I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen
 7. Yhdistyksen yhdenvertaisuusohjesääntö
 8. Yhdistyksen aamupalahetki ti 10.10.
 9. Huoltoseisakki 9.10.–3.11.
 10. [UUSI] Haku hallituksenmuodostajaksi vuodelle 2024 on auki!

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023
 2. Polin appro ke 15.11.
 3. Teekkarispeksi etsii uusia tekijöitä!
 4. 151. Teekkariperinnejuhla 18.11.
 5. Fyysikkospeksi 2023: Sokerina pohjalla
 6. Kerro kokemuksistasi Aallosta!
 7. Otacruise 26.–28.11.
 8. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan!
 9. FSOBP by ABP x Beer Pong Turku 11.11.
 10. [UUSI] Metsäpäivät 26.-27.10.
 11. [UUSI] APC Foxes avoimet treenit 8.10.
 12. [UUSI] Betoni Startup Bootcamp 13.11–17.11.
 13. [TYÖ] EcoOnline Oy:n avoin työpaikka: SDS Services Consultant
 14. Tiedottaja-sihteerin terveisetMuista maksaa Prosessiteekkareiden jäsenmaksu ja liittyä jäseneksi Kide.appissa
tästä linkistä!

TULEVIA TAPAHTUMIA
ti 3.10. PI Roadshow
ke 4.10. CHEM Korkeakoulusitsit
to 5.10. Lukkariseminaari – Holveja ja hylkeitä
pe 6.10. Suuri KaupunkisotA!
ti 10.10. Yhdistyksen aamupalahetki
ke 11.10. Enifer-excursio

9.10–3.11. Huoltoseisakki

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä: https://t.me/+aY6xg1c3ogA4Mjc0 Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22!
Tiedossa rentoa pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan! Pääset ilmoittautumaan vuoroon alla olevasta linkistä ja seuraamalla kuvaohjeita. Rekisteröitymistä ei tarvita! http://athletiks.nimenhuuto.com

Huomioittehan, että nykyään vuorolle ja pukuhuoneisiin pääsee sisään ainoastaan erillisellä koodilla, jonka voit kysyä @olenkissamiau. Koodi toimii 45 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodia ei saa jakaa yleisesti.

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö mm. kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on keskiviikkona 4.10. klo 12.15.

(ylös)

6.     [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen

Yhdistyksestä riippumattomista syistä Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksua ei voi enää maksaa lukuvuosi-ilmoittautumisen ja AYY:n jäsenmaksun yhteydessä. Tämän myötä Prosessiteekkareiden jäsenrekisteri siirtyi Kide.app-palveluun 2.8.2023. Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksu maksetaan jatkossa Kide.appin kautta.

Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 8 €. Jäsenyys on voimassa vuoden jäsenyyden hyväksymisestä, mikä tapahtuu liittymistä seuraavassa hallituksen kokouksessa. Prosessiteekkarit ry:n varsinaiseksi jäseneksi liittyvän henkilön on oltava myös Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen, minkä varmistamiseksi Kide.app-palvelu pyytää Haka-tunnistautumista opiskelijastatuksen todentamiseksi. Huomaathan, että opiskelijastatuksen voi vahvistaa vain yhdelle Kide.app-käyttäjätilille, joten varmista käyttäväsi haluamaasi tiliä ennen tunnistautumista. Mikäli et ole AYY:n jäsen, voit liittyä Prosessiteekkarit ry:n ulkojäseneksi. Ulkojäsenyys ei edellytä voimassa olevaa opiskelijastatusta.

Yhdistyksen jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä. Valitsethan huolellisesti oikean jäsenyystyypin.

Muistutuksena vielä, että 1.1.–31.5.2023 välisenä aikana jäsenmaksun maksaneiden henkilöiden jäsenyys on voimassa syyslukukauden 2023 loppuun asti. 1.6.–31.7.2023 aikana liittyneiden henkilöiden jäsenyys on puolestaan voimassa kevätlukukauden 2024 loppuun asti. Molemmissa tapauksissa kyseisten henkilöiden tiedot siirretään vanhasta jäsenrekisteristä uuteen, eikä tämä vaadi toimia kyseisiltä henkilöiltä. Mikäli et halua tietojasi siirrettävän uuteen jäsenrekisteriin, olethan välittömästi yhteydessä jäsenrekisterin ylläpitäjään sähköpostitse rahastonhoitaja@prosessiteekkarit.fi.

(ylös)

7.     Yhdistyksen yhdenvertaisuusohjesääntö

Uuden lukuvuoden mukana tulee myös upouusi yhdistyksen yhdenvertaisuusohjesääntö!
Jokainen yhdistyksen piirissä toimiva henkilö on velvollinen noudattamaan ohjesääntöä, joten tämä viesti kannattaa lukea tarkkaan! Mistä on kyse? Yhdenvertaisuusohjesääntö (tunnetaan myös Code of Conductina eli CoCina) määrittää yhdistyksen pelisäännöt sekä toimintaohjeet niissä tapauksissa, joissa niitä laiminlyödään.

Mitä tämä tarkoittaa? Kaikilla yhdistyksen toimintaan osallistuvilla on oikeus olla oma itsensä mihinkään henkiseen tai fyysiseen ominaisuuteen katsomatta. Yhdistys ei hyväksy häirintää missään muodossa. Yhdenvertaisuuden edistämiseksi yhdistys ottaa käyttöön häirintäyhdyshenkilöt, joiden rekry alkaa syksyn aikana. Miten tämä liittyy sinuun? Osallistumalla yhdistyksen toimintaan sitoudut noudattamaan yhdenvertaisuusohjesääntöä. Niissä tapauksissa, joissa ohjesääntöä laiminlyödään, yhdistyksellä on oikeus määrätä kurinpitotoimenpiteitä.

Jos koet häirintää tapahtumissamme, ota välittömästi yhteyttä yhdistyksen hallituslaiseen tai Code of Conduct -vastaavaan. Löydät yhdenvertaisuusohjesäännön kokonaisuudessaan täältä.

Kysymykset yhdenvertaisuusohjesääntöön liittyen voi ohjata yhdistyksen Code of Conduct -vastaaville.
Hyvää alkavaa lukuvuotta toivottaen, Code of Conduct -vastaavat
@oonahanska @sarasiivola @prosessitikkari @Juhikka

(ylös)

8.     Yhdistyksen aamupalahetki ti 10.10.

Onko sinunkin jääkaapissasi pelkkää kaljaa? Olisiko kiva, jos aamukahviin voisi laittaa joskus tilkan maitoakin? 🍼☕️Kauaa ei tarvi kärsiä nälkää ja puutetta, sillä yhdistyksen aamupalahetki on tiistaina. 10.10. alkaen klo 8.🥪🥨 Tarjolla on leivän päälle muutakin kuin ylähuulta, sillä K-Market Otaniemi pitää huolen, että paikalta löytyy tuoretta aamiaistarviketta 🍏🫐

Ota siis kaveri kainaloon ja tule pHuoneelle aloittamaan aamu parhaassa seurassa!

MITÄ: Yhdistyksen aamupalahetki
MISSÄ: pHuoneella
MILLOIN: ti 10.10. klo 8 alkaen.
HINTA: 0€
MIKSI: Koska ei saa skipata aamupalaa

(ylös)

9.     Huoltoseisakki 9.10.–3.11.

Huoltoseisakki

 

Jälleen on yksi syksy aloitettu kunnon tohinalla ja nyt iltojen pimetessä ja opiskelurytmiä etsiessä on hyvä hetki kokeilla myös hyvinvointia. Tätä varten kulttuuri- ja hyvinvointivastaavat ilolla esittävät: PT:n Huoltoseisakki! ⏸🚭

 

Haastamme ja kannustamme koko jäsenistöä osallistumaan hyvinvointijaksoon, jonka aikana keskitytään pienin teoin omaan ja kavereiden hyvinvointiin sekä jaetaan vinkkejä muillekin. Kauden aikana järjestetään myös hyvinvointia tukevaa yhteistä toimintaa💚

Huoltoseisakki päätetään yhteisesti hyvinvointisaunassa, jossa myös kaikki aktiivisesti seisakkiin osallistuvat saavat yllätyspalkinnon🤩

 

Huoltoseisakki alkaa 9.10. ja päättyy 3.11. Tämän kauden aikana järjestetään kolme hyvinvointitapahtumaa, tehdään yhteislähtöjä sekä julkaistaan #PT:seen pieniä haasteita, joilla edistää omaa ja yleistä hyvinvointia. Tarkempaa tapahtumakohtaista tietoa seuraa vielä myöhemmin, mutta varaathan jo nämä ajat kalenteristasi:

 

Ti 10.10. Yhdistyksen aamupala pHuoneella

To 26.10. Yhteislähtö verenluovutukseen Dipoliin

To 26.10. Yhteislähtö Heurekaan

Pe 3.11. Lopetussauna

(ylös)

10.   [UUSI] Haku hallituksenmuodostajaksi vuodelle 2024 on auki!

Ehdolle voi asettua kuka tahansa yhdistyksen varsinainen jäsen, ja hakea voi lähettämällä vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen sekä kuvan itsestään Prosessiteekkareiden hallitukselle (hallitus@prosessiteekkarit.fi). Ehdokkaiden hakemukset ja kuvat tullaan julkaisemaan yhdistyksen vaalisivuilla ja ehdokkaille on mahdollista esittää kysymyksiä sivujen kautta. Hallituksenmuodostajaksi voi hakea hallituksenmuodostajan valintaan asti. Uusi hallituksenmuodostaja tullaan valitsemaan vaalikokouksessa, joka järjestetään ti 17.10. Kokouskutsu lähetetään jäsenistölle myöhemmin. Uuden hallituksenmuodostajan tehtävänä on muodostaa sääntöjen mukainen hallitus vuodelle 2024.

Muodostajan esitys tullaan käsittelemään yhdistyksen syyskokouksessa, joka järjestetään pe 17.11. Kokouskutsu lähetetään jäsenistölle myöhemmin. Lisätietoja hallituksenmuodostajan tehtävästä ja vaaleista yleisesti löytyy nettisivuilla olevasta hallituksen muodostamisen ohjesäännöstä.

Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaan tai hallitukseen!

(ylös)

II      CHEM

11.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

12.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

13.   Online course: Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 cr)

New online course CHEM-C2480 Metallurgical Engineering and Technical Analysis of Lifecycle and Sustainability (5 credits) is available for independent study in periods I-V.  All CHEM students are welcome!  In this course, you will learn about the role of metals in modern society and climate change prevention. You will gain fundamental knowledge of metals, their properties and applications. You will also learn about the lifecycle of metals, the impact of metals on sustainability and their role in circular economy.
Enrollment period: 31.7-15.12.2023 or 1.1-31.05.2024
More information in SISU. You can also contact the responsible teacher: anna.klemettinen@aalto.fi

(ylös)

III     MUUT

14.   Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Olet sitten uusi tai jatkava opiskelija tai opiskelijoiden parissa toimiva, niin muistathan aloittaa rauhassa ja omia fiiliksiäsi kuunnellen!
Opiskelija tsekkaa Opintoihin palaajan pakettimme täältä, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.
MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Olet tervetullut ryhmään omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.
Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna. Ilmoittautumaan pääset täältä: Vertaisryhmät, Yksilöohjaus
Lisätietoa molemmista osoitteesta www.miehentila.fi

Mukavaa syksyä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

15.   Polin appro ke 15.11.

Legendaarisiksi muodostuneet Polin approt valtaavat jälleen Helsingin keskustan kuppilat keskiviikkona 15.11. Vedä siis haalarit yllesi ja suuntaa huikealle kierrokselle itäiseen satamakaupunkiin. Tapahtumaan ovat enemmän kuin tervetulleita kaikki opiskelijat, opiskelijamieliset ja muut approintoilijat. Baarikiertely huipentuu jatkoihin Apollo Night Clubilla, jossa approkansaa viihdyttävät huikeat artistit .
Jos olet jo malttamaton approilija ja marraskuu tuntuu vielä kaukaiselta, Polin approa varten voit lämmitellä Dipolin appron merkeissä keskiviikkona 25.10. tutussa ja turvallisessa Otaniemessä.
Dipolin ja Polin appron yhteisliput tulevat myyntiin lokakuun aikana, lisätietoa tulossa pian! Jos ensimmäisessä lipunmyynnissä ei vielä onnista, älä huoli, sillä Polin approilla on myös oma lipunmyynti myöhemmin syksyllä. Seuraathan @polinappro -kanavaa tg:ssä tarkempia lipunmyyntiaikatauluja varten. Kaikki tarvittava informaatio sekä Dipolin että Polin approsta julkaistaan tällä tg-kanavalla.
Tämän lisäksi voit seurata tiedonkulkua Instagramissa @teekkarijaosto!

(ylös)

16.   Teekkarispeksi etsii uusia tekijöitä!

Tekijöiden haku Teekkarispeksin ensi kevään produktioon aukesi maanantaina 18.9!
Etsimme tekijöitä kaikkiin osa-alueisiin näyttelijöistä tanssijoihin ja bändiin, unohtamatta maskeeraajia, puvustajia, tekniikkaa, markkinointia, graafista tuotanto, lavastajia yms. Joihinkin osa-alueisiin on lisäksi erillinen haku, ja ensimmäiset haku-DL:t ovat jo lokakuussa:

Näyttelyhaku DL su 22.10.
Bändihaku DL su 22.10.
Tanssihaku DL su 22.10.

Ilmoittaudu mukaan täällä! http://produktiohaku2024.speksi.fi
Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.11.2023 Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta https://teekkarispeksi.fi/mukaan-produktioon/

Ilmoittautuminen speksin impro- ja tanssikursseille on auki osoitteessa https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/kursseille/  Ensimmäiset tanssikurssit ovat jo 23.9!

Lisätietoja saa Teekkarispeksin tuottajilta: tuottajat@teekkarispeksi.fi.

(ylös)

17.   151. Teekkariperinnejuhla 18.11.

18.11.2023 on se päivä. Se päivä, kun juhlistetaan teekkariutta 151. teekkariperinnejuhlassa. Liput juhlaan myydään kide.appissa ✨tässä✨ osoitteessa. Yleinen ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 17.10. klo 12.00!! Älkää päästäkö tilaisuutta livahtamaan käsistä.

Jos et ole AYY:n jäsen tai opiskelija tai olet alumni, ostathan alumneille suunnatun lipun. Illalliskortti kattaa pääjuhlan sekä jatkot. Tämän lisäksi samalla on mahdollista ostaa itselleen lippu seuraavan päivän teekkarisillikselle. Lisätietoja löytyy kide.app linkin takaa.

Tapahtumassa on käytössä Aallon Code of Conduct. Lisää tietoa https://www.aalto.fi/sites/g/files/flghsv161/files/2021-06/Aalto-yliopiston%20eettiset%20periaatteet.pdf

(ylös)

18.   Fyysikkospeksi 2023: Sokerina pohjalla

Fyysikkospeksi 2023 esittää: Sokerina pohjalla!

Hampaiden valtakunnassa hammaskeijut ja -peikot kilpailevat halutuimmasta resurssista – hampaista. Kuinka käy, kun maineenkipeä keijurikollinen ja kruunun perivä keijujen prinsessa ajautuvat viheliään valtapelin keskelle.
Nousevatko he taistoon vallanhimoa vastaan vai viekö itsekkyys heidät mennessään?

Iske hampaasi kiinni syksyn kutkuttavimpaan speksimusikaaliin. Esitykset Espoon Louhisalissa 17.–24.10. Liput Kide.appissa nyt! Lisätiedot: https://fyysikkospeksi.fi

(ylös)

19.   Kerro kokemuksistasi Aallosta!

Etsimme opiskelijoita erilaisista taustoista ja eri aloilta kertomaan kokemuksistaan Aallossa. Voit olla opiskelijajärjestöaktiivi, hardcore-opiskelija tai mitä vaan näiden väliltä. Tärkeintä on, että olet valmis tekemään kurkistuksen arkeesi ja näyttämään, millaista opiskelu Aallossa on. Sisällöt ja tapahtumat on suunnattu ensisijaisesti nuorille, jotka harkitsevat hakemista yliopistoon.

Täytä lomake ja kerro, mitkä vaihtoehdot kiinnostavat sinua eniten! Olemme opiskelijoihin yhteydessä sitä mukaa, kun tarvitsemme apua sisältöihin. Voi lukea lisää tavoista vaikuttaa allaolevasta valikosta. Kiinnostuksen osoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Linkki lomakkeeseen

(ylös)

20.  Otacruise 26.–28.11.

Feeling stuck in Otaniemi? Longing for a change of scenery and some fresh air? Well we have the answer, Otacruise 2023
Once again, Oracruise gathers 2500 Aalto students for a cruise to Stockholm and back on 26-28 of November 2023!
Tickets are on sale here: https://kide.app/events/4d8ec54d-4558-42aa-9b27-fcc654c9df45

TLDR;
What: Otacruise 2023
Where: Helsinki-Stockholm-Helsinki
When: 26-28 November 2023
Who: All Aalto Students Info: @otacruise

(ylös)

21.   Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan!

Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan! Arwoisaksi tulee ehdottaa henkilöitä, jotka ovat pian tai juuri valmistuneita, osoittaneet pitkäjänteistä harrastuneisuutta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria tai samanhenkistä Aalto-yhteisön toimintaa kohtaan, sekä toimineet aktiivisesti ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä.

Ehdotuksen voi tehdä:
• Sinä
• Minä
• Useampi henkilö
• Kilta tai yhdistys
• Muu yhteisö
• Kaikki edeltävät yhdessä

Lähetä ehdotuksesi viimeistään 15.10. klo 23.59 osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/
Lisätietoja PTK:sta ja arwoisista: http://ptk.ayy.fi/

(ylös)

22.   FSOBP by ABP x Beer Pong Turku 11.11.

Syksyn mahtavin urheilutapahtuma häämöttää jo, eli Finnish Series of Beer Pong (FSOBP)! 🍺👏🤩🥳 Tänä vuonna isäntinä toimivat Aalto Beer Pong & Beer Pong Turku!

 

Tämän Suomen kovimman Beer Pong -turnauksen pääpalkintona on edustusmatka Eurooppaan. Palkintoon sisältyy lennot, majoitus ja turnausliput! (Aina 500 euroon asti). Luvassa on myös muita huikeita palkintoja, vaikka et yltäisi pääpalkintoon asti! Turnaus järjestetään lauantaina 11.11.2023 n. klo 12.00 alkaen Helsingin Kaivohuoneella.

 

Osta itsellesi liput ja tutustu turnauksen tarkempiin tietoihin kide.app:stä: https://kide.app/events/c87cf224-03f9-408b-87e9-14bbcb3989a0

(ylös)

23.   [UUSI] Metsäpäivät 26.-27.10.

Tervetuloa mukaan Metsäpäiville 26.10.–27.10. Helsingin Clarion-hotelliin. Metsäpäivien pääteemana on metsäalan tulevaisuus. Pääteema kehystää tapahtuman monipuolista ohjelmaa muun muassa kolmella asiantuntijalavalla sekä suuren suosion saavuttaneella keskustelulavalla. Keynote-puhujana tilaisuudessa toimii Stora Enson uusi toimitusjohtaja Hans Sohlström. Tutustu ohjelmaan täältä.

 

Tänä vuonna Sitowise, Loimu, Puunjalostusinsinöörit ry, Tapio sekä UPM ovat järjestämässä Metsäpäivien yhteyteen opiskelijaohjelmaa ”Opiskelijoiden etkot – Kumpi voittaa, teekkari vai frosti?” (26.10. klo 17–19).  Tässä visassa laitetaan puunjalostusinsinöörit ja metsätieteilijät vastakkain kisaamaan stadi vs. lande hengessä. Samalla tarjolla on cocktailit ja pientä purtavaa ja voit keskustella työnantajien kanssa kesätyö- ja harjoittelupaikoista.

 

Puunjalostusinsinöörit ry sponsoroi paikalle ilmaiseksi noin 15 teekkariopiskelijaa (normaali Metsäpäivien lipun hinta opiskelijoille 150 eur + alv). Ole siis nopea ja ilmoittaudu tapahtumaan mukaan täysin maksutta tästä!

(ylös)

24.   [UUSI] APC Foxes avoimet treenit 8.10.

Tule kokeilemaan cheerleadingia, näyttävää liikuntalajia kavereiden kanssa rennossa porukassa! APC Foxes järjestää avoimet treenit sunnuntaina 8.10. klo 19-21 Otaniemen lukiolla. Kaikki täysi-ikäiset ovat lämpimästi tervetulleita, esimerkiksi taitotasoon tai sukupuoleen katsomatta.

 

Lisätietoja tapahtuman Telegram-infokanavalla: t.me/apc_foxes

 

Tutustu toimintaamme Instagramissa: @apc_foxes

(ylös)

25.   [UUSI] Betoni Startup Bootcamp 13.11–17.11.

HEY THERE! You look like you could benefit from ⚡️Betoni Startup Bootcamp⚡️ 13.11-17.11. at Startup Sauna!

Have you seen a problem you want to fix, or have you had a startup idea brewing in your head? Maybe you managed to create some really cool shit last week, and are now looking to see where it could lead? Betoni has a program waiting for a person just like you!⚡️
During the 1-week bootcamp, you will:
⚙️ get 1-on-1 advice and support from experienced mentors & fellow entrepreneurs
⚙️ participate in hands-on workshops
⚙️ tools to fast track your venture during the bootcamp and beyond
⚙️ have a dedicated place to focus fully on your startup idea
⚙️ get to work in a community of passionate individuals to get peer-support & inspiration

Applications to all of THIS^ are open so see details and apply NOW💥 If you have any questions or need more information, feel free to contact TG @‌maijarissanen / maija.rissanen@aaltoes.com!

(ylös)

26.   [TYÖ] EcoOnline Oy:n avoin työpaikka: SDS Services Consultant

Lue lisää tietoja roolista ja hae täältä.

About the Role
SDS Services – to date we are a team of SDS Service Consultants based in Espoo/Finland supporting Nordics clients. SDS Services is a part of the Customer Success team in EcoOnline. Customer Success involves both Support, SDS Services, Training and Consulting as well as Account Management. The role as a SDS Services Consultant will collaborate with all these units. The SDS Services consultant will report to the SDS Services & Support Team Lead.

Responsibilities
Purpose – to support the activities of the SDS (Support Document Services) department on a daily basis. Responsibilities
– Correctly review and approve documentation for clients
– Sourcing of new compliant safety data sheets in a timely manner
– Management of Supplier safety data sheets to ensure they are the most up to date.
– Onboarding of new client(s) and building up & updating their inventory of Chemicals.
– Liaising with the Support team to solve client queries. Develop good working relationships with fellow staff members.

Qualifications
Skills:
– 2+ years’ experience in similar role
– Microsoft Office knowledge
– attention to detail
– strong organizational skills

– Effective verbal and listening communications skills
-excellent data entry skills
– Degree educated
– Fluent Finnish language skills
– Full working rights in Finland

Other Skills:
– Report to work on timely manner.
– Act always in a professional manner

Key Advantages
– Previous experience working in an Office environment
– Knowledge of Chemical and Health and Safety Legislation
– Full driving license and use of car

(ylös)

27.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita! Kunnon CHEM-viikko tällä viikolla, kun päästään viettämään CHEM-Approja ja Korkeakoulusitsejä! Viikon klisee sen kunniaksi: “Chemistry is the study of transformation. Don’t be afraid to transform yourself, your ideas, and the world through the magic of chemistry.”

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram