I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. Perhe- ja kaverisitsit 15.12.
 7. Leffailta Kinopolilla 22.11.
 8. pHuoneen peliturnaus ja pelailuilta 21.11.
 9. Toimihenkilöhaku on auki 21.11. asti
 10. PikkujouluT 3.12.
 11. [UUSI] Huoltoseisakin merkkien jako 21.11. ja 23.11.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)
 4. Vastaa kyselyyn Opiskelijan oppaasta ja vaikuta!
 5. Exchange info sessions 30.11. & 10.1.
 6. Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi vuodelle 2024!
 7. [UUSI] Haku kv-tutoriksi keväälle 2024
 8. [UUSI] EMC Farewell Night 7.12.

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023
 2. Otaniemi Events -tiedotuskanava
 3. Yliopisto käyttää rahaa opiskelijoiden hyvinvointiin – äänestä parasta ideaa!
 4. Tule seuraamaan Sininen pallo -palkinnonjakoa
 5. Sikajuhlat 24.11.
 6. Dominanten syyskonsertti Saloilla 23.11.
 7. [UUSI] Aavan kulttuuriperjantai 1.12. Tapiolassa
 8. Tiedottaja-sihteerin terveisetMuista maksaa Prosessiteekkareiden jäsenmaksu ja liittyä jäseneksi Kide.appissa
tästä linkistä!


TULEVIA TAPAHTUMIA

Ti 21.11. Peliturnaus pHuoneella
Ke 22.11. Leffailta Kinopolilla
To 23.11. Perhe- ja kaverisitsien ilmoittautuminen klo 12.00
26.–28.11. Otacruise
3.12. PikkujouluT

Save the date: Ma 11.12. Maisteripääainesauna
Toimihenkilöhaku on auki vielä huomiseen! Ota nakki ja tule mukaan tekemään hyviä hommia!

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä: https://t.me/+aY6xg1c3ogA4Mjc0 Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22!
Tiedossa rentoa pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan! Pääset ilmoittautumaan vuoroon alla olevasta linkistä ja seuraamalla kuvaohjeita. Rekisteröitymistä ei tarvita! http://athletiks.nimenhuuto.com

Huomioittehan, että nykyään vuorolle ja pukuhuoneisiin pääsee sisään ainoastaan erillisellä koodilla, joka julkaistaan Telegramissa yhdistyksen tiedotuskanavalla. Koodi toimii 45 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodia ei saa jakaa yleisesti.

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö mm. kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on keskiviikkona 29.11. klo 18.00.

(ylös)

6.     Perhe- ja kaverisitsit 15.12.

Nyt kun joulukuu jo alkaa häämöttää ja ollaan koko vuosi harjoiteltu sitsaamista, on vihdoinkin se aika, kun pääsette opettamaan läheisenne sitsaamaan Otaniemen tapaan. Soitapas äidille, isälle, isovanhemmille, sisaruksille, serkuille tai ala-astebestiksille, ja nappaa innokas osallistuja mukaan ikimuistoisille sitseille Smökkiin perjantaina 15.12! 🙆🏼‍♀️

 

Ilmoittautuminen aukeaa täällä torstaina 23.11. klo 12.00, ja päättyy 4.12. klo 23.59.👨🏻‍🍳

 

Valmistauduthan täyttämään nopeasti omat tietosi, sekä yhden vieraasi tiedot (nimi, erityisruokavaliot, juomavalinnat). Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa juomalippuja (2 € / kpl), mikäli haluat sitsijuomien lisäksi nauttia muutakin juotavaa. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille ilmon sulkeuduttua. Ilmoittautumisen tehnyt maksaa itsensä sekä vieraansa. 👯‍♂️

 

TL;DR

MITÄ? Perhe- ja kaverisitsit

MISSÄ? Servin Mökki, Jömeräntaival 4

MILLOIN? 15.12.2023, Kokkarit 17.00, Gongi 18.00

MIKSI? Koska täytyyhän kaikkien sitsata joskus Otaniemessä!

HINTA? 22 €/hlö

DC? Smart casual

(ylös)

7.     Leffailta Kinopolilla 22.11.

Kyllästyttääkö ainainen kylmyys, loska ja märät sukat? Haluaisitko vain löhötä laiskanlinnassa ja katsoa telkkarista leffaklassikoja. No nyt tähän on mahdollisuus sillä kulttuuri- ja hyvinvointivastaavat järjestävät elokuvaillan remontoidun Kinopolin lämmössä! Katsomme illan aikana 2002 ilmestyneen ja huippuarvostelut saaneen Jumalan kaupungin (City of god). Lisätiedot voi tsekata IMDb:sta. Leffaelämyksen täydentää tietysti popparit! 🍿 Ilmoittautuminen sulkeutuu ti 21.11. klo 23.55 Prosessiteekkareiden ilmomasiinassa. Mukaan mahtuu 17 nopeiten ilmoittautunutta!

Mitä: Leffailta – City of God
Missä: Kinopoli, Otakaari 20 A
Milloin: 22.11. klo 18:30
Hinta: Ilmainen!
Miksi: Koska laatuleffat

(ylös)

8.     pHuoneen peliturnaus ja pelailuilta 21.11.

pHuoneella järjestetään tiistaina 21.11. Mario Kart -peliturnaus, johon jokainen prosessiteekkari on vapaa osallistumaan! Mikäli haluat osallistua turnaukseen, ole paikalla ajoissa! Tämän lisäksi turnauksen sivussa on mahdollista hengailla ja pelailla erilaisia lauta -ja korttipelejä odotellessa tai muuten vain. Tapahtuma alkaa n. klo 17 ja loppuu illemmalla (klo 20-21), kun turnauksen voittaja on selvillä ja osallistujat ovat saaneet kyllikseen lauta -ja korttipelejä. Pelailut kaipaavat totta kai myös purtavaa (sipsijä, dippijä, karkkija, limukkaa,,,), joten niitä myös on tarjolla🍭🍿

📢Turnauksesta lisää📢
Peliturnaus pelataan Nintendo Switchin Mario Kartilla käyttäen 150cc kulkupeliä ja ennalta määritettyä ajosetuppia ja hahmoa, jotka on julkaistu #PT-ryhmässä

(ylös)

9.     Toimihenkilöhaku on auki 21.11. asti

Ota nakki ja lähde mukaan tekemään ikimuistoista vuotta PT:n toimarina.

Toimintamme ei olisi mahdollista ilman arvokkaita toimareitamme ja tehtäviä löytyykin niistä kiinnostuneille laidasta laitaan. Toimarina pääset toteuttamaan itseäsi ja hommat ovat loistavaa vastapainoa opiskelulle. Uniikin kokemuksen lisäksi toimarina pääset tutustumaan sekä uusiin ihmisiin, että yhdistyksemme toimintaan syvemmällä tasolla. Toimihenkilövirkojen kuvaukset löytyvät yhdistyksen nettisivujen Tehtävät-osiosta.

Rastita jokaisen toimikunnan kohdalta itseäsi kiinnostavat toimaripestit ja kirjoita muutamalla lauseella lopussa olevaan vapaaseen kenttään, miksi olisit hakemiisi virkoihin sopiva. Huom! Tähdellä (*) merkityt toimaripestit sisältävät enemmän vastuuta, joten haethan niihin tämän muistaen.

Hakuforms löytyy täältä!

Haku sulkeutuu 21.11.2023. Vuoden 2024 hallitus haastattelee hakijat ja valitsee toimarinsa vuodenvaihteessa. Toimihenkilötehtävät ovat pääasiassa vuoden mittaisia virkoja, joten tehtävää riittää koko vuodeksi. Mikäli jokin toimaripesti herättää kysymyksiä, vuoden 2023 hallitus vastaa kysymyksiin mielellään! Hallituksen yhteystiedot löytyvät PT:n nettisivuilta Hallinto-osiosta.

(ylös)

10.   PikkujouluT 3.12.

Joulu lähestyy ja mikäs sen kivempi juhlistaa sitä kuin PT-kollegoiden kera firman Pikkujouluissa! Pikkujouluja vietetään sunnuntaina 3.12. OK20:ssa, jossa tarjolla on mm. sauna, puuroa ja glögiä, sekä mikä tärkeintä: hyvää seuraa! Iltaa on myös viihdyttämässä erilaiset ohjelmanumerot ja muun muassa rumin villapaita -kilpailu.

Ota halutessasi mukaan myös (max 5 € arvoinen) pieni joululahja, joulupukki taitaa ehtiä Secret Santa -ohjelmanumeroon paikalle auttamaan lahjojen vaihdossa… 🎅🏼

Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä Pikkujouluja!

TLDR:
Mitä: PikkujouluT
Milloin: Su 3.12. klo 17->
Missä: OK20 alakerta, yläkerta, sauna
Hinta: Pyöreä nolla!
Miksi: Joulunviettoa kera Parhaiden Tovereiden
Mukaan: Halutessasi saunakamat, pieni lahja (max 5€) ja ruma jouluvillapaita

(ylös)

11.   [UUSI] Huoltoseisakin merkkien jako 21.11. ja 23.11.

Prosessiteekkareiden Hyvinvointijakso, Huoltoseisakki, on päättynyt! Mikäli suoritit vähintään 7 tehtävää tehtäväkortistasi, voit nyt lunastaa ansaitsemasi palkinnon.🤩 Hyvinvointia-merkkejä jaetaan pHuoneella tiistaina 21.11. klo 14-15 ja torstaina 23.11. klo 15-16. Suuret kiitokset kaikille Huoltoseisakkiin osallistuneille – pitäkää huolta itsestänne myös jatkossa!💕

(ylös)

II      CHEM

12.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

13.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

14.   Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)

New online course CHEM-C2480 Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 credits) is available for independent study in periods I-V.  All CHEM students are welcome!  In this course, you will learn about the role of metals in modern society and climate change prevention. You will gain fundamental knowledge of metals, their properties and applications. You will also learn about the lifecycle of metals, the impact of metals on sustainability and their role in circular economy.
Enrollment period: 31.7-15.12.2023 or 1.1-31.05.2024
More information in SISU. You can also contact the responsible teacher: anna.klemettinen@aalto.fi

(ylös)

15.   Vastaa kyselyyn Opiskelijan oppaasta ja vaikuta!

Opiskelijan opas (aiemmin nimellä Into) on opinto-opas kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille. Nyt sinulla on tilaisuus antaa palautetta ja vaikuttaa opiskelijasivuston kehitykseen. Vastaa 10 minuutin kyselyyn viimeistään 10.11. Kysely on tarkoitettu kaikille aaltolaisille.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/425FC70423D3C8C0

(ylös)

16.   Exchange info sessions 30.11. & 10.1.

The application period for most exchange destinations is held 10.–31.1.2024. There are exchange info sessions held specifically for CHEM students (held in English if needed)
– Thu 30.11. at 14.00 – Building of Chemical Engineering, Ke5

– Wed 10.1.24 at 14.00 – Building of Chemical Engineering, Ke5

(ylös)

17.   Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi vuodelle 2024!

Opiskelijaedustajana pääset tuomaan opiskelijan äänen kuuluviin Aalto-yliopiston tai koulutusohjelmasi päätöksenteossa. Hakukelpoisia ovat kaikki Aalto-yliopiston läsnäolevat perus- tai jatkotutkinto-opiskelijat. Haku on avoinna 30.11. asti.

Lue hakukuulutus ja hae osoitteessa beta.halloped.fi.

(ylös)

18.   [UUSI] Haku kv-tutoriksi keväälle 2024

Heimoi, kevät vaihtarit toi! Aivan kuten aiemminkin, CHEMille saapuu uusia vaihto-opiskelijoita kevätlukukaudella ja nuo fuksiset tarvitsevat tuutoreita! Uusia opiskelijoita on vajaa 20 ja haemmekin heille neljää tuutoria. Hakeaksesi tuutoriksi et tarvitse aiempaa tuutorointikokemusta tai kielitaitoa – ainoastaan halu tuutoroida merkitsee 😀
Mitä tuutoroinnista saa? Uusia ystäviä, kokemuksia, kielitaitoa, kulttuurivaihtoa ja supersiistejä tapahtumia. Lisäksi kv-tuutorit saavat tuutorointikurssin suorittamalla yhden opintopisteen sekä pienen rahallisen korvauksen. Kaiken lisäksi pääset viettämään talviorientaatiota, joka alkaa jo tammikuun alussa!

Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7XkynEWzQx7ihLh2CDpAkd33chvfWG-vBcJ4AKdYxwEwsUg/viewform?usp=sf_link

Käsittelemme kaikki hakemukset hakuajan päätyttyä ti 28.11. ja kutsumme hakijat haastatteluihin. Jos heräsi kysymyksiä niin ole yhteydessä:
Naomi Kaura @naomikaura
Oskari Honka @oskarihonka
Liza Sidorova @lizardsi
Claus Enckell @Cenckell

(ylös)

19.   [UUSI] EMC Farewell Night 7.12.

Are you interested in an international Master’s degree, where you can spend each semester in another university and do your Master’s thesis anywhere in the world? European Mining Course could be exactly what you’re looking for! It is a Master’s program in mineral resource engineering and takes place in Finland, Germany and Austria.

Now you have an amazing opportunity to come and find out more about the program before this year’s EMC students head to Germany for their next semester. There will be pizza, sauna, palju and some games for everyone to enjoy!

WHAT: EMC farewell party
WHERE: OK20 small side
WHEN: 7.12. 18:00 onwards
WHY: Get to know what EMC is all about!

(ylös)

III     MUUT

20.   Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Olet sitten uusi tai jatkava opiskelija tai opiskelijoiden parissa toimiva, niin muistathan aloittaa rauhassa ja omia fiiliksiäsi kuunnellen!
Opiskelija tsekkaa Opintoihin palaajan pakettimme täältä, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.
MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Olet tervetullut ryhmään omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.
Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna. Ilmoittautumaan pääset täältä: Vertaisryhmät, Yksilöohjaus
Lisätietoa molemmista osoitteesta www.miehentila.fi

Mukavaa syksyä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

21.   Otaniemi Events -tiedotuskanava

Telegramiin on perustettu uusi tapahtumatiedotuskanava AYYn alaisille yhdistyksille nimeltä Otaniemi Events. Liity kanavalle ja seuraa, mitä Otaniemessä tapahtuu! https://t.me/otaniemievents

(ylös)

22.   Yliopisto käyttää rahaa opiskelijoiden hyvinvointiin – äänestä parasta ideaa!

Yliopisto käyttää 13 000 € opiskelijoiden hyvinvointiin, äänestä parasta ideaa 30.11. mennessä!

 

Alkusyksystä 2023 opiskelijat saivat ideoida, miten yliopiston tulisi käyttää 13 000 euroa opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen kampuksella. Nyt on aika äänestää parasta ideaa toteutettavaksi kevään 2024 aikana.

 

Äänestää voit täällä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/1b1098ae-cde2-4e00-a6a9-640518d0e52b?displayId=Fin2936316

 

Lisätietoa äänestyksestä: https://www.aalto.fi/fi/uutiset/nyt-saa-aanestaa-miten-kaytamme-13-000-euroa-opiskelijoiden-hyvinvointiin

(ylös)

23.  Tule seuraamaan Sininen pallo -palkinnonjakoa

Sininen pallo -ympäristöpalkinto on 100 000 euron arvoinen tunnustus, joka jaetaan tänä vuonna kestävän liiketoiminnan startupille.

 

Aalto-yliopiston opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita palkinnonjulkistustilaisuuteen ja verkostoitumaan 30.11. klo 16.30–18.15 Dipoliin. Tilaisuuden jälkeen on cocktail-tarjoilu ja mahdollisuus tavata palkinnon voittajat ja tilaisuuden puhujat. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja rajoitettu määrä paikkoja. Varaa paikkasi tästä.

(ylös)

24.   Sikajuhlat 24.11.

Vuoden haippisimmat juhlat eli SIKAJUHLAT ovat taas täällä!!!! Raivaa siis tiesi Smökkiin 24. marraskuuta selvittämään, mistä niissä legendaarisissa Sikajuhlissa oikein on kyse. Poikkitieteellisen juhlafiiliksen lisäksi juhlissa on tarjolla hyvää ruokaa, huikeita live-esiintyjiä sekä sikamaisen hyvä speksi!! Näitä bileitä sä ET halua missata.

Tärkeää infoa juhlista:

🎉 JUHLAT 24.11. 🎉

Sikajuhlat järjestetään Smökissä 19:00 alkaen. Meidän upea tiimi varmistaa, että viihdettä riittää, juomat virtaa ja useat esiintyjät eivät jätä ketään kylmäksi.

 

🔥 TEEMANJULKISTUSPÄIVÄ 6.11. 🔥

Sikajuhlapäivän jälkeen ehkä se vuoden toisiksi tärkein päivä… Päivän nimestäkin voi jo päätellä, että sikajuhlien salainen teema paljastetaan teemanjulkistuspäivänä 6.11. Sen lisäksi julkaistaan speksivideon traileri sekä sikapeli! Sikapelissä ei ole kyse mistään pelkästä puuhastelusta, vaan kovimmalle pelaajalle on tietysti luvassa palkinto!

 

🎟 LIPUNMYYNTI 13.11. 🎟

Sikajuhlalipulla saat legendaariset juhlat, ruoan sekä haalarimerkin! Lipunmyynti toteutetaan Kideappissa maanantaina 13.11. (Joillekin killoille on olemassa tämän lisäksi kiintiömyynti)

 

TL;DR

MITÄ? Sikajuhlat 2023

MISSÄ? Smökki, Jämeräntaival 4, 02150 Espoo

MILLOIN? 24.11. klo 19:00-

MILLOIN ILMO? Maanantaina 13.11. alkaen

MITÄ PÄÄLLE? Jätä haalarit kotiin ja pue päällesi teeman mukainen asu, lisää selviää teemanjulkistuspäivänä…

MIKSI? vain kerran vuodessa!!

 

INSTAGRAM: instagram.com/sikajuhlat23

NETTISIVU: sikajuhlat.com

TELEGRAM: t.me/sikajuhlat

(ylös)

25.   Dominanten syyskonsertti Saloilla 23.11.

Saloilla-konsertin musiikissa havainnollistuu, miten romanttissävyinen metsäkuvitelma menneiltä vuosikymmeniltä on viime vuosina saanut toisenlaisia sävyjä, kuten kasvavaa huolta luonnon tilasta. Konsertissa kuullaan teoksia niin kotimaasta kuin muualtakin. Kanadalaisen Katerina Gimonin ”She was Wilderness” Saudi-Arabialaisen Waad Tarikin runoon on väkevä kannanotto luonnon puolesta ja kuullaan nyt ensi kerran Suomessa.

Saloilla 23.11. klo 19,Ritarihuone
Liput opiskelijahintaan 15€ täältä.

(ylös)

26.   [UUSI] Aavan kulttuuriperjantai 1.12. Tapiolassa

Yhteisöjaosto Aavan Liikuntatoimikunta kutsuu kaikki aaltolaiset nauttimaan huikeasta kulttuuriperjantaista 1.12.2023! Perjantain aikana jokainen kulttuurin janoinen pääsee ilmaiseksi tutustumaan Näyttelykeskus WeeGeeseen, joka on kuukauden ensimmäisenä perjantaina auki ilmaiseksi kaikille! Näyttelyissä tarjolla mm. Yrjö Kukkapuroa, Mauri Kunnasta sekä amerikkalaistaiteilija Wu Tsaingia. WeeGeessä tullaan myös kuulemaan live musiikkia April Jazzin järjestämänä klo 18 alkaen Mortal Lease yhtyeen voimin. Tutustu näyttelyihin ja keikkaan alla olevista linkeistä. WeeGeen museot Emman näyttelyt Mortal Lease Jotta kulttuurinälkä ei yllättäisi, museokäynnin jälkeen suunnataan kohti Kino Tapiolaa, jossa klo 19:30 on varattu sali nopeimmille aaltolaisille. Illan elokuvana toimii Ridley Scottin ohjaama ja Joaquin Phoenix tähdittämä näyttävä toimintaeepos Napoleon. Kyseessä on K18 anniskelunäytös ja elokuvan teemaan sopii juomaksi esimerkiksi ranskalaisittain punaviini. Leffanäytös maksaa 6 euroa (norm. 11€) aaltolaiselle, eli lipun saat halvemmalla kuin normaalisti! Lippuja rajoitettu määrä 48 kpl ja ilmoittautuminen elokuvaan on voimassa ti 28.11. klo 16 saakka. Lipun Napoleonin esitykseen voit ostaa seuraavan linkin takaa 14.11. klo 17 alkaen ja saman linkin takana voi ilmoittautua Weegee-vierailulle: Kide App

Päivän alustava aikataulu:
16.30 yhteislähtö Otaniemestä
17.00 Näyttelykeskus WeeGee
18.00 keikka Weegeessä alkaa (Mortal Lease) , halukkaat voi jatkaa näyttelyn ihmettelyä
19.00 siirtyminen Kino Tapiolaan
19.30 Elokuvailta Kino Tapiolassa, elokuvana: Napoleon

Mitä: Kulttuuriperjantai
Missä: Ilmainen museo ja livemusiikkia WeeGeessä (Ahertajantie 5), elokuvailta klo 19.30 KinoTapiolassa (Mäntyviita 2)
Milloin: perjantaina 1.12 klo 16.30 alkaen (lähtö)
Miksi: Kulttuuri on ravintoa sielulle

(ylös)

27.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita! Tällä viikolla risteillään, joten viikon lausahduksena: ”Elämä on kuin laivamatka, seikkailua täynnä”.

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram