I      PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 19.6.2021
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2021
 6. Koronavilkku

II     CHEM

 1. CHEM-vaaliliitto hakee ehdokkaita
 2. Kemian tekniikan korkeakoulu hakee lukuvuodelle 2021–2022 opintoneuvojia
 3. Uusien maisteriopiskelijoiden sauna 27.9.
 4. Kysely kestävästä kehityksestä opinnoissa
 5. Opintopalaute

III    MUUT

 1. Dissonanssin koelaulut ja avoimet kuoroharjoitukset 21.9.
 2. Teekkaripurjehtioiden esittelypurjehdukset 21. ja 29.9.
 3. Aalto Effective Altruism Intro Event 29.9
 4. Lakinlaskijaiset 2021 30.9.
 5. Teekkarispeksin syksyn tutustumisilta ja syksyn kurssit
 6. Retuperän WBK Finlandia talossa 5.11.
 7. Pohjalaisten tanssikerhon tiiviskurssit lokakuussa
 8. Teekkariratsastajat
 9. Dash hack 8.-10.10.
 10. Opiskelijakortin lukuvuositarra 2021-2022
 11. Otacruise
 12. Nyyti ry:n mielenTEKoja – tukea tekniikan ja luonnontieteellisten alojen opiskelijoille
 13. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
22.9. Otacruisen ilmoittautuminen aukeaa fukseille
23.9. Otacruisen ilmoittautuminen aukeaa kaikille

 

I        PROSESSITEEKKARIT

1.      Tietoa tapahtumista – päivitetty 19.6.2021

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 19.6. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

(ylös)

2.      Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.      Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.      Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.      Hallituksen kokoukset 2021

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:10 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella, mutta koronarajoitusten takia paikan päälle kokouksia ei pääse seuraamaan, joten kokoukseen voi osallistua etänä tämän linkin kautta.

(ylös)

6.      Koronavilkku

Prosessiteekkareiden hallitus suosittelee lataamaan THL:n julkaiseman Suomen koronajäljitys appin eli Koronavilkun!

Koronavilkun voi ladata täältä:

Google Play

Apple App store

(ylös)

II      CHEM

7.      CHEM-vaaliliitto hakee ehdokkaita

Jos et ole vielä hoksannut niin edarivaalit ovat tulossa ja ehdokasasettelu on käynnissä!

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan edustajiston toimintaan niin CHEM:n vaaliiitto etsii ehdokkaita ja ehdolle voi asettua joko ottamalla yhteyttä vaaliasiahenkilö Jani Anttilaan (@jampade, jani.anttila@aalto.fi) tai liittymällä suoraan CHEM:n ehdokasasettelun TG-ryhmään oheisesta linkistä: https://t.me/joinchat/77ZMlt8k-6YyOGJk. Tämän lisäksi tämän viikon perjantaina 24.9. on myös mahdollista tulla Otarannan kattosaunalle kuulemaan lisää edarista! Ilmo aukeaa tiistaina 21.9. klo 12.00 PT:n ilmomasiinassa: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/105

Lisätietoja edustajistosta, sen toiminnasta ja vaaleista voi käydä lukemassa AYY:n sivuilta: https://www.ayy.fi/fi/ehdokkaaksi-edustajistovaaleihin ja kannattaa myös käydä lukemassa yhdistyksen oman wenskun mietteitä miksi edariin kannattaa hakea: https://www.ayy.fi/fi/nelja-syyta-hakea-edustajistoon

(ylös)

8.      Kemian tekniikan korkeakoulu hakee lukuvuodelle 2021–2022 opintoneuvojia

Työn pääpaino on kemian tekniikan korkeakoulun kandidaattiohjelman opintoneuvonnassa ja yleisissä opintohallinnon tehtävissä. Työtehtävät ovat monipuoliset ja opintoneuvojana saat uuden näkökulman opintoihin. Työkaverit ovat mukavia ja joustava työaika on helppo sovittaa opintojen kanssa. Kannattaa hakea ennakkoluulottomasti! Haku päättyy 26.9.2021.

Toivomme harjoittelijalta kiinnostusta opintoasioihin, opiskelijoiden neuvontaan ja tapahtumien järjestämiseen. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Palkattavan henkilön tulee olla Aalto-yliopiston opiskelija ja hakijalle katsotaan eduksi, jos hän on kemian tekniikan korkeakoulun perustutkinto-opiskelija (kandi- tai maisteri).

Toivomme, että voit aloittaa lokakuun 2021 alussa. Työaika on 10 h viikossa. Jos sinulla on kysyttävää tehtävistä ota yhteyttä kaisa.pulliainen@aalto.fi

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos työskentelet jo Aalto-yliopistossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijä-profiilisi kautta: Workday -> Find jobs.

(ylös)

9.      Uusien maisteriopiskelijoiden sauna 27.9.

Kemistikilta järjestää rennon illanvieton uusille maisteriopiskelijoille Otakaari 20 alakerrassa maanantaina 27.9. klo 17.00. Tapahtuma on suunnattu tänä syksynä Chemistry, Chemical and Process Engineering, Biotechnology ja Biosystems and Biomaterials Engineering -ohjelmissa aloittaneille opiskelijoille. Luvassa on pieni yritysalustus ja uratarina, sekä sauna lämpeää illan päälle. Paikalla on myös lautapelejä, ja tarjolla on pientä välipalaa.

Tule tutustumaan kanssaopiskelijoihin mukavassa kemistiseurassa!

Tapahtuma on ilmainen ja osallistua tulee vain terveenä. Ilmoittaudu Kemistikillan sivuilla 21.9. klo 12 alkaen https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=maisterisauna&lang=fi.

MITÄ: Uusien maisteriopiskelijoiden sauna

MISSÄ: Otakaari 20 alakerta

MILLOIN: 27.9. klo 17.00

KEILLE: Aallon sisältä maisteriin jatkaneille ja Aallon ulkopuolelta tulleille uusille maisteriopiskelijoille (pääaineet lueteltu yllä)

MIKSI: Uusiin kanssaopiskelijoihin on hyvä tutustua!

(ylös)

10.   Kysely kestävästä kehityksestä opinnoissa

Hei,

koulu haluaa tietää opiskelijoiden, eli teidän, mielipiteitä kestävästä kehityksestä ja sen opetuksesta.

Aallossa tahdotaan sisällyttää kestävän kehityksen periaatteita tekniikan opintoihin, tästä on ollut meillä opiksilla koulun johdon kanssa puhetta. Keskustelujen pohjalta koulu haluaisi nyt tietää teidän mielipiteenne siitä, kuinka paljon ja millä metodeilla näitä asioita tulisi opettaa. Vastaamalla kyselyyn voitte siis saada äänenne kuuluviin ja vaikuttaa konkreettisesti tulevien vuosien opetukseen. Pääset kyselyyn tästä.

(ylös)

11.   Opintopalaute

Moikka!

Muistuttaisimme nyt teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä, koska opintoihinkin liittyviin epäkohtiin reagoidaan vain, jos olemme niistä tietoisia.

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla tämän vuoden puolella yhteydessä Saraan, @sarasiivola
(opintovastaava@prosessiteekkarit.fi) tai laittaa nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta viestiä.

Maisteri- ja pääaineopintoihin liittyvistä asioista voi laittaa viestiä kiltojen opintovastaaville:

KK: @Joakim9 tai palautelomake
PJK: @reettamaria tai palautelomake
VK: @olgapartanen tai palautelomake

(ylös)

III     MUUT

12.   Dissonanssin koelaulut ja avoimet kuoroharjoitukset 21.9.

Dissonanssi on Otaniemessä toimiva sekakuoro, joka laulaa monipuolista musiikkia aina renessanssista glam metalliin – hauskanpitoa unohtamatta! Harjoittelemme kerran viikossa, koronan takia Otaniemen lukion tiloissa. Konsertteja meillä on korona-aikana noin kaksi kertaa vuodessa.
Syksyllä järjestämme avoimet harjoitukset tiistaina 21.9.2021 klo 18 Otaniemen lukiolla (tietotie 6, Espoo) ja koelaulut keskiviikkona 22.9.2020 noin klo 18 alkaen Otaniemessä Ossinkulmalla (Otakaari 18, Espoo). Avoimiin harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki kuorolaulamisesta kiinnostuneet!
Normaali harjoitusaikamme on syksyllä tiistaisin Otaniemen koulun Piazza-aulassa klo 18-20.
Kuoroomme voit hakea, vaikka sinulla ei olisi aiempaa laulu- tai musiikkitaustaa. Ilmoitathan tulostasi koelauluun oheisen lomakkeen kautta ennakkoon viimeistään koelauluja edeltävänä päivänä 21.9.2021. Tervetuloa laulamaan!

Mitä: Dissonanssin avoimet harjoitukset ja koelaulut
Milloin: Ti 21.9 klo 18 avoimet harjoitukset ja ke 22.9 noin klo 18 alkaen koelaulut
Missä: Avoimet harjoitukset Otaniemen lukio (Piazza-aula, Tietotie 6, Espoo) ja koelaulut Ossinkulma (Otakaari 18, Espoo)
Miten ilmoittaudun: täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://forms.gle/Hy69swr4VUGQQri58

(ylös)

13.   Teekkaripurjehtioiden esittelypurjehdukset 21. ja 29.9.

Kiinnostaako purjehdus? Haluaisitko päästä kokeilemaan? Tule TRIPin ilmaiselle esittelypurjehdukselle 21.9. ja 29.9.! Ilmoittautuminen esittelypurjehduksille on jo auki Teekkaripurjehtijoiden sivuilla. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen: https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=200
Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 4 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan. Esittelypurjehdukset järjestetään iltaisin, tapaaminen veneellä on yleensä n. klo 17. Kipparit lähettävät osallistujille sähköpostissa tarkemmat ohjeet.

(ylös)

14.   Aalto Effective Altruism Intro Event 29.9

How can you do the most good? Interested in making a social impact but don’t know how to get started?

Aalto Effective Altruism is hosting an Intro Event to introduce you to the concept of effective altruism! The event is open to anyone who wants to learn how to do the most good. It will be held on the 29th of September at 17:30 at Design Factory. Here you can sign up: https://forms.gle/rLFpVpwBQvcmKcRV6

We are also organizing an introductory fellowship this autumn. The Effective Altruism Fellowship is an intensive and rewarding 8-week programme starting October 29th. Every week consists of reading and discussion on themes like effective career choices, empathy, global health, forecasting and existential risks. The fellowship offers you a great opportunity to talk with and learn from like-minded people about doing good in effective ways. It is organized by Effective Altruism Helsinki and Aalto Effective Altruism. Apply by September 30th: https://www.altruismi.fi/fellowship/

Effective Altruism is a global community and movement striving to find out how we can use our resources to help others the most. Join us in our pursuit on finding out the best ways of doing good! Here is a link to our announcements channel on Telegram: bit.ly/join-aalto-ea

(ylös)

15.   Lakinlaskijaiset 2021 30.9.

On tullut aika saattaa kesäkausi päätökseen ja laskea lakit talvilevolle. Jos tämän haluaa päästä tekemään hyvän musiikin ja mahtavan tunnelman kera, kannattaa suunnata Lakinlaskijaisiin!

Lakinlaskijaiset järjestetään Vermo Areenalla 30.9. Juhlakansaa saapuu viihdyttämään kolme huikeaa artistia, joten näitä bileitä et halua missata! Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 13.9. osoitteessa https://bit.ly/lakinlaskijaiset21 . Lisätiedot löydät Lakinlaskijaisten Facebook-tapahtumasta täältä.

(ylös)

16.   Teekkarispeksin syksyn tutustumisilta ja syksyn kurssit

Speksi on kuin teatteria, mutta hauskempaa! Tule kuulemaan Teekkarispeksin toiminnasta ja tulevasta produktiosta tutustumisiltaan keskiviikkona 29.9. klo 18 alkaen. Illan päätteeksi katsotaan vuoden 2019 produktio Keinolla Millä Hyvänsä! Lue lisää täältä: https://teekkarispeksi.fi/tutustumisilta-ke-29-9-2021/

P.S. Teekkarispeksi järjestää taas impro- ja tanssikursseja! Lue syksyn kursseista nettisivuiltamme https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/kursseille/, ilmoittautuminen aukeaa pian!

(ylös)

17.   Retuperän WBK Finlandia talossa 5.11.

Retuperän WBK laittaa Finlandia-talon remonttikuntoon suurkonsertissa 5. marraskuuta 2021. Talon akkusatiivisten ominaisuuksien (epä)selvitystyöryhmän pääkonsulttina toimii Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Audio Dubbado, eräs aikamme johtavista kapellimestareista.

Missä: Finlandia-talo, Helsinki
Milloin: 5. marraskuuta 2021
Johtaa: Audio Dubbado
Solistaa: Oona Kivelä, tankotanssi
Solistaa: Artturi Aalto, sello
Soittaa: Retuperän WBK
Woimailee: koejäsenet
Liput: 13.9. alkaen osoitteesta liput.rwbk.fi

(ylös)

18.   Pohjalaisten tanssikerhon tiiviskurssit lokakuussa

Pohjalaisten tanssikerhon syyskausi avataan kahdella pienimuotoisella tiiviskurssilla. Tervetuloa tutustumaan!
ALKEIS-TIIVISKURSSI:
5.10 ja 12.10 klo 18-20
Kurssi on suunnattu vasta-alkajille ja pitkän tauon jälkeen paritanssin pariin palaaville. Kurssilla harjoitellaan perusteita tavallisimmista lavatansseista.
Ohjaajana toimii Kimmo Luukkonen.

ALKEISJATKO-TIIVISKURSSI:
19.10 ja 26.10 klo 18-20
Kurssi on suunnattu aiemmin lavatansseja harrastaneille ja alkeiskurssin käyneille tanssijoille. Aktiivisemmin tanssineilla on tällä kurssilla mahdollisuus kerrata pitkän koronatauon jälkeen lajitelmaa eri lavatansseista.
Ohjaajana toimii Marianne Krause.

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzk-xtgL3YcQRjJyvUVh1kdIy5aECt9h1B4fBb0-ZBczAuMw/viewform?usp=sf_link
Kursseilla on mahdollisuus tanssia vaihtuvan parin kanssa, mikä on oppimisen kannalta erityisen hyödyllistä. Vaihtoehtoisesti voit tanssia oman parin kanssa. Koronavaratoimena kursseille otetaan tänä syksynä vain rajattu määrä osallistujia.

Hinnat per tiiviskurssi:
10 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN)
15 e opiskelija
20 e muu

MITÄ: Pohjalaisten tanssikerho järjestää lokakuussa kaksi tiiviskurssia
MISSÄ: Ostrobotnia-talolla (Botta), Töölönkatu 3 A, 5. kerros
MILLOIN: Alkaen tiistaina 5.10. klo 18-20
MIKSI: Pääset oppimaan ehkä jotain ihan uutta ja tutustumaan lavatanssikulttuuriin.
MITÄ MUKAAN: Mukavat vaatteet, juomapullo ja halutessasi tennarit tai muut matalapohjaiset luistavat kengät. Sukkasillaankin käy tanssia.

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com
Lisätietoa kerhosta nettisivuilla: pohjalaiset.fi/tanssikerho

(ylös)

19.   Teekkariratsastajat

Teekkariratsastajat järjestää 11.10. Otaniemessä rennon illanvieton Jämeräntaipaleen kattosaunalla ruuan, juoman ja saunan äärellä, tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme! Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy Teran nettisivuilta.

(ylös)

20.   Dash hack 8.-10.10.

Hei! Oletko kuullut Dash Hackista – Maailman johtavasta design-hackathonista?

Tämä uniikki tapahtuma järjestetään tänä vuonna 8. – 10.10. Helsingissä Klaus K:ssa. Dash Hackissa pääset ratkomaan tosielämän yrityshaasteita mm. Kalmarilta ja Mehiläiseltä monialaisessa tiimissä – ihmisläheisesti, vallankumouksellisen design-ajattelun keinoilla.

Löydä itsestäsi luova ongelmanratkaisija, verkostoidu työmaailmassa, kilpaile päävoitosta, kerää 2 opintopistettä ja ennen kaikkea pidä hauskaa.

Dash Hackissa pääset kuulemaan myös alan kärkinimien keynote-puheita ja nauttimaan cateringin antimista – kaikki ilmaiseksi, tietysti.

Haemme kaikkiin haasteisiimme teknisen alan opiskelijoita. Yritykset haluavat luoda uutta teknologiaa, joka on lähellä loppukäyttäjää. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä merkityksellisiä ratkaisuja omalla alallasi. Oletko valmis haastamaan itsesi ja liittymään yli tuhannen aikaisempien vuosien Dashereiden joukkoon?

Ilmoittautuminen on auki nyt! Otamme rajallisen määrän hakijoita vastaan.

Lue lisää ja hae! Ilmoittautuminen aukeaa 15.9., tarkemmat ja päivittyvät tiedot löydät instagramista @dashdesign.official!

(ylös)

21.   Opiskelijakortin lukuvuositarra 2021-2022

Syksyllä 2021 AYY:n Palvelutoimisto järjestää erillisen tarranjakopisteen AYY:n toimistolla ensimmäisen kerroksen sisäänkäynnin yhteydessä. Tarranjakopiste on auki ma 23.8. – pe 10.9.2021 arkisin klo. 12-17. Lukuvuositarran noudosta tarranjakopisteeltä ei tarvitse sopia erikseen jäsenpalveluiden kanssa. Muistathan ottaa opiskelijakorttisi mukaan. AYY:n palvelutoimisto antaa lukuvuositarran vain AYY:n opiskelijakorttiin jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

(ylös)

22.   Otacruise

Onko maa jalkojesi alla käynyt jo turhan tutuksi? Haluatko aallon harjalle muuallakin kuin kampuksella? Koko Otaniemi suuntaa nyt merelle ja Suomen suurin opiskelijaristeily on viimein täällä????

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Otacruise kokoaa yhteen koko niemen merimieliset ja käväisee katsastamassa länsinaapuria 28.-30.11.2021????

Nappaa mukaan hytillinen parhaita opiskelijakavereitasi ja osta paikkasi Otacruiselle Kide.appissa 22.9. klo 18 alkaen!

Otacruise vie risteilyelämyksen seuraavalle kannelle???? Tätä et halua missata!

Ps. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Liity tiedotuskanavalle @otacruise sekä seuraa Otacruisea Instagramissa, saadaksesi ajankohtaisimmat tiedot tapahtumasta.

TLDR;

Mitä: Otacruise

Missä: Helsinki-Tukholma-Helsinki

Milloin: 28.-30.11.2021

Kenelle: kaikille Otaniemen merimielisille

Liput: Kide.appista 22.9. klo 18 alkaen

Lisätietoa: @otacruise

(ylös)

23.   Nyyti ry:n mielenTEKoja – tukea tekniikan ja luonnontieteellisten alojen opiskelijoille

Hei opiskelija-aktiivi!

Toteutamme tänä syksynä Nyyti ry:ssä sarjan mielenTEKoja, joilla edistämme tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen korkeakouluopiskelijoiden jaksamista ja opiskelukykyä. Tule mukaan ja auta meitä vahvistamaan opiskelijoiden tietoja ja taitoja mielen hyvinvoinnin saralla!

Nyytin mielenTEKoja tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen toimintaa ja osallistumismahdollisuuksia, kuten koulutuksia, kursseja, chattejä ja vertaisryhmiä. Kaikki mielenTEKoja-toiminta on maksutonta ja tapahtuu pääosin verkossa. Toimintakalenterimme täydentyy syksyn myötä.

Ilmoittautuminen ensimmäisiin ryhmiin ja haku vapaaehtoistehtäviin on jo käynnissä:

Taitoja ajanhallintaan -verkkoryhmä, 20.9. – 22.10.2021

Ilmoittautuminen on avoinna 15.9. asti. Lue lisää: https://www.nyyti.fi/hankkeet/mielentekoja/taitoja-ajanhallintaan-verkkoryhma/

Rentoutus- ja stressinhallintakurssi (Mindfulness-based stress reduction)

Ilmoittautuminen on avoinna 13.9. asti. Lue lisää: https://www.nyyti.fi/hankkeet/mielentekoja/rentoutus-ja-stressinhallintakurssi/

REKRY: Haku vapaaehtoiseksi päivystäjäksi mielenTEKoja-chattiin

Haku päivystäjäksi uuteen vertaistuki-chattiin on auki! Lue lisää: https://www.nyyti.fi/hankkeet/mielentekoja/mielentekoja-chat/

Nyytin avoimet ryhmächatit

Muista myös Nyyti ry:n viikoittaiset ryhmächatit! Niissä jaetaan anonyymisti ajatuksia vaihtuvista teemoista kolmella kielellä läpi vuoden. Lue lisää: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/chat/

(ylös)

24.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Lämmönsiirtoviikko on ohitse ja hauskaa oli! Nyt joutaa hetken katsoa koulujuttuja ennen kuin on taas menoa syyskuun lopussa.
Tällä kertaa ei ole videota, vain sympaattinen kuva, joka auttaa jaksamaan.

Hallituksen kuulumiset:
Hallitus suunnitteli kokouksessaan tulevia tapahtumia kuten grillichilliä ja CHEM-Approja. Hallitukselle käytiin myös esittelemässä edarivaaleja.

Pyry Vartia
Tiedottaja-sihteeri 2021 | Prosessiteekkarit ry
+358445953800 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram