I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 2. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 3. PysähdysTauko tekee paluun!
 4. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 5. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 6. Hallituksen kokoukset 2022
 7. Yhdistystuotteiden nouto
 8. Rottailusitsit 28.9.
 9. PT x YFK sitsit 4.10.
 10. 3+ Urailta AFRYllä 6.10.
 11. VK x PT Metallurgiailta 11.10.

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Ansaitse lisätuloja esittelemällä Aaltoa!
 4. Kysely kurssin Kandidaatintyö ja seminaari toimivuudesta
 5. CHEMin Alumnisitsit 8.10.
 6. CHEM-Appro 27.9.
 7. Neon Rave X 2022: Cyberpunk

III    MUUT

 1. Otacruisen lipunmyynti alkaa 22.9.
 2. Aalto Cocktail Workshop: Back to the Basics 29.9.
 3. Viinikerho Baccuksen Introtasting 29.9.
 4. Otatarhan ajot 30.9.
 5. Lakinlaskijaiset 2022 30.9.
 6. Dipolin ja Polin approt tulevat taas!
 7. Alvarin Appro 20.10.
 8. Finnish Series of Beer Pong 22.10.
 9. Teekkariperinneviikot: Elonkorjuu
 10. Laulukilpailusitsit 16.11.
 11. Polirytmin viikottaiset torstaijamit Servin mökissä!
 12. Poli Jazzin tanssitunnit alkavat Otaniemessä
 13. Mentoroinilla suunta mielekkäällke uralle!
 14. Teekkarispeksin 2023 produktion haku on auki!
 15. Sekakuoro Dissonanssi etsii uusia laulajia!
 16. Teekkariyhdistyskysely
 17. T150 – Teekkaripistekortti
 18. Teekkarius 150
 19. Umicoren rekrytoinnit
 20. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

 

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

2.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai 1.9. alkaen klo. 21–22! Tiedossa rentoa sulkapallon tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

3.       PysähdysTauko tekee paluun!

PysähdysTauko on viikottain järjestettävä yhdistyksen yhteinen rento hengailuhetki pHuoneella. Halusitpa sitten nauttia kuuman kupin kahvia, tehdä yhdessä koulutöitä, katsella TV:tä tai pelailla, suuntaa kohti osoitetta Kemistintie 1 D 2! Paikalla on myös aina hallituslainen, joten PysähdysTauon aikana on mahdollista ostaa haalarimerkkejä ja jäsenpinssejä. Tule omien aikataulujesi mukaan moikkaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kavereihin!

 

Seuraava PysähdysTauko on keskiviikkona 21.9. klo 16.15-18! PysähdysTauon aikana voit ostaa myös laulukirjoja!

(ylös)

4.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

5.       Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

6.       Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous 12.9. klo 18.00.

(ylös)

7.       Yhdistystuotteiden nouto

PT:n yhdistystuotteita voi taas tulla noutamaan pHuoneelta seuraavina aikoina:

Tiistai 20.9. klo 12.30-14

Tiistai 27.9. klo 15-16

 

Paikan päällä tarkastetaan mitä olet tilannut ja minkä summan olet velkaa. Ota siis mukaan laite, jolla voit suorittaa tilisiirron.

 

Kysymykset ja huolet telegramissa @saasta666

(ylös)

8.       Rottailusitsit 28.9.

Viik viik! Kuuletko korvissasi jyrsijöiden rapinaa? Oletko perimmäiseltä luonteeltasi hiiri? Vapauta sisäinen jyrsijäsi OK20:n yläkerrassa keskiviikkona 28.9. sitsien muodossa yhdessä PT:n ja SIK:n kanssa!

 

Cocktailtilaisuus alkaa klo 18:00 ja kongi kumahtaa klo 18:30. Ilta jatkuu sitsien jälkeen kerrosta alempana saunoessa ja juhliessa.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 15.9. klo 12 ja päättyy 22.9. klo 12, jonka jälkeen ilmo on sitova. Sitsit maksetaan KÄTEISELLÄ paikan päällä!

 

HINTA? 13€

MISSÄ? Otakaari 20 yläkerta

MILLOIN? 28.9. klo 18

DC? Tuhoeläin

 

Linkki tapahtumaan: https://sahkoinsinoorikilta.fi/events/195

(ylös)

9.       PT x YFK sitsit 4.10.

Prosessiteekkareiden ja Yliopiston farmasiakunnan sitsit tekevät sporttisen paluun! Heitä siis urheilullisesti koristellut haalarisi niskaan ja saavu tiistaina 4.10. Käärmeenpesälle juhlimaan. Sitsien jälkeen jäädään Käärmeenpesälle jatkoilemaan, jatkot ovat kaikille PT:n ja YFK:n jäsenille avoimet.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 22.9. klo 12:00 ja sulkeutuu 28.9. klo 23:59. Ilmoittautuminen tehdään Kideappissa. Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova sulkeutumisensa jälkeen. Huomioithan, että tapahtuma on K18.

 

TL;DR

MITÄ? PT x YFK urheilusitsit

MISSÄ? Käärmeenpesä, Sörnäisten rantatie 33 C, 4. kerros

MILLOIN? tiistai 4.10. cocktailtilaisuus klo 18, gongi 18:30

MITÄ MAKSAA? 16€ holillinen, 14€ holiton

DC? Haalarit +urheilu

(ylös)

10.    3+ Urailta AFRYllä 6.10.

Kiinnostaako tulevaisuus suunnittelun ja konsultoinnin parissa? Haluaisitko kuulla uramahdollisuuksista AFRYllä sekä tutustua alaamme liittyviin projekteihin?

 

Lähde mukaan 6.10. 3+ urailtaan tutustumaan AFRYyn sekä alumneihimme. Urailta järjestetään OtaAFRYllä, eli AFRYn toimistolla Otaniemessä A Blancin yläkerrassa. Tapahtuma on suunnattu 3 vuoden opiskelijoille sekä vanhemmille. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 22.9. klo 12:00 PT:n ilmomasiinassa.

 

TL;DR

MITÄ: 3+ Urailta AFRYllä

MISSÄ: OtaAFRY, Otakaari 27

MILLOIN: 6.10. klo 17

(ylös)

11.    VK x PT Metallurgiailta 11.10.

Kiinnostaako kuulla metalliteollisuuden mahdollisuuksia? Haluatko kuulla mitä opintosuuntauksia korkeakoulumme tarjoaa metallien saralla? Haluatko kuulla miten tuotetaan vastuullisesti materiaaleja uusiin teknologioihin? Kiinnostaako kiertotalous?

 

Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, niin tervetuloa Vuorimieskillan ja Prosessiteekkarien iltaexcursiolle Metso Outotecin toimistolle Matinkylään. Mukana esittelemässä alaa M:O:n lisäksi Boliden sekä korkeakoulun opetushenkilökuntaa.  Illan aikana tullaan myös tarjoamaan yritysten puolesta iltapalaa.

 

Mukaan mahtuu 45 innokkainta ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijaa sekä 45 vanhempaa vuorimiestä tai prosessiteekkaria. Yhden kiintiön täyttyessä aletaan täyttämään toista kiintiötä 26.9. jälkeen. Ilmoittautuminen aukeaa 20.9. ja ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

(ylös)

II        CHEM

12.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

13.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

14.    Ansaitse lisätuloja esittelemällä Aaltoa!

Kouluvierailut lukioihin ovat erittäin tärkeä osa meidän koulun opiskelijamarkkinointia. Haluamme tehdä niitä entistä enemmän, ja tarvitsemme tähän teidän, opiskelijoiden, apua! Te olette parhaita henkilöitä kertomaan, millaista täällä on opiskella ja miksi tänne kannattaa tulla. Vierailuista maksetaan myös varsin houkutteleva palkkio!

 

Vierailujen ainoa edellytys on koulutukseen osallistuminen. Hakijapalvelut järjestää koulutuksen, jossa on paikalla myös esiintymistaitokouluttaja. Koulutukset järjestetään Zoomissa 3.10. (suomeksi), 5.10. (suomeksi) ja 1.11. (englanniksi) klo 16.15–19.15. Paikkoja rajoitetusti. Lue lisää ja tule mukaan kertomaan lukiolaisille meidän korkeakoulusta!

 

https://into.aalto.fi/display/fiopisk/Esittele+Aaltoa

(ylös)

15.    Kysely kurssin Kandidaatintyö ja seminaari toimivuudesta

Moikka,

 

Täällä puhuupi teidän opintovastaava! Kandityöaiheiden vähyys on ollut pidemmänkin aikaa murheenkryyninä jokaiselle, joka siihen rupeamaan on ryhtynyt, joten ajattelin nyt viedä asiaa eteenpäin korkeakoululle.

 

Ajatuksena olisi helpottaa oman aiheen ehdottamista sekä siihen liittyvää prosessia, sillä kyseinen on jo nykyisellään mahdollista, mutta sitä harvoin tajuaa hyödyntää ja kandikurssin alkaessa se usein onkin jo liian myöhäistä.

 

Siksi olenkin ehdottamassa koululle seuraavaa:

 • Kandidaatintyön tekeminen -sivulle selkeä ja tyhjentävä prosessikaavio siitä, miten voi ehdottaa omaa aihetta (listaus henkilöistä kelle voi ehdottaa, miten keksiä oma aihe jne.)
 • Sekä yhdistys että korkeakoulu ottaa vastuulleen muistuttaa jäseniään reilusti ennen kandikurssin alkua mahdollisuudesta ehdottaa omaa aihetta
 • Seminaaripäivien päivämääristä pitäisi tiedottaa aiemmin ja niitä tarvitaan lisää (?)

 

Tämän lisäksi olisi tarkoitus keskustella koulun kanssa nykyisestä valintasysteemistä, sillä F5-kilpailu on harvan mieleen. Yllämainitulla ehdotuksella onkin tarkoitus avata keskustelua ja saada muutoksen rattaat liikkeelle.

 

Nyt siis toivoisinkin teiltä, rakas jäsenistö, että jos aiheesta löytyy jotain enemmän tai vähemmän järkevää sanottavaa, sanokaa se täällä! Erityisesti seminaaripäivistä olisi mielenkiintoista kuulla, onko niiden muuttamiselle tarvetta, sillä niistä olen kuullut vähemmän keskustelua.

 

Mahtavaa lukuvuoden alkua kaikille!

(ylös)

16.    CHEMin Alumnisitsit 8.10.

Tervetuloa viettämään ensimmäisiä koko Kemian tekniikan korkeakoulun alumnisitsejä! Alumnisitsit järjestetään lauantaina 8.10.2022 klo 16:30 alkaen Otarannan kerhotilalla (Otaranta 8 B Espoo).

 

Tapahtuma on avoin kaikille Kemian Tekniikan korkeakoulusta valmistuneille, olit sitten sisimmältäsi Kemisti, Vuorimies, Puunjalostaja tai Prosessiteekkari. Tapahtuman maksimiosallistujamäärä on 35 henkilöä, joten ilmoittautumisen alkaessa kannattaa olla nopea!

 

Ilmoittautuminen aukeaa 12.9.2022 klo 12 ja sulkeutuu 26.9.2022 klo 23:59. Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.

 

Ilmo: https://www.puunjalostajakilta.fi/ilmomasiina-pjk/chem-alumnisitsit/

Sitsien hinta on 30€, ja pukukoodi juhlissa on smart casual.

 

Tapahtumaan tulee myös myyntiin laulukirjoja, mikäli omasi kaipaa päivitystä!

 

Lisätiedot sähköpostilla: alumnivastaavat@prosessiteekkarit.fi

(ylös)

17.    CHEM-Appro 27.9.

Kemian tekniikan korkeakoulun oma leikkimielinen appro, CHEM-appro, tulee taas Otaniemen alueelle!

Approjen aikana pääset tutustumaan CHEM:in omiin toimikuntiin ja kiltoihin, sekä Otaniemen baareihin ja kauppoihin leikkimielisen rasti-appro kiertelyn kautta!

Approt ovat erityisesti yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa järjestettäviä tapahtumia, joissa kierretään eri pisteitä tai baareja suorittaen pisteillä jokin vapaaehtoinen aktiviteetti/juoma. Vuoden mittaan järjestetään useita approja, joista teekkareille tunnetuimmat ovat Polin ja Dipolin approt.

Approt toteutetaan pussikaljatyylillä eli kannattaa ottaa omat juomat mukaan, jos niin haluaa. Baareissa ei saa luonnollisesti olla omia juomia. Approt voi suorittaa aina myös alkoholittomana tai voit tulla vain kiertelemään rasteja.

Jatkot pidetään Smökissä!

Tapahtuma on avoin koko CHEMille, ja mahdollisuus osallistua kaikille akateemisesta iästä riippumatta taataan kiintiöillä ilmoittautumisessa.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 21.9. klo 12 Prosessiteekkareiden ilmomasiinassa: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/

 

MITÄ: CHEM-Appro

MISSÄ: Otaniemessä, jatkot Smökissä

MILLOIN: Tiistaina 27.9. klo 17.00 →

DC: Haalarit + lakki (jos on) ja yleisesti ulkoiluun ja approiluun sopivat vaatteet

MIKSI: Koska CHEMin omat appro!

(ylös)

18.    Neon Rave X 2022: Cyberpunk

Neon Rave is having its tenth anniversary and we are proudly presenting the biggest student rave event of the decade! On 21st of October Smökki will be set on fire by the words of Keanu Reeves as the legendary Neon Rave is upon us once again: Wake the f up student, we have a Smökki to burn!

 

Multiple artists of electronic cyber mayhem and the futuristic lightshow will make sure that this will be a night to remember for years to come. Bring your friends, it is time to RAVE!

The tickets will be on sale later via kideapp!

 

WHAT: Neon Rave 2022: Cyberpunk

WHERE: Smökki, Jämeräntaival 4

WHEN: Friday 21.10.

TICKETS: 10 € with badge, 8€ without badge

 

Tickets: Ticket link will be published later on newsletters

Please note that the event is K-18!

 

Best regards

Neon Rave committee

 

If you have any questions regarding the event, feel free to ask from our communications responsible @AnetteHonkanen via telegram

(ylös)

III      MUUT

19.    Otacruisen lipunmyynti alkaa 22.9.

Tuntuuko maankamara jalkojesi alla jo liiankin tutulta ja turvalliselta? Tekeekö mielesi suunnata merelle? Otacruise tulee taas, suurempana ja hienompana!

Toista kertaa järjestettävä Otacruise kokoaa yhteen yli 2500 Aallon opiskelijaa risteilylle Läntiseen Satamakaupunkiin 27.-29.11.2022 ????

Tänä vuonna Otacruisen lipunmyynti toteutetaan kahdessa osassa. 22.9. klo 17 aukeaa Kide.app-myynti, jossa myydään kaikkia risteilyn hyttiluokkia. 26.9. klo 8:00 aukeaa fyysinen lipunmyynti Otaniemessä. Jonotuksen jälkeen saat henkilökohtaisen linkin, jolla voit ostaa hytin Kide.appista. Jonomyynnissä on tarjolla neljän hengen A-, B- ja C-hyttejä. Jonomyynnin tarkempi sijainti ilmoitetaan lähempänä kyseistä päivämäärää. Yksi hytin jäsen ostaa liput koko hytille molemmissa myynneissä. Lisätietoa risteilystä ja lipunmyynnistä löydät osoitteesta www.otacruise.fi.

 

Nappaa seurantaan @otacruise Instagramissa ja Telegramissa, jotta pysyt ajan tasalla! Tätä tapahtumaa et halua missata????

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

TLDR;
Mitä: Otacruise
Missä: Helsinki-Tukholma-Helsinki
Milloin: 27.-29.11.2022
Kenelle: Kaikille Aallon opiskelijoille

TG & IG: @otacruise

​WWW: www.otacruise.fi

(ylös)

20.    Aalto Cocktail Workshop: Back to the Basics 29.9.

Are you sick of always drinking the same Vodka Red Bull? Would you like to learn how to mix some other drinks than just Rum & Coke? Well, your prayers have been answered!

 

Aalto Cocktail organizes ’Back to the Basics’ cocktail workshop on Thursday 29th of September (29.9.) at 18:00 at the Aalto Cocktail club room 100 Monkeys. Come and learn how to make a few proper cocktails to dazzle your friends with! There are only a limited number of tickets available, so be fast!

 

IN SHORT:

WHAT: Cocktail Workshop: Back to the Basics

WHERE: 100 Monkeys AC club room (Jämeräntaival 11 G)

WHEN: 29.9. at 18:00

PRICE: 15 €

TICKETS: via link posted in the Facebook event

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1499650570473056/

(ylös)

21.    Viinikerho Baccuksen Introtasting 29.9.

Viinikerho Baccus toivottaa lämpimästi tervetulleeksi jokaisen fuksin ja mursun ja miksei vanhemmatkin tieteenharjoittajat introtastingiin! Olitpa sitten taidokas Alkon hyllyllä kyykkääjä tai todellinen viinitietäjä, voit hyvillä mielin saapua paikalle, sillä mitään ennakkotietämystä viineihin ei tarvita.

 

Introtastingin aikana pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta sekä tutustumaan Baccuksen toimintaan, toisiin opiskelijoihin ja ennen kaikkea viineihin! Lisäksi pääset maistelemaan laajasti erilaisia viinejä ja näkemään, millaisia viinejä Hartwallilla on tarjottavanaan.

 

MITÄ: Introtasting

MISSÄ: Saha (Konemiehentie 1, 02150 Espoo)

MILLOIN: 29.9.2022, klo 18:30-

HINTA: 6€

 

Liput tapahtumaan: https://holvi.com/shop/viinikerhobaccus/product/09d563bfc73a6bb12927785cb86905db/?fbclid=IwAR2WWze7-_iDbkaAecOfhx9TMETz_8EwyUc-t-x7H8WdhFf0KvIqh50nSg0

 

Facebook: https://fb.me/e/3DAO7trLz

(ylös)

22.    Otatarhan ajot 30.9.

Otatarhan ajot ovat taas täällä! Tässä perinteisessä kilpailussa omat ajokkinsa rakentaneet joukkueet pääsevät kisaamaan toisiaan vastaan Alvarin aukion suojissa.

 

Otatarhan ajojen rinnalla paikan päällä järjestetään myös Teekkarius 150 -tapahtumat Resiinat Raidejokerilla sekä Kaupunkihaaste.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tai tule paikalle seuraamaan kisoja syyskuun viimeisenä päivänä perjantaina 30.9. klo 12 alkaen.

 

Lisätietoja sekä ilmolinkki kilpailuun löytyy tapahtumasivulta

FB: https://www.facebook.com/events/754809145595071

(ylös)

23.    Lakinlaskijaiset 2022 30.9.

Syyskuun loppu jo häämöttää ja lakkien lasku sen myötä!

Saavu siis Dipoliin, Herttakuningattaren valtakuntaan, 30.9 kera mahtavien artistien Lakinlaskijaisiin 2022!! ❤️

Kaikki ovat tervetulleita, olit sitten tieteen, taiteen tai talouden harjoittaja! <3

 

Lisää infoa tulossa telegram info kanavalle https://t.me/lakinlaskijaiset

Sekä instagramiin @ayy_fi ja @teekkarijaosto

 

Ps: Kuningatar tarvitsee myös innokkaita vapaaehtoisia, vaivanpalkkaa on myös luvassa. Eikun siis hakemaan! https://lomake.ayy.fi/jtmk/lakinlaskijaiset/

(ylös)

24.    Dipolin ja Polin approt tulevat taas!

Dipolin appro 12.10.

Polin appro 9.-10.11.

 

Ensimmäisen Teekkariperinneviikon keskiviikkona ja torstaina draaman kaarta kohottaa Polin appro, joista juhlavuoden kunniaksi saa nauttia kahtena päivänä. Ota varaslähtö Polin approille ja tule kiertelemään Otaniemeä Dipolin appron merkeissä keskiviikkona 12. lokakuuta! Liput Dipolin approille myydään yhdessä Polin appron lipun kanssa, jolloin lippu ostetaan jommalle kummalle Polin appron päivälle.

 

Yhteisliput Dipolin ja Polin approille tulevat myyntiin 28. syyskuuta Kide.appiin. Lippuja myydään myös livenä Otaniemessä 29. syyskuuta. Lisätietoa lipunmyynnistä tullaan julkaisemaan Polin appron viestintäkanaviin, joten ota ne haltuun tästä!

 

Instagram: @polinappro

Telegram: t.me/polinappro

 

Dipolin Appro on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin: hairinta@ayy.fi

(ylös)

25.    Alvarin Appro 20.10.

Alvarin Appro – siis Otaniemen suurin, vanhin ja kostein baarikiertely – tulee jälleen 20.10.! Kiskaise haalarit päälle, kerää kaverit kasaan ja tutustu uusiin ja vanhoihin otaniemeläisiin ravitsemusliikkeisiin hulvattoman baarikiertelyn merkeissä. ????

 

Lipunmyynti alkaa maanantaina 12.9.2022 klo 12:00 kide.app:issa! Lipun hinta on 6e, tai 8e BYräyttävillä jatkoilla! ⚡️

????Kide.app

????Facebook

(ylös)

26.    Finnish Series of Beer Pong 22.10.

Finnish Series of Beer Pong saapuu jälleen! Voita unohtumaton matka Liechtensteiniin pelaamaan beer pongia! Turnauksen pääpalkintona on matka seuraavaan European Series of Beer Pongiin, joka järjestetään Liechtensteinin Vaduzissa 5.-7.1.2023. Palkinto kattaa tänäkin vuonna osallistumismaksun sekä lentomatkat ja majoituksen kahdelle hengelle turnauksen ajaksi (yhteensä 500 euroon saakka). Lisäksi tarjolla on mahdollisesti muita huikeita palkintoja.

Turnaus järjestetään lauantaina 22.10.2022 kello 11.00 alkaen Helsingin Kaivohuoneella. (Aloituskellonaikaan saattaa vielä tulla pieniä muutoksia). Turnauksen lipunmyynti alkaa 7.9. klo 14.00.

Tämän yhden Suomen näyttävimmistä Beer Pong -turnauksista early bird -lipun hinta on vain 20 € per tiimi (+ narikka). Lipun hinta sisältää osallistumisen turnaukseen ja sisäänpääsyn jatkobileisiin molemmille pelaajille. Pelijuomat hankitaan omakustanteisesti hyvinkin edullisesti paikan päällä. Paikkoja on 96 tiimille ja lipun hinta nousee 25 euroon 21.9. alkaen, joten toimi nopeasti!

Turnauksen järjestävät yhteistyössä Aalto Beer Pong, Beer Pong Turku sekä Lappeenranta Beer Pong. Turnaus pelataan ESOBP-turnauksen säännöillä. Tutustuthan sääntöihin etukäteen täällä:

esobp.com/en/rules/basisregeln

Turnauksen viralliset jatkot pidetään ravintola Maxinessa kello 22.00 alkaen! Ilmainen pääsy jatkoille kuuluu lipun hintaan. (Muutosoikeus pidätetään)

(ylös)

27.    Teekkariperinneviikot: Elonkorjuu

Teekkariperinneviikkojen ensimmäisen viikon lopulla on aika pukeutua tyylikkäimpiin vaatteisiisi ja astua Smökin hämärään rennon musiikin rytmittämänä, sillä 11.11. perjantaina järjestetään jälleen Elonkorjuu.

 

Tapahtuma toteutetaan AYY:n Teekkarikultturitoimikunnan, GAYY:n ja Jalostajien yhteistyönä. Illan aikana pääset nauttimaan live-musiikista, hyvästä ruuasta ja sitäkin paremmasta virvoke tarjonnasta.

 

Lisätietoa tapahtumasta ja lipunmyynnistä tapahtumasivulla:

https://www.facebook.com/events/363702765836992

(ylös)

28.    Laulukilpailusitsit 16.11.

Juhlavuoden laulunsanoituskilpailu on auennut! Tänä vuonna on mahdollista osallistua neljään eri sarjaan jotka ovat:

 

 1. Aiemmin esittämättömät: Uudelleensanoitus / oma kappale, jota ei ole aiemmin esitetty.
 2. Aiemmin esitetyt: Uudelleensanoitus / oma kappale joka on esitetty aiemmin.
 3. International sarja: Uudelleensanoitus / oma kappale muulla kuin suomen kielellä.
 4. Teekkariperinnesarja: 150 vuotta Teekkariutta laulun sanoin.

 

Laulukilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmässä niin monella kappaleella kuin haluaa ja niin moneen sarjaan kuin haluaa. Kilpailuun hyväksytään kaikki edellisten laulukilpailun jälkeen (9.11.2021) sanoitetut kappaleet ja osallistumisaikaa on 2.11.2022 asti. Tarkemmat säännöt löytyvät ilmolomakkeessa joka löytyy täältä.

 

Kaikki kilpailuun osallistuvat laulut lauletaan läpi laulukilpailusitseillä 16.11 ok20:ssä. Sitsien aikana julkaistaan eri sarjojen voittajat huikeiden palkintojen kera. Kilpailun tuomareina toimii ryhmä eri Otaniemen laulukulttuurin ymmärtäjiä.

 

Sitsien lippujen myynti alkaa viikolla 41 ja kustantaa 17 euroa. Sitsien dresscode on smart casual. Ovet aukeavat 18:00 ja gongi kumahtaa 18:30. Paikkoja on rajoitetusti. Kilpailuun osallistujille on varmistetut paikat sitseille!

 

Kysymyksissä ota epäilemättä yhteyttä @lukkaritirehtoori telegramissa tai sähköpostitse niklas.valuri@ayy.fi!

 

Tapahtumassa ja kilpailussa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita sekä AYY:n Code of Conductia: https://www.ayy.fi/…/turvallisemman-tilan-periaatteet

 

tl;dr

Mitä: Otaniemen laulukilpailu

Milloin: nyt

Mitä myöhemmin: laulukilpailusitsit Otakaari 20:ssa

(ylös)

29.    Polirytmin viikottaiset torstaijamit Servin mökissä!

Polirytmi järjestää lukuvuoden joka torstai kaikille avoimet jamit Servin mökissä. Homman nimi on soittaa porukalla hyvää musiikkia ja tutustua muihin Otaniemen muusikoihin. Jamit ovat matala kynnys tutustua Polirytmin toimintaan laajemmin ja päästä soittamaan uutta musiikkia. Jameissa soitetaan aluksi muutama ennalta määrätty kappale, joihin tarjotaan nuotit. Loppuaika soitetaan kaikkea musiikkia, mitä osallistujat vain haluavat; vain taivas on rajana! Mukaan saa tulla täysin taitotasosta riippumatta, ja mahdollisuus on myös kokeilla uusien soittimien soittamista. Ota siis soittimesi tai äänihuulesi komerosta ja tule mukaan jammailemaan!

Liity samalla Polirytmin maililistalle, josta saat muistutuksen viikoittaisista jameista ja nuotit ennalta määrättyihin kappaleisiin:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfB5JDrJ2y23SGJc1af6HPtqEbFDkCTso0PrcHKsVTlKJXoLg/viewform

????????????????̈: Polirytmin torstaijamit:  Pop/Jazz/rock/soul/funk/yms-musiikkia avoimesti jammaillen.
????????????????????????????: Joka torstai klo 19 eteenpäin
????????????????????̈: Servin mökin takaosassa. Sisäänkäynti Smökin takaosan (Akvaarion) ovista
????????????????????: Olemme etukäteen valinneet ja valmistelleet muutaman biisin, joita ainakin pyrimme soittamaan, sen jälkeen sana biisien suhteen on vapaa. Nappaa oma soittimesi mukaan (rummut, koskettimet ja vahvistimet löytyy paikan päältä). Valmiiksi valikoiduista biiseistä on tarjolla nuotit yleisimmille soittimille.

Lisätietoja yhdistyksestä: www.polirytmi.fi

Jos jokin vielä mietityttää niin voit lähettää sähköpostia hallitus@polirytmi.fi ! Groove on!

(ylös)

30.    Poli Jazzin tanssitunnit alkavat Otaniemessä

Bored of sitting home and can’t groove to music in your tiny apartment? Join the dance classes 12th Sep onwards and meet new people!

We offer the first time for FREE to you.

 

12.9.-25.11.2022

 

Modern dance:

Thu 16:00–1755 (beginner)

Thu 17:00-17:55 (intermediate)

 

Oriental dance: Thursdays 18-19 (open level)

 

26.9.-9.12.2022

Breaking: Wed 19:10-20:10 (beginner)

Wed 20:15-21:15

 

Our professional teachers speak FI&EN and we are located at Aalto University. All student minded people are welcome! Sign up at polijazz.fi

(ylös)

31.    Mentoroinilla suunta mielekkäällke uralle!

Maisteriopiskelija, lähestyykö valmistuminen, mutta tulevaisuus ja työelämään siirtyminen mietityttävät? Haluatko pohtia uravaihtoehtoja ja laajentaa näkemystäsi työelämästä? Saada keskusteluapua ja muotoilla uraasi yhdessä kokeneemman työelämäosaajan kanssa?

Hae mukaan Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan ja löydä suunta omalle mielekkäälle urallesi! Pääset ehdottamaan itsellesi mentoriehdokasta yli 180 upean mentorin joukosta. Mentorointi on mahtava tilaisuus itsesi kehittämiseen ja sparrausavun saamiseen – myös toisen alan ammattilaiselta halutessasi.

Lue lisää ja hae mukaan aktoriksi: https://www.aalto.fi/fi/alumneille/mentorointiohjelma-opiskelijoille-ja-alumneille

Hakuaika 15.9.– 9.10.

(ylös)

32.    Teekkarispeksin 2023 produktion haku on auki!

Uneksitko speksiin lähtemisestä? Teekkarispeksi 2023 etsii nyt tekijöitään! Hyppää siis teatterin maailmaan ja lähde tekemään ensi vuoden unelmaproduktiota.

Haemme osaajia niin lavalle kuin kulisseihinkin. Taitoja tarvitaan näyttelystä lavastukseen, tanssista maskeeraukseen ja puvustuksesta tekniikkaan.

Hae siis mukaan tällä lomakkeella https://forms.gle/9RSbAiAsjfuy9GAm9. Haku on auki 4.11. asti.

(ylös)

33.    Sekakuoro Dissonanssi etsii uusia laulajia!

Sekakuoro Dissonanssi hakee uusia laulajia. Tänä syksynä etsimme laulajia kaikkiin äänialoihin sopraanosta bassoon.

Dissonanssi on Otaniemessä toimiva sekakuoro, joka laulaa monipuolista musiikkia – hauskanpitoa unohtamatta!

Järjestämme syksyllä koelaulut ke 21.9. klo 17 alkaen Ossinkulmalla (Otakaari 18, Espoo). Kuoroomme voit hakea, vaikka sinulla ei olisi aiempaa laulu- tai musiikkitaustaa.

Koelauluihin voit ilmoittautua tällä lomakkeella: https://forms.gle/JLfz8DGewFn1qa5A9

(ylös)

34.    Teekkariyhdistyskysely

Teekkarikokouksen päätösten mukaisesti, Teekkariyhdistystyöryhmä on toteuttamassa kyselyä jolla kartoitetaan teekkariyhteisön haasteita ja mielipiteitä yhteisön nykyiseen rakenteeseen sekä teekkariuteen liittyen.

 

Työryhmä sekä kysely on toteutettu tuomaan selkeyttä yhteisössä pitkään velloneeseen keskusteluun teekkaritoiminnan asemasta ja tulevaisuudesta Otaniemessä. Kyselyn perusteella ei olla perustamassa mitään itsessään, vaan sen on tarkoitus kerätä aineistoa teekkariyhteisöille, Teekkarikokoukselle, sekä AYY:lle tulevia keskusteluja varten.

 

Kysymyksiä kyselyyn tai työryhmään liittyen voi lähettää sähköpostilla visa.pollari@ayy.fi tai telegramissa @teekkarit

 

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

https://forms.office.com/r/BEE19XfKGh

(ylös)

35.    T150 – Teekkaripistekortti

Koe fuksivuoden hurmos uudelleen kerätessäsi teekkaripisteitä ja selvitä onko sinusta HyperSuperTeekkariksi!

 

Tekkarius150 juhlavuoden yhteydessä pääset suorittamaan Teekkaripistekorttia, johon saat pisteitä monista erilaisista jo tutuistakin virkistäytymisistä kuin myös T150 teemaisista aktiviteeteista. Pistekortteja jaetaan T150 tapahtumissa ja siitä mainostetaan aina Instagramissa sekä tg-tiedotuskanavalla. Muistathan siis seurata juhlavuoden somekanavia @teekkarius150 (Telegram, Instagram, Facebook).

(ylös)

36.    Teekkarius 150

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

(ylös)

37.    Umicoren rekrytoinnit

“We are a global materials technology and recycling group. We reduce harmful emissions, power the vehicles and technologies of the future, and give new life to used metals.”

 

Umicore rekrytoi hiljattain valmistuneita vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla on esimerkiksi seuraavanlaisia positioita:

– Expansion Setup manager

– Business IT Analyst

– Tuotantoinsinööriä koboltin jalostusprosessiin

 

Tutustu edellä mainittuihin sekä moniin muihin positioihin Umicoren rekrytointisivuilta ja hae viimeistään 25.9.

 

https://www.umicore.com/careers

(ylös)

38.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Moroust. Aikamoinen viikonloppu oli taas, toivottavasti kaikilla vujuilijoilla oli hauskaa. Itse olen erittäin väsynyt, mutta myös hieman helpottunut. Hyvää viikkoa kaikille.

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram