I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen
 7. Lämmönsiirto XI 23.9., jäsenilmoittautuminen on auki pe 1.9. asti
 8. Prosessin käynnistyksen jatkot ma 28.8.
 9. [UUSI] PT:n Kaukkarit pe 1.9.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriportfoliouudistus
 4. Kemistikillan CocKKtail Party ti 29.8.
 5. [UUSI] Kuka liukenee paikalta -kurssi: Hydrometallurgiaa peli-illassa ma 11.9.
 6. [UUSI] Kasperin kisat 29.9.

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023
 2. Puunjalostusinsinöörien imagokysely – osallistu lahjakorttiarvontaan!
 3. Product Development Project kurssi
 4. BioFinland Pitching Competition
 5. [UUSI] Koff Otaniemi Bullseye Masters ti 5.9.
 6. [UUSI] Aalto Afterparty ti 5.9.
 7. [UUSI] Mukaan Dominanteen
 8. [UUSI] Opiskelijoiden lentopallon SM-kisat 23.–24.9.
 9. Tiedottaja-sihteerin terveiset


Muista maksaa Prosessiteekkareiden jäsenmaksu ja liittyä jäseneksi Kide.appissa tästä linkistä!

TULEVIA LIPUNMYYNTEJÄ

to 31.8. Aalto Afterparty

TULEVIA TAPAHTUMIA
ma 28.8. Prosessin käynnistyksen jatkot
pe 1.9. PT Kaukkarit

ti 5.9. Aalto Day One & Aalto Afterparty

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä:  https://t.me/+rG8LiYRYWl9hZjg0.  Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22!
Tiedossa rentoa pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan! Pääset ilmoittautumaan vuoroon alla olevasta linkistä ja seuraamalla kuvaohjeita. Rekisteröitymistä ei tarvita! http://athletiks.nimenhuuto.com

Huomioittehan, että nykyään vuorolle ja pukuhuoneisiin pääsee sisään ainoastaan erillisellä koodilla, jonka voit kysyä @olenkissamiau. Koodi toimii 45 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodia ei saa jakaa yleisesti.

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö mm. kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on torstaina 31.8. klo 12.

(ylös)

6.     [TÄRKEÄ] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen

Yhdistyksestä riippumattomista syistä Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksua ei voi enää maksaa lukuvuosi-ilmoittautumisen ja AYY:n jäsenmaksun yhteydessä. Tämän myötä Prosessiteekkareiden jäsenrekisteri siirtyi Kide.app-palveluun 2.8.2023. Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksu maksetaan jatkossa Kide.appin kautta.

Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 8 €. Jäsenyys on voimassa vuoden jäsenyyden hyväksymisestä, mikä tapahtuu liittymistä seuraavassa hallituksen kokouksessa. Prosessiteekkarit ry:n varsinaiseksi jäseneksi liittyvän henkilön on oltava myös Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen, minkä varmistamiseksi Kide.app-palvelu pyytää Haka-tunnistautumista opiskelijastatuksen todentamiseksi. Huomaathan, että opiskelijastatuksen voi vahvistaa vain yhdelle Kide.app-käyttäjätilille, joten varmista käyttäväsi haluamaasi tiliä ennen tunnistautumista. Mikäli et ole AYY:n jäsen, voit liittyä Prosessiteekkarit ry:n ulkojäseneksi. Ulkojäsenyys ei edellytä voimassa olevaa opiskelijastatusta.

Yhdistyksen jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä. Valitsethan huolellisesti oikean jäsenyystyypin.

Muistutuksena vielä, että 1.1.–31.5.2023 välisenä aikana jäsenmaksun maksaneiden henkilöiden jäsenyys on voimassa syyslukukauden 2023 loppuun asti. 1.6.–31.7.2023 aikana liittyneiden henkilöiden jäsenyys on puolestaan voimassa kevätlukukauden 2024 loppuun asti. Molemmissa tapauksissa kyseisten henkilöiden tiedot siirretään vanhasta jäsenrekisteristä uuteen, eikä tämä vaadi toimia kyseisiltä henkilöiltä. Mikäli et halua tietojasi siirrettävän uuteen jäsenrekisteriin, olethan välittömästi yhteydessä jäsenrekisterin ylläpitäjään sähköpostitse rahastonhoitaja@prosessiteekkarit.fi.

(ylös)

7.     Lämmönsiirto XI 23.9., jäsenilmoittautuminen on auki pe 1.9. asti

Lämpimästi tervetuloa Prosessiteekkareiden 11. vuosijuhlaan lauantaina 23.9.2023.
Juhlan cocktail-tilaisuutta vietetään Otaniemessä myöhemmin tarkentuvassa osoitteessa klo 13:30 alkaen. Cocktailtilaisuudessa vieraat voivat antaa omia tervehdyksiään Prosessiteekkareiden hallitukselle. Tarkempi aikataulu tervehdysten järjestykselle julkaistaan lähempänä juhlaa riippuen tervehdysten määrästä.

Pääjuhlaa vietetään tänä vuonna Ravintola Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 14–16, 00100 Helsinki. Pääjuhla alkaa klo 18:00 ja bussikuljetukset cocktail-tilaisuudesta pääjuhlapaikalle lähtevät klo 16:30 ja 17:30. Pääjuhlapaikalle voi saapua myös omilla kyydeillä. Pääjuhlan jälkeen siirrytään bussikuljetuksilla yhteisesti jatkopaikalle.
Lämmönsiirron silliaamiaista vietetään sunnuntaina 24.9.2023 Otaniemessä osoitteessa Otakaari 20 klo 12:00 alkaen.

Pukukoodina vuosijuhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Illalliskortti Lämmönsiirron pääjuhlaan kustantaa opiskelijalta 95 € ja muilta 120 €. Illalliskorttiin sisältyy cocktail-tilaisuus, pääjuhlaillallinen ja jatkot. Paikan silliaamiaiselle voi ostaa pääjuhlailmoittautumisen yhteydessä hintaan 12 €. Ilmoittautuminen jäsenille Lämmönsiirtoon sulkeutuu pe 1.9.2023 klo 20.00. Ilmoittautuminen tapahtuu kide.appissa (ilmoittautuminen vaatii kide.app-tunnukset). Linkki ilmoittautumiseen on TÄSSÄ. Mahdollisia kysymyksiä tai lisätietoja voi kysellä osoitteesta lammonsiirto@prosessiteekkarit.fi.

(ylös)

8.     Prosessin käynnistyksen jatkot ma 28.8.

Prosessi käynnistetään tänäkin vuonna! Perinteikkään käynnistyksen jälkeen järjestetään koko jäsenistölle avoimet jatkot Milliklubilla Helsingissä orientaatioviikon maanantaina klo 22 alkaen. Milliklubi on käytössä PT:lle välillä klo 22–00, jonka jälkeen baari avataan myös muille. Sano ovella koodi ”Prosessin käynnistys” päästäksesi sisään välillä 22-00 💃🏻🕺🏼.

MITÄ: Prosessin käynnistyksen jatkot
MILLOIN: ma 28.8. klo 22 ->
MISSÄ: Milliklubi, Kaivokatu 12
DC: Lakki, ei haalareita
HINTA: Narikkamaksu 3,5 €
MIKSI: Sanottiinko jo että prosessi käynnistetään!!

(ylös)

9.     [UUSI] PT:n Kaukkarit pe 1.9.

Oletko valmis heittämään varovaisuuden narikkaan ja astumaan ainutlaatuisen hauskanpidon maailmaan? Tule mukaan PT:n Kaukkareille, tapahtumaan, joka yhdistää naurun, laulun, painimisen ja rentoutumisen yhdeksi uskomattomaksi kokemukseksi!

🎤 Karaokea täysillä: Oletko salainen laulajatähti tai haluatko vain päästää äänesi valloilleen? Valitse suosikkikappaleesi ja anna tunteiden virrata!
🤼‍♂️Sumopainia naurun kera: On aika pukeutua massiiviseen sumopainiasuun ja ottaa osaa hulvattomaan sumopainikilpailuun!
🧖🏽‍♀️ Rentoutumista ja löylyjä: Kaipaatko hetken hengähdystaukoa? Astu sisään lämpimään saunamaailmaan ja nauti rentouttavasta löylystä. Halutessasi voit myös antaa päivän huolet sulaa paljussa pois.

Nyt sinulla on mainio tilaisuus unohtaa kesätöiden stressi, ja pystyt aloittamaan uuden kouluvuoden kunnon pamauksella! Nähdään PT:n Kaukkareilla, missä hauskanpito saa uuden merkityksen! 🎉🎉🎉 Tapahtuma on koko jäsenistölle avoin 🤩

TL;DR: Mikä? Prosessiteekkareiden kaukkarit
Missä? Otakaari 20
Milloin? 1.9. klo 17 alkaen
DC? Haalarit +lakki (jos on)
Mitä maksaa? nolla (0) egeä

(ylös)

II      CHEM

10.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

11.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

12.   Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriportfoliouudistus

Kemian tekniikan korkeakoulu toteuttaa maisteriportfoliouudistuksen syksyllä 2024. Nykyinen ehdotus pitää sisällään neljän uuden koulutusohjelman perustamisen nykyisen seitsemän Master’s Programme in Chemical, Biochemical and Materials Engineering -ohjelman pääaineen sijaan. Lue täältä Kemian tekniikan korkeakoulun opetuksen varadekaani Jouni Paltakarin tiedote sekä täältä tarkempaa tietoa ehdotuksesta.

(ylös)

13.   Kemistikillan CocKKtail Party ti 29.8.

Kesä alkaa lähestyä loppuaan, ja uusi lukukausi on jo nurkan takana. Kemistikilta järjestää cocktail illan keventämään uuden lukuvuoden alkua, joten pölytä bleiserisi tai mekkosi ja liity rentoon illanviettoon Aalto Cocktailin tiloihin. Tarjolla on klassisia juomia, niin alkoholillisia kuin alkoholittomiakin, jotka takaavat maukkaita elämyksiä. Joten, jos haluat tavata uusia ihmisiä tai nähdä vanhoja kasvoja kesän jälkeen, tiedät minne suunnata. Halutessaan kannattaa varata käteistä mukaan.

MITÄ: Kemistikillan CocKKtail Party
MISSÄ: 100 Monkeys, Jämeräntaival 11 G
MILLOIN: Ti 29.8., klo 18:00
DC: Smart casual
MIKSI: Uudet ja vanhat ystävät

(ylös)

14.   [UUSI] Kuka liukenee paikalta -kurssi: Hydrometallurgiaa peli-illassa ma 11.9.

Tervetuloa oppimaan hydrometallurgiaa 11.9 peli-illassa (klo 15-20)!
Kuka liukenee paikalta-kurssi (1cr): Lähes kaikki teknologiametallit valmistetaan ja kierrätetään käyttämällä hydrometallurgiaa, ja tyypillisimmin prosessi alkaa happoliuotuksella. Mutta mistä voi tietää mikä metalli liukenee ja milloin? Tai pelkistyykö joku metalli?
Kuka liukenee paikalta -kurssilla opitaan metallien tuotantoon ja kierrätykseen liittyvien hydrometallurgisten hapetus-pelkistysreaktioiden perusteet, pelin rakentamiseen ja pelaamisen keinoin. Kurssiin kuuluu lähiopetuksen (11.9) lisäksi itsenäistä valmistautumista ja työn raportointi ryhmässä peli-illan jälkeen. Kurssille ovat tervetulleita kandi- ja maisteritason opiskelijat. Opiskelijoita otetaan kurssille max 12 (ilmoittautumisjärjestyksessä). Ilmoittautuminen tapahtuu meilitse osoitteeseen Riina.Aromaa@aalto.fi (7.9 mennessä).

(ylös)

15.   [UUSI] Kasperin kisat 29.9.

Kasperin Wäellä on ilo ja kunnia haastaa Teidät Kasperin Kisoihin mittelemään materiaali- ja kalliotekniikan, geologian sekä kestävän kehityksen osaamisessa!
Kisoihin voit osallistua millä tahansa opintotaustalla, sillä kisoissa pärjää reippaalla asenteella ja terveellä maalaisjärjellä. Kerää siis kolmihenkinen joukkue kasaan ja saavu kisailemaan perjantaina 29.9. Alvarin aukiolle!

Paikalle voi myös tulla nauttimaan tunnelmasta ja kannustamaan suosikkijoukkueensa voittoon! Turnajaisia seuraa luonnollisesti jatkot saunoineen, ruokineen ja virvokkeineen. Lähde mukaan tekemään historiaa osallistumalla kolmatta kertaa järjestettäviin Kasperin Kisoihin ja oppimaan uutta näistä kovista tieteistä! Ilmoittautuminen aukeaa 4.9. Tarkemmat ilmoittautumistiedot tulevat myöhemmin Instagramissa @kasperinkisat

MITÄ: Kasperin kisat
MISSÄ: Alvarin aukio
MILLOIN: 29.9.2023 klo 15 alkaen
MITÄ MAKSAA: 0 €
MIKSI: selvitetään, ken on vuorimieshenkisin!

(ylös)

III     MUUT

16.   Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Olet sitten uusi tai jatkava opiskelija tai opiskelijoiden parissa toimiva, niin muistathan aloittaa rauhassa ja omia fiiliksiäsi kuunnellen!
Opiskelija tsekkaa Opintoihin palaajan pakettimme täältä, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.
MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Olet tervetullut ryhmään omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.
Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna. Ilmoittautumaan pääset täältä: Vertaisryhmät, Yksilöohjaus
Lisätietoa molemmista osoitteesta www.miehentila.fi

Mukavaa syksyä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

17.   Puunjalostusinsinöörien imagokysely – osallistu lahjakorttiarvontaan!

Hei!
Puunjalostusinsinöörit ry on noin 2600 henkilöjäsenen ja 50 yrityksen verkosto, joka tekee työtä metsäteollisuuden osaamisen, vetovoiman ja uudistumisen hyväksi. Yhdistys haluaa kartoittaa imagoaan alan toimijoiden parissa ja toivoisi vastauksia erityisesti niiltä alan opiskelijoilta, jotka eivät tällä hetkellä ole yhdistyksen jäseniä.
Olisi hienoa, mikäli ehdit vastaamaan lyhyeen, noin 10 minuutin kyselyyn.
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 x 100 € S-ryhmän lahjakorttia.
Vastausaikaa on 6.9.2023 asti. Kiitos ajastasi ja aurinkoista elokuun jatkoa!

Ystävällisin terveisin
Puunjalostusinsinöörit ry:n (PI) tiimi

Vastaa imagotutkimukseen

(ylös)

18.   Product Development Project kurssi

PDP-kurssi 2023–2024: Käänteentekevä kokemus odottaa!

Uniikki mahdollisuus: Käytössäsi 10 000 euron budjetti innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen yhteistyöyritysten antamaan ongelmaan. Syvenny monitieteiseen tiimityöhön ja haasta sekä kasvata taitojasi.

Yhteistyö: Kehitä vahvat siteet eri aloilta tuleviin tiimikavereihin. Yhdessä navigoitte haasteiden läpi, juhlitte menestyksiä ja kasvatte sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

–  Design Factoryn resurssit: Saat pääsyn vertaansa vailla oleviin huipputeknisiin työkaluihin, tuotekehitys laboratorioihin ja tiloihin. Hyödy eri alojen ammattilaisista, asiantuntijoista ja omistautuneesta opetustiimistä. Tämä ympäristö nopeuttaa oppimista ja edistää innovaatioita.

Yhteys teollisuuteen: Kurssi ei vain opeta; se myös yhdistää. Muodosta tärkeitä suhteita alan asiantuntijoihin ja muunna luokkahuoneen tieto todelliseksi vaikutukseksi maailmassa.

Final Gala – huipentuma: Matka huipentuu isoon tapahtumaan, jossa pääsette esittelemään tuotoksianne n. 1000–1500 henkilölle! Mutta se ei ole loppu. Se on portti kirkkaampaan, innovatiivisempaan tulevaisuuteen.

Erikoispainos: Tämä vuosi on erityinen. PDP:n luoja, Kalevi “Eetu” Ekman, opettaa tänä vuonna viimeistä kertaa. Hän on muovannut kurssista 27 vuoden aikana hiotun timantin, joka sinun on nyt mahdollista päästä kokemaan!

Tule mukaan: Ensimmäinen luento 6. syyskuuta klo 16:15, Design Factory.
Lisätietoja: www.pdp.fi
Rekisteröidy nyt: SISU-linkki

(ylös)

19.   BioFinland Pitching Competition

Finnish Bioindustries FIB organizes as part of the European biotech week a pitching competition for students in Finnish universities and universities of applied science.
You can come up with an idea, form a team and get pitching experience. The aim of the competition is to strengthen students’ interest towards biobusiness and entrepreneurship and the award of the competition is 1000 €.
You can read more from our webpage or join as audience!

(ylös)

20.   [UUSI] Koff Otaniemi Bullseye Masters ti 5.9.

Koff Otaniemi Bullseye Masters – 5.9. 16:00
tinyurl.com/BullseyeMasters

Otaniemen darts-turnaus Smökissä 5.9.2023 klo 16:00 alkaen! Kilpailu on tarkoitettu kaikille, taitotasoon katsomatta. Ilmoittaudu pelaamaan, varmista paikkasi yleisössä tai varaa itsellesi uskomaton Koff Experience VIP-paketti!

Mestarit ratsastavat täällä.

(ylös)

21.   [UUSI] Aalto Afterparty ti 5.9.

Uskallatko astua sisään tähän sirkukseen? 🎪

Aalto Afterparty tarjoaa jälleen lukuvuodelle jännittävän aloituksen, kun apokalyptinen karnevaalitunnelma valtaa Dipolin. Kahden lavan huippuesiintyjät nostattavat tunnelmaa illan ajan niin, että kuolleetkin nousevat haudoistaan juhlimaan… 🧟‍♂️🪩

 

🔥 Maailmanlopun juhlatunnelmaa tahdittavat upeat artistimme:

 

Robin Packalen klo 00

SHRTY klo 23-23:45

Akystic klo 21:30-22:30

Aalto DJ klo 20-21:30

Styrkka Myygalo B2B Myrkka Styygalo klo 21:30-00 (Doomsday Disco -lava)

 

Musiikkikattauksen lisäksi juhlijoiden viihtymisen takaa muu huikea ohjelma, kuten beer pong -turnaus, karaoke, sekä 360 Photo Booth.

 

Festaritoimikunta järjestää myös tapahtuman aikana pukukisan – ota kuva kuvausseinällä, julkaise se julkiseen Instagram-tarinaasi ja tägää @ayy_aava, ja olet mukana kilpailussa! 🦹

Etsi siis jännittävin asusi ja osallistu voittaaksesi upeita palkintoja! ✨

Suuntaa siis Dipoliin tiistaina 5.9. nauttimaan maailmanlopun bileistä! 💥

 

MITÄ? Aalto Afterparty, Aalto Party:n viralliset jatkot!

MISSÄ? Dipoli, Otakaari 24

MILLOIN? Tiistai 5.9.2023 klo 20 alkaen

LIPUT? 29.8. 18:00 uudet opiskelijat / 31.8. 18:00 yleinen lipunmyynti Kide.appissa

HINTA? 16€

PUKUKOODI? Casual tai haalarit, huomioithan myös pukukisan!

 

RANNEKKEEN VAIHTO?

Maanantai 4.9 klo 17-20: Otakaari 1, Kandidaattikeskus, Y-aula

Tiistai 5.9 klo 15-19: Aalto Party, Otakaari 11

Tiistai 5.9 klo 20-01: Otakaari 24, Dipolin käpyovi

Seuraa tapahtuman infokanavaa Telegramissa täältä.

Tapahtuma on K18.

(ylös)

22.   [UUSI] Mukaan Dominanteen

Kiinnostaako kuorolaulu ja mahtava meininki ainutlaatuisessa kuoroyhteisössä? Aalto-yliopiston sekakuoro Dominante etsii jälleen riveihinsä uusia laulajia! Lämpimästi tervetuloa kuoromme avoimiin harjoituksiin 4.9 ja pääsykokeisiin 5.–6.9.!

Lisätietoa osoitteesta https://www.dominante.fi/hakijalle/ sekä kuoron instagramista @dominantechoir

(ylös)

23.   [UUSI] Opiskelijoiden lentopallon SM-kisat 23.–24.9.

Lentopallon OSM-kisat ovat täällä jälleen ja nyt pelataan naisten ja miesten kilpasarjat! Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL) sekä Tampereen Teekkareiden Lentopallokerho (TTLK) järjestävät lentopallon OSM-kisojen kilpasarjat
Tampereen yliopiston kampuksella Hervannassa Tamppi Areenalla 23.-24.9.2023.

Kisoissa pelataan kahdessa sarjassa: miesten ja naisten kilpasarja. Ilmottautuminen on auki 10.9 asti!
Joukkuepaikkoja miesten sekä naisten kilpasarjoissa on 8.

Osallistumismaksu jokaisessa sarjassa on 100 €/joukkue, joka sisältää 15 € OLL:n käsittelymaksuja. OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50 % korotus.

Kisojen tiedotusta voi seurata TTLK:n Instagramista.
sekä nettisivuilta https://webpages.tuni.fi/ttlk/

(ylös)

24.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita! Tänään onkin startannut orientaatioviikko, eli toivotetaan uudet opiskelijat tervetulleiksi Aaltoon! Sen kunniaksi viikon lausahds: “Embrace the beauty of new beginnings, for with each start comes the opportunity to connect, learn and grow alongside the wonderful tapestry of new souls you meet along the way.”

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram