I      PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 19.6.2021
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa
 3. Ylimääräinen yhdistyksen kokous 14.9.
 4. Lämmönsiirto IX & Vuosijuhla-stream pe 17.9.
 5. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 6. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 7. Hallituksen kokoukset 2021
 8. Koronavilkku

II     CHEM

 1. Kemian tekniikan korkeakoulu hakee lukuvuodelle 2021–2022 opintoneuvojia
 2. CHEM-edariryhmän kuulumiset
 3. CHEM-vaaliliitto hakee ehdokkaita
 4. Kysely kestävästä kehityksestä opinnoissa
 5. Opintopalaute

III    MUUT

 1. Dipolin ja polin approt
 2. Lakinlaskijaiset 2021 30.9.
 3. Otacruise
 4. Teekkarispeksin syksyn tutustumisilta ja syksyn kurssit
 5. Retuperän WBK Finlandia talossa 5.11.
 6. Aikuiset-kuvauksiin avustajia 15.9.
 7. Pohjalaisten tanssikerhon tiiviskurssit lokakuussa
 8. Teekkariratsastajat
 9. Dash hack 8.-10.10.
 10. Opiskelijakortin lukuvuositarra 2021-2022
 11. Purjelennon esittelylennot 2021
 12. Nyyti ry:n mielenTEKoja – tukea tekniikan ja luonnontieteellisten alojen opiskelijoille
 13. Dissonanssin koelaulut ja avoimet kuoroharjoitukset 21.9.
 14. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
13.-​17.9. Lämmönsiirtoviikko
13.9. Lämmönsiirtobileet
14.9. Ylimääräinen yhdistyksen kokous
14.9. Case-ilta
15.9. Dipolin ja Polin approjen lipunmyynti
15.9. Kylmävalssaus
17.9. Lämmönsiirto IX – Vuosijuhla-stream

 

I        PROSESSITEEKKARIT

1.      Tietoa tapahtumista – päivitetty 19.6.2021

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 19.6. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

(ylös)

2.      Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.      Ylimääräinen yhdistyksen kokous 14.9.

Arvon jäsenistö,

tervetuloa Prosessiteekkareiden ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen tiistaina 14.9. klo 16.00 alkaen. Kokouspaikkana toimii Otarannan kerhotila osoitteessa Otaranta 8 B.

Kokouksessa tullaan käsittelemään ansiomerkkitoimikunnan esitys kultaisen ansiomerkin ja kunniajäsenyyden myöntämisestä.

Jotta kokous saadaan alkamaan ajallaan, pyytäisin kaikkia saapumaan tilaan ajoissa.

Kokouksen esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Kokouksen järjestäytyminen
 4. Työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Menettelytavat
 6. Ilmoitusasiat
 7. Hallituksen tilannekatsaus
 8. Kultaisen ansiomerkin myöntäminen
 9. Kunniajäsenyyden myöntäminen
 10. Muut esille tulevat asiat
 11. Kokouksen päättäminen

Ystävällisin terveisin,

Oona Hanska
Puheenjohtaja 2021 | Prosessiteekkarit ry
+358 504074822 | puheenjohtaja@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

(ylös)

4.      Lämmönsiirto IX & Vuosijuhla-stream pe 17.9.

Rakkaat prosessiteekkarit,

Syksy lähenee, mutta vehreys ei vähene. Täten toivotamme Teidät tervetulleeksi juhlistamaan kanssamme Prosessiteekkareiden yhdeksänvuotista taivalta.

Lämmönsiirtoviikko on vihdoinkin täällä ja se sisältää jo perinteeksi muodostuneet tapahtumat eli Lämmönsiirtobileet, Case-illan ja Kylmävalssauksen. Viikko huipentuu tietenkin itse vuosijuhlaan, joka tänä vuonna tuodaan jäsenistön kotisohville streamin välityksellä! Kannustamme kaikkia katsomaan streamia yhdessä kavereiden kanssa! Linkki streamiin

Vuosijuhla-stream alkaa perjantaina 17.9. klo 18.00 ja kestää noin kolme tuntia. Ohjelma sisältää muun muassa musiikkiesityksiä, CanCanin tanssiesityksen, juhlapuheita, ansiomerkkien jakoa unohtamatta!

Pukukoodi on juhlapuku akateemisin kunniamerkein tai muuten juhlallinen asu sekä teekkarilakki.

Lämmönsiirtoviikosta löydät lisätietoja osoitteesta http://www.prosessiteekkarit.fi/lammonsiirto/. Lämmönsiirtoon ja muihin viikon tapahtumiin liittyvien kysymysten osalta voi lähettää sähköpostia osoitteeseen: lammonsiirto(at)prosessiteekkarit.fi

Lämpimin terveisin lämmönsiirtotoimikunnan puolesta,

Janika Hart & Taru Jormakka

Lämmönsiirtäjät IX

(ylös)

5.      Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

6.      Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

7.      Hallituksen kokoukset 2021

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:10 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella, mutta koronarajoitusten takia paikan päälle kokouksia ei pääse seuraamaan, joten kokoukseen voi osallistua etänä tämän linkin kautta.

(ylös)

8.      Koronavilkku

Prosessiteekkareiden hallitus suosittelee lataamaan THL:n julkaiseman Suomen koronajäljitys appin eli Koronavilkun!

Koronavilkun voi ladata täältä:

Google Play

Apple App store

(ylös)

II      CHEM

9.      Kemian tekniikan korkeakoulu hakee lukuvuodelle 2021–2022 opintoneuvojia

Työn pääpaino on kemian tekniikan korkeakoulun kandidaattiohjelman opintoneuvonnassa ja yleisissä opintohallinnon tehtävissä. Työtehtävät ovat monipuoliset ja opintoneuvojana saat uuden näkökulman opintoihin. Työkaverit ovat mukavia ja joustava työaika on helppo sovittaa opintojen kanssa. Kannattaa hakea ennakkoluulottomasti! Haku päättyy 26.9.2021.

Toivomme harjoittelijalta kiinnostusta opintoasioihin, opiskelijoiden neuvontaan ja tapahtumien järjestämiseen. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Palkattavan henkilön tulee olla Aalto-yliopiston opiskelija ja hakijalle katsotaan eduksi, jos hän on kemian tekniikan korkeakoulun perustutkinto-opiskelija (kandi- tai maisteri).

Toivomme, että voit aloittaa lokakuun 2021 alussa. Työaika on 10 h viikossa. Jos sinulla on kysyttävää tehtävistä ota yhteyttä kaisa.pulliainen@aalto.fi

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos työskentelet jo Aalto-yliopistossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijä-profiilisi kautta: Workday -> Find jobs.

(ylös)

10.   CHEM-edariryhmän kuulumiset

Edustajiston kokous 5/2021 järjestettiin torstaina 17.6., jälleen Zoomin välityksellä etäyhteyksin. Kokouksessa läsnä oli 31 edaattoria. Kokouksen tallenteen voi katsoa YouTubesta oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=0lCds0Vq-Gw  ja kokouksen dokumentit ovat luettavissa AYY:n Insidesta: https://inside.ayy.fi/pages/viewpage.action?pageId=73728056

Seuraava kokous järjestetään syyskuussa. Linkit kokousten livestriimeihin löytyvät aina AYY:n sivuilta ayy.fi/live!

AYY:n toimiston kuulumiset

Hallituksen jäsen Julia Tofferi esitteli kuulumiset. Hallitus on keskustellut Aallon johdon kanssa mm. syksyn hybridimallista ja hallopedien kokouskäytännöistä. AYY:n oma koronaexit-suunnitelma on myös valmistunut ja siitä on keskustelu erityisasemayhdisten kanssa. Kertavuokrattavia tiloja on nyt avattu. Yhteensä yli 50 hakemusta vastaanotettiin kerhotiloihin ja varastotiloihin rakennuksissa JMT1, JMT6 ja OK20. Tilojen jaossa priorisoitiin yhdistyksiä, joilla ei ollut aiempia tiloja Teekkarikylässä. Museon uusi nimi on opiskelijakulttuurimuseo. Nimiehdotuksia tuli yli 100, joista jatkokäsittelyyn otettiin 15. Tutoreita on tänäkin vuonna yli 1000, koulutukset menivät hyvin. Otakaaren asuntohankkeet etenevät, ja Espoon kaupunki on aloittanut Otakaaren katusuunnittelun.

Muut kokouskohdat

Hallituksen puheenjohtaja Milja Leinonen esitteli toimintasuunnitelman projektien puolivuotiskatsauksen. Kokouksessa hyväksyttiin toisen kerran muutokset ylioppilaskunnan sääntöihin. Lisäksi edustajisto hyväksyi muutokset vaalijärjestykseen, edustajiston ja hallituksen työjärjestyksiin, sekä hallinto- ja talousohjesääntöön. Näistä kohdista oli käyty lähetekeskustelu aiemmissa edustajiston kokouksissa. Edustajistolle saatettiin esityksenä asevelvollisten asumisaikaa koskeva esitys yksittäisen edaattorin toimesta. Edustajisto päätyi kuitenkin hyväksymään hallituksen pohjaesityksen, jossa hallitus velvoitetaan ottamaan asia huomioon asumisen ohjesäännön muutoksien valmistelun yhteydessä. Luovuttavien kiinteistökohteiden osalta käsittely jatkuu seuraavassa syksyn edustajiston kokouksessa.

(ylös)

11.   CHEM-vaaliliitto hakee ehdokkaita

AYY:n edustajistovaalit tulevat taas tänä syksynä ja ehdokasasettelu on jo käynnissä! Tuttuun tapaan CHEM-vaaliliitto on mukana edustamassa Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita vaaleissa ja tuomassa meidän kaikkien ääntä esille ylioppilaskuntaa ja sen koko jäsenistöä koskevissa päätöksissä. Ehdokkaaksi vaaleihin voi asettua kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen ja mikäli olet kiinnostunut lähtemään CHEM-vaaliliiton riveissä ehdolle, niin ilmoita asiasta vaaliliiton asiahenkilölle Jani Anttilalle (@jampade, jani.anttila@aalto.fi) 27.9. klo 12.00 mennessä.

Mikäli edustajistotoiminta mietityttää, niin lisätietoja vaaleista ja edarista ylipäänsä voi lukea AYY:n sivuilta (https://www.ayy.fi/fi/edustajistovaalit).

Ota myös seurantaan CHEM-edustajistoryhmä sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Instagram

(ylös)

12.   Kysely kestävästä kehityksestä opinnoissa

Hei,

koulu haluaa tietää opiskelijoiden, eli teidän, mielipiteitä kestävästä kehityksestä ja sen opetuksesta.

Aallossa tahdotaan sisällyttää kestävän kehityksen periaatteita tekniikan opintoihin, tästä on ollut meillä opiksilla koulun johdon kanssa puhetta. Keskustelujen pohjalta koulu haluaisi nyt tietää teidän mielipiteenne siitä, kuinka paljon ja millä metodeilla näitä asioita tulisi opettaa. Vastaamalla kyselyyn voitte siis saada äänenne kuuluviin ja vaikuttaa konkreettisesti tulevien vuosien opetukseen. Pääset kyselyyn tästä.

(ylös)

13.   Opintopalaute

Moikka!

Muistuttaisimme nyt teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä, koska opintoihinkin liittyviin epäkohtiin reagoidaan vain, jos olemme niistä tietoisia.

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla tämän vuoden puolella yhteydessä Saraan, @sarasiivola
(opintovastaava@prosessiteekkarit.fi) tai laittaa nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta viestiä.

Maisteri- ja pääaineopintoihin liittyvistä asioista voi laittaa viestiä kiltojen opintovastaaville:

KK: @Joakim9 tai palautelomake
PJK: @reettamaria tai palautelomake
VK: @olgapartanen tai palautelomake

(ylös)

III     MUUT

14.   Dipolin ja polin approt

Kaukoputken toisessa päässä näkyy valoa, kun tiistaina 12.10. tähdet asettuvat kohdilleen ja Otaniemen kertavuokrattavissa tiloissa juhlitaan Dipolin Appron palatessa taas.

Rastikarttoja jaetaan Dipolin Juhla-aulassa klo 17-19 välisenä aikana. Pue päällesi haalarit ja lähde kiertämään rasteja Otaniemen tähtitaivaan alle. Illan hämärtyessä suunnataan katseet kohti Smökkiä, jossa rastikartan saa vaihdettua haalarimerkkiin.
Lippuja tapahtumaan myydään ainoastaan Polin Appron lippujen yhteydessä yhteishintaan 20 €. Lipunmyynti aukeaa Kide.appissa 15.9. klo 12: https://bit.ly/polinappro2021. Molemmat tapahtumat ovat K18.
Lisätietoja julkaistaan myöhemmin tällä sivulla, joten seuraa tapahtumaa pysyäksesi ajan tasalla!

(ylös)

15.   Lakinlaskijaiset 2021 30.9.

On tullut aika saattaa kesäkausi päätökseen ja laskea lakit talvilevolle. Jos tämän haluaa päästä tekemään hyvän musiikin ja mahtavan tunnelman kera, kannattaa suunnata Lakinlaskijaisiin!

Lakinlaskijaiset järjestetään Vermo Areenalla 30.9. Juhlakansaa saapuu viihdyttämään kolme huikeaa artistia, joten näitä bileitä et halua missata! Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 13.9. osoitteessa https://bit.ly/lakinlaskijaiset21 . Lisätiedot löydät Lakinlaskijaisten Facebook-tapahtumasta täältä.

(ylös)

16.   Otacruise

Onko maa jalkojesi alla käynyt jo turhan tutuksi? Haluatko aallon harjalle muuallakin kuin kampuksella? Koko Otaniemi suuntaa nyt merelle ja Suomen suurin opiskelijaristeily on viimein täällä????

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Otacruise kokoaa yhteen koko niemen merimieliset ja käväisee katsastamassa länsinaapuria 28.-30.11.2021????

Nappaa mukaan hytillinen parhaita opiskelijakavereitasi ja osta paikkasi Otacruiselle Kide.appissa 22.9. klo 18 alkaen!

Otacruise vie risteilyelämyksen seuraavalle kannelle???? Tätä et halua missata!

Ps. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Liity tiedotuskanavalle @otacruise sekä seuraa Otacruisea Instagramissa, saadaksesi ajankohtaisimmat tiedot tapahtumasta.

TLDR;

Mitä: Otacruise

Missä: Helsinki-Tukholma-Helsinki

Milloin: 28.-30.11.2021

Kenelle: kaikille Otaniemen merimielisille

Liput: Kide.appista 22.9. klo 18 alkaen

Lisätietoa: @otacruise

(ylös)

17.   Teekkarispeksin syksyn tutustumisilta ja syksyn kurssit

Speksi on kuin teatteria, mutta hauskempaa! Tule kuulemaan Teekkarispeksin toiminnasta ja tulevasta produktiosta tutustumisiltaan keskiviikkona 29.9. klo 18 alkaen. Illan päätteeksi katsotaan vuoden 2019 produktio Keinolla Millä Hyvänsä! Lue lisää täältä: https://teekkarispeksi.fi/tutustumisilta-ke-29-9-2021/

P.S. Teekkarispeksi järjestää taas impro- ja tanssikursseja! Lue syksyn kursseista nettisivuiltamme https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/kursseille/, ilmoittautuminen aukeaa pian!

(ylös)

18.   Retuperän WBK Finlandia talossa 5.11.

Retuperän WBK laittaa Finlandia-talon remonttikuntoon suurkonsertissa 5. marraskuuta 2021. Talon akkusatiivisten ominaisuuksien (epä)selvitystyöryhmän pääkonsulttina toimii Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Audio Dubbado, eräs aikamme johtavista kapellimestareista.

Missä: Finlandia-talo, Helsinki
Milloin: 5. marraskuuta 2021
Johtaa: Audio Dubbado
Solistaa: Oona Kivelä, tankotanssi
Solistaa: Artturi Aalto, sello
Soittaa: Retuperän WBK
Woimailee: koejäsenet
Liput: 13.9. alkaen osoitteesta liput.rwbk.fi

(ylös)

19.   Aikuiset-kuvauksiin avustajia 15.9.

Aikuiset-sarjan kolmannen tuotantokauden kuvauksiin on etsinnässä avustajia keskiviikkona 15.9. kuvattaviin kohtauksiin. Haussa olisi noin 10 avustajaa esittämään kuvausryhmää. Mukaan voi hakea porukassa tai yksin.
Kohtaus kuvataan keskiviikkona 15.9. klo 10:15-15:30. Palkkiona avustajille 2 kpl 10€ arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta elokuvissa tai tv-sarjoissa avustamisesta. Kohtauksissa olemme mainoskuvauksissa ja avustajat esittävät kuvausten työryhmää.

Hakuohjeet:
Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen niko.hallikainen@yellowfilm.fi
Lisää hakemukseen seuraavat tiedot:
-Nimi
-Ikä
-Yhteystiedot (sähköposti ja puhelin)
-Tuore valokuva itsestäsi
-Rooli jota haet: kuvausryhmäläinen

-Mainitse myös että olet alan opiskelija

(ylös)

20.   Pohjalaisten tanssikerhon tiiviskurssit lokakuussa

Pohjalaisten tanssikerhon syyskausi avataan kahdella pienimuotoisella tiiviskurssilla. Tervetuloa tutustumaan!
ALKEIS-TIIVISKURSSI:
5.10 ja 12.10 klo 18-20
Kurssi on suunnattu vasta-alkajille ja pitkän tauon jälkeen paritanssin pariin palaaville. Kurssilla harjoitellaan perusteita tavallisimmista lavatansseista.
Ohjaajana toimii Kimmo Luukkonen.

ALKEISJATKO-TIIVISKURSSI:
19.10 ja 26.10 klo 18-20
Kurssi on suunnattu aiemmin lavatansseja harrastaneille ja alkeiskurssin käyneille tanssijoille. Aktiivisemmin tanssineilla on tällä kurssilla mahdollisuus kerrata pitkän koronatauon jälkeen lajitelmaa eri lavatansseista.
Ohjaajana toimii Marianne Krause.

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzk-xtgL3YcQRjJyvUVh1kdIy5aECt9h1B4fBb0-ZBczAuMw/viewform?usp=sf_link
Kursseilla on mahdollisuus tanssia vaihtuvan parin kanssa, mikä on oppimisen kannalta erityisen hyödyllistä. Vaihtoehtoisesti voit tanssia oman parin kanssa. Koronavaratoimena kursseille otetaan tänä syksynä vain rajattu määrä osallistujia.

Hinnat per tiiviskurssi:
10 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN)
15 e opiskelija
20 e muu

MITÄ: Pohjalaisten tanssikerho järjestää lokakuussa kaksi tiiviskurssia
MISSÄ: Ostrobotnia-talolla (Botta), Töölönkatu 3 A, 5. kerros
MILLOIN: Alkaen tiistaina 5.10. klo 18-20
MIKSI: Pääset oppimaan ehkä jotain ihan uutta ja tutustumaan lavatanssikulttuuriin.
MITÄ MUKAAN: Mukavat vaatteet, juomapullo ja halutessasi tennarit tai muut matalapohjaiset luistavat kengät. Sukkasillaankin käy tanssia.

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com
Lisätietoa kerhosta nettisivuilla: pohjalaiset.fi/tanssikerho

(ylös)

21.   Teekkariratsastajat

Teekkariratsastajat järjestää 11.10. Otaniemessä rennon illanvieton Jämeräntaipaleen kattosaunalla ruuan, juoman ja saunan äärellä, tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme! Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy Teran nettisivuilta.

(ylös)

22.   Dash hack 8.-10.10.

Hei! Oletko kuullut Dash Hackista – Maailman johtavasta design-hackathonista?

Tämä uniikki tapahtuma järjestetään tänä vuonna 8. – 10.10. Helsingissä Klaus K:ssa. Dash Hackissa pääset ratkomaan tosielämän yrityshaasteita mm. Kalmarilta ja Mehiläiseltä monialaisessa tiimissä – ihmisläheisesti, vallankumouksellisen design-ajattelun keinoilla.

Löydä itsestäsi luova ongelmanratkaisija, verkostoidu työmaailmassa, kilpaile päävoitosta, kerää 2 opintopistettä ja ennen kaikkea pidä hauskaa.

Dash Hackissa pääset kuulemaan myös alan kärkinimien keynote-puheita ja nauttimaan cateringin antimista – kaikki ilmaiseksi, tietysti.

Haemme kaikkiin haasteisiimme teknisen alan opiskelijoita. Yritykset haluavat luoda uutta teknologiaa, joka on lähellä loppukäyttäjää. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä merkityksellisiä ratkaisuja omalla alallasi. Oletko valmis haastamaan itsesi ja liittymään yli tuhannen aikaisempien vuosien Dashereiden joukkoon?

Ilmoittautuminen on auki nyt! Otamme rajallisen määrän hakijoita vastaan.

Lue lisää ja hae! Ilmoittautuminen aukeaa 15.9., tarkemmat ja päivittyvät tiedot löydät instagramista @dashdesign.official!

(ylös)

23.   Opiskelijakortin lukuvuositarra 2021-2022

Syksyllä 2021 AYY:n Palvelutoimisto järjestää erillisen tarranjakopisteen AYY:n toimistolla ensimmäisen kerroksen sisäänkäynnin yhteydessä. Tarranjakopiste on auki ma 23.8. – pe 10.9.2021 arkisin klo. 12-17. Lukuvuositarran noudosta tarranjakopisteeltä ei tarvitse sopia erikseen jäsenpalveluiden kanssa. Muistathan ottaa opiskelijakorttisi mukaan. AYY:n palvelutoimisto antaa lukuvuositarran vain AYY:n opiskelijakorttiin jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

(ylös)

24.   Purjelennon esittelylennot 2021

 

Oletko aina halunnut lentää, muttet tiedä miten? PIK järjestää purjelennon esittelylentoja jälleen tänä syksynä. Kurssi järjestetään tällä kertaa rajoitetummassa koossa ja se on siten suunnattu ensisijaisesti purjelentoluvan hankkimista harkitseville. Teoriaosuus torstaina 16.9. ja lentopäivä lauantaina 18.9. Osallistuminen edellyttää suomen kielen taitoa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sivujemme kautta.

https://pik.ayy.fi/wordpress/koulutus/purjelennon-esittelylennot/

(ylös)

25.   Nyyti ry:n mielenTEKoja – tukea tekniikan ja luonnontieteellisten alojen opiskelijoille

Hei opiskelija-aktiivi!

Toteutamme tänä syksynä Nyyti ry:ssä sarjan mielenTEKoja, joilla edistämme tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen korkeakouluopiskelijoiden jaksamista ja opiskelukykyä. Tule mukaan ja auta meitä vahvistamaan opiskelijoiden tietoja ja taitoja mielen hyvinvoinnin saralla!

Nyytin mielenTEKoja tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen toimintaa ja osallistumismahdollisuuksia, kuten koulutuksia, kursseja, chattejä ja vertaisryhmiä. Kaikki mielenTEKoja-toiminta on maksutonta ja tapahtuu pääosin verkossa. Toimintakalenterimme täydentyy syksyn myötä.

Ilmoittautuminen ensimmäisiin ryhmiin ja haku vapaaehtoistehtäviin on jo käynnissä:

Taitoja ajanhallintaan -verkkoryhmä, 20.9. – 22.10.2021

Ilmoittautuminen on avoinna 15.9. asti. Lue lisää: https://www.nyyti.fi/hankkeet/mielentekoja/taitoja-ajanhallintaan-verkkoryhma/

Rentoutus- ja stressinhallintakurssi (Mindfulness-based stress reduction)

Ilmoittautuminen on avoinna 13.9. asti. Lue lisää: https://www.nyyti.fi/hankkeet/mielentekoja/rentoutus-ja-stressinhallintakurssi/

REKRY: Haku vapaaehtoiseksi päivystäjäksi mielenTEKoja-chattiin

Haku päivystäjäksi uuteen vertaistuki-chattiin on auki! Lue lisää: https://www.nyyti.fi/hankkeet/mielentekoja/mielentekoja-chat/

Nyytin avoimet ryhmächatit

Muista myös Nyyti ry:n viikoittaiset ryhmächatit! Niissä jaetaan anonyymisti ajatuksia vaihtuvista teemoista kolmella kielellä läpi vuoden. Lue lisää: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/chat/

(ylös)

26.   Dissonanssin koelaulut ja avoimet kuoroharjoitukset 21.9.

Dissonanssi on Otaniemessä toimiva sekakuoro, joka laulaa monipuolista musiikkia aina renessanssista glam metalliin – hauskanpitoa unohtamatta! Harjoittelemme kerran viikossa, koronan takia Otaniemen lukion tiloissa. Konsertteja meillä on korona-aikana noin kaksi kertaa vuodessa.
Syksyllä järjestämme avoimet harjoitukset tiistaina 21.9.2021 klo 18 Otaniemen lukiolla (tietotie 6, Espoo) ja koelaulut keskiviikkona 22.9.2020 noin klo 18 alkaen Otaniemessä Ossinkulmalla (Otakaari 18, Espoo). Avoimiin harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki kuorolaulamisesta kiinnostuneet!
Normaali harjoitusaikamme on syksyllä tiistaisin Otaniemen koulun Piazza-aulassa klo 18-20.
Kuoroomme voit hakea, vaikka sinulla ei olisi aiempaa laulu- tai musiikkitaustaa. Ilmoitathan tulostasi koelauluun oheisen lomakkeen kautta ennakkoon viimeistään koelauluja edeltävänä päivänä 21.9.2021. Tervetuloa laulamaan!

Mitä: Dissonanssin avoimet harjoitukset ja koelaulut
Milloin: Ti 21.9 klo 18 avoimet harjoitukset ja ke 22.9 noin klo 18 alkaen koelaulut
Missä: Avoimet harjoitukset Otaniemen lukio (Piazza-aula, Tietotie 6, Espoo) ja koelaulut Ossinkulma (Otakaari 18, Espoo)
Miten ilmoittaudun: täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://forms.gle/Hy69swr4VUGQQri58

(ylös)

 

27.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Orientaatioviikko oli täynnä tekemistä, mutta oli kiva päästä näkemään uusia fukseja! Tapahtumat olivat onnistuneita, ja huomenna alkaa kurssit.
Viikon eläinvideo: Porrastreeni

Hallituksen kuulumiset:
Hallitus on käynyt kokouksessa läpi, miten orientaatioviikon tapahtumat sujuivat. Orientaatioviikko oli monelle raskas, mutta hallitus on iloinen siitä miten hyvin kaikki sujui. Lämmönsiirtoviikko on myös alkanut, mikä työllistää hallitusta hieman, mutta kaikki ovat silti innoissaan tulevasta.

Pyry Vartia
Tiedottaja-sihteeri 2021 | Prosessiteekkarit ry
+358445953800 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram