I      PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 2. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 3. PysähdysTauko tekee paluun!
 4. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 5. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 6. Hallituksen kokoukset 2022
 7. PT x YFK sitsit 4.10.
 8. 3+ Urailta AFRYllä 6.10.
 9. VK x PT Metallurgiailta 11.10.
 10. [Uusi] PT:n yhteislipputilaus Retuperän WBK:n Teekkarius 150 -juhlakonserttiin 18.11.

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Ansaitse lisätuloja esittelemällä Aaltoa!
 4. CHEM Korkeakoulusitsit 13.10.
 5. Neon Rave X 2022: Cyberpunk

III    MUUT

 1. Teekkariratsastajien uusien ilta 4.10.
 2. Dipolin Appro 12.10.
 3. Työntekijöitä Shaking Up Tech.tapahtumaan 12.-14.10.
 4. Alvarin Appro 20.10.
 5. Finnish Series of Beer Pong 22.10.
 6. [Uusi] Aalto Amazing Race 27.10.
 7. [Uusi] Teekkarius 150 + Radiodiodi = Perinneviikkoradio!
 8. Teekkariperinneviikot: Elonkorjuu
 9. Laulukilpailusitsit 16.11.
 10. Polirytmin viikottaiset torstaijamit Servin mökissä!
 11. Poli Jazzin tanssitunnit alkavat Otaniemessä
 12. Mentoroinilla suunta mielekkäälle uralle!
 13. [Uusi] Climate.now course in period II
 14. Teekkarispeksin castingit auki!
 15. Teekkarius 150 -Perinnemallisto on täällä!
 16. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

4.10. PT x YFK sitsit

6.10. 3+ Urailta AFRYllä

TULEVIA ILMOITTAUTUMISIA JA LIPUNMYYNTEJÄ
3.10. klo 21 PT:n yhteislipputilaus Retuperän WBK:n Teekkarius 150 -juhlakonserttiin
7.10. klo 12 Neon Rave X

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

2.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai 1.9. alkaen klo. 21–22! Tiedossa rentoa sulkapallon tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

3.       PysähdysTauko tekee paluun!

PysähdysTauko on viikottain järjestettävä yhdistyksen yhteinen rento hengailuhetki pHuoneella. Halusitpa sitten nauttia kuuman kupin kahvia, tehdä yhdessä koulutöitä, katsella TV:tä tai pelailla, suuntaa kohti osoitetta Kemistintie 1 D 2! Paikalla on myös aina hallituslainen, joten PysähdysTauon aikana on mahdollista ostaa haalarimerkkejä ja jäsenpinssejä. Tule omien aikataulujesi mukaan moikkaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kavereihin!

 

Seuraava PysähdysTauko on keskiviikkona 3.10. klo 16.15-18! PysähdysTauon aikana voit ostaa myös laulukirjoja!

(ylös)

4.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

5.       Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

6.       Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous 10.10. klo 18.10.

(ylös)

7.       PT x YFK sitsit 4.10.

Prosessiteekkareiden ja Yliopiston farmasiakunnan sitsit tekevät sporttisen paluun! Heitä siis urheilullisesti koristellut haalarisi niskaan ja saavu tiistaina 4.10. Käärmeenpesälle juhlimaan. Sitsien jälkeen jäädään Käärmeenpesälle jatkoilemaan, jatkot ovat kaikille PT:n ja YFK:n jäsenille avoimet.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 22.9. klo 12:00 ja sulkeutuu 28.9. klo 23:59. Ilmoittautuminen tehdään Kideappissa. Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova sulkeutumisensa jälkeen. Huomioithan, että tapahtuma on K18.

 

TL;DR

MITÄ? PT x YFK urheilusitsit

MISSÄ? Käärmeenpesä, Sörnäisten rantatie 33 C, 4. kerros

MILLOIN? tiistai 4.10. cocktailtilaisuus klo 18, gongi 18:30

MITÄ MAKSAA? 16€ holillinen, 14€ holiton

DC? Haalarit +urheilu

(ylös)

8.       3+ Urailta AFRYllä 6.10.

Kiinnostaako tulevaisuus suunnittelun ja konsultoinnin parissa? Haluaisitko kuulla uramahdollisuuksista AFRYllä sekä tutustua alaamme liittyviin projekteihin?

 

Lähde mukaan 6.10. 3+ urailtaan tutustumaan AFRYyn sekä alumneihimme. Urailta järjestetään OtaAFRYllä, eli AFRYn toimistolla Otaniemessä A Blancin yläkerrassa. Tapahtuma on suunnattu 3 vuoden opiskelijoille sekä vanhemmille. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 22.9. klo 12:00 PT:n ilmomasiinassa.

 

TL;DR

MITÄ: 3+ Urailta AFRYllä

MISSÄ: OtaAFRY, Otakaari 27

MILLOIN: 6.10. klo 17

(ylös)

9.       VK x PT Metallurgiailta 11.10.

Kiinnostaako kuulla metalliteollisuuden mahdollisuuksia? Haluatko kuulla mitä opintosuuntauksia korkeakoulumme tarjoaa metallien saralla? Haluatko kuulla miten tuotetaan vastuullisesti materiaaleja uusiin teknologioihin? Kiinnostaako kiertotalous?

 

Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, niin tervetuloa Vuorimieskillan ja Prosessiteekkarien iltaexcursiolle Metso Outotecin toimistolle Matinkylään. Mukana esittelemässä alaa M:O:n lisäksi Boliden sekä korkeakoulun opetushenkilökuntaa.  Illan aikana tullaan myös tarjoamaan yritysten puolesta iltapalaa.

 

Mukaan mahtuu 45 innokkainta ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijaa sekä 45 vanhempaa vuorimiestä tai prosessiteekkaria. Yhden kiintiön täyttyessä aletaan täyttämään toista kiintiötä 26.9. jälkeen. Ilmoittautuminen aukeaa 20.9. ja ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

(ylös)

10.    [Uusi] PT:n yhteislipputilaus Retuperän WBK:n Teekkarius 150 -juhlakonserttiin 18.11.

Yhdistys järjestää yhteislipputilauksen Retuperän WBK:n teekkarius 150 -juhlakonserttiin! Yhteistilaukseen voit osallistua ilmoittautumalla PT:n ilmomasiinassa. Ilmo on nyt auki ja sulkeutuu maanantaina 10.10. klo 23.55. Huomaathan, että ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ilmoittautumisen sulkeuduttua.

 

“Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri liittyy mukaan juhlistamaan 150:n ikävuoden saavuttanutta teekkariutta järjestämällä juhlakonsertin 18.11.2022 klo 19:00. Luvassa on mahdollisuus päästä kuulemaan uudemman ranskalaisen torwimusiikin kirkkaimpia lasihelmiä Otaniemen uudemmassa palokunnantalossa, joka kansan keskuudessa kulkee myös nimellä Dipoli. Konsertti kestää noin kaksi tuntia ja sisältää väliajan sekä virvoketarjoilun.”

 

Mitä: Retuperän WBK:n teekkarius 150 -juhlakonsertti

Missä: Otakaari 24, 02150 Espoo, Dipoli

Milloin: perjantaina 18.11.2022 klo 19:00

Mitä maksaa: 10€ opiskelijalle

(ylös)

II        CHEM

11.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

12.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

13.    Ansaitse lisätuloja esittelemällä Aaltoa!

Kouluvierailut lukioihin ovat erittäin tärkeä osa meidän koulun opiskelijamarkkinointia. Haluamme tehdä niitä entistä enemmän, ja tarvitsemme tähän teidän, opiskelijoiden, apua! Te olette parhaita henkilöitä kertomaan, millaista täällä on opiskella ja miksi tänne kannattaa tulla. Vierailuista maksetaan myös varsin houkutteleva palkkio!

 

Vierailujen ainoa edellytys on koulutukseen osallistuminen. Hakijapalvelut järjestää koulutuksen, jossa on paikalla myös esiintymistaitokouluttaja. Koulutukset järjestetään Zoomissa 3.10. (suomeksi), 5.10. (suomeksi) ja 1.11. (englanniksi) klo 16.15–19.15. Paikkoja rajoitetusti. Lue lisää ja tule mukaan kertomaan lukiolaisille meidän korkeakoulusta!

 

https://into.aalto.fi/display/fiopisk/Esittele+Aaltoa

(ylös)

14.    CHEM Korkeakoulusitsit 13.10.

Honk honk ja tööt tööt!

 

Maailman suurin CHEM-sirkus on saapumassa kylään! Saavu siis 13.10. Servin sirkustelttaan mitä huikeimpien sirkushuvien ja hulluimpien klovnien pariin. Maailmanluokan näytös kumahtaa käyntiin klo 18.30, tulethan varaamaan teltasta parhaat paikat jo klo 18 alkaen.

 

Näytöksen hinta on 15€ ja liput maksetaan käteisellä teltan lippuluukulla. Ilmoittautuminen tähän valtavaan spektaakkeliin aukeaa ke 28.9. klo 12 ja sulkeutuu 6.10. klo 23:55 muuttuen samalla sitovaksi. Paikkoja on 80 PT:n, 40 VK:n, 40 PJK:n ja 40 KK:n jäsenille.

 

TL;DR

MITÄ? CHEM-sirkus

MISSÄ? Servin sirkusteltta (Jämeräntaival 4)

MILLOIN? 13.10. klo 18.00, gongi 18.30

MIKSI? VK <3 PT <3 PJK <3 KK

MITÄ MAKSAA? 15€

DC? sirkus

(ylös)

15.    Neon Rave X 2022: Cyberpunk

Perinteinen Neon Rave tulee taas tänä vuonna tenttiviikon päätteeksi ja juhlistaa 10v synttäreitään!

 

Tämän johdosta haluamme esittää suurimman opiskelijoiden reivitapahtuman mitä Smökki on nähnyt vuosikymmeneen. 21.10. Smökissä lähtee valtaisa valoshow käyntiin Keanu Reevesin sanojen mukaisesti: “Herätys opiskelija, meillä on smökki reivattavana”

Elektroninen cyber mayhem musa ja futuristinen valoshow tarjoavat juhlan jota voi muistella vielä vuosienkin päähän. Muista ottaa myös ystäväsi mukaan, sillä on aika REIVATA!!!

 

Liput ilmestyvät myyntiin kideappiin 7.10 klo 12:00: https://kide.app/events/cebcb494-7ffb-45de-acf0-5c6c26fc431c

 

MITÄ: Neon Rave 2022: Cyberpunk

MISSÄ: Smökki, Jämeräntaival 4

MILLOIN: Perjantai 21.10.

LIPUT: 10 € haalarimerkin kanssa, 8€ ilman haalarimerkkiä

 

HUOM! Tapahtuma on K-18!

 

Mikäli tapahtumasta herää mitään kysymyksiä niin otathan yhteyttä tiedotusvastaavaamme @AnetteHonkanen Telegramin kautta.

 

VAROITUS: Mikäli sinulla on mitään epileptisiä oireita, suosittelemme vahvasti harkitsemaan kahdesti ennen lipun ostamista. Tapahtumassa on paljon valoefektejä.

(ylös)

III      MUUT

16.    Teekkariratsastajien uusien ilta 4.10.

Tervetuloa kuulemaan Teran toiminnasta kaikki te uudet ja vanhat teralaiset sekä muut hevosharrastamisesta kiinnostuneet! Uusien ilta tiistaina 4.10.2022 klo 18:00 alkaen Otarannan kerhotilassa (Otaranta 8 B, Otaniemi). Tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja juomaa. Teran jäsenyys ei ole edellytys uusien iltaan osallistumiselle. Tervetuloa mukaan! Lue lisää https://teekkariratsastajat.fi/uusien-ilta-4-10-newbies-night-4th-of-october/

(ylös)

17.    Dipolin Appro 12.10.

Tule nauttimaan approtunnelmasta ja kiertelemään Otaniemeä Dipolin Appron merkeissä keskiviikkona 12. lokakuuta! Lipunmyynti aukeaa Kide.appissa 28.9. klo 12. Lippuja on myös saatavilla 29.9. Kandikeskuksen aulassa (Otakaari 1) klo 12 alkaen. Liput approlle myydään yhdessä Polin Appron lipun kanssa, joten voit samalla varmistaa paikkasi Polin Approlle! Yhteislipun hinta on 18 €.

 

Liity Polin Appron tiedotuskanaville, jotta saat tarkempaa tietoa lipunmyynnistä ja tapahtumasta:

 

Telegram: t.me/polinappro

Instagram: @ polinappro

 

Polin Appro on osa teekkariperinneviikkoa ja se järjestetään tänä vuonna kahtena päivänä 9.-10.11. Polin Approlle järjestetään myöhemmin oma lipunmyynti, lisätietoa siitä ja muuta infoa tapahtumasta julkaistaan yllä olevilla kanavilla.

(ylös)

18.    Työntekijöitä Shaking Up Tech.tapahtumaan 12.-14.10.

Shaking up Tech on yliopistojen järjestämä vuotuinen tapahtuma ammatinvalinnan kynnyksellä oleville nuorille naisille ja muunsukupuolisille.
Yliopistot haluavat Shaking up Tech -tapahtumalla tarjota monipuolisen käsityksen tekniikasta alana ja uravalintana. Tavoitteena on myös osoittaa, että nuorilla naisilla ja muunsukupuolisilla on enemmän kuin riittävästi osaamista ja taitoja alan opiskeluun. Tapahtuman yhteistyökumppaneina on joukko yrityksiä, joilla on sama tavoite. Tekniikka on tulevaisuuden ala, joka tarvitsee erilaisia ihmisiä haastamaan alaa ja ajattelemaan uudella tavalla. Erilaiset ideat ja monipuoliset tiimit johtavat parempiin tuloksiin ja se on avain kestävään menestykseen ja hyvään toimintaympäristöön.

Shaking up Tech –tapahtuman tavoitteena on ravistella ennakkoluuloja ja tarjota käytännön esimerkkejä teknillisestä alasta ja sen mahdollisuuksista vaikuttaa maailmaan.
Työntekijöitä tarvitaan tapahtumaan muun muassa oppaiksi sekä rakentamaan ja purkamaan tapahtumaan kuuluvia messuja. Kaikille työntekijöille maksetaan tapahtumasta palkkaa 14€ / tunti.

Jos kiinnostuit käy täyttämässä alla oleva Webropol-ilmoittautumislomake! Mukavaa syksyn alkua!

Linkki ilmoittautumislomakkeelle.

(ylös)

19.    Alvarin Appro 20.10.

Alvarin Appro – siis Otaniemen suurin, vanhin ja kostein baarikiertely – tulee jälleen 20.10.! Kiskaise haalarit päälle, kerää kaverit kasaan ja tutustu uusiin ja vanhoihin otaniemeläisiin ravitsemusliikkeisiin hulvattoman baarikiertelyn merkeissä. ????

Lipunmyynti alkaa maanantaina 12.9.2022 klo 12:00 kide.app:issa! Lipun hinta on 6e, tai 8e BYräyttävillä jatkoilla! ⚡️

????Kide.app

????Facebook

(ylös)

20.    Finnish Series of Beer Pong 22.10.

Finnish Series of Beer Pong saapuu jälleen! Voita unohtumaton matka Liechtensteiniin pelaamaan beer pongia! Turnauksen pääpalkintona on matka seuraavaan European Series of Beer Pongiin, joka järjestetään Liechtensteinin Vaduzissa 5.-7.1.2023. Palkinto kattaa tänäkin vuonna osallistumismaksun sekä lentomatkat ja majoituksen kahdelle hengelle turnauksen ajaksi (yhteensä 500 euroon saakka). Lisäksi tarjolla on mahdollisesti muita huikeita palkintoja.

Turnaus järjestetään lauantaina 22.10.2022 kello 11.00 alkaen Helsingin Kaivohuoneella. (Aloituskellonaikaan saattaa vielä tulla pieniä muutoksia). Turnauksen lipunmyynti alkaa 7.9. klo 14.00.

Tämän yhden Suomen näyttävimmistä Beer Pong -turnauksista early bird -lipun hinta on vain 20 € per tiimi (+ narikka). Lipun hinta sisältää osallistumisen turnaukseen ja sisäänpääsyn jatkobileisiin molemmille pelaajille. Pelijuomat hankitaan omakustanteisesti hyvinkin edullisesti paikan päällä. Paikkoja on 96 tiimille ja lipun hinta nousee 25 euroon 21.9. alkaen, joten toimi nopeasti!

Turnauksen järjestävät yhteistyössä Aalto Beer Pong, Beer Pong Turku sekä Lappeenranta Beer Pong. Turnaus pelataan ESOBP-turnauksen säännöillä. Tutustuthan sääntöihin etukäteen täällä:

esobp.com/en/rules/basisregeln

Turnauksen viralliset jatkot pidetään ravintola Maxinessa kello 22.00 alkaen! Ilmainen pääsy jatkoille kuuluu lipun hintaan. (Muutosoikeus pidätetään)

(ylös)

21.    [Uusi] Aalto Amazing Race 27.10.

Aalto Amazing Race 2022 on täällä!

 

Kaikille Aallon ensimmäisen vuoden kandi- sekä maisteriopiskelijoille suunnattu Aalto Amazing Race on huikea seikkailukilpailu, jossa fuksit, mursut ja kaikki muutkin ensimmäisen vuoden opiskelijat pääsevät tutustumaan Aaltolaisiin oman opiskelualansa ulkopuolelta. Seikkailussa joukkueet etenevät kohti maalia ratkomalla erilaisia tehtäviä ja vihjeitä, samalla kisaten kelloa vastaan. Maaliin päässeitä odottaa jatkot.

 

Osallistujat jaetaan järjestäjän toimesta poikkitieteellisiin joukkueisiin. Joukkueeseen saa halutessaan valita mukaan yhden kaverin. Itse matka starttaa torstaina 27.10., lähdöt porrastetusti klo 15 alkaen Otaniemestä. Tällöin osallistujat saavat tietää oman ryhmänsä ja ensimmäisen vihjeen.

Lisää tietoa facebookissa: https://fb.me/e/3QhSuCqKY

 

Lipunmyynti alkaa 13.10 klo 16:00 https://kide.app/events/98567bc8-1819-4273-aac5-ae22b64c0a97

 

MITÄ: Aalto Amazing Race 2022

MISSÄ: Lähtö Otaniemestä

MILLOIN: 27. lokakuuta klo 15.00 –>

MITÄ MUKAAN: Säänmukainen vaatetus ja HSL-matkakortti

HINTA: 5€

 

Aalto Amazing Race on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi

 

Tapahtuma on K-18.

(ylös)

22.    [Uusi] Teekkarius 150 + Radiodiodi = Perinneviikkoradio!

Kyllä luit aivan oikein, sillä tänä vuonna Teekkarius 150 -juhlavuoden kunniaksi Radiodiodi on päättänyt lähteä mukaan juhlistamaan 150-vuotiasta teekkariutta järjestämällä perinneviikkoradion teekkariperinneviikoilla 7.-18. marraskuuta. Lisätietoa sekä ilmoittautumisen ohjelmantekijäksi löydät osoitteesta radiodiodi.fi. Ilmoittautuminen on nyt auki ja sulkeutuu 16.10.!

 

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen produktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun). Me tarjoamme puitteet, te ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta.

 

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

Seuraa myös Radiodiodia Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

23.    Teekkariperinneviikot: Elonkorjuu

Teekkariperinneviikkojen ensimmäisen viikon lopulla on aika pukeutua tyylikkäimpiin vaatteisiisi ja astua Smökin hämärään rennon musiikin rytmittämänä, sillä 11.11. perjantaina järjestetään jälleen Elonkorjuu.

 

Tapahtuma toteutetaan AYY:n Teekkarikultturitoimikunnan, GAYY:n ja Jalostajien yhteistyönä. Illan aikana pääset nauttimaan live-musiikista, hyvästä ruuasta ja sitäkin paremmasta virvoke tarjonnasta.

 

Lisätietoa tapahtumasta ja lipunmyynnistä tapahtumasivulla:

https://www.facebook.com/events/363702765836992

(ylös)

24.    Laulukilpailusitsit 16.11.

Juhlavuoden laulunsanoituskilpailu on auennut! Tänä vuonna on mahdollista osallistua neljään eri sarjaan jotka ovat:

 

 1. Aiemmin esittämättömät: Uudelleensanoitus / oma kappale, jota ei ole aiemmin esitetty.
 2. Aiemmin esitetyt: Uudelleensanoitus / oma kappale joka on esitetty aiemmin.
 3. International sarja: Uudelleensanoitus / oma kappale muulla kuin suomen kielellä.
 4. Teekkariperinnesarja: 150 vuotta Teekkariutta laulun sanoin.

 

Laulukilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmässä niin monella kappaleella kuin haluaa ja niin moneen sarjaan kuin haluaa. Kilpailuun hyväksytään kaikki edellisten laulukilpailun jälkeen (9.11.2021) sanoitetut kappaleet ja osallistumisaikaa on 2.11.2022 asti. Tarkemmat säännöt löytyvät ilmolomakkeessa joka löytyy täältä.

Kaikki kilpailuun osallistuvat laulut lauletaan läpi laulukilpailusitseillä 16.11 ok20:ssä. Sitsien aikana julkaistaan eri sarjojen voittajat huikeiden palkintojen kera. Kilpailun tuomareina toimii ryhmä eri Otaniemen laulukulttuurin ymmärtäjiä.

Sitsien lippujen myynti alkaa viikolla 41 ja kustantaa 17 euroa. Sitsien dresscode on smart casual. Ovet aukeavat 18:00 ja gongi kumahtaa 18:30. Paikkoja on rajoitetusti. Kilpailuun osallistujille on varmistetut paikat sitseille!

Kysymyksissä ota epäilemättä yhteyttä @lukkaritirehtoori telegramissa tai sähköpostitse niklas.valuri@ayy.fi!

 

Tapahtumassa ja kilpailussa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita sekä AYY:n Code of Conductia: https://www.ayy.fi/…/turvallisemman-tilan-periaatteet

 

tl;dr

Mitä: Otaniemen laulukilpailu

Milloin: nyt

Mitä myöhemmin: laulukilpailusitsit Otakaari 20:ssa

(ylös)

25.    Polirytmin viikottaiset torstaijamit Servin mökissä!

Polirytmi järjestää lukuvuoden joka torstai kaikille avoimet jamit Servin mökissä. Homman nimi on soittaa porukalla hyvää musiikkia ja tutustua muihin Otaniemen muusikoihin. Jamit ovat matala kynnys tutustua Polirytmin toimintaan laajemmin ja päästä soittamaan uutta musiikkia. Jameissa soitetaan aluksi muutama ennalta määrätty kappale, joihin tarjotaan nuotit. Loppuaika soitetaan kaikkea musiikkia, mitä osallistujat vain haluavat; vain taivas on rajana! Mukaan saa tulla täysin taitotasosta riippumatta, ja mahdollisuus on myös kokeilla uusien soittimien soittamista. Ota siis soittimesi tai äänihuulesi komerosta ja tule mukaan jammailemaan!

Liity samalla Polirytmin maililistalle, josta saat muistutuksen viikoittaisista jameista ja nuotit ennalta määrättyihin kappaleisiin:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfB5JDrJ2y23SGJc1af6HPtqEbFDkCTso0PrcHKsVTlKJXoLg/viewform

????????????????̈: Polirytmin torstaijamit:  Pop/Jazz/rock/soul/funk/yms-musiikkia avoimesti jammaillen.
????????????????????????????: Joka torstai klo 19 eteenpäin
????????????????????̈: Servin mökin takaosassa. Sisäänkäynti Smökin takaosan (Akvaarion) ovista
????????????????????: Olemme etukäteen valinneet ja valmistelleet muutaman biisin, joita ainakin pyrimme soittamaan, sen jälkeen sana biisien suhteen on vapaa. Nappaa oma soittimesi mukaan (rummut, koskettimet ja vahvistimet löytyy paikan päältä). Valmiiksi valikoiduista biiseistä on tarjolla nuotit yleisimmille soittimille.

Lisätietoja yhdistyksestä: www.polirytmi.fi

Jos jokin vielä mietityttää niin voit lähettää sähköpostia hallitus@polirytmi.fi ! Groove on!

(ylös)

26.    Poli Jazzin tanssitunnit alkavat Otaniemessä

Bored of sitting home and can’t groove to music in your tiny apartment? Join the dance classes 12th Sep onwards and meet new people!

We offer the first time for FREE to you.

 

12.9.-25.11.2022

 

Modern dance:

Thu 16:00–1755 (beginner)

Thu 17:00-17:55 (intermediate)

 

Oriental dance: Thursdays 18-19 (open level)

 

26.9.-9.12.2022

Breaking: Wed 19:10-20:10 (beginner)

Wed 20:15-21:15

 

Our professional teachers speak FI&EN and we are located at Aalto University. All student minded people are welcome! Sign up at polijazz.fi

(ylös)

27.    Mentoroinilla suunta mielekkäälle uralle!

Maisteriopiskelija, lähestyykö valmistuminen, mutta tulevaisuus ja työelämään siirtyminen mietityttävät? Haluatko pohtia uravaihtoehtoja ja laajentaa näkemystäsi työelämästä? Saada keskusteluapua ja muotoilla uraasi yhdessä kokeneemman työelämäosaajan kanssa?

Hae mukaan Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan ja löydä suunta omalle mielekkäälle urallesi! Pääset ehdottamaan itsellesi mentoriehdokasta yli 180 upean mentorin joukosta. Mentorointi on mahtava tilaisuus itsesi kehittämiseen ja sparrausavun saamiseen – myös toisen alan ammattilaiselta halutessasi.

Lue lisää ja hae mukaan aktoriksi: https://www.aalto.fi/fi/alumneille/mentorointiohjelma-opiskelijoille-ja-alumneille

Hakuaika 15.9.– 9.10.

(ylös)

28.    [Uusi] Climate.now course in period II

Climate change is the challenge of our time. Update your knowledge about it and learn more about the science behind, discuss the topic with other students in multidisciplinary groups, and ponder your own relationship to it, on a special course in period II:

CLIMATE.NOW – Basics of climate change and implications on technology and business (PHYS-E058001, 3 or 5 ECTS) 26.10.-7.12.2022 

 

Course consists of lectures on various aspects of climate change (with several guest lecturers), independent study of Climate.now material, and group work in multidisciplinary groups (3 cr). Full 5 cr course also includes a project work. The projects will be connected to Carbon Neutral Aalto 2030 roadmap work.

 

The course is open for all students of Aalto University. Students from all schools and from candidate to doctoral level are welcome to the course! 

 

Lectures: Wednesdays at 14-17, first lecture on 26.10. 

Course language: The course lecture and communication language is English. Study material (Climate.now / Ilmasto.nyt) is available both in English and in Finnish.

 

More info in MyCourses 

Registration via Sisu (28.9.–2.11.2022): PHYS-E058001 

 

The course is part of Climate University courses: www.climateuniversity.fi 

(ylös)

29.    Teekkarispeksin castingit auki!

Oletko juuri sinä seuraava tähti Teekkarispeksin lavalla? Haluatko suunnitella huikean musikaaliesityksen? Haku lava- ja biisitiimeihin on nyt avattu!

Lavatiimiin haetaan näyttelijöitä, tanssijoita ja soittajia bändiin. Biisitimeihin etsitään sanoittajia, sovittajia ja koreografeja toteuttamaan huikea musikaalikohtaus. Haku muihin osa-alueisiin on myös edelleen auki.

Jos speksiin lähtö kiinnostaa, tule fiilistelemään Teekkarispeksin Katseluiltaan ti 11.10 klo 18 OUBS:in studiollle.

 

Ensimmäinen haun DL on jo 16.10. (näyttely). Löydä itsesi, liity speksiin ja hae nyt: https://teekkarispeksi.fi/mukaan-produktioon/

 

(ylös)

30.    Teekkarius 150 -Perinnemallisto on täällä!

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata syksyn upeimpia teekkarituotteita lämmittämään viileneviä iltoja! Mallistoon kuuluvat upeat pipo, sukat sekä kangaskassi! Tuotteiden tilaus on mahdollista 26.9. alkaen kide.appissa klo 12 https://kide.app/products/f73e81bf-5eb7-45ad-afc7-e119cfd1afb8

 

Tilaa omasi 5.10. mennessä, jotta saat päheät tuotteet mukaan perinneviikon tapahtumiin!

(ylös)

31.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Helou. Eipä ollukkaan viimeviikolla normaali kouluviikko vaan tulin heti tiistaina kipeeks D: Ehkä tällä viikolla sitten. Tässä perinteinen kissavideo 😀

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram