I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 2. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 3. Yhdistyksen PysähdysTauko
 4. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 5. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 6. Hallituksen kokoukset 2022
 7. Toimarimessut 3.11.
 8. 3+ Viini- ja juustoilta 5.11.
 9. [Uusi] Haalarimerkkien ompeluilta 16.11.

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Aalto CHEM akkualan tapahtuma 1.11.
 4. [Uusi] Vuorimieskillan Kulttuurivastaavien lautapeli-ilta 8.11.

III    MUUT

 1. [Uusi] AFRY Future Stars info session 3.11.
 2. Paranormal sitsit 4.11.
 3. [Uusi] TOKYO Maskerad 4.11.
 4. Teekkariperinneviikot
 5. Teekkarius 150 + Radiodiodi = Perinneviikkoradio!
 6. Punaisen laulukirjan julkistaminen ja läpilaulanta 8.11.
 7. Polin Appro 9.-10.11.
 8. Elonkorjuu 11.11.
 9. Laulukilpailusitsit 16.11.
 10. Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä keväälle
 11. Teekkarispeksin castingit auki!
 12. Lähde ehdolle TEKin Nuoriin ensi kevään valtuustovaaleihin
 13. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

3.11. Toimarimessu

5.11. 3+ Viini- ja juustoilta

TULEVIA ILMOITTAUTUMISIA JA LIPUNMYYNTEJÄ

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

2.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai 1.9. alkaen klo. 21–22! Tiedossa rentoa sulkapallon tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

3.       Yhdistyksen PysähdysTauko

PysähdysTauko on viikottain järjestettävä yhdistyksen yhteinen rento hengailuhetki pHuoneella. Halusitpa sitten nauttia kuuman kupin kahvia, tehdä yhdessä koulutöitä, katsella TV:tä tai pelailla, suuntaa kohti osoitetta Kemistintie 1 D 2! Paikalla on myös aina hallituslainen, joten PysähdysTauon aikana on mahdollista ostaa haalarimerkkejä ja jäsenpinssejä. Tule omien aikataulujesi mukaan moikkaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kavereihin!

 

Seuraava PysähdysTauko on keskiviikkona 27.10. klo 16.15-18! PysähdysTauon aikana voit ostaa myös laulukirjoja!

(ylös)

4.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

5.       Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

6.       Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous 24.10. klo 10.00.

(ylös)

7.       Toimarimessut 3.11.

Olisiko teillä hetki aikaa puhua PT:n toimihenkilöhommista?

 

Kyllä!????????

Saavuhan siis 3.11. klo 17 alkaen Ossinsaunalle kuulemaan  eri toimihenkilötehtävistä sekä nauttimaan IE:n rakentamista superupeista nakkitaloista ja muista tarjoiluista. Illan aikana järjestetään kisailua, jaetaan infoa toimihenkilötehtävistä ja hakuprosessista sekä vastataan kysymyksiin aiheesta. Illan edetessä myös sauna lämpenee ja unelmien toimihenkilövuodesta 2023 haaveilun voi aloittaa löylyjen lämmössä.

 

Kyllä, mutta olen ensitilaaja. Mitä tapahtuu ja sitooko tämä johonkin?????????????

Yhdistyksemme eri osa-alueita ylläpitävät monenlaiset toimihenkilöt, jotka pääsevät vuoden aikana toteuttamaan ideoitaan, kokeilemaan uutta ja kehittämään vanhaa. Työ, sen jälki ja määrä ovat aina tekijöidensä näköisiä eikä vuodesta todellakaan tarvitse tehdä liian vakavaa, tavoitteena on pitää yhtä hauskaa niin tekijöinä kuin osallistujinakin!

 

Toimariasiat on jo kunnossa, tein määräaikaisen sopimuksen jo viime vuonna!????

Kaikki PT:n nykyiset ja entiset toimihenkilöt ovat erittäin tervetulleita paikalle. Tule jakamaan kokemuksiasi, muistelemaan vanhoja tempauksia ja keskustelemaan edullisen jatkosopimuksen hankkimisesta ensi vuodelle!

 

Olisin kiinnostunut päivittämään tilaukseni hallitus-tasolle????????

Myös hallitustehtävistä on mahdollista kuulla Toimarimessuilla! Infojen lisäksi paikalla on hallitus, jonka jäseniltä voit suoraan kysyä sinua kiinnostavan pestin sisällöstä.

 

Eikä siinä vielä kaikki!????

Löydät listan ja tietoa eri toimihenkilö- ja hallitustehtävistä nettisivujen ”Tehtävät” osiosta. Voit myös aina kysyä lisää esimerkiksi ottamalla yhteyttä toimikuntien puheenjohtajiin!

 

MITÄ: PT:n Toimarimessut!

MILLOIN: 3.11. klo 17

MISSÄ: Ossinsauna

MIKSI: Hyvii hommii!

(ylös)

8.       3+ Viini- ja juustoilta 5.11.

Tervetuloa Prosessiteekkareiden 3+ Viini- ja juustoiltaan lauantaina 5.11. Tässä tunnelmallisessa illassa pääset nauttimaan erilaisista erinomaisista viineistä sekä notkuvasta juustopöydästä. Tapahtuman hinta on kahdeksan euroa, joka sisältää ainakin viisi erilaista viiniä sekä ruokatarjoilut.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on osoitteessa http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/180. Ilmoittautuminen aukeaa 27.10. klo 12.00 ja sulkeutuu 3.11. klo 23.55. Ilmoittautumisen sulkeuduttua ilmoittautuminen on sitova.

 

3+ Viini- ja juustoilta on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin: hairinta@ayy.fi

 

TL;DR

MITÄ? 3+ Viini- ja juustoilta

MISSÄ? Otarannan kerhotila, Otaranta 8 B kellari

MILLOIN? Lauantaina 5.11. klo 18-23

MIKSI? Juusto saa viinin laulamaan!

PALJON MAKSAA? 8 €

(ylös)

9.       [Uusi] Haalarimerkkien ompeluilta 16.11.

Onko kotiisi kertynyt kunnon kasa ompelemattomia haalarimerkkejä? Onko merkkien ompeleminen kotona tylsää ja turhauttavaa? Onko mielessäsi jokin isompi haalarituunaus, johon tarvitsisit ompelukonetta?  Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on ratkaisuna ongelmaasi kulttuuri- ja hyvinvointivastaavien järjestämä Haalarimerkkien ompeluilta!

 

Ompeluilta järjestetään pHuoneella 16.11. klo 17 eteenpäin. Ota ompelutarvikkeet mukaan ja tule ompelemaan ja jutustelemaan hyvässä seurassa! Paikalla on myös ompelukone lankoineen ja tarvittaessa myös opastusta sen käyttöön.

(ylös)

II        CHEM

10.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

11.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

12.    Aalto CHEM akkualan tapahtuma 1.11.

Arvoisat CHEM opiskelijat,

Tervetuloa Dipoliin kuulemaan akkualan mahdollisuuksista:

Syntyykö kierrätyksestä uusi Tesla?

Suomalaisella akkualalla on edessään vuosikymmenen mahdollisuus. Tule aitiopaikalle seuraamaan, miksi kannattaa olla mukana ratkaisemassa sähköistyvän maailman haasteita.

Tapahtumassa ”Syntyykö kierrätyksestä uusi Tesla?” kurkistetaan akkualan tulevaisuuteen kierrätyksen ja kiertotalouden näkökulmasta. Tilaisuus järjestetään 1. marraskuuta klo 13–15 Dipolissa (Otakaari 24, Espoo), Lumituuli-auditoriossa. Tapahtuman jälkeen on kahvitarjoilu, jonka aikana on mahdollisuus myös tavata akkualan parissa työskenteleviä.

Tapahtuman puhujina ovat:

 • Metallurgian professori Mari Lundström (Aalto-yliopisto, Chemical and Metallurgical Engineering)
 • Akkukierrätyksen ympäristövaikutusten asiantuntija Heini Elomaa (Metso Outotec)
 • Akku- ja metallialan asiantuntija Tuomas van der Meer (VTT)
 • Akkualan opiskelija Jere Vänskä (Aalto-yliopisto, Sustainable Metals Processing)

Tapahtumassa esitellään korkeakoulumme opintotarjontaa akkujen kierrätykseen liittyen ja yritysten tarjoamia mahdollisuuksia. Tapahtuma on suunnattu Aalto CHEM kandidaattivaiheen opiskelijoille, mutta myös maisterivaiheen opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita. Tapahtuma on osa työ- ja elinkeinoministeriön mahdollistamaa Positiivista varausta -kiertuetta, jonka tarkoituksena on esitellä suomalaisen akkualan tarjoamia mahdollisuuksia tulevaisuuden ammattilaisille.

Ilmoittaudu mukaan 19.10.2022 mennessä tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/8ACE08A809BFAE36

HUOM: Ole nopea, paikkoja on rajoitetusti!

Nähdään Dipolissa!

Mari Lundström, professori

(ylös)

13.    [Uusi] Vuorimieskillan Kulttuurivastaavien lautapeli-ilta 8.11.

Nyt kun illat pimenevät, päivät lyhenevät ja tuntuu että on aika vetäytyä viettämään talvihorrosta omaan kotikoloonsa, on aika KulLien lautapeli-illalle! Tule pelailemaan (ja voit tuoda myös omasi!) erilaisia lautapelejä Kylän Olohuoneeseen 8.11. kello 16 alkaen.

 

Tarjolla on myös alkoholitonta juotavaa ja pientä syötävää.

 

Nähdään Kylän Olohuoneella lautapelien merkeissä!

 

Mikä? Lautapeli-ilta

Missä? Kylän Olohuone (JMT 5A)

Milloin? 8.11. klo 16—>

Miksi? Mukavaa ajanviettoa kavereiden kesken :3

 

Kaikki CHEMin opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan

(ylös)

III      MUUT

14.    [Uusi] AFRY Future Stars info session 3.11.

AFRY Future Stars info session in November the 3rd

 

Are you interested in applying to AFRY as a student? Come and hear about the AFRY Future Stars programme. In this virtual event you can ask questions related to the application process and listen to current trainees’ as well as former Future Stars trainees’ career paths at AFRY. Register for the info sessions beforehand!

 

We arrange two info sessions, one in November and one in December, in English and they are held in Teams.

Register for the event now: https://afry.com/fi-fi/tapahtumat/afry-future-stars-info-sessions-in-english

(ylös)

15.    Paranormal sitsit 4.11.

Kaipaako syksysi aavistuksen lisää tunnelmaa ja sydämentykytyksiä? ????

 

Jos vastauksesi on kyllä, pue yllesi haalarit ja aavistus yliluonnollisuutta ja saavu sitsaamaan marraskuun pimeys pois Paranormal sitseille perjantaina 4. marraskuuta! ✨

 

MITÄ: Paranormal sitsit

MILLON: Pe 4.11. klo 18 alkaen

MISSÄ: Metallimiehenkuja 6

HINTA: 15€

LIPUT: 24.10. klo 16 Kide.appissa

DC: Haalarit hyytävällä twistillä

 

Lisätietoja FB-tapahtumassa.

Tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä järjestäjään @jaloniina

(ylös)

16.    [Uusi] TOKYO Maskerad 4.11.

COSTUME & DANCE PARTY!

???? Maskerad 2022 ????

 

TOKYO’s 61st Maskerad (annual costume party) is back this year! The night will be filled with music, dance, performance and costume competition!

 

Tickets: TOKYO Holvi shop. 15€ – TOKYO members, 18€ – non-members

When: 04.11.22, 20:00-late

Where: Otakaari 5L High Voltage Hall, Otaniemi

Costume Theme: Paradise Under Construction. Go crazy and wild!

 

More info:

on FB event

(ylös)

17.    Teekkariperinneviikot

Teekkariperinneviikot lähestyvät jo kovaa vauhtia! Viikon starttaa 6.11. järjestettävä Teekkariuden Tie-tapahtuma, ja viikot huipentuvat 19.11. järjestettävään Teekkariperinnejuhlaan. Juhlavuoden kunniaksi perinteisten tapahtumien lisäksi järjestetään 4 täysin uutta juhlavuositapahtumaa TPV:n aikana! Lisätietoja tapahtumista löydät nettisivuiltamme, Facebookista, Telegram-tiedotuskanavalta sekä Instagramista!

 

Teekkariuden Tie 6.11.

Megakroketti 7.11. (Liput https://kide.app/events/837e474c-1fbc-43d0-9206-8422b5692085)

Tekniikan Kehdot 12.-13.11.

Kiltakoitokset 17.11. (Liput https://kide.app/events/d1b6c454-ac28-4f0e-b486-366f81c7c603)

(ylös)

18.    Teekkarius 150 + Radiodiodi = Perinneviikkoradio!

Kyllä luit aivan oikein, sillä tänä vuonna Teekkarius 150 -juhlavuoden kunniaksi Radiodiodi on päättänyt lähteä mukaan juhlistamaan 150-vuotiasta teekkariutta järjestämällä perinneviikkoradion teekkariperinneviikoilla 7.-18. marraskuuta. Lisätietoa sekä ilmoittautumisen ohjelmantekijäksi löydät osoitteesta radiodiodi.fi. Ilmoittautuminen on nyt auki ja sulkeutuu 16.10.!

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen produktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun). Me tarjoamme puitteet, te ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta.

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

Seuraa myös Radiodiodia Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

19.    Punaisen laulukirjan julkistaminen ja läpilaulanta 8.11.

Kuinka ne vanhat klassikot laulettiinkaan? Entä mitkä uudet hitit ovat löytäneet tiensä Punaiseen laulukirjaan?

Tämä kaikki selviää kun laulun ystävät kokoontuvat Servin mökkiin 8. marraskuuta Punaisen laulukirjan julkaisutilaisuuteen ja läpilaulantaan. Tapahtuman aluksi kerrotaan laulukirjan toimittamisesta ja julkistetaan sen uusin painos. Tämä jälkeen ilta jatkuu laulamalla jokainen kirjan sisältämä laulu. Ovet aukeavat tapahtumaan klo 16 ja kirjan laulaminen alkaa n. klo. 18.

Tapahtuman Facebook eventti: https://fb.me/e/2ckTna5xb

Punaisen läpilaulanta on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi

 

TL;DR:

Mitä:Punaisen laulukirjan julkaisu ja läpilaulanta

Missä: Smökki

Milloin: 8.11. klo. 16 alkaen

Mitä maksaa: Ei mitään!

(ylös)

20.    Polin Appro 9.-10.11.

Perinteikäs Polin Appro valtaa jälleen Helsingin keskustan kuppilat ensimmäisellä teekkariperinneviikolla!

Polin Appro sijoittuu Vanhan Polin ympäristöön teekkariuden alkulähteille rajaten approalueen Punavuoresta Kamppiin. Baarikiertely huipentuu jatkoihin Apollo Live Clubilla, jossa approkansaa viihdyttävät huikeat artistit. Appro on aivoin kaikille opiskelijoille ja opiskelijanmielisille!

Tapahtuman lipunmyynti aukeaa Kide.appissa tiistaina 25.10. klo 14:00. Lisäksi lippuja myydään paikan päällä Otaniemessä Kandidaattikeskuksen aulassa (Otakaari 1) keskiviikkona 26.10. ja torstaina 27.10., molempina päivinä klo 12-15. Lippua ostaessasi valitset appropäivän sekä aloitusaikasi.

Lipun hinta on 15€ (merkki sisältyy).

Tapahtuman ikäraja on K18.

Lisätietoa telegramissa , https://polinappro.fi ja instagramissa @polinappro

(ylös)

21.    Elonkorjuu 11.11.

Teekkariperinneviikkojen ensimmäisen viikon lopulla on aika pukeutua tyylikkäimpiin vaatteisiisi ja astua Smökin hämärään rennon musiikin rytmittämänä, sillä 11.11. perjantaina järjestetään jälleen Elonkorjuu.

 

Tapahtuma toteutetaan AYY:n Teekkarikultturitoimikunnan, GAYY:n ja Jalostajien yhteistyönä. Illan aikana pääset nauttimaan live-musiikista, hyvästä ruuasta ja sitäkin paremmasta virvoke tarjonnasta.

 

Lisätietoa tapahtumasta ja lipunmyynnistä tapahtumasivulla:

https://www.facebook.com/events/363702765836992

(ylös)

22.    Laulukilpailusitsit 16.11.

Otaniemen laulukilpailusitsit tulevat taas. Näillä sitseillä tulet kuulemaan lauluja, joita ei koskaan aiemmin ole laulettu, ja pääsetkin kokemaan tulevaisuuden klassikot ensimmäisten joukossa. Onhan tästä tapahtumasta peräisin hittejä, kuten Mellansup vuodelta 2019.

Sitsien aikana lauletaan läpi kaikki Otaniemen laulukilpailuun osallistuneet kappaleet. Sitseillä julkaistaan jokaisen sarjan voittajat, jotka ovat valinneet Otaniemen laulukulttuurin tuntijoista koostuva arvovaltainen tuomaristo.

Ovet aukeavat Otakaari 20 yläkerrassa keskiviikkona 16.11 klo 18:00. Gongi kumahtaa sitsien alkamisen merkiksi klo 18:30.

Lipunmyynti alkaa 25.10 kello 15:00 kide.appissa täällä. Paikka sitseiltä kustantaa 17e. Kaikille laulukilpailuun osallistuneille on varattu paikat tapahtumasta, ja muille lippuja on tarjolla nopeimmille. 

 1. Laulukilpailu on avoinna vielä 2.11.2022 saakka. Kilpailun säännöt ja osallistuminen löytyvät täältä!

Kysymyksissä ota epäilemättä yhteyttä @lukkaritirehtoori telegramissa tai sähköpostitse niklas.valuri@ayy.fi!

 

Laulukilpailusitsit on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi

(ylös)

23.    Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä keväälle

Tehtäviisi kuuluu harjoitusryhmien vetäminen sekä harjoitusten ja tenttivastausten

tarkistaminen.

Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopistoopintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta ja kurssin tasosta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300-400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen.

Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla).

Liitteeksi tarvitaan vapaamuotoinen motivaatiokirje, cv ja opintorekisteriote(sähköisesti tilattu riittää).

Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina.

Jätä hakemus viimeistään maanantaina 7.11.2022.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun.

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

(ylös)

24.    Teekkarispeksin castingit auki!

Oletko juuri sinä seuraava tähti Teekkarispeksin lavalla? Haluatko suunnitella huikean musikaaliesityksen? Haku lava- ja biisitiimeihin on nyt avattu!

Lavatiimiin haetaan näyttelijöitä, tanssijoita ja soittajia bändiin. Biisitimeihin etsitään sanoittajia, sovittajia ja koreografeja toteuttamaan huikea musikaalikohtaus. Haku muihin osa-alueisiin on myös edelleen auki.

Jos speksiin lähtö kiinnostaa, tule fiilistelemään Teekkarispeksin Katseluiltaan ti 11.10 klo 18 OUBS:in studiollle.

Ensimmäinen haun DL on jo 16.10. (näyttely). Löydä itsesi, liity speksiin ja hae nyt: https://teekkarispeksi.fi/mukaan-produktioon/

(ylös)

25.    Lähde ehdolle TEKin Nuoriin ensi kevään valtuustovaaleihin

Hei,

TEKin valtuustovaalit järjestetään keväällä 2023, ja TEKin Nuoret etsivät riveihinsä ehdokkaita. TEKin Nuorten valtuustoryhmä kokoaa yhteen noin alle nelikymppiset TEKin jäsenet, joilla on yhteisenä tavoitteena kehittää TEKin toimintaa ja samalla suomalaista työelämää paremmaksi ympäristöksi tämän päivän tekniikan ammattilaisille.

TEKin Nuorten listoilla pääset vaikuttamaan siis TEKin toimintaan monen eri kanavan kautta. Valtuusto kokoontuu tyypillisesti kahdesti vuodessa kokoustamaan. Lisäksi osa Nuorten valtuutetuista on mukana TEKin valiokunnissa, jotka kokoontuvat 3-6 kertaa vuodessa. Ehdolle voi asettua TEKin ja TFiF-TEKin vuosijäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun.

 

Ehdolle kannattaa lähteä jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska silloin pääset mukaan vaikuttamaan TEKin Nuorten vaalityöhön ja kampanjan sisältöihin.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi osoitteessa: https://forms.gle/5Ro9sNxqoJmbVrwn6

Terveisin,
TEK Nuorten vaalitiimi

P.S. käy myös kurkkaamassa blogitekstimme, jossa kerromme kuluneen valtuustokauden tekemisistämme: https://teknuoret.fi/valitilinpaatos-tekin-nuorten-valtuustokaudesta/

(ylös)

26.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

moroo 😀 Hyvin menee. tässä kissa

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram