I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. [UUSI] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen
 7. [UUSI] Ehdota ansioituneita prosessiteekkareita! DL su 27.8.
 8. [UUSI] Lämmönsiirto XI 23.9., jäsenilmoittautuminen aukeaa ke 23.8.
 9. [UUSI] Wanhojen Waraslähtö su 27.8.
 10. [UUSI] Prosessin käynnistyksen jatkot ma 28.8.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriportfoliouudistus
 4. [UUSI] Kemistikillan CocKKtail Party ti 29.8.

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023
 2. [UUSI] Helsingin Herkkuappro ti 22.8.
 3. [UUSI] SmökkiAfterit ke 23.8.
 4. [UUSI] Summer Party by Dash ke 23.8.
 5. [UUSI] Puunjalostusinsinöörien imagokysely – osallistu lahjakorttiarvontaan!
 6. [UUSI] Product Development Project kurssi
 7. [UUSI] BioFinland Pitching Competition
 8. Tiedottaja-sihteerin terveiset


Muista maksaa Prosessiteekkareiden jäsenmaksu ja liittyä jäseneksi Kide.appissa tästä linkistä!

TULEVIA LIPUNMYYNTEJÄ

ke 23.8. Lämmönsiirto XI jäsenilmoittautuminen
TULEVIA TAPAHTUMIA
ti 22.8. Helsingin Herkkuappro
ke 23.8. Smökkiafterit
su 27.8. Wanhojen Waraslähtö
ma 28.8. Prosessin käynnistyksen jatkot
pe 1.9. PT Kaukkarit

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä:  https://t.me/+rG8LiYRYWl9hZjg0.  Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22! Tällä viikolla ei ole liikuntavuoroa.
Tiedossa rentoa pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan! Pääset ilmoittautumaan vuoroon alla olevasta linkistä ja seuraamalla kuvaohjeita. Rekisteröitymistä ei tarvita! http://athletiks.nimenhuuto.com

Huomioittehan, että nykyään vuorolle ja pukuhuoneisiin pääsee sisään ainoastaan erillisellä koodilla, jonka voit kysyä @olenkissamiau. Koodi toimii 45 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodia ei saa jakaa yleisesti.

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö mm. kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on tiistaina 22.8. klo 18.15.

(ylös)

6.     [UUSI] Jäsenrekisterin siirto ja jäsenmaksun suorittaminen

Yhdistyksestä riippumattomista syistä Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksua ei voi enää maksaa lukuvuosi-ilmoittautumisen ja AYY:n jäsenmaksun yhteydessä. Tämän myötä Prosessiteekkareiden jäsenrekisteri siirtyi Kide.app-palveluun 2.8.2023. Prosessiteekkarit ry:n jäsenmaksu maksetaan jatkossa Kide.appin kautta.

Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 8 €. Jäsenyys on voimassa vuoden jäsenyyden hyväksymisestä, mikä tapahtuu liittymistä seuraavassa hallituksen kokouksessa. Prosessiteekkarit ry:n varsinaiseksi jäseneksi liittyvän henkilön on oltava myös Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen, minkä varmistamiseksi Kide.app-palvelu pyytää Haka-tunnistautumista opiskelijastatuksen todentamiseksi. Huomaathan, että opiskelijastatuksen voi vahvistaa vain yhdelle Kide.app-käyttäjätilille, joten varmista käyttäväsi haluamaasi tiliä ennen tunnistautumista. Mikäli et ole AYY:n jäsen, voit liittyä Prosessiteekkarit ry:n ulkojäseneksi. Ulkojäsenyys ei edellytä voimassa olevaa opiskelijastatusta.

Yhdistyksen jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä. Valitsethan huolellisesti oikean jäsenyystyypin.

Muistutuksena vielä, että 1.1.–31.5.2023 välisenä aikana jäsenmaksun maksaneiden henkilöiden jäsenyys on voimassa syyslukukauden 2023 loppuun asti. 1.6.–31.7.2023 aikana liittyneiden henkilöiden jäsenyys on puolestaan voimassa kevätlukukauden 2024 loppuun asti. Molemmissa tapauksissa kyseisten henkilöiden tiedot siirretään vanhasta jäsenrekisteristä uuteen, eikä tämä vaadi toimia kyseisiltä henkilöiltä. Mikäli et halua tietojasi siirrettävän uuteen jäsenrekisteriin, olethan välittömästi yhteydessä jäsenrekisterin ylläpitäjään sähköpostitse rahastonhoitaja@prosessiteekkarit.fi.

(ylös)

7.     [UUSI] Ehdota ansioituneita prosessiteekkareita! DL su 27.8.

On tullut aika ilmiantaa ansioituneita prosessiteekkareita!
Seuraavat ansiomerkit jaetaan 23. syyskuuta järjestettävässä Lämmönsiirto XI:ssä. Onko sinulla mielessäsi yksi tai useampi ansioitunut prosessiteekkari, joka olisi mielestäsi huomionosoituksen arvoinen?
Ehdotukset ovat ansiomerkkitoimikunnalle arvokasta lisätietoa ja ne kaikki käydään huolellisesti läpi. Ansiomerkkitoimikunta laatii tulleiden ehdotusten pohjalta esityksen yhdistyksen hallitukselle ehdotettavista ansioituneista.

Voit jättää oman ehdotuksesi täällä. Laitathan ehdotuksesi sunnuntaihin 27.8.2023 mennessä. Jos haluat ehdottaa useamman ehdokkaan, lähetä nämä erillisillä lomakkeilla. Voit tutustua Prosessiteekkareiden huomionosoitusten myöntämisperusteisiin täällä. Huomioithan, että istuvalle hallitukselle ja ansiomerkkitoimikunnalle ei voida myöntää huomionosoituksia.   Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä ansiomerkkitoimikuntaan Telegramissa.
Mukavaa elokuun jatkoa toivottaen

Ansiomerkkitoimikunta 2023
Jani Anttila
Savinya Hewapathirana
Jussu Hämynen – @jussuhamynen
Atte Reunanen

(ylös)

8.     [UUSI] Lämmönsiirto XI 23.9., jäsenilmoittautuminen aukeaa ke 23.8.

Lämpimästi tervetuloa Prosessiteekkareiden 11. vuosijuhlaan lauantaina 23.9.2023.
Juhlan cocktail-tilaisuutta vietetään Otaniemessä myöhemmin tarkentuvassa osoitteessa klo 13:30 alkaen. Cocktailtilaisuudessa vieraat voivat antaa omia tervehdyksiään Prosessiteekkareiden hallitukselle. Tarkempi aikataulu tervehdysten järjestykselle julkaistaan lähempänä juhlaa riippuen tervehdysten määrästä.

Pääjuhlaa vietetään tänä vuonna Ravintola Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 14–16, 00100 Helsinki. Pääjuhla alkaa klo 18:00 ja bussikuljetukset cocktail-tilaisuudesta pääjuhlapaikalle lähtevät klo 16:30 ja 17:30. Pääjuhlapaikalle voi saapua myös omilla kyydeillä. Pääjuhlan jälkeen siirrytään bussikuljetuksilla yhteisesti jatkopaikalle.
Lämmönsiirron silliaamiaista vietetään sunnuntaina 24.9.2023 Otaniemessä osoitteessa Otakaari 20 klo 12:00 alkaen.

Pukukoodina vuosijuhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Illalliskortti Lämmönsiirron pääjuhlaan kustantaa opiskelijalta 95 € ja muilta 120 €. Illalliskorttiin sisältyy cocktail-tilaisuus, pääjuhlaillallinen ja jatkot. Paikan silliaamiaiselle voi ostaa pääjuhlailmoittautumisen yhteydessä hintaan 12 €. Ilmoittautuminen jäsenille Lämmönsiirtoon alkaa 23.8.2023 klo 12.00 ja sulkeutuu 30.8.2023 klo 23.55. Ilmoittautuminen tapahtuu kide.appissa (ilmoittautuminen vaatii kide.app-tunnukset). Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan myöhemmin. Mahdollisia kysymyksiä tai lisätietoja voi kysellä osoitteesta lammonsiirto@prosessiteekkarit.fi.

HUOM! Jäsenyys tulee olla ostettuna viimeistään maanantaina 21.8., jotta hallitus ehtii hyväksymään jäsenyyden tiistain hallituksen kokouksessa.

(ylös)

9.     [UUSI] Wanhojen Waraslähtö su 27.8.

Jälleen kerran on yksi kesä loppu.
Kemman lafkalle tulee taas hoppu.
Miten jaksaa taas pitkää päivää painaa?
Tämä wanhus alkaa olla jo vainaa.

Lievitystä wanhuuteen kaivataan,
Tule siis OK20 bailaamaan.

Kyllä, ymmärsit runon oikein, Wanhojen Waraslähtö järjestetään su 27.8. OK20 alakerrassa. Luvassa on saunaa, pientä purtavaa ja hyvää seuraa! Tapahtumaan pääsee ilmoittautumaan täältä, jotta osataan varautua paljon porukkaa saapuu paikalle! Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole sitova.
MITÄ: WANHOJEN WARASLÄHTÖ
MILLOIN: 27.8.2023, 17:00->
MISSÄ: OK20 ISO + SAUNA
MIKSI: Koska koulu ja bileet alkavat taas
DC: Lakki ja missä vaan tuntuu mukavimmalta!

HINTA: 0 seteliä & 0 kolikkoa

(ylös)

10.   [UUSI] Prosessin käynnistyksen jatkot ma 28.8.

Prosessi käynnistetään tänäkin vuonna! Perinteikkään Prosessin käynnistyksen jatkot järjestetään orientaatioviikon maanantaina Milliklubilla klo 22 alkaen! Koko paikka on PT:n käytettävissä aina puoleenyöhön asti, joten saavuthan ajoissa paikalle!

MITÄ: Prosessin käynnistyksen jatkot
MILLOIN: ma 28.8. klo 22 ->
MISSÄ: Milliklubi, Kaivokatu 12
DC: Lakki, ei haalareita
HINTA: Narikkamaksu 3,5 €
MIKSI: Sanottiinko jo että prosessi käynnistetään!!

(ylös)

II      CHEM

11.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

12.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

13.   Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriportfoliouudistus

Kemian tekniikan korkeakoulu toteuttaa maisteriportfoliouudistuksen syksyllä 2024. Nykyinen ehdotus pitää sisällään neljän uuden koulutusohjelman perustamisen nykyisen seitsemän Master’s Programme in Chemical, Biochemical and Materials Engineering -ohjelman pääaineen sijaan. Lue täältä Kemian tekniikan korkeakoulun opetuksen varadekaani Jouni Paltakarin tiedote sekä täältä tarkempaa tietoa ehdotuksesta.

(ylös)

14.   [UUSI] Kemistikillan CocKKtail Party ti 29.8.

Kesä alkaa lähestyä loppuaan, ja uusi lukukausi on jo nurkan takana. Kemistikilta järjestää cocktail illan keventämään uuden lukuvuoden alkua, joten pölytä bleiserisi tai mekkosi ja liity rentoon illanviettoon Aalto Cocktailin tiloihin. Tarjolla on klassisia juomia, niin alkoholillisia kuin alkoholittomiakin, jotka takaavat maukkaita elämyksiä. Joten, jos haluat tavata uusia ihmisiä tai nähdä vanhoja kasvoja kesän jälkeen, tiedät minne suunnata. Halutessaan kannattaa varata käteistä mukaan.

MITÄ: Kemistikillan CocKKtail Party
MISSÄ: 100 Monkeys, Jämeräntaival 11 G
MILLOIN: Ti 29.8., klo 18:00
DC: Smart casual
MIKSI: Uudet ja vanhat ystävät

(ylös)

III     MUUT

15.   Nyyti ry:n toimintaa syksyllä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Olet sitten uusi tai jatkava opiskelija tai opiskelijoiden parissa toimiva, niin muistathan aloittaa rauhassa ja omia fiiliksiäsi kuunnellen!
Opiskelija tsekkaa Opintoihin palaajan pakettimme täältä, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.
MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Olet tervetullut ryhmään omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.
Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna. Ilmoittautumaan pääset täältä: Vertaisryhmät, Yksilöohjaus
Lisätietoa molemmista osoitteesta www.miehentila.fi

Mukavaa syksyä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

16.   [UUSI] Helsingin Herkkuappro ti 22.8.

Kyllästyttääkö iänikuinen lager? Kaipaatko mustikkaa muussakin kuin shotin muodossa? Aikasi on tullut, sillä Aavan liikuntatoimikunta pistää suut makiaksi Helsingin Herkkuapproilla 22.8.! Elokuinen kesäilta tarjoaa tänä vuonna maittavan ja edullisen leipomo- ja kahvilakattauksen lisäksi myös kulttuurielämyksiä.
MITÄ? Herkkuappro
MISSÄ? Helsingin keskustassa, lähtö Kaisaniemen puistosta
MILLOIN? Ti 22.8. klo 14–22
LIPUT? Myynnissä täällä
HINTA? 8,5€ sisältäen haalarimerkin

(ylös)

17.   [UUSI] SmökkiAfterit ke 23.8.

Syksy lähestyy vääjäämättä, mutta sitä ennen on aika nauttia SmökkiAftereistä kuin viimeistä kesäpäivää.
Saavu siis Smökkiin keskiviikkona 23.8. klo 17–23 välillä hetkeksi tai vaikka koko illaksi nauttimaan ruoasta, juomasta ja hassunhauskoista aktiviteeteista, jotka saavat paatuneimmankin lampaan laitumelle. Tapahtumaan on vapaa pääsy, jonka lisäksi ruokaa saa lunastettua pientä rahaa vastaan.

Ps. Samaan aikaan pihalla voi seurata, kun joukkueet kisaavat Otaniemen rantalentismestaruudesta SmökkiCupin merkeissä!

(ylös)

18.   [UUSI] Summer Party by Dash ke 23.8.

Say goodbye to stress and hello to a bloomin’ good time! We’re thrilled to invite you to Dash Summer Party 2023 Open bar? Oh, you betcha! This summer fiesta will bring you endless sips, delicious bites, a floral ambiance, karaoke, and much much more. The party will be held on August 23rd starting at 18:00 at Startup Sauna (Puumiehenkuja 5)! You can buy your ticket on Kide.app . The ticket price of 15€ includes everything above and a dashing overall badge! Mark your calendars, gather your pals, and bring your best party attitude for Dash Summer Party 2023!
TL; DR:
What? Dash Summer Party 2023
Where? Startup Sauna (Puumiehenkuja 5)
When? August 23rd starting from 18:00
Dress Code? Summer casual + optional overalls
How much? 15€ including patch
For who? Everyone!

(ylös)

19.   [UUSI] Puunjalostusinsinöörien imagokysely – osallistu lahjakorttiarvontaan!

Hei!
Puunjalostusinsinöörit ry on noin 2600 henkilöjäsenen ja 50 yrityksen verkosto, joka tekee työtä metsäteollisuuden osaamisen, vetovoiman ja uudistumisen hyväksi. Yhdistys haluaa kartoittaa imagoaan alan toimijoiden parissa ja toivoisi vastauksia erityisesti niiltä alan opiskelijoilta, jotka eivät tällä hetkellä ole yhdistyksen jäseniä.
Olisi hienoa, mikäli ehdit vastaamaan lyhyeen, noin 10 minuutin kyselyyn.
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 x 100 € S-ryhmän lahjakorttia.
Vastausaikaa on 6.9.2023 asti. Kiitos ajastasi ja aurinkoista elokuun jatkoa!

Ystävällisin terveisin
Puunjalostusinsinöörit ry:n (PI) tiimi

Vastaa imagotutkimukseen

(ylös)

20.   [UUSI] Product Development Project kurssi

PDP-kurssi 2023–2024: Käänteentekevä kokemus odottaa!

Uniikki mahdollisuus: Käytössäsi 10 000 euron budjetti innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen yhteistyöyritysten antamaan ongelmaan. Syvenny monitieteiseen tiimityöhön ja haasta sekä kasvata taitojasi.

Yhteistyö: Kehitä vahvat siteet eri aloilta tuleviin tiimikavereihin. Yhdessä navigoitte haasteiden läpi, juhlitte menestyksiä ja kasvatte sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

–  Design Factoryn resurssit: Saat pääsyn vertaansa vailla oleviin huipputeknisiin työkaluihin, tuotekehitys laboratorioihin ja tiloihin. Hyödy eri alojen ammattilaisista, asiantuntijoista ja omistautuneesta opetustiimistä. Tämä ympäristö nopeuttaa oppimista ja edistää innovaatioita.

Yhteys teollisuuteen: Kurssi ei vain opeta; se myös yhdistää. Muodosta tärkeitä suhteita alan asiantuntijoihin ja muunna luokkahuoneen tieto todelliseksi vaikutukseksi maailmassa.

Final Gala – huipentuma: Matka huipentuu isoon tapahtumaan, jossa pääsette esittelemään tuotoksianne n. 1000–1500 henkilölle! Mutta se ei ole loppu. Se on portti kirkkaampaan, innovatiivisempaan tulevaisuuteen.

Erikoispainos: Tämä vuosi on erityinen. PDP:n luoja, Kalevi “Eetu” Ekman, opettaa tänä vuonna viimeistä kertaa. Hän on muovannut kurssista 27 vuoden aikana hiotun timantin, joka sinun on nyt mahdollista päästä kokemaan!

Tule mukaan: Ensimmäinen luento 6. syyskuuta klo 16:15, Design Factory.
Lisätietoja: www.pdp.fi
Rekisteröidy nyt: SISU-linkki

(ylös)

21.   [UUSI] BioFinland Pitching Competition

Finnish Bioindustries FIB organizes as part of the European biotech week a pitching competition for students in Finnish universities and universities of applied science.
You can come up with an idea, form a team and get pitching experience. The aim of the competition is to strengthen students’ interest towards biobusiness and entrepreneurship and the award of the competition is 1000 €.
You can read more from our webpage or join as audience!

(ylös)

22.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita pitkästä aikaa! Aina se yllättää, kuinka neljän kuukauden kesäloma (lue: työelämä) kestääkin noin kolme viikkoa, koska yhtäkkiä on Otaniemi herännyt eloon! Muistakaa maksaa jäsenmaksu Kide.appissa, niin pääsette esimerkiksi jo heti tämän viikon sunnuntaina viettämään hauskaa iltaa hyvässä seurassa Wanhojen Waraslähdössä!
Ja tietenkin unohtamatta koko kesän tiivistävää kliseistä lausahdusta: ”Oh, what a delightful surprise! Summer’s ending just as we were getting tired of all that sunshine, relaxation and fun. How utterly unexpected!”

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram