I      PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa alkuvuoden tapahtumista – päivitetty 8.2.2021
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa
 3. Kulukorvaukset
 4. Hae ansiomerkkitoimikunnan jäseneksi
 5. Sisu-webinaarin tallenne
 6. Liity alumnilistalle
 7. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 8. PT:n etätapahtumakysely
 9. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 10. Hallituksen kokoukset 2021
 11. Koronavilkku

II     CHEM

 1. CHEM edustajistoryhmän kuulumiset
 2. Akateemisen ohjauksen palaute
 3. Opintopalaute

III    MUUT

 1. Lukuvuosi-ilmoittautuminen alkaa 3.5.
 2. Wapun ajan haalarimerkit
 3. Wappuapu
 4. Kylän talkoot 8.5.
 5. Lähde mukaan fyysikköspeksiin
 6. Empatiatutkimus
 7. A-Insinöörit etsivät työntekijöitä
 8. Questionnaire about reference management tools
 9. Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan

IV    KESÄTYÖT

 1. Looking for a summer worker to work on sulfied Mo-based catalysts
 2. AI kehitys Okmeticilla
 3. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
3.5. lukuvuosi-ilmoittautuminen alkaa
8.5. kylän talkoot

 

I        PROSESSITEEKKARIT

1.      Tietoa alkuvuoden tapahtumista – päivitetty 8.2.2021

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 8.2. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa aluehallintoviraston linjauksia sekä ohjeita kokoontumisrajoitusten suhteen, eikä toistaiseksi järjestä tapahtumia, jotka edellyttävät kokoontumista. Linjausta tarkastellaan tarvittaessa.

(ylös)

2.      Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegrammissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.      Kulukorvaukset

Rahastonhoitajan terveiset:
Kevään kulukorvaukset yhdistyksen toimintaan liittyvistä kuluista tulee olla haettuna viimeistään 31.5.
Ohjeet löydät täältä.

(ylös)

4.      Hae ansiomerkkitoimikunnan jäseneksi

Iloista wapun jälkeistä aikaa!
Syksyllä on aika juhlistaa yhdeksän vuoden iän saavuttanutta Prosessiteekkarit ry:tä. Osana vuosijuhlaa palkitaan ansioituneita prosessiteekkareita, joista esityksen yhdistyksen hallitukselle tekee 4-6 henkinen ansiomerkkitoimikunta, jonka puheenjohtajana toimii tällä kertaa allekirjoittanut.
Jotta toimikunta ei koostuisi vain puheenjohtajasta, haetaan siihen mukaan muita innostuneita tekijöitä.
Toimikuntaan hakijan tulee sääntöjen mukaisesti olla ollut Prosessiteekkarit ry:n jäsen vähintään neljä (4) lukukautta. Kuitenkin perustellusta syystä voidaan sen jäseneksi valita henkilö, joka on ollut jäsen lyhyemmän aikaa.
Toimikunnan työ tulee käsittämään muutaman kokouksen touko-elokuun aikana sekä valmistelevaa työtä syyskuussa ennen ansiomerkkien jakoa vuosijuhlassa.

Haku toimikuntaan tapahtuu Prosessiteekkarien ilmomasiinan kautta. Viimeinen hakupäivä on perjantaina 14.5.

Mikäli haluat tietää lisää toimikunnassa toimimisesta, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa lopussa esitettyjen yhteystietojen avulla.
Erinomaista kevään jatkoa toivottaen,

Werneri Huhtinen

Telegram: @aaltouniversity

Email: werneri.huhtinen@aalto.fi

(ylös)

5.      Sisu-webinaarin tallenne

Jos et päässyt Sisu-webinaarin, voit katsoa webinaarin täältä.

(ylös)

6.      Liity alumnilistalle

Kandipaperit tai DI tutkinto valmiina? Liity alumnilistalle!

Onnittelut kandiksi tai DI:ksi valmistumisesta! Muistathan liittyä alumnisähköpostilistalle (https://list.ayy.fi/postorius/lists/pt-alumni.list.ayy.fi/ ) ja luoda/päivittää profiilin Alumni-circleen, joka on Aallon virallinen alumniyhteisö. Voit myös liittyä Prosessiteekkareiden ryhmään Alumni-circlessä. Sinne päivitellään mm. Alumnitapahtumista.

Liittymislinkit ja lisäinfot: http://www.prosessiteekkarit.fi/alumnit/
Terkuin,
Alumnivastaavat,
Mika, Maukka, Ellu ja Jakke

(ylös)

7.      Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

8.      PT:n etätapahtumakysely

Tällä hetkellä AYY:n kertavuokrattavat tilat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Yhdistys haluaa kuitenkin järjestää etätapahtumia jäsenistön toiveet huomioiden, joten kannattaa vastata tähän kyselyyn ja kertoa toiveita! Kyselyyn voit vastata osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeD-Mhn7NN2WyS7WGITfzIZpSJCHUNl_tjl64Sw5RzwB3KtIw/viewform.

(ylös)

9.      Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

10.   Hallituksen kokoukset 2021

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:10 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Toukokuussa kokoukset ovat luultavasti eri aikaan johtuen hallituslaisten kesätöistä.

Hallitus on toistaiseksi päättänyt pitää kokoukset Zoomin välityksellä ja kokoukseen pääset liittymään tästä.

(ylös)

11.   Koronavilkku

Prosessiteekkareiden hallitus suosittelee lataamaan THL:n julkaiseman Suomen koronajäljitys appin eli Koronavilkun!

Koronavilkun voi ladata täältä:

Google Play

Apple App store

(ylös)

II      CHEM

12.   CHEM edustajistoryhmän kuulumiset

Edustajiston kokous 3/2021 järjestettiin poikkeuksellisesti keskiviikkona 21.4., jälleen Zoomin välityksellä etäyhteyksin. Kokouksessa läsnä oli 43 edaattoria, ja pääteemana oli opiskelijakeskusprojektista päättäminen, sekä viime vuoden tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen AYY:n 2020 hallitukselle. Kokouksen tallenteen voi katsoa YouTubesta oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=v-dD7SUP-Fs ja kokouksen dokumentit ovat luettavissa AYY:n Insidesta: https://inside.ayy.fi/pages/viewpage.action?pageId=72908807

Seuraava kokous järjestetään 27.5. klo 17.15, jossa teemana eteenpäin siirtyneet päätökset sääntö- ja työjärjestysmuutoksista.  Linkit kokousten livestriimeihin löytyvät aina AYY:n sivuilta ayy.fi/live!

Mikäli sinulta löytyy kysymyksiä edustajiston kokouksiin tai ylipäätään CHEM-edustajistoryhmään liittyen, niin voit laittaa viestiä ryhmän puheenjohtajalle Jani Anttilalle (@jampade) tai varapuheenjohtajalle Airi Antikaiselle (@airikatriina)!

Terveisin,

CHEM-edustajistoryhmä

AYY:n toimiston kuulumiset

Kokouksen alussa hallituksen jäsen Vehkomäki esitteli AYY:n toimiston kuulumiset. Hallitus ja toimisto on pitänyt lomia kevään mittaan valmistautuakseen huhtikuun koitoksiin. Toimistolla aloittaa kesäkuussa uusi siviilipalvelusvelvollinen, tehtävinään mm. edarivaalien järjestelyt. Toimistolla rekrytoidaan myös palveluneuvojaa kesätyöntekijäksi (haku auki 25.4.). Hallitus on kokouksessaan 14/2021 hyväksynyt neljä uutta yhdistystä piiriinsä yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon ja myöntänyt niille AYY:n starttirahan. AYY ja OUBS sekä Jäynä ja Äpy järjestävät yhdessä Wappustudion Dipolin Kaleva-salissa (22.4.-31.4.). Tutorkoulutukset on myös nyt pidetty yli 1000 uudelle tutorille, kesällä on vielä vuorossa Zoom-sessiot, joissa aihena mm. yhdenvertaisuus, etäryhmäytyminen ja kulttuurien välinen viestintä. Yhteisörakenneprojekti myös etenee, projektilla on nyt oma projektityöntekijä.

AYY:n toimittama laulukirjaselvitys on herättänyt keskustelua. Toimiston kuulumisissa avattiin selvityksen taustoja. Laulukirja vedettiin myynnistä viime vuonna rasistisen sisällön takia. Alunperin selvitystä kirjan sisällöstä tekemään kysyttiin mm. Nyyti ry:tä tai SOCO ry:tä, nopealla aikataululla päädyttiin Anna Lemströmiin. Selvityksessä käsitellään kirjan ongelmallisia teemoja, pääpainon ollessa sisällöissä kokonaisuutena. Raportin pohjalta mietitään lukkaritoimikunnan ja laulukirjatoimikunnan kanssa kehityskohtia ja lisäksi erityisasemayhdistyksille on tulossa kooste raportista. Securitaksen kanssa on saavutettu 6.4. alkaen voimassa oleva sopimus, jonka mukaan ovenavaus maksaa asuakkalle 30 euroa avauskerralta riippumatta ajankohdasta. Yleiset huoltokoodit ovat nyt poistuneet käytöstä AYY:n asuinkiinteistössä, syynä häiriö- ja murtotapaukset. Kiinteistöhankkeiden osalta Miestentie II hankkeessa selvitetään olisiko mahdollista, että AYY aloittaisi oman osuutensa rakennuttamisen etuajassa. Otakaaren sisäkaaren tonttien esisopimusneuvottelut ovat käynnissä. Koulutuspolitiikan osalta pääpaino on ollut vaikutustyössä Aallon strategian ja sen välitavoitteiden suuntaan.

Toimintakertomus ja tilinpäätös

AYY:n talousjohtaja Monika Kivimäki esitteli tilinpäätösmateriaalit. Edustajisto vahvisti tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Vuoden 2020 ylijäämä jätettiin yli- ja alijäämätilille. Seuraavassa kokouskohdassa myönnettiin myös vastuuvapaus ylioppilaskunnan vuoden 2020 hallitukselle.

Opiskelijakeskus

Kokousajasta ylivertaiseisti eniten vei opiskelijakeskuksen materiaalien läpikäynti, esittelijänä toimi projektista vastuussa oleva hallituksen jäsen Otto Usvajärvi. Kokouksessa oli paikalla myös ACRE:n edustaja vastaamassa edustajiston kysymyksiin. Materiaaleihin voi tutustua tarkemmin AYY:n Insidessa: https://inside.ayy.fi/pages/viewpage.action?pageId=72908807

Edustajisto hyväksyi opiskelijakeskuksen etenemisen ilman erillistä äänestystä, sillä hallituksen pohjaa vastaan ei tullut muutosesityksiä. Päätöksessään edustajisto päätti valtuuttaa hallituksen neuvottelemaan AYY:n etujen mukaisesti ja allekirjoittamaan opiskelijakeskusta koskevan hankesopimuksen. Päätökselle asetettiin lisäksi ehtoja, mm. keskustoimiston myymisestä, ACRE:lle vuokrattavista tiloista, sopimukseen sitouduttaessa 8 miljoonan euron kokonaiskustannusten katosta ja ylipäänsä siitä että sopimuskokonaisuuteen ei tule AYY:lle epäedullisia muutoksia.

(ylös)

13.   Akateemisen ohjauksen palaute

Hyvät CHEMin kandiopiskelijat,
Linkin takaa löytyy palautekysely liittyen tämän vuoden akateemiseen ohjaukseen. Vastaattehan siihen viimeistään tiistaihin 11.5 mennessä.

(ylös)

14.   Opintopalaute

Moikka!

Muistuttaisimme nyt teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä, koska opintoihinkin liittyviin epäkohtiin reagoidaan vain, jos olemme niistä tietoisia.

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla tämän vuoden puolella yhteydessä Saraan, @sarasiivola
(opintovastaava@prosessiteekkarit.fi) tai laittaa nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta viestiä.

Maisteri- ja pääaineopintoihin liittyvistä asioista voi laittaa viestiä kiltojen opintovastaaville:

KK: @Joakim9 tai palautelomake
PJK: @reettamaria tai palautelomake
VK: @olgapartanen tai palautelomake

(ylös)

III     MUUT

15.   Lukuvuosi-ilmoittautuminen alkaa 3.5.

Lukuvuodelle 2021–2022 voit ilmoittautua 3.5. alkaen ja maksaa samalla ylioppilaskunnan jäsenmaksun. Terveydenhoitomaksu maksetaan erikseen Kelalle, jotta voit käyttää Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluita. Huomaathan opintojärjestelmien käyttökatkon elokuun alussa, minkä aikana ilmoittautuminen ei onnistu. Hoida ilmoittautuminen ajoissa, niin opiskelijaedut ovat katkeamatta käytössäsi heti elokuun ensimmäiselläkin viikolla.

(ylös)

16.   Wapun ajan haalarimerkit

Teekkarijaosto myy Ota Mikin, Sitsikilpailujen sekä Walpurin kierroksen tapahtumamerkkejä kootusti kide.appissa. Samasta osoitteesta löytää myös Juhlatoimikunnan suunnitteleman kokoavan Wappu 2021 -haalarimerkin.
Linkki merkkimyyntiin: bit.ly/TJWappu21

(ylös)

17.   Wappuapu

Fuksitoimikunnan järjestämä WappuApu-keräys käynnistettiin 31.3. Otaniemessä. Keräys toteutetaan yhdessä HelsinkiMission kanssa ja tukee nuorten yksinäisyyden vastaista taistelua. 

Moni nuori jää tahtomattaan erityisesti korona-aikaan sosiaalisten verkostojen ulkopuolelle. Yksinäisiä on kaikissa ikäluokissa, mutta erityisen paljon nuorten joukossa. Heistä joka viides kokee itsensä yksinäiseksi ja tuntee ahdistusta siitä, ettei ole ketään, jonka kanssa asioita jakaisi, johon luottaisi tai jonka kanssa vain viettäisi aikaa ja juttelisi.

Fuksitoimikunta haluaa herättää tärkeästä aiheesta keskustelua ja muistuttaa kysymään perheeltä, ystäviltä ja mikä tärkeintä, itseltä, mitä oikeasti kuuluu.

Väreen seinustalla on keräyksen alusta lähtien komeillut ainejärjestöjen fuksien tekemä lakana-installaatio, jonka yksittäisistä kirjainlakanoista muodostuu teksti “Valoisaa Wappua!”

“Vaikka Wappua ei tänä vuonna päästä viettämään yhdessä, niin tällä yhdessä tehdyllä installaatiolla haluamme herättää ohikulkijoissa wapputunnelmaa ja osoittaa välittävämme toisistamme”, sanoo Fuksimajuri Rudolf Nikander.

WappuApu-keräykseen voi osallistua: wappu.fi/apu. Rahat menevät suoraan HelsinkiMissiolle työhön nuorten yksinäisyyttä vastaan. Keräys on käynnissä 10.5.2021 saakka.

(ylös)

18.   Kylän talkoot 8.5.

Wapusta toipumisen jälkeen on hyvä auttaa myös rakasta Otaniemen kampusaluettamme toipumaan! Lähde siis mukaan perinteikkäisiin Kylän talkoisiin, jotka starttaavat lauantaina 8.5.2021 klo 14!
MITÄ? Kylän talkoot
MISSÄ? Otaniemi, startti Smökin puuterassilla (Jämeräntaival 4)
MILLOIN? La 8.5. klo 14 alkaen
KENELLE? Kaikille Otaniemen asukkaille
HINTA? Ilmainen!
Lue lisää Facebook-tapahtumasta.

(ylös)

19.   Lähde mukaan fyysikköspeksiin

Fyysikkospeksi tulee jälleen syksyllä! Haku näyttelijäksi, tanssijaksi ja bändiin on käynnissä 1.5. asti. Lomakkeet ja tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta http://tinyurl.com/speksiin2021
Musikaalimme muihin osa-alueisiin voit ilmoittautua samasta osoitteesta http://tinyurl.com/speksiin2021 9.5. mennessä.

Syksyn säkenöivin opiskelijamusikaali nähdään teattereissa suomeksi ja englanniksi, ja mukaan voi lähteä aiemmasta osaamisesta tai opiskelualasta riippumatta!

(ylös)

20.   Empatiatutkimus

Etsimme alle 22-vuotiaita osallistujia Aalto-yliopistossa suoritettavaan tutkimukseen, jossa tutkitaan empatiaa ja ryhmien välisiä ajatusvinoumia (intergroup bias). Tutkimus koostuu toiminnallisen magneettikuvantamisen (fMRI) ja magnetoenkefalografian (MEG) avulla tehtävistä mittauksista (mittaukset yhteensä 3 tuntia) sekä kokeeseen liittyvistä kysymyksistä (1-2 tuntia). Mittausten aikana suoritat erittäin helppoja tehtäviä. Mittaukset tapahtuvat Otaniemen kampuksella. Kokonaisuudessaan tutkimus kestää noin 5 tuntia, ja se jaetaan erillisille päiville. Kokeen lopuksi sinulle maksetaan 75 €.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

 • olet 18-21-vuotias
 • puhut suomea äidinkielenäsi
 • sinulla ei ole neurologista sairaushistoriaa
 • kehossasi ei ole metallia (esimerkiksi lävistyksiä, hammasrautoja, tatuointeja)

Jos olet kiinnostunut tutkimukseen osallistumisesta, ole hyvä ja täytä seuraava lomake: https://forms.office.com/r/20TJwcqagx
Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tutkimuksesta, ota yhteyttä Annika Klugeen (annika.kluge@aalto.fi).
Mittauksissa noudatetaan suositusten mukaisia varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Aalto-yliopiston ohjeistuksen löydät tästä linkistä.

(ylös)

21.   A-Insinöörit etsivät työntekijöitä

A-insinöörit etsivät joukkoonsa neljää uutta työntekijää ympäri Suomen.
Puunrakennesuunnitelija/-projektipäällikkö (Espoo)
Puurakennesuunnittelija/-päällikkö (Tampere)
Puurakenne- ja elementtisuunnittelija (Kuopio)
Puurakennesuunnittelija (Tampere)

(ylös)

22.   Questionnaire about reference management tools

A questionnaire is now open on a topic that touches all students (and staff!) in some ways, to provide views on reference management tools. (What are reference management tools? Typically one encounters them when writing a thesis, a scientific article, a project application… and uses them to create the list of references cited, see e.g. https://en.wikipedia.org/wiki/Reference_management_software.)

A student hinted that it could be good to ask guilds to share information about the questionnaire, and hinted me of the list: https://www.ayy.fi/en/list-of-associations/special-status-associations. After a moment of thinking, I decided to spread the message and email the organizational addresses on the list.

Here are links to the survey, published in into and aalto.fi. Feel free to share with your student members, if you like (or not to share – it that case, sorry for bothering).

DL for answering is 14.5. The survey is anonymous and takes a few min to answer. In my view, the more answers we get, the better. (By the way: I am a mere side person in this story/survey. I am just in general interested and in favor of asking the students, and also author of a new Scientific Article Exercise (SAE) at Aalto CHEM that touches on the topic—more info of the SAE for the interested here.)

(ylös)

23.   Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan

Voit lukea ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista yliopiston toimintaan osoitteessa https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta.

(ylös)

IV     KESÄTYÖT

24.   Looking for a summer worker to work on sulfied Mo-based catalysts

Dear Aalto CHEM students,

The Catalysis group led by Prof. Puurunen (http://aalto.fi/cmet/catalysis) is looking for a summer worker to work on sulfided Mo-based catalysts for hydrodenitrogenation. The work will be done in the HDN catalysis (HDN Cat) project funded by Neste in the period May-August 2021.

To get an overall idea of the project and of the research being made, you can have a look at an earlier job description: https://blogs.aalto.fi/catprofopen/2019/08/19/we-are-hiring-looking-for-two-doctoral-candidates-on-the-area-of-catalyst-development-and-testing/. Skills mentioned in the earlier job description are taken as an advantage, but what we value the most is curiosity and willingness to learn. The job involves operating a laboratory scale batch reactor, performing associated analytics, preparation of new catalysts – and more. Our staff will make sure you are properly trained to do the required tasks. The chosen person will receive valuable experience in experimental research and working in a joint project with a large Finnish company.

This position is now open to Aalto students (MSc level and BSc level are both possible). To apply, please use the following link http://www.aalto.fi/en/about/careers/jobs/view/3289/ and provide us your motivation letter, CV and transcript of records. You can also provide names and contact information of reference persons, and optionally other documents. Please provide the files as pdf and name them as: HDNcat2021_FamilynamesGivennames_<description-of-the-file>.pdf (example: HDNcat2021_PuurunenRiikka_MotivationLetter.pdf).

This Aalto-internal call will be open until May 12, after which we start reviewing the applications. Our wish is that the applicant could start working during May 2021, but early June is also possible. The specific starting date will be agreed on with the applicant.

(ylös)

25.   AI kehitys Okmeticilla

Etsimme kesätyöntekijää AI-kehityksemme pariin!

Etsimme kesäksi Python-ohjelmoijaa tiimiimme, joka testaa ja kehittää uutta AI-pohjaista ohjelmistoa laadunparannukseen. Okmeticin tavoite on erinomaisen suorituskyvyn lisäksi tarjota parempaa laatua ja luotettavuutta verrattuna kilpailijoihin. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, mutta hyvin suoritetut tekniikan alan kandiopinnot myös riittävät. Eduksi katsotaan aikaisempi mallinnus tai AI-kehitys kokemus.

Okmetic puolijohdealalla globaalisti toimiva korkean teknologian yritys. Meillä on yli 500 ammattilaisen mukava työyhteisö, joka osaamisellaan tekee meistä ainutlaatuisen.
https://ura.okmetic.com/jobs/1149130-kesaharjoittelija-ai-projektiin
Ota yhteyttä 07.05.2021 mennessä!

(ylös)

26.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Wappu on juhlittu ja oikein hauskaa oli. Sitten onkin vuorossa töitä, joita on odotettu.

Viikon eläinvideo: lyhyt musiikkiesitys

Hallituksen kuulumiset:
Hallituksen kokouksessa mietittiin tilakähmyjä, ja mietittiin mitä pitää ottaa huomioon kesän ja syksyn tapahtumissa. Wapun haalarimerkkimyynnit olivat myös hyvin onnistuneita, ja nyt on avattu haku ansiomerkkitoimikuntaan.

Pyry Vartia
Tiedottaja-sihteeri 2021 | Prosessiteekkarit ry
+358445953800 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram