.

TEKin Nuorten listoilla pääset vaikuttamaan siis TEKin toimintaan monen eri kanavan kautta. Valtuusto kokoontuu tyypillisesti kahdesti vuodessa kokoustamaan. Lisäksi osa Nuorten valtuutetuista on mukana TEKin valiokunnissa, jotka kokoontuvat 3-6 kertaa vuodessa. Ehdolle voi asettua TEKin ja TFiF-TEKin vuosijäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun.

Ehdolle kannattaa lähteä jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska silloin pääset mukaan vaikuttamaan TEKin Nuorten vaalityöhön ja kampanjan sisältöihin.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi osoitteessa: https://forms.gle/5Ro9sNxqoJmbVrwn6

Terveisin,
TEK Nuorten vaalitiimi

P.S. käy myös kurkkaamassa blogitekstimme, jossa kerromme kuluneen valtuustokauden tekemisistämme: https://teknuoret.fi/valitilinpaatos-tekin-nuorten-valtuustokaudesta/

(ylös)

20.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

moromoro, Tänään oli yhdistyksen kokous, jossa valittiin ensi vuoden hallitus, onnea :D. Ens viikonloppuna onkin jo Otacruise. tässä viikon kisu

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram