I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen
 7. IntCo Game Show Night 17.11.
 8. Save the date – Perhe- ja kaverisitsit 15.12.
 9. [UUSI] Leffailta Kinopolilla 22.11.
 10. [UUSI] pHuoneen peliturnaus ja pelailuilta 21.11.
 11. [UUSI] Toimihenkilöhaku on auki 21.11. asti
 12. [UUSI] PikkujouluT 3.12.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)
 4. Vastaa kyselyyn Opiskelijan oppaasta ja vaikuta!
 5. Exchange info sessions 30.11. & 10.1.
 6. [UUSI] Ilmoittaudu PI:n mentorointiohjelmaan 19.11. mennessä!
 7. [UUSI] Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi vuodelle 2024!

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023
 2. Otaniemi Events -tiedotuskanava
 3. Teekkariperinneviikko 13.–19.11.
 4. Punaisen läpilaulanta 17.11.
 5. AFRY Case Excursion 23.11.
 6. Yliopisto käyttää rahaa opiskelijoiden hyvinvointiin – äänestä parasta ideaa!
 7. [UUSI] Tule seuraamaan Sininen pallo -palkinnonjakoa
 8. [UUSI] Elonkorjuu 16.11.
 9. [UUSI] Sikajuhlat 24.11.
 10. [UUSI] Liukuhihna 20.11.
 11. [UUSI] Dominanten syyskonsertti Saloilla 23.11.
 12. [UUSI] Polyteknikkojen kuoro: Merikanto, aarre -konsertti 16.11.
 13. Tiedottaja-sihteerin terveisetMuista maksaa Prosessiteekkareiden jäsenmaksu ja liittyä jäseneksi Kide.appissa
tästä linkistä!


TULEVIA TAPAHTUMIA

Ke 15.11. Polin Appro
To 16.11. Elonkorjuu
To 16.11. Yhdistyksen syyskokous
Pe 17.11. Punaisen läpilaulanta
Pe 17.11. IntCo Game Show Night
Ti 21.11. Peliturnaus pHuoneella
Ke 22.11. Leffailta Kinopolilla

Toimihenkilöhaku on auki! Ota nakki ja tule mukaan tekemään hyviä hommia!

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä: https://t.me/+aY6xg1c3ogA4Mjc0 Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22!
Tiedossa rentoa pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan! Pääset ilmoittautumaan vuoroon alla olevasta linkistä ja seuraamalla kuvaohjeita. Rekisteröitymistä ei tarvita! http://athletiks.nimenhuuto.com

Huomioittehan, että nykyään vuorolle ja pukuhuoneisiin pääsee sisään ainoastaan erillisellä koodilla, joka julkaistaan Telegramissa yhdistyksen tiedotuskanavalla. Koodi toimii 45 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodia ei saa jakaa yleisesti.

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö mm. kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on maanantaina 20.11. klo 8.00.

(ylös)

6.     [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen

Yhdistyksestä riippumattomista syistä Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksua ei voi enää maksaa lukuvuosi-ilmoittautumisen ja AYY:n jäsenmaksun yhteydessä. Tämän myötä Prosessiteekkareiden jäsenrekisteri siirtyi Kide.app-palveluun 2.8.2023. Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksu maksetaan jatkossa Kide.appin kautta.

Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 8 €. Jäsenyys on voimassa vuoden jäsenyyden hyväksymisestä, mikä tapahtuu liittymistä seuraavassa hallituksen kokouksessa. Prosessiteekkarit ry:n varsinaiseksi jäseneksi liittyvän henkilön on oltava myös Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen, minkä varmistamiseksi Kide.app-palvelu pyytää Haka-tunnistautumista opiskelijastatuksen todentamiseksi. Huomaathan, että opiskelijastatuksen voi vahvistaa vain yhdelle Kide.app-käyttäjätilille, joten varmista käyttäväsi haluamaasi tiliä ennen tunnistautumista. Mikäli et ole AYY:n jäsen, voit liittyä Prosessiteekkarit ry:n ulkojäseneksi. Ulkojäsenyys ei edellytä voimassa olevaa opiskelijastatusta.

Yhdistyksen jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä. Valitsethan huolellisesti oikean jäsenyystyypin.

Muistutuksena vielä, että 1.1.–31.5.2023 välisenä aikana jäsenmaksun maksaneiden henkilöiden jäsenyys on voimassa syyslukukauden 2023 loppuun asti. 1.6.–31.7.2023 aikana liittyneiden henkilöiden jäsenyys on puolestaan voimassa kevätlukukauden 2024 loppuun asti. Molemmissa tapauksissa kyseisten henkilöiden tiedot siirretään vanhasta jäsenrekisteristä uuteen, eikä tämä vaadi toimia kyseisiltä henkilöiltä. Mikäli et halua tietojasi siirrettävän uuteen jäsenrekisteriin, olethan välittömästi yhteydessä jäsenrekisterin ylläpitäjään sähköpostitse rahastonhoitaja@prosessiteekkarit.fi.

(ylös)

7.     IntCo Game Show Night 17.11.

This event is held in English.

 

🌎🙋 Heard of IntCo yet? We’re PTs own international students organization hosting events throughout the year, and we hope to make both newcomers and old timers enjoy themselves and meet new people.

🎰🎙 On 17.11. we are organizing an all inclusive game night with trivia, family feud, karaoke and much more for an exhilarating experience! You can come to blow us away with your clever minds or hype up the room as encouraging spectators!

🍪🏆 Snacks and non-alcoholic drinks will be provided, but feel free to bring whatever you desire. And of course there will be surprise prizes. What would a game night be otherwise? 😉

The event is held at Pelimanni in JMT 3A at 17.00. Sign ups started on Ilmomasiina 8.11. at 12.00. You better be there!

 

What: 🃏 IntCo Game Show Night 🃏

When: 17.11. at 17.00

Where: Pelimanni JMT 3A

DC: Rock what you feel comfortable in 🕺

(ylös)

8.     Save the date – Perhe- ja kaverisitsit 15.12.

Nyt kun joulukuu jo alkaa häämöttää ja ollaan koko vuosi harjoiteltu sitsaamista, on vihdoinkin se aika, kun pääsette opettamaan läheisenne sitsaamaan Otaniemen tapaan. Soitapas äidille, isälle, isovanhemmille, sisaruksille, serkuille tai ala-astebestiksille, ja nappaa innokas osallistuja mukaan ikimuistoisille sitseille Smökkiin perjantaina 15.12! 🙆🏼‍♀️

 

Ilmoittautuminen aukeaa täällä 23.11. klo 12.00, ja päättyy 4.12. klo 23.59.👨🏻‍🍳

 

Valmistauduthan täyttämään nopeasti omat tietosi, sekä yhden vieraasi tiedot (nimi, erityisruokavaliot, juomavalinnat). Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa juomalippuja (2 € / kpl), mikäli haluat sitsijuomien lisäksi nauttia muutakin juotavaa. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille ilmon sulkeuduttua. Ilmoittautumisen tehnyt maksaa itsensä sekä vieraansa. 👯‍♂️

 

TL;DR

MITÄ? Perhe- ja kaverisitsit

MISSÄ? Servin Mökki, Jömeräntaival 4

MILLOIN? 15.12.2023, Kokkarit 17.00, Gongi 18.00

MIKSI? Koska täytyyhän kaikkien sitsata joskus Otaniemessä!

HINTA? 22 €/hlö

DC? Smart casual

(ylös)

9.     [UUSI] Leffailta Kinopolilla 22.11.

Kyllästyttääkö ainainen kylmyys, loska ja märät sukat? Haluaisitko vain löhötä laiskanlinnassa ja katsoa telkkarista leffaklassikoja. No nyt tähän on mahdollisuus sillä kulttuuri- ja hyvinvointivastaavat järjestävät elokuvaillan remontoidun Kinopolin lämmössä! Katsomme illan aikana 2002 ilmestyneen ja huippuarvostelut saaneen Jumalan kaupungin (City of god). Lisätiedot voi tsekata IMDb:sta. Leffaelämyksen täydentää tietysti popparit! 🍿 Ilmoittautuminen aukeaa 14.11. klo 12:00 Prosessiteekkareiden ilmomasiinassa. Mukaan mahtuu 17 nopeiten ilmoittautunutta!

Mitä: Leffailta – City of God
Missä: Kinopoli, Otakaari 20 A
Milloin: 22.11. klo 18:30
Hinta: Ilmainen!
Miksi: Koska laatuleffat

(ylös)

10.   [UUSI] pHuoneen peliturnaus ja pelailuilta 21.11.

pHuoneella järjestetään tiistaina 21.11. Mario Kart -peliturnaus, johon jokainen prosessiteekkari on vapaa osallistumaan! Mikäli haluat osallistua turnaukseen, ole paikalla ajoissa! Tämän lisäksi turnauksen sivussa on mahdollista hengailla ja pelailla erilaisia lauta -ja korttipelejä odotellessa tai muuten vain. Tapahtuma alkaa n. klo 17 ja loppuu illemmalla (klo 20-21), kun turnauksen voittaja on selvillä ja osallistujat ovat saaneet kyllikseen lauta -ja korttipelejä. Pelailut kaipaavat totta kai myös purtavaa (sipsijä, dippijä, karkkija, limukkaa,,,), joten niitä myös on tarjolla🍭🍿

📢Turnauksesta lisää📢
Peliturnaus pelataan Nintendo Switchin Mario Kartilla käyttäen 150cc kulkupeliä ja ennalta määritettyä ajosetuppia ja hahmoa, jotka julkaistaan viikkoa ennen tapahtumaa tiistaina 14.11. #PT-ryhmässä.

(ylös)

11.   [UUSI] Toimihenkilöhaku on auki 21.11. asti

Ota nakki ja lähde mukaan tekemään ikimuistoista vuotta PT:n toimarina.

Toimintamme ei olisi mahdollista ilman arvokkaita toimareitamme ja tehtäviä löytyykin niistä kiinnostuneille laidasta laitaan. Toimarina pääset toteuttamaan itseäsi ja hommat ovat loistavaa vastapainoa opiskelulle. Uniikin kokemuksen lisäksi toimarina pääset tutustumaan sekä uusiin ihmisiin, että yhdistyksemme toimintaan syvemmällä tasolla. Toimihenkilövirkojen kuvaukset löytyvät yhdistyksen nettisivujen Tehtävät-osiosta.

Rastita jokaisen toimikunnan kohdalta itseäsi kiinnostavat toimaripestit ja kirjoita muutamalla lauseella lopussa olevaan vapaaseen kenttään, miksi olisit hakemiisi virkoihin sopiva. Huom! Tähdellä (*) merkityt toimaripestit sisältävät enemmän vastuuta, joten haethan niihin tämän muistaen.

Hakuforms löytyy täältä!

Haku sulkeutuu 21.11.2023. Vuoden 2024 hallitus haastattelee hakijat ja valitsee toimarinsa vuodenvaihteessa. Toimihenkilötehtävät ovat pääasiassa vuoden mittaisia virkoja, joten tehtävää riittää koko vuodeksi. Mikäli jokin toimaripesti herättää kysymyksiä, vuoden 2023 hallitus vastaa kysymyksiin mielellään! Hallituksen yhteystiedot löytyvät PT:n nettisivuilta Hallinto-osiosta.

(ylös)

12.   [UUSI] PikkujouluT 3.12.

Joulu lähestyy ja mikäs sen kivempi juhlistaa sitä kuin PT-kollegoiden kera firman Pikkujouluissa! Pikkujouluja vietetään sunnuntaina 3.12. OK20:ssa, jossa tarjolla on mm. sauna, puuroa ja glögiä, sekä mikä tärkeintä: hyvää seuraa! Iltaa on myös viihdyttämässä erilaiset ohjelmanumerot ja muun muassa rumin villapaita -kilpailu.

Ota halutessasi mukaan myös (max 5 € arvoinen) pieni joululahja, joulupukki taitaa ehtiä Secret Santa -ohjelmanumeroon paikalle auttamaan lahjojen vaihdossa… 🎅🏼

Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä Pikkujouluja!

TLDR:
Mitä: PikkujouluT
Milloin: Su 3.12. klo 17->
Missä: OK20 alakerta, yläkerta, sauna
Hinta: Pyöreä nolla!
Miksi: Joulunviettoa kera Parhaiden Tovereiden
Mukaan: Halutessasi saunakamat, pieni lahja (max 5€) ja ruma jouluvillapaita

(ylös)

II      CHEM

13.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

14.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

15.   Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)

New online course CHEM-C2480 Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 credits) is available for independent study in periods I-V.  All CHEM students are welcome!  In this course, you will learn about the role of metals in modern society and climate change prevention. You will gain fundamental knowledge of metals, their properties and applications. You will also learn about the lifecycle of metals, the impact of metals on sustainability and their role in circular economy.
Enrollment period: 31.7-15.12.2023 or 1.1-31.05.2024
More information in SISU. You can also contact the responsible teacher: anna.klemettinen@aalto.fi

(ylös)

16.   Vastaa kyselyyn Opiskelijan oppaasta ja vaikuta!

Opiskelijan opas (aiemmin nimellä Into) on opinto-opas kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille. Nyt sinulla on tilaisuus antaa palautetta ja vaikuttaa opiskelijasivuston kehitykseen. Vastaa 10 minuutin kyselyyn viimeistään 10.11. Kysely on tarkoitettu kaikille aaltolaisille.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/425FC70423D3C8C0

(ylös)

17.   Exchange info sessions 30.11. & 10.1.

The application period for most exchange destinations is held 10.–31.1.2024. There are exchange info sessions held specifically for CHEM students (held in English if needed)
– Thu 30.11. at 14.00 – Building of Chemical Engineering, Ke5

– Wed 10.1.24 at 14.00 – Building of Chemical Engineering, Ke5

(ylös)

18.   [UUSI] Ilmoittaudu PI:n mentorointiohjelmaan 19.11. mennessä!

Kaipaatko ideoita ja tukea tulevaisuuden urapolullesi? PI:n mentorointiprojekti tarjoaa uusia näkökulmia opiskelijoille ja vastavalmistuneille.
Uudistettu mentorointiohjelma on enemmän (aidosti) valtakunnallinen ja laajempi. Tavoitteena on saada osallistujia (aktori/mentori) laajemmin ympäri Suomen.
Mentorointi tarjoaa ohjausta ja tukea osaavalta, työelämässä jo pidempään toimineelta mentorilta. Keskeistä projektissa on mentorin ja mentoroitavan avoin ja luottamuksellinen henkilösuhde.
Mentorointiprojekti alkaa helmikuussa 2024 ja päättyy joulukuussa (tauko kesä-elokuussa). Lue lisää ja ilmoittaudu mentoroitavaksi tästä!

(ylös)

19.   [UUSI] Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi vuodelle 2024!

Opiskelijaedustajana pääset tuomaan opiskelijan äänen kuuluviin Aalto-yliopiston tai koulutusohjelmasi päätöksenteossa. Hakukelpoisia ovat kaikki Aalto-yliopiston läsnäolevat perus- tai jatkotutkinto-opiskelijat. Haku on avoinna 30.11. asti.

Lue hakukuulutus ja hae osoitteessa beta.halloped.fi.

(ylös)

III     MUUT

20.   Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Olet sitten uusi tai jatkava opiskelija tai opiskelijoiden parissa toimiva, niin muistathan aloittaa rauhassa ja omia fiiliksiäsi kuunnellen!
Opiskelija tsekkaa Opintoihin palaajan pakettimme täältä, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.
MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Olet tervetullut ryhmään omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.
Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna. Ilmoittautumaan pääset täältä: Vertaisryhmät, Yksilöohjaus
Lisätietoa molemmista osoitteesta www.miehentila.fi

Mukavaa syksyä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

21.   Otaniemi Events -tiedotuskanava

Telegramiin on perustettu uusi tapahtumatiedotuskanava AYYn alaisille yhdistyksille nimeltä Otaniemi Events. Liity kanavalle ja seuraa, mitä Otaniemessä tapahtuu! https://t.me/otaniemievents

(ylös)

22.   Teekkariperinneviikko 13.–19.11.

Teekkariperinneviikko on käynnissä! Viikon tapahtumat:
13.11. Alkupamaus
13.11. International Grand Sitsit (Smökissä)

14.11. Fuksien juhlasitsit (Smökissä)
14.11. Laulukilpailusitsit, (Otakaari 20)
15.11. Polin appro (Helsingin keskustassa)
16.11. Elonkorjuu (Smökissä)
17.11. Punaisen laulukirjan läpilaulanta (Rantsulla)
18.11. 151. Teekkariperinnejuhla (Kalastajatorpalla)

19.11. Teekkarisillis (Smökissä)
Lisätietoa viikosta ja sen tapahtumista löydät osoitteesta: https://www.teekkarius.fi

(ylös)

23.   Punaisen läpilaulanta 17.11.

Mikä olisi paras tapa viettää Teekkariperinneviikon perjantai-ilta? Tietenkin laulamalla, ja siksi kannattaakin suunnata Otaniemen Rantasaunalle LuTkun järjestämään punaisen laulukirjan läpilaulantaan!

Tapahtumakonsepti on mitä suoraviivaisin: otamme punaisen laulukirjan ja laulamme jokaisen sen sisältämän laulun. Myöskään laulajien hyvinvointia ei unohdeta: sauna ja palju pidetään lämpiminä ja laulajia virkistetään tarjoiluilla 🥰

Palauta siis mieleesi vanhat klassikot ja approksimoi uusien tuttavuuksien melodiaa mieluummin kuin hyvin. Varmaa on, että laulu raikaa koko illan ja tunnelma on katossa! Rantsun ovet aukeavat klo 16.30 ja laulaminen alkaa klo 17 jatkuen niin pitkään kuin laulettavaa riittää. Mukaan voi liittyä missä tahansa vaiheessa iltaa🤩

Tapahtumassa myydään vuonna 2022 julkaistua punaisen uusinta painosta!

TL;DR:
Mitä: Punaisen laulukirjan läpilaulanta
Missä: Rantasauna
Milloin: 17.11. klo 16.30 eteenpäin
Mitä maksaa: Ei mitään!
Kysyttävää: Laitahan viestiä @lukkaritirehtoori

(ylös)

24.   AFRY Case Excursion 23.11.

Invitation for AFRY case excursion on Thursday 23.11.2023 at 15-19 o’clock

 

AFRY Management Consulting invites engineering, forestry, sustainability, and business students who are close to their graduation and interested in bio-based industries and/or energy markets to spend an evening at our Ota-AFRY collaboration space (Otakaari 27, 02150 Espoo) to learn more about our business.

 

To join, please send an e-mail including your name, study major, university and starting year of studies, as well as your CV, to mcd.case.excursion@afry.com by Sunday 19th of November 23:00 pm. Your participation is confirmed by Tuesday 21st 16:00 o’clock – the number of places is limited.

 

Lisää tietoa yhdistyksen tiedotuskanavalla Telegramissa.

 

Warm welcome and see you soon!

(ylös)

25.   Yliopisto käyttää rahaa opiskelijoiden hyvinvointiin – äänestä parasta ideaa!

Yliopisto käyttää 13 000 € opiskelijoiden hyvinvointiin, äänestä parasta ideaa 30.11. mennessä!

 

Alkusyksystä 2023 opiskelijat saivat ideoida, miten yliopiston tulisi käyttää 13 000 euroa opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen kampuksella. Nyt on aika äänestää parasta ideaa toteutettavaksi kevään 2024 aikana.

 

Äänestää voit täällä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/1b1098ae-cde2-4e00-a6a9-640518d0e52b?displayId=Fin2936316

 

Lisätietoa äänestyksestä: https://www.aalto.fi/fi/uutiset/nyt-saa-aanestaa-miten-kaytamme-13-000-euroa-opiskelijoiden-hyvinvointiin

(ylös)

26.  [UUSI] Tule seuraamaan Sininen pallo -palkinnonjakoa

Sininen pallo -ympäristöpalkinto on 100 000 euron arvoinen tunnustus, joka jaetaan tänä vuonna kestävän liiketoiminnan startupille.

 

Aalto-yliopiston opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita palkinnonjulkistustilaisuuteen ja verkostoitumaan 30.11. klo 16.30–18.15 Dipoliin. Tilaisuuden jälkeen on cocktail-tarjoilu ja mahdollisuus tavata palkinnon voittajat ja tilaisuuden puhujat. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja rajoitettu määrä paikkoja. Varaa paikkasi tästä.

(ylös)

27.   [UUSI] Elonkorjuu 16.11.

Teekkariperinneviikon torstaina 16.11. Otaniemen tyylitietoiset kulttuurinystävät kokoontuvat Smökkiin! TKTMK, GAYY ja Jalostajat yhdistävät jälleen voimasta järjestääkseen Elonkorjuun🍂🌾

 

Elonkorjuu on laadukkaan kulttuurin yhtymä, jossa pääset nauttimaan erinomaisia cocktaileja, syömään herkullista ruokaa sekä nauttimaan upeista esityksistä🍸💃🏻 Luvassa myös neljä ohjattua juomamaistelua, joihin voi ostaa erikseen lipun paikan päältä.

 

Lipunmyynti on auki täällä!

Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä

(ylös)

28.   [UUSI] Sikajuhlat 24.11.

Vuoden haippisimmat juhlat eli SIKAJUHLAT ovat taas täällä!!!! Raivaa siis tiesi Smökkiin 24. marraskuuta selvittämään, mistä niissä legendaarisissa Sikajuhlissa oikein on kyse. Poikkitieteellisen juhlafiiliksen lisäksi juhlissa on tarjolla hyvää ruokaa, huikeita live-esiintyjiä sekä sikamaisen hyvä speksi!! Näitä bileitä sä ET halua missata.

Tärkeää infoa juhlista:

🎉 JUHLAT 24.11. 🎉

Sikajuhlat järjestetään Smökissä 19:00 alkaen. Meidän upea tiimi varmistaa, että viihdettä riittää, juomat virtaa ja useat esiintyjät eivät jätä ketään kylmäksi.

 

🔥 TEEMANJULKISTUSPÄIVÄ 6.11. 🔥

Sikajuhlapäivän jälkeen ehkä se vuoden toisiksi tärkein päivä… Päivän nimestäkin voi jo päätellä, että sikajuhlien salainen teema paljastetaan teemanjulkistuspäivänä 6.11. Sen lisäksi julkaistaan speksivideon traileri sekä sikapeli! Sikapelissä ei ole kyse mistään pelkästä puuhastelusta, vaan kovimmalle pelaajalle on tietysti luvassa palkinto!

 

🎟 LIPUNMYYNTI 13.11. 🎟

Sikajuhlalipulla saat legendaariset juhlat, ruoan sekä haalarimerkin! Lipunmyynti toteutetaan Kideappissa maanantaina 13.11. (Joillekin killoille on olemassa tämän lisäksi kiintiömyynti)

 

TL;DR

MITÄ? Sikajuhlat 2023

MISSÄ? Smökki, Jämeräntaival 4, 02150 Espoo

MILLOIN? 24.11. klo 19:00-

MILLOIN ILMO? Maanantaina 13.11.

MITÄ PÄÄLLE? Jätä haalarit kotiin ja pue päällesi teeman mukainen asu, lisää selviää teemanjulkistuspäivänä…

MIKSI? vain kerran vuodessa!!

 

INSTAGRAM: instagram.com/sikajuhlat23

NETTISIVU: sikajuhlat.com

TELEGRAM: t.me/sikajuhlat

(ylös)

29.   [UUSI] Liukuhihna 20.11.

 

Automaatio ja systeemitekniikan killan fuksien järjestämissä bileissä seinien pystyssä pysyminen ei ole taattu kun LIUKUHIHNA 23 jysäyttää kaikkien odotusten läpi uuden tason cyberpunk reiveillä OK20:ssä. Kutsu kaverisi mukaan tähän poikkitieteelliseen spektaakkeliin, laittaudu 2077 luvun parhaisiin kuteisiin ja tule nauttimaan dj:stä, karaokesta ja lukuisista kiinteistä ja nestemäisistä nautinnoista käteisellä.

 

Lipun voi vaihtaa rannekkeeseen ja haalarimerkkiin Kandikeskuksessa:

Pe 17.11. 12-16

Ma 20.11. 12-16

Tai bileisiin tullessa

 

✨Tiivistettynä✨:

Mitä? – Vuosisadan parhaat cyberpunk bileet

Miksi? – Wuup wuup

Missä? – Otakaari 20 (OK20)

Milloin? – 20.11. klo 20->

DC – Cyberpunk tai haalarit

Hinta? – 6,9 € (haalarimerkki sisältyy hintaan)

Liput? – Kide.app (https://kide.app/events/4423e70a-9778-4714-93b7-97f5cb8c0147)

(ylös)

30.   [UUSI] Dominanten syyskonsertti Saloilla 23.11.

Saloilla-konsertin musiikissa havainnollistuu, miten romanttissävyinen metsäkuvitelma menneiltä vuosikymmeniltä on viime vuosina saanut toisenlaisia sävyjä, kuten kasvavaa huolta luonnon tilasta. Konsertissa kuullaan teoksia niin kotimaasta kuin muualtakin. Kanadalaisen Katerina Gimonin ”She was Wilderness” Saudi-Arabialaisen Waad Tarikin runoon on väkevä kannanotto luonnon puolesta ja kuullaan nyt ensi kerran Suomessa.

Saloilla 23.11. klo 19,Ritarihuone
Liput opiskelijahintaan 15€ täältä.

(ylös)

31.   [UUSI] Polyteknikkojen kuoro: Merikanto, aarre -konsertti 16.11.

”Mahdoton esitettäväksi. Mutta olkoon näytteenä senaikuisista luuloistani mitä mieskuoroon tulee.”
Tämän muistiinpanon kirjoitti säveltäjä Aarre Merikanto sävellyksestään Viimeiselle. Polyteknikkojen Kuoro tarttuu jälleen haasteeseen, ja esittää konsertissaan kaikki Merikannon merkittävät mieskuoroteokset.

Konserttitapahtuma alkaa Teosesittelyllä klo 18:15, jonka pitävät Saara Aittakumpu ja Tapani Länsiö. Itse konsertti alkaa klo 19.
Liput opiskelijoille 15€.
Lue lisää täältä.

(ylös)

32.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita! Päivät pimenee ja sää kylmenee, mutta onneksi on kaikki kivoja tapahtumia tulossa! Viikon klisee: ”In the darkest November nights, we find the brightest stars shining.”

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram