I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen
 7. Toimarimessut 6.11.
 8. 2+ Haalarimerkkien ompeluilta pHuoneella 8.11.
 9. Vetyilta 13.11.
 10. [UUSI] IntCo Game Show Night 17.11.
 11. [UUSI] Save the date – Perhe- ja kaverisitsit 15.12.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)
 4. Vastaa kyselyyn Opiskelijan oppaasta ja vaikuta!
 5. Materiaalitekniikan ilta 7.11.
 6. [UUSI] Exchange info sessions 30.11. & 10.1.

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023
 2. Teekkarispeksi etsii uusia tekijöitä!
 3. Otaniemi Events -tiedotuskanava
 4. A! Pelit 7.11.
 5. Laulukilpailusitsit 14.11.
 6. Teekkariperinneviikko 13.–19.11.
 7. Teknologia 23 -tapahtuma 7.–9.11.
 8. Punaisen läpilaulanta 17.11.
 9. AFRY Case Excursion 23.11.
 10. Asumisviikko ja Taloturnajaiset 6.11.–10.11.
 11. [UUSI] Edustajistovaalien äänestys on alkanut – mars vaaliuurnille!
 12. [UUSI] Yliopisto käyttää rahaa opiskelijoiden hyvinvointiin – äänestä parasta ideaa!
 13. [UUSI] Tule esittelijäksi Studia-messuille 28.–29.11.
 14. Tiedottaja-sihteerin terveisetMuista maksaa Prosessiteekkareiden jäsenmaksu ja liittyä jäseneksi Kide.appissa
tästä linkistä!


TULEVIA TAPAHTUMIA

Ma 6.11. Toimarimessut!
Ti 7.11. Materiaalitekniikan ilta
Ke 8.11. 2+ Haalarimerkkien ompeluilta pHuoneella
Ma 13.11. Vetyilta
To 16.11. Yhdistyksen syyskokous

Edustajistovaalien äänestysaika päättyy keskiviikkona 8.11. klo 15.00!

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä: https://t.me/+aY6xg1c3ogA4Mjc0 Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22!
Tiedossa rentoa pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan! Pääset ilmoittautumaan vuoroon alla olevasta linkistä ja seuraamalla kuvaohjeita. Rekisteröitymistä ei tarvita! http://athletiks.nimenhuuto.com

Huomioittehan, että nykyään vuorolle ja pukuhuoneisiin pääsee sisään ainoastaan erillisellä koodilla, jonka voit kysyä @olenkissamiau. Koodi toimii 45 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodia ei saa jakaa yleisesti.

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö mm. kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on maanantaina 13.11. klo 8.00.

(ylös)

6.     [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen

Yhdistyksestä riippumattomista syistä Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksua ei voi enää maksaa lukuvuosi-ilmoittautumisen ja AYY:n jäsenmaksun yhteydessä. Tämän myötä Prosessiteekkareiden jäsenrekisteri siirtyi Kide.app-palveluun 2.8.2023. Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksu maksetaan jatkossa Kide.appin kautta.

Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 8 €. Jäsenyys on voimassa vuoden jäsenyyden hyväksymisestä, mikä tapahtuu liittymistä seuraavassa hallituksen kokouksessa. Prosessiteekkarit ry:n varsinaiseksi jäseneksi liittyvän henkilön on oltava myös Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen, minkä varmistamiseksi Kide.app-palvelu pyytää Haka-tunnistautumista opiskelijastatuksen todentamiseksi. Huomaathan, että opiskelijastatuksen voi vahvistaa vain yhdelle Kide.app-käyttäjätilille, joten varmista käyttäväsi haluamaasi tiliä ennen tunnistautumista. Mikäli et ole AYY:n jäsen, voit liittyä Prosessiteekkarit ry:n ulkojäseneksi. Ulkojäsenyys ei edellytä voimassa olevaa opiskelijastatusta.

Yhdistyksen jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä. Valitsethan huolellisesti oikean jäsenyystyypin.

Muistutuksena vielä, että 1.1.–31.5.2023 välisenä aikana jäsenmaksun maksaneiden henkilöiden jäsenyys on voimassa syyslukukauden 2023 loppuun asti. 1.6.–31.7.2023 aikana liittyneiden henkilöiden jäsenyys on puolestaan voimassa kevätlukukauden 2024 loppuun asti. Molemmissa tapauksissa kyseisten henkilöiden tiedot siirretään vanhasta jäsenrekisteristä uuteen, eikä tämä vaadi toimia kyseisiltä henkilöiltä. Mikäli et halua tietojasi siirrettävän uuteen jäsenrekisteriin, olethan välittömästi yhteydessä jäsenrekisterin ylläpitäjään sähköpostitse rahastonhoitaja@prosessiteekkarit.fi.

(ylös)

7.     Toimarimessut 6.11.

Yhdistyksessä on tapahtunut vaikka mitä kuluneen vuoden aikana. 🤩
Yhdenvertaisuusohjesääntö on saatu valmiiksi ✅, haalarimerkit kuten Wappua ja I am CHEMough on lisätty kokoelmaan 💖, siistejä yhdistystuotteita on suunniteltu ja tilattu 🙆‍♀️, mahtavia tapahtumia on järjestetty🔥🔥 ja paljon paljon muuta.

Yhdistys ei pyörisi ilman yli sataa mahtavaa toimihenkilöä.

Tule kuuntelemaan ja tutustumaan erilaisiin toimihenkilövirkoihin Otarannan kerhotilalle maanantaina 6.11. Ovet aukeavat klo 17.30 ja ohjelma alkaa klo 18.00. Paikalla myös kuluneen vuoden toimareita ja hallituslaisia. 😊🙌🏻

MIKÄ? ➡️ Toimarimessut
MILLOIN?
➡️ Maanantaina 6.11. 17.30 ->
MISSÄ?
➡️ Otarannan kerhotila
MIKSI?
➡️ Toimarijutut best ja nakkitalo!!

(ylös)

8.     2+ Haalarimerkkien ompeluilta pHuoneella 8.11.

Onko kotiisi kerääntynyt kasa ompelemattomia haalarimerkkejä? Oletko vähintään toisen vuosikurssin opiskelija? Kiinnostaako myös edustajistovaalien tulosten seuraaminen hyvässä porukassa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, kannattaa saapua 2+ Haalarimerkkien ompeluiltaan!

Ota siis haalarisi ja omat ompelutarvikkeet mukaan ja saavu pHuoneelle keskiviikkona 8.11. klo 17 alkaen omplelemaan merkkejä ja seuraamaan edustajistovaalien vaalivalvojaisia.

PS. Fukseille on samaan aikaan oma ompelutapahtuma, tsekkaa Pälekannu!

(ylös)

9.     Vetyilta 13.11.

Kiinnostaako vety ja sen luomat mahdollisuudet teollisuudessa? Haluatko tietää miten suomalainen vetyteollisuus voi tällä hetkellä? Mietityttääkö tulevaisuuden vetyhankkeet? Kaikkiin näihin sekä moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen PT:n vetyillasta, joka järjestetään kemian tekniikan korkeakoululla maanantaina 13.11! Vedyntäyteinen ilta koostuu alan eri yritysten esittelyistä, vetyprojekteista ja uratarinoista. Mukana vetypaneelissa edustajia muunmuassa Nesteeltä, VTT:ltä ja Gasgridiltä! Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 10.11. PT:n ilmomasiinassa.

TLDR:
Mitä? Mielenkiintoinen vetyilta eri alan yritysten seurassa!
Milloin? Maanantaina 13.11.2023 kello 17.00
Missä? Kemian tekniikan korkeakoulun luentosalissa KE1
Miksi? Koska vetyteollisuuspöhinä!
Mitä maksaa? 0 kJ/mol

(ylös)

10.   [UUSI] IntCo Game Show Night 17.11.

This event is held in English.

 

🌎🙋 Heard of IntCo yet? We’re PTs own international students organization hosting events throughout the year, and we hope to make both newcomers and old timers enjoy themselves and meet new people.

 

🎰🎙 On 17.11. we are organizing an all inclusive game night with trivia, family feud, karaoke and much more for an exhilarating experience! You can come to blow us away with your clever minds or hype up the room as encouraging spectators!

 

🍪🏆 Snacks and non-alcoholic drinks will be provided, but feel free to bring whatever you desire. And of course there will be surprise prizes. What would a game night be otherwise? 😉

 

The event is held at Pelimanni in JMT 3A at 17.00. Sign ups will start on Ilmomasiina 8.11. at 12.00. You better be there!

 

What: 🃏 IntCo Game Show Night 🃏

When: 17.11. at 17.00

Where: Pelimanni JMT 3A

DC: Rock what you feel comfortable in 🕺

(ylös)

11.   [UUSI] Save the date – Perhe- ja kaverisitsit 15.12.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, joten näin loppuvuonna kannattaakin kaverit ja perheet esille sekä saapua Smökkiin Prosessiteekkareiden perinteisille Perhe- ja kaverisitseille perjantaina 15.12. Ole siis kuulolla, infoa seuraa myöhemmin!

(ylös)

 

II      CHEM

12.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

13.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

14.   Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)

New online course CHEM-C2480 Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 credits) is available for independent study in periods I-V.  All CHEM students are welcome!  In this course, you will learn about the role of metals in modern society and climate change prevention. You will gain fundamental knowledge of metals, their properties and applications. You will also learn about the lifecycle of metals, the impact of metals on sustainability and their role in circular economy.
Enrollment period: 31.7-15.12.2023 or 1.1-31.05.2024
More information in SISU. You can also contact the responsible teacher: anna.klemettinen@aalto.fi

(ylös)

15.   Vastaa kyselyyn Opiskelijan oppaasta ja vaikuta!

Opiskelijan opas (aiemmin nimellä Into) on opinto-opas kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille. Nyt sinulla on tilaisuus antaa palautetta ja vaikuttaa opiskelijasivuston kehitykseen. Vastaa 10 minuutin kyselyyn viimeistään 10.11. Kysely on tarkoitettu kaikille aaltolaisille.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/425FC70423D3C8C0

(ylös)

16.   Materiaalitekniikan ilta 7.11.

Millaisia tarinoita materiaalitekniikan osaajien takaa löytyy? Mitä kerrottavaa heillä on opiskeluajasta, kansainvälisyydestä ja työelämästä? Millaisia vinkkejä heillä on antaa juuri sinulle? Tule materiaalitekniikan iltaan kuulemaan parhaimmat tarinat ja neuvot suoraan materiaalitekniikan osaajien suusta!
Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus saada hyviä mietteitä omiin opintoihin ja tutustua materiaalitekniikan moniin mahdollisuuksiin. Tapahtumassa järjestetään ensin paneelikeskustelu KE1 luentosalissa, jossa panelisteina toimivat materiaalitekniikan yritysten edustajat. Tapahtumaan sisältyy ruokaa ja vapaasti esitettäviä kysymyksiä panelisteille Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille CHEMin opiskelijoille! Mukana paneelikeskustelussa ovat Okmetic ja Metso.

TLDR
Mitä? Materiaalitekniikan ilta
Missä?: KE1 luentosali
Milloin? 7.11.2023, kello 17.00
Miksi? Materiaalitekniikka ja valmistuneiden viisaudet
Mitä maksaa? 0 markkaa

(ylös)

17.   [UUSI] Exchange info sessions 30.11. & 10.1.

The application period for most exchange destinations is held 10.–31.1.2024. There are exchange info sessions held specifically for CHEM students (held in English if needed)
– Thu 30.11. at 14.00 – Building of Chemical Engineering, Ke5

– Wed 10.1.24 at 14.00 – Building of Chemical Engineering, Ke5

(ylös)

III     MUUT

18.   Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Olet sitten uusi tai jatkava opiskelija tai opiskelijoiden parissa toimiva, niin muistathan aloittaa rauhassa ja omia fiiliksiäsi kuunnellen!
Opiskelija tsekkaa Opintoihin palaajan pakettimme täältä, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.
MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Olet tervetullut ryhmään omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.
Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna. Ilmoittautumaan pääset täältä: Vertaisryhmät, Yksilöohjaus
Lisätietoa molemmista osoitteesta www.miehentila.fi

Mukavaa syksyä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

19.   Teekkarispeksi etsii uusia tekijöitä!

Sunnuntaina 22.10. oli viimeinen päivä hakea mukaan Teekkarispeksin 2024 pääsykokeellisiin osa-alueisiin, mutta muiden osa-alueiden ilmoittautuminen loppuu su 5.11.! https://teekkarispeksi.fi/mukaan-produktioon/

Muiden osa-alueiden ilmoittautuminen loppuu 5.11.2023.
Lisätietoja saa Teekkarispeksin tuottajilta: tuottajat@teekkarispeksi.fi.

(ylös)

20.   Otaniemi Events -tiedotuskanava

Telegramiin on perustettu uusi tapahtumatiedotuskanava AYYn alaisille yhdistyksille nimeltä Otaniemi Events. Liity kanavalle ja seuraa, mitä Otaniemessä tapahtuu! https://t.me/otaniemievents

(ylös)

21.   A! Pelit 7.11.

Taas on se aika vuodesta , jolloin selvitetään, mikä korkeakoulu on Aallon kovin luu! 🦴💪 Haluatko kampittaa kylterin köydenvedossa? Oletko haaveillut teekkarin taklaamisesta norsupallolla? Aiotko ahdistaa artsilaisen nurkaan koripallossa? Entä miltä tuntuisi saunoa hervottoman mestaruuspokaalin kanssa mestaruusjuhlissa? ⚽️ 🥅 Tätä elämystä pääset tavoittelemaan hakemalla korkeakoulusi pelaajaksi A!-peleihin, jotka pidetään tiistaina 7.11. klo 11-15 (tarkempi aikataulu julkaistaan pian)🏸🎽 Tänä vuonna otakukkulan kuninkuudesta mittelöidään salibandyn, ultimaten, koripallon, lentopallon, norsupallon, mölkyn, kroketin, köydenvedon sekä sakin merkeissä. Ottelut ovat rentoja ja kaikentasoiset A!-pelaajat ovat tervetulleita mukaan. 😊 Kerrothan ilmoittautuessasi, mitä lajeja haluat edustaa. 🥏⛳️ Pelien jälkeen tapahtumalla on ilmaiset saunajatkot osallistujille Rantasaunalla! 💪🏆

Ilmoittautuminen on auki: https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/255

(ylös)

22.   Laulukilpailusitsit 14.11.

Laulukilpailusitsien ilmoittautuminen on auki! 🎶

Nyt lauletaan jotain ihan uutta! Laulukilpailun 2023 tuotokset lauletaan kokonaisuudessaan läpi laulukilpailusitseillä, missä arvovaltainen tuomaristo myös julkaisee eri kategorioiden voittajat. Jos siis haluat kuulla ensimmäisenä uusimmat mestariteokset tai muuten vain nauttia hyvästä seurasta ja uusista sanoituksista, nämä sitsit ovat juuri sinulle!🤩

Laulukilpailusitsit järjestetään 14.11. OK20 yläkerrassa. Ovet aukeavat klo 18 gongin kumahtaessa klo 18.30. Sitseille ovat tervetulleita kaikki Aalto-yhteisön jäsenet riippumatta siitä, onko osallistunut itse kilpailuun. Yleinen lipunmyynti sitseille on auki kide.appissa.

Huomaathan, että myös itse laulukilpailu on vielä auki ja kilpailijat voivat varmistaa sitsilippunsa omasta kiintiöstään heti kilpailuun osallistumisen jälkeen! 👀
Osallistuminen ja lisätietoa kilpailusta löytyy täältä.

Mikäli herää kysyttävää, otahan yhteyttä @lukkaritirehtoori

(ylös)

23.   Teekkariperinneviikko 13.–19.11.

Marraskuu ja pimenevät illat lähestyvät, mikä tarkoittaa tietenkin myös Teekkariperinneviikon lähestymistä! Tänä syksynä 151-vuotiasta Teekkariutta juhlistetaan 13.-19.11.!🥂
Merkkaa siis kalenteriisi viikko ja sen tapahtumat:
13.11. Alkupamaus
13.11. International Grand Sitsit (Smökissä)

14.11. Fuksien juhlasitsit (Smökissä)
14.11. Laulukilpailusitsit, (Otakaari 20)
15.11. Polin appro (Helsingin keskustassa)
16.11. Elonkorjuu (Smökissä)
17.11. Punaisen laulukirjan läpilaulanta (Rantsulla)
18.11. 151. Teekkariperinnejuhla (Kalastajatorpalla)

19.11. Teekkarisillis (Smökissä)
Lisätietoa viikosta ja sen tapahtumista löydät osoitteesta: https://www.teekkarius.fi

(ylös)

24.   Teknologia 23 -tapahtuma 7.–9.11.

Teknologia 23 järjestetään tänä vuonna Messukeskuksessa, 7.-9.11.2023!
Rekisteröidy maksutta tapahtumaan täältä.
Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

FLUID POWER HAALARIMERKKIMETSÄSTYS
Tekniikan opiskelija, olisiko bilefrakissasi tilaa vielä yhdelle merkille? Osallistu Teknologia23 -tapahtumassa Finnish Fluid Power Association -haalarimerkin metsästykseen! Vieraile FFPA ry:n jäsenyritysten osastoilla, kerää tarrat passiin ja pian oletkin jo yhtä haalarimerkkiä rikkaampi! Täältä löydät FFPA-haalarimerkkimetsästyksessä mukana olevat jäsenyrityksemme. https://ffpa.fi/teknologia23/haalarimerkkimetsastys/  Nouda oma passisi jäsenyrityksemme osastolta tai sisäänkäynniltä. Passin saatuasi jahti voi alkaa!

Tervetuloa!

(ylös)

25.   Punaisen läpilaulanta 17.11.

Mikä olisi paras tapa viettää Teekkariperinneviikon perjantai-ilta? Tietenkin laulamalla, ja siksi kannattaakin suunnata Otaniemen Rantasaunalle LuTkun järjestämään punaisen laulukirjan läpilaulantaan!

Tapahtumakonsepti on mitä suoraviivaisin: otamme punaisen laulukirjan ja laulamme jokaisen sen sisältämän laulun. Myöskään laulajien hyvinvointia ei unohdeta: sauna ja palju pidetään lämpiminä ja laulajia virkistetään tarjoiluilla 🥰

Palauta siis mieleesi vanhat klassikot ja approksimoi uusien tuttavuuksien melodiaa mieluummin kuin hyvin. Varmaa on, että laulu raikaa koko illan ja tunnelma on katossa! Rantsun ovet aukeavat klo 16.30 ja laulaminen alkaa klo 17 jatkuen niin pitkään kuin laulettavaa riittää. Mukaan voi liittyä missä tahansa vaiheessa iltaa🤩

Tapahtumassa myydään vuonna 2022 julkaistua punaisen uusinta painosta!

TL;DR:
Mitä: Punaisen laulukirjan läpilaulanta
Missä: Rantasauna
Milloin: 17.11. klo 16.30 eteenpäin
Mitä maksaa: Ei mitään!
Kysyttävää: Laitahan viestiä @lukkaritirehtoori

(ylös)

26.   AFRY Case Excursion 23.11.

Invitation for AFRY case excursion on Thursday 23.11.2023 at 15-19 o’clock

 

AFRY Management Consulting invites engineering, forestry, sustainability, and business students who are close to their graduation and interested in bio-based industries and/or energy markets to spend an evening at our Ota-AFRY collaboration space (Otakaari 27, 02150 Espoo) to learn more about our business.

 

To join, please send an e-mail including your name, study major, university and starting year of studies, as well as your CV, to mcd.case.excursion@afry.com by Sunday 19th of November 23:00 pm. Your participation is confirmed by Tuesday 21st 16:00 o’clock – the number of places is limited.

 

More info on PT’s Info Channel.

 

Warm welcome and see you soon!

(ylös)

27.   Asumisviikko ja Taloturnajaiset 6.11.–10.11.

Tänä syksynä ratkaistaan mikä Otaniemen taloista on paras, uljain ja kaunein!

Asuitpa missä tahansa, niin Kampusjaosto järjestää marraskuun alussa asumisteemaisen viikon. Viikon aikana jokainen pääsee osallistumaan omaa asumisviihtyvyyttä parantaviin haasteisiin, joista voi voittaa huikeita palkintoja! AYY:n asunnoissa asuvat pääsevät myös osallistumaan yksilökilpailun lisäksi viikon huipentaviin Taloturnajaisiin 🏆

Viikon aikana käsitellään seuraavia teemoja:
🌮 Kokkaus
🧼 Siivous
🎨 Maalaus
💡 Asumisen lifehackit
Lisätietoa kaikista teemapäivistä seuraa jo ensi viikolla, jolloin haasteet ja kilpailujen palkinnot julkaistaan! Paras tapa pysyä ajantasalla on ottaa @Kampusjaosto Instagramissa seurantaan 🦊

(ylös)

28.   [UUSI] Edustajistovaalien äänestys on alkanut – mars vaaliuurnille!

Jännittäviä uutisia: AYY:n edustajistovaalien äänestys on nyt alkanut! Edustajisto käyttää ylioppilaskunnan ylintä päätösvaltaa. Se koostuu 45 opiskelijajäsenestä ja päättää muun muassa ylioppilaskunnan rakennushankkeista, linjapaperista, strategiasta ja talousarviosta; siis pitkälti siitä, mihin jäsenmaksusi käytetään.

 

Sinulla on ylioppilaskunnan jäsenenä arvokas oikeus äänestää edustajistovaaleissa ja vaikuttaa AYY:n tärkeimpiin päätöksiin. Äänestämään pääset osoitteessa vaalit.ayy.fi, vaikka heti mutta viimeistään keskiviikkona 8.11. klo 15.00 (huomaa päättymisaika jo iltapäivällä!).

 

Etkö tiedä ketä äänestää? Ehdokkaisiin ja vaaliliittoihin pääset tutustumaan osoitteessa ayy.fi/vaalit. Voit myös etsiä itsellesi sopivan ehdokkaan täyttämällä vaalikoneen osoitteessa vaalikone.syl.fi/ayy.

 

Älä tyydy huuteluun, äänestä!

 

(ylös)

29.   [UUSI] Yliopisto käyttää rahaa opiskelijoiden hyvinvointiin – äänestä parasta ideaa!

Yliopisto käyttää 13 000€ opiskelijoiden hyvinvointiin, äänestä parasta ideaa 30.11. mennessä!

 

Alkusyksystä 2023 opiskelijat saivat ideoida, miten yliopiston tulisi käyttää 13 000 euroa opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen kampuksella. Nyt on aika äänestää parasta ideaa toteutettavaksi kevään 2024 aikana.

 

Äänestää voit täällä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/1b1098ae-cde2-4e00-a6a9-640518d0e52b?displayId=Fin2936316

 

Lisätietoa äänestyksestä: https://www.aalto.fi/fi/uutiset/nyt-saa-aanestaa-miten-kaytamme-13-000-euroa-opiskelijoiden-hyvinvointiin

(ylös)

30.   [UUSI] Tule esittelijäksi Studia-messuille 28.–29.11.

Vuoden 2023 Studia-messut järjestetään Messukeskuksessa 28.–29.11., ja toivomme löytävämme mahdollisimman monipuolisen opiskelijakokoonpanon edustamaan Aaltoa.

 

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://link.webropolsurveys.com/S/84E5F7C588F85274

Ilmoittautuminen on auki 9.11. klo 23.59 asti.

 

Koska voimme valita vain osan ilmoittautuneista, muistathan ilmoittautumislomakkeella kertoa meille, miksi juuri sinä olisit hyvä esittelemään Aaltoa!

Messuesittelijöiden valinnasta ilmoitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille viikon sisällä ilmoittautumisen umpeutumisesta.

Valitut henkilöt kutsutaan koulutukseen, joka järjestetään tiistaina 21.11. klo 9.30–11.00 Otaniemessä. 

Koulutuksesta maksetaan 16 euron tuntipalkka, ja siihen osallistuminen on edellytyksenä messutyöntekijänä toimimiselle.

Korvaus messutyöstä on 16 euroa/tunti. Lisäksi työntekijät saavat lounaan ja kahvilipukkeen sekä työasukseen Aallon t-paidan.

 

Ystävällisin terveisin,

Aalto-yliopiston hakijapalvelut

(ylös)

31.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita! Muistakaa äänestää edarivaaleissa ja hommatkaapa PT:ltä hyviä toimarinakkeja tällä viikolla! Viikon kllisee: ”Small acts make a BIG difference.”

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram