I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 2. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 3. Yhdistyksen PysähdysTauko
 4. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 5. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 6. Hallituksen kokoukset 2022
 7. [Uusi] Haku vuoden 2023 hallitukseen
 8. [Uusi] Prosessiteekkareiden toimihenkilöhaku alkaa taas!
 9. Haalarimerkkien ompeluilta 16.11.
 10. [Uusi] Yhdistyksen syyskokous 21.11.

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Vuorimieskillan Kulttuurivastaavien lautapeli-ilta 8.11.
 4. [Uusi] CHEM Awards 2022

III    MUUT

 1. Teekkariperinneviikot
 2. Teekkarius 150 + Radiodiodi = Perinneviikkoradio!
 3. Punaisen laulukirjan julkistaminen ja läpilaulanta 8.11.
 4. Polin Appro 9.-10.11.
 5. Elonkorjuu 11.11.
 6. [Uusi] Cocktail Pong 14.11.
 7. Laulukilpailusitsit 16.11.
 8. [Uusi] Buustia opiskeluun -webinaari 16.11.
 9. [Uusi] Limeksen ja ABP:n Pikkujouluturnaus 21.11.
 10. [Uusi] Naulapeliturnaus 23.11.
 11. [Uusi] Liukuhihna goes afterSki 24.11.
 12. [Uusi] Students @ Sweco 8.12.
 13. [Uusi] TEKin opiskelijaedustajahaku
 14. Lähde ehdolle TEKin Nuoriin ensi kevään valtuustovaaleihin
 15. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

8.11. Punaisen laulukirjan julkistaminen ja läpilaulanta
9.–10.11. Polin Appro

11.11. Elonkorjuu

TULEVIA ILMOITTAUTUMISIA JA LIPUNMYYNTEJÄ

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

2.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai 1.9. alkaen klo. 21–22! Tiedossa rentoa sulkapallon tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

3.       Yhdistyksen PysähdysTauko

PysähdysTauko on viikottain järjestettävä yhdistyksen yhteinen rento hengailuhetki pHuoneella. Halusitpa sitten nauttia kuuman kupin kahvia, tehdä yhdessä koulutöitä, katsella TV:tä tai pelailla, suuntaa kohti osoitetta Kemistintie 1 D 2! Paikalla on myös aina hallituslainen, joten PysähdysTauon aikana on mahdollista ostaa haalarimerkkejä ja jäsenpinssejä. Tule omien aikataulujesi mukaan moikkaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kavereihin!

 

Seuraava PysähdysTauko on keskiviikkona 16.11. klo 16.15-18! PysähdysTauon aikana voit ostaa myös laulukirjoja!

(ylös)

4.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

5.       Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

6.       Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous 14.11. klo 9.00.

(ylös)

7.       Prosessiteekkareiden toimihenkilöhaku alkaa taas!

Ota nakki ja lähde mukaan tekemään ikimuistoista vuotta PT:n toimarina ???? Toimintamme ei olisi mahdollista ilman arvokkaita toimareitamme ja tehtäviä löytyykin niistä kiinnostuneille laidasta laitaan! Toimarina pääset toteuttamaan itseäsi ja hommat ovat loistavaa vastapainoa opiskelulle ???? Uniikin kokemuksen lisäksi toimarina pääset tutustumaan sekä uusiin ihmisiin, että yhdistyksemme toimintaan syvemmällä tasolla.

 

Hakeminen toimariksi tapahtuu PT:n ilmomasiinassa. Rastita jokaisen toimikunnan kohdalta itseäsi kiinnostavat toimaripestit ennen kuin haku sulkeutuu 24.11! ???? Lähes kaikki toimihenkilötehtävät kestävät vuoden ja tähtimerkintä pestin kohdalla tarkoittaa, että kyseinen nakki sisältää enemmän vastuuta.

 

Haun sulkeuduttua vuoden 2023 hallitus haastattelee ja valitsee toimarinsa. Jos toimihenkilöhakuun liittyen herää kysymyksiä niin älä epäröi kysyä vanhoilta tai uusilta hallituslaisilta ????

(ylös)

8.       Haalarimerkkien ompeluilta 16.11.

Onko kotiisi kertynyt kunnon kasa ompelemattomia haalarimerkkejä? Onko merkkien ompeleminen kotona tylsää ja turhauttavaa? Onko mielessäsi jokin isompi haalarituunaus, johon tarvitsisit ompelukonetta?  Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on ratkaisuna ongelmaasi kulttuuri- ja hyvinvointivastaavien järjestämä Haalarimerkkien ompeluilta!

 

Ompeluilta järjestetään pHuoneella 16.11. klo 17 eteenpäin. Ota ompelutarvikkeet mukaan ja tule ompelemaan ja jutustelemaan hyvässä seurassa! Paikalla on myös ompelukone lankoineen ja tarvittaessa myös opastusta sen käyttöön.

(ylös)

9.       Yhdistyksen syyskokous 21.11.

Prosessiteekkareiden syyskokous järjestetään KE1 salissa Kemian tekniikan laitoksella 21.11. klo 17.30 eteenpäin. Tarkempi kokouskutsu lähetetään erikseen jäsenistön kattavalle sähköpostilistalle vähintään viikko ennen kokousta.

 

Saavuthan paikalle ajoissa, jotta kokous voi alkaa ajallaan. Huomaathan myös, että jokaisen kokoukseen osallistuvan jäsenyys tarkastetaan ovella.

(ylös)

II        CHEM

10.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

11.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

12.    CHEM Awards 2022

On aika esittää ehdokkaita CHEM-palkintojen 2022 saajaksi! 

Kemian tekniikan korkeakoulu palkitsee vuosittain jäseniään opetuksesta, tutkimuksesta, palveluista sekä yhteistyöstä ja vaikutuksista. Myös opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä ehdotus, ja vastaukset ovatkin erityisen tervetulleita Vuoden opetusteko -kategoriassa.

Jos sinulle siis tulee mieleen koulun henkilökunnan jäsen, joka ylittää odotukset opetuksessaan, voit ehdottaa palkinnonsaajan täällä:
https://link.webropolsurveys.com/S/8AE3D7C71439B6D1

Ehdotusten viimeinen jättöpäivä on 18. marraskuuta 2022, ja palkinto julkistetaan dekaanin glögitilaisuudessa 15. joulukuuta 2022.

Lisätietoa CHEM-palkinnoista löydät täältä: https://www.aalto.fi/fi/uutiset/chem-awards-2022-ehdota-palkinnonsaajaa

(ylös)

III      MUUT

13.    Teekkariperinneviikot

Teekkariperinneviikoilla tänä vuonna ainutlaatuisia tapahtumia! Näistä tapahtumista saat myös tarran teekkaripistekorttiisi! ????

 

???? 12.-13.11. Tekniikan Kehdoissa päästään lauantaina tutustumaan Vanhaan Poliin ja sunnuntaina Otaniemeen! Kohteissa on myös opastettuja kierroksia, joihin voit ilmaiseksi ilmottautua täältä

 

???? 17.11. Kiltakoitoksissa kisailijat haastetaan selvittämään ketkä vievät voiton kotiin, kun killat houstaavat lajeja TPV:n loppupuolella! Kisailujen aikana Smökistä löytyy myös kisastudio, jossa pääsee kannustamaan suosikkijoukkueensa voittoon ja avoimet jatkot starttaavat myöhemmin samassa paikassa! Liput kisailemaan löydät täältä

 

Käy myös osoitteessa https://teekkarius150.fi/quiz selvittämässä mikä tapahtuma TPV:llä sopisi sinulle parhaiten ????

(ylös)

14.    Teekkarius 150 + Radiodiodi = Perinneviikkoradio!

Kyllä luit aivan oikein, sillä tänä vuonna Teekkarius 150 -juhlavuoden kunniaksi Radiodiodi on päättänyt lähteä mukaan juhlistamaan 150-vuotiasta teekkariutta järjestämällä perinneviikkoradion teekkariperinneviikoilla 7.-18. marraskuuta. Lisätietoa sekä ilmoittautumisen ohjelmantekijäksi löydät osoitteesta radiodiodi.fi. Ilmoittautuminen on nyt auki ja sulkeutuu 16.10.!

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen produktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun). Me tarjoamme puitteet, te ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta.

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

Seuraa myös Radiodiodia Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

15.    Laulukilpailusitsit 16.11.

Otaniemen laulukilpailusitsit tulevat taas. Näillä sitseillä tulet kuulemaan lauluja, joita ei koskaan aiemmin ole laulettu, ja pääsetkin kokemaan tulevaisuuden klassikot ensimmäisten joukossa. Onhan tästä tapahtumasta peräisin hittejä, kuten Mellansup vuodelta 2019.

Sitsien aikana lauletaan läpi kaikki Otaniemen laulukilpailuun osallistuneet kappaleet. Sitseillä julkaistaan jokaisen sarjan voittajat, jotka ovat valinneet Otaniemen laulukulttuurin tuntijoista koostuva arvovaltainen tuomaristo.

Ovet aukeavat Otakaari 20 yläkerrassa keskiviikkona 16.11 klo 18:00. Gongi kumahtaa sitsien alkamisen merkiksi klo 18:30.

Lipunmyynti alkaa 25.10 kello 15:00 kide.appissa täällä. Paikka sitseiltä kustantaa 17e. Kaikille laulukilpailuun osallistuneille on varattu paikat tapahtumasta, ja muille lippuja on tarjolla nopeimmille. 

 1. Laulukilpailu on avoinna vielä 2.11.2022 saakka. Kilpailun säännöt ja osallistuminen löytyvät täältä!

Kysymyksissä ota epäilemättä yhteyttä @lukkaritirehtoori telegramissa tai sähköpostitse niklas.valuri@ayy.fi!

 

Laulukilpailusitsit on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi

(ylös)

16.    Buustia opiskeluun -webinaari 16.11.

Essee myöhässä, tenttiin luku tökkii, opinnot eivät etene niin kuin haluaisit? Kaipaatko keinoja, joilla saada buustia opiskeluun?

 

Tule mukaan YTHS:n opiskelukykypäivän webinaariin Buustia opiskeluun! keskiviikkona 16.11.2022 klo 12-15. Kuulet opiskelukykyysi vaikuttavista asioista ja saat käytännön vinkkejä

???? opiskelutekniikasta

???? jaksamista tukevista hengitysharjoituksista

???? omien voimavarojen tunnistamisesta

 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu nyt ➡️ yths.fi/buustiaopiskeluun

 

Tapahtuma on suomenkielinen.

(ylös)

17.   [Uusi] 150. Teekkariperinnejuhlan jatkot 19.11.

Halusitko osallistua Teekkariperinnejuhlaan, mutta liput menivät liian nopeasti? Pidätkö pääjuhlaa turhan pönöttävänä? Ei huolta, jatkolippuja myydään erikseen!

Lipunmyynti 150. Teekkariperinnejuhlan jatkoille Dipoliin onkin nyt auki!

Ja liput ovat saatavilla kide.appissa!

Juhlahumua riittää yön pikkutunneille saakka, kun Millenium Project, Adikia sekä Hubble kääntävät volat kaakkoon. Ovet jatkoille aukeavat jo klo 21.30!

TL;DR
Mitä? Teekkariperinnejuhlan jatkot!
Missä? Dipolissa
Liput? NYT kide.appissa
Milloin? Lauantaina 19.11. klo 21.30 ->
Paljon? 15 € opiskelija, 25 € alumni
DC? Smart casual ja siitä ylöspäin! (Eli ei haalareita)

(ylös)

18.    Limeksen ja ABP:n Pikkujouluturnaus 21.11.

Onko kalenterissasi vielä tilaa? Asian saat korjattua nopeasti ja helposti ilmoittautumalla 21.11. Limeksen ja ABP:n yhteiseen pikkujouluturnaukseen.

Saavu siis pikkujoulumielellä klo 17:30 Otarannan kerhotilaan (Otaranta 8B) näyttämään heittotaitosi. Joukkueita mahtuu yhteensä 32 mukaan, mutta tapahtuman alkaessa voi tulla myös kyselemään peruutuspaikkoja. Kiintiö on alunperin jaettu 16/16 ABP ja Limeksen edustajille, mutta niitä tasoitellaan jos toisesta tulee vähemmän joukkueita. Jos joukkue ei ole ilmoittautunut ensimmäiseen peliinsä mennessä paikanpäällä niin heidät voidaan korvata toisella joukkueella.

 

Osallistumismaksu on 6e/joukkue.  Ilmoittautuminen aukeaa 1.11. klo 15:00 ja sulkeutuu 13.11. klo 23.55.

Turnaus pelataan yleisillä säännöillä, jotka löytyvät osoitteesta abp.ayy.fi/rules

 

https://abp.ayy.fi/ilmo/event/5

(ylös)

19.    Naulapeliturnaus 23.11.

Otaniemen yössä jo pitkään sykähdyttänyt laji tuodaan taas koko Aalto-kansan pariin turnauksen muodossa. Turnaus järjestetään 23.11.2022 Otakaari 20:ssä.

Nyt voit vihdoin ottaa selvää, kuka on kaveripiirisi paras naulaaja ja ansaita paikkasi legendojen joukossa. Turnaukseen mahtuu 27 nopeinta kahden hengen joukkuetta. Tapahtuman ilmoittautuminen on auki nyt osoitteessa https://forms.gle/vqvBAzsQW2Rv4sC99

Osallistuminen kustantaa 5 euroa per tiimi, jonka voi maksaa paikan päällä käteisellä tai mobilepayllä. Osallistumismaksulla katetaan materiaalikustannukset, sekä kilpailun palkinto. Joukkueen tulee varata kaksi (2) pelijuomaa (0.33 L) jokaista kierrosta varten. Kierroksia on 1–3 riippuen joukkueen menestyksestä. Pelijuomat voi hommata myös tapahtumasta.

MITÄ? Naulapeli
MISSÄ? OK20 yläkerta
MILLOIN? 23.11.2022 klo 18->
MITÄ MAKSAA? 5 € per tiimi
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1139107370045046/

“Yksi naula kerrallaan teemme puusta metallia”

(ylös)

20.    Liukuhihna goes afterSki 24.11.

AS fuksit näyttävät taas parastaan, kun juhlitaan vuoden ei-ikimuistoisinta tapahtumaa, sillä et seuraavana aamuna pönttöä halatessasi tule muistamaan juuri mitään. Kerää siis haalarisi ja A-tiimisi mukaan, ja suuntaa harmaata rinnettä pitkin AfterSki-Smökkiin.

Paikalla tulee olemaan AfterSki-henkeen tarjoilut, jotka eivät jätä ketään kylmäksi (ellet onnistu nukahtamaan hankeen). Perinteisten virvoitustuotteiden lisäksi ilolla ilmoitamme, että järjestäjien käsiin on eksynyt rinteeseen sopivaa kaakaota, jota tulee olemaan saatavilla tapahtumassa.

Jotta jokainen vieras viihtyisi, paikalla on esiintymässä myös Otaniemen parasta tarjontaa, PELMUn ikioma bilebändi KNV!
https://kide.app/events/21d89854-6dcf-42db-9024-7384412269fe

Mitä: Liukuhihna goes AfterSki

Missä: Smökki

Miksi: koska minttukaakao on hyvää

Hinta: 10€

DC: Haalarit + AfterSki

(ylös)

21.    Students @ Sweco 8.12.

Tervetuloa opiskelijatapahtuma Students@Swecoon 8.12.!

Transforming society together – Me Swecolla suunnittelemme tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 18 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Mikäli jokin liikahti sisälläsi lukiessasi tämän, haluamme ehdottomasti kertoa sinulle lisää, mitä me Swecolla teemme, millainen työpaikka olemme ja ketä meillä työskentelee. Tervetuloa Swecolle joulukuun 8. päivä!

 

Mikä ja kenelle?

Students@Sweco on tekniikan, arkkitehtuurin, ympäristö- sekä muiden alojen opiskeljoille suunnattu maksuton opiskelijatapahtuma, jossa pääsee tutustumaan Swecoon ja swecolaisiin. Tapahtuman pääkielenä on suomi, jotkin osat myös englanniksi.

 

Missä ja milloin?

Aika:  to 8.12. klo 11–16

Paikka: Ilmalan toimisto, Ilmalanportti 2, 00240 Helsinki

 

Luvassa muun muassa:

Lyhyitä kesätyöinfoja: miten kesärekrymme kesälle 2023 etenee ja mitä hakiessa kannattaa huomioida

Verkostoitumistori, jossa mahdollisuus jutella eri toimialojen asiantuntijoiden ja esihenkilöiden kanssa

Toimistokierroksia (suomeksi ja englanniksi)

Mahdollisuus käydä hiomassa ansioluetteloa CV-klinikassa koko tapahtuman ajan

Teemapuheenvuoroja

Uratarinat suomeksi ja englanniksi

Lounas osallistujille

 

Ilmoittautuminen

Tule ottamaan selvää, olisiko Sweco sinulle juuri se oikea! Ilmoittaudu mukaan 5.12. mennessä tästä linkistä

(ylös)

22.   [Uusi] Joulun tähden – Dominanten perinteiset joulukonsertit

Lämpimästi tervetuloa Aalto-yliopiston sekakuoro Dominanten tunnelmallisiin Joulun tähden -konsertteihin! Ohjelmistossa kuullaan joulun rakkaimpia sävelmiä, perinteistä Dominanten jouluohjelmistoa sekä uusia tuttavuuksia. Kuoroa johtaa Seppo Murto.

 

Joulukonserteissa ovat mukana baritonisolisti Juhana Kotilainen ja urkuri Arttu Selonen.

 

ti 13.12.2022 klo 19, Tapiolan kirkko

ma 19.12.2022 klo 19, Helsingin tuomiokirkko

 

Liput 25 / 15 / 40 € kuorolaisilta, ovelta tai Dominanten verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/Dominante/

 

Lisätietoa Dominantesta:

https://www.dominante.fi/

(ylös)

23.    Lähde ehdolle TEKin Nuoriin ensi kevään valtuustovaaleihin

Hei,

TEKin valtuustovaalit järjestetään keväällä 2023, ja TEKin Nuoret etsivät riveihinsä ehdokkaita. TEKin Nuorten valtuustoryhmä kokoaa yhteen noin alle nelikymppiset TEKin jäsenet, joilla on yhteisenä tavoitteena kehittää TEKin toimintaa ja samalla suomalaista työelämää paremmaksi ympäristöksi tämän päivän tekniikan ammattilaisille.

TEKin Nuorten listoilla pääset vaikuttamaan siis TEKin toimintaan monen eri kanavan kautta. Valtuusto kokoontuu tyypillisesti kahdesti vuodessa kokoustamaan. Lisäksi osa Nuorten valtuutetuista on mukana TEKin valiokunnissa, jotka kokoontuvat 3-6 kertaa vuodessa. Ehdolle voi asettua TEKin ja TFiF-TEKin vuosijäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun.

 

Ehdolle kannattaa lähteä jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska silloin pääset mukaan vaikuttamaan TEKin Nuorten vaalityöhön ja kampanjan sisältöihin.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi osoitteessa: https://forms.gle/5Ro9sNxqoJmbVrwn6

Terveisin,
TEK Nuorten vaalitiimi

P.S. käy myös kurkkaamassa blogitekstimme, jossa kerromme kuluneen valtuustokauden tekemisistämme: https://teknuoret.fi/valitilinpaatos-tekin-nuorten-valtuustokaudesta/

(ylös)

24.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

moroo 😀 Hyvin menee. tässä kissa

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram