I      PROSESSITEEKKARIT

 1. PT:n Minuuttikalja
 2. PT:n Etäwappusitsit
 3. Kemianteollisuus etätyöpaja
 4. Hae ansiomerkkitoimikuntaan 2020
 5. Virtuaalinen pHuone Discordissa
 6. Kysely virtuaalitapahtumista

II     CHEM

 1. CHEM edustajistoryhmän kuulumiset
 2. KemistiKillan KotiKotiKeittoKilpailu
 3. Kemian tekniikan korkeakoulun uudet opetussuunnitelmat

III    MUUT

 1. AYY:n stipendihaku auki 22.4. asti
 2. Julkun myyjäkone
 3. Julkun Juhlallinen Julkaisu
 4. Jäynäfinaali 2020
 5. Teekkarijaosto kerää materiaalia Wappuliveen 30.4.
 6. Karanteenikivaa
 7. Sillis as a Service
 8. Aalto-yliopiston mentorointiohjelma maisteriopiskelijoille ja alumneille
 9. Koronavirustilanteen vaikutus opiskelijoiden kesätöihin
 10. Uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia syyslukukaudelle 2020
 11. Aallon opiskelijoiden toiveita koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana kartoitetaan
 12. AYY ehkäisee koronaviruksen leviämistä
 13. All to X jatkuu
 14. Academic Work hakee työntekijöitä

IV   KESÄTYÖT

 1. Etsi kesätöitä Aalto CareerWebistä
 2. Kesäteekkariksi Raumalle
 3. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
Nyt:                   Julkun myyjäkone on auki
Toistaiseksi:    Karanteenikivaa
22.4.                 Jäynäfinaali
22.4.                 Julkun Juhlallinen Julkaisu
24.-25.4.          Etäwappusitsit
26.4.                 PT:n Minuuttikalja
27.4.                 KemistiKillan KotiKotiKeittoKilpailu
27.-30.4.          Radiodiodin Kevätradio
28.4.                 PT:n Etäwappusitsit
29.4.                 Kemianteollisuus etätyöpaja
30.4.                 Wappulive
1.5.                   Sillis as a Service
Lista Wapputapahtumista:     wappu.fi

 

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       PT:n Minuuttikalja

Mukavaa wapunaikaa kaikille! Wapunajan perinteisiin tapahtumiin Otaniemessä kuuluu minuuttikalja ja tänä vuonna Prosessiteekkarit on päättänyt järjestää oman etäversion jäsenilleen Zoomissa sunnuntaina 26.4. klo 16.

Minuuttikaljan ideana on tuhota 1 shotillinen hiilihapollista juomaa minuutin välein. Jotta etätapahtumaan saadaan aitoa urheilujuhlan tuntua, laitetaan taustalle pyörimään yksi kolmesta Suomen jääkiekkomaajoukkueen MM-kullasta, 1995, 2011 tai 2019. Nappaa juomat näyttöpäätteen ääreen ja tule viettämään railakasta sunnuntai-iltaa!

 

Mitä: PT:n etä-minuuttikalja

Milloin: 26.4.2020 klo 16

Missä: Zoom (linkki tullaan julkaisemaan PT:n Telegram-kanavissa)

Mitä maksaa?: 1 hyvinvointi

(ylös)

2.       PT:n Etäwappusitsit

Waputtaako? Onko vierotusoireita sitseistä? Ei hätää! PT järjestää tiistaina 28.4. Etäwappusitsit virtuaalisella pHuoneella klo 18:00 alkaen. Linkin Discordiin löydät #PT Telegram-ryhmästä sekä viikkotiedotteesta. Illan aikana on luvassa hyvää seuraa, hyviä vitsejä ja kuivia aasinsiltoja! Ota siis esiin juomat, ruoat ja pue päällesi mitä haluat (tai jätä pukematta).

MITÄ? PT:n Etäwappusitsit

MILLOIN? Tiistaina 28.4. klo 18:00

MISSÄ? Virtuaalisella pHuoneella dicordissa

DRESSCODE? Mitä tahansa!

MITÄ MAKSAA? 0 mk

MIKSI? Koska pitää päästä sitsaamaan!

(ylös)

3.       Kemianteollisuus etätyöpaja

Miten verkostoidun, kun excut peruttu keväältä? Prosessiteekkarit järjestää keskiviikkona 29.4. klo 12-14 etätapahtuman yhdessä Kemianteollisuus ry:n kanssa. Tapahtuma on luonteeltaan työpaja, jossa yritysesittelyn lisäksi ratkomme Kemianteollisuuden kanssa vastauksia esitettyihin kysymyksiin yhdessä CHEMin opetushenkilökunnan kanssa! Tapahtuman ilmo aukeaa maanantaina 20.4. klo 12:00 Prosessiteekkareiden ilmomasiinassa http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/18. Tapahtuman osallistujamäärää ei ole rajoitettu ja tapahtuma on avoin kaikille CHEMin jäsenille.

 

Mitä: Etätyöpaja Kemiateollisuuden kanssa

Milloin: ke 29.4. klo 12-14

Missä: Etänä Teamsin välityksellä

Miksi: Verkostoituminen on kivaa!
FB: https://www.facebook.com/events/589324745006979

(ylös)

4.       Hae ansiomerkkitoimikuntaan 2020

Arwon Prosessiteekkarit!

 

Lämmönsiirto VIII:ssä muistetaan jälleen ansioituneita prosessiteekkareita ansio- ja kunniamerkein. Näistä esityksen tekee prosessiteekkarien 4-6 henkinen ansiomerkkitoimikunta, jonka puheenjohtajana minulla on suuri ilo toimia tänä vuonna.

 

Nyt toimikuntaan haetaankin innokkaita jäseniä, tehtävänään koota kattava esitys ansioituneista prosessiteekkareista. Toimikunta tulee olemaan aktiivinen kesän ajan sekä alkusyksystä eikä työtaakka ei ole suuri, joten kesätyöt eivät ole este!

 

Toimikuntaan toivoisin mukaan niin nuorempia kuin vanhempia tieteenharjoittajia, kuitenkin sääntöjemme puitteessa:

”Toimikunnan jäsenten on täytynyt olla Prosessiteekkarien jäseniä vähintään neljä (4) lukukautta. Perustelluista syistä toimikuntaan voi kuitenkin kuulua henkilö, joka on ollut jäsen lyhyemmän aikaa. ”

 

Mikäli innostuit toimikunnasta laita vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisää viestitse tai sähköpostitse 🙂

DL 10.05.

 

Parahin terveisin,

Jakke Anttila

TG: @jakkeanttila

Mail: Jakke.anttila@aalto.fi

(ylös)

5.       Virtuaalinen pHuone Discordissa

pHuone on toistaiseksi kiinni. Tiedotamme heti, kun tilanne pHuoneen käytön suhteen muuttuu. Onneksi kuitenkin PT:llä on nyt virtuaalinen pHuone Discordissa! Tule viettämään aikaa muiden Prosessiteekkareiden kanssa, jotta etätyöskentelystä ei tulisi liian tylsää.

Virtuaalisen pHuoneen liittymislinkin löydät jäsensähköpostilistalle lähetetystä viikkotiedotteesta sekä PT:n Telegram-ryhmästä.

(ylös)

6.       Kysely virtuaalitapahtumista

Discordissa olevalla virtuaalisella pHuoneella tullaan järjestämään keväällä erilaisia tapahtumia, ja haluaisimme tietää minkälaisia tapahtumia jäsenistömme kaipaisi. Kerro virtuaalitapahtumaideasi ja muut mahdolliset ideat Discord-serverimme kehittämiseksi täyttämällä tämä kysely.

(ylös)

II        CHEM

7.       CHEM edustajistoryhmän kuulumiset

AYY:n Edustajiston kokous 5/2020 pidettiin edellisen kokouksen tapaan etänä Zoomissa, sillä normaali kokoustaminen ei luonnollisesti vallitsevan tilanteen takia ole vielä mahdollista. Kokous sujui kuitenkin yllättävän hyvin etäkokoukseksi, ja sitä pääsivät tällä kertaa seuraamaan myös kaikki AYY:n jäsenet. Esityslistalla oli mm. AYY:n toimiston sekä opiskelijakeskuksen kuulumiset, strategiavaliokunnan perustaminen sekä AYY:n kuntavaalitavoitteiden hyväksyminen. Kokous ei ollut sääntöjen mukaan laillinen, eli siinä tehdyt päätökset hyväksytetään vielä seuraavassa fyysisesti pidettävässä kokouksessa. Päätettyjä asioita kuitenkin aletaan edistämään heti.

 

AYY:n toimiston kuulumiset: Toimisto jatkaa etätyöskentelyä, ja myös palvelupiste on suljettu 31.5. asti. Palvelutoimistoon saa kuitenkin yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli siihen on tarvetta. Myös kaikki AYY:n fyysiset tapahtumat on peruttu 31.5. asti, sekä kertavuokrattavat tilat ovat tähän asti suljettuja. Wappu järjestetään tänä vuonna etänä, ja wapputapahtumia voi seurata osoitteesta wappu.fi. AYY:n 10. Vuosijuhla siirretään syksylle, uusi päivämäärä on 12.9., ja ilmoittautuminen jäsenille aukeaa 28.4. Museon remontti on valmistunut, ja sen avajaisia vietetään tilanteen salliessa, todennäköisesti loppukesästä/alkusyksystä.

 

Opiskelijakeskuksen kuulumiset: Projektin osapuolet ovat selkeyttäneet opiskelijakeskusprojektin organisaatiorakennetta, ja kaikkien osapuolien hallitukset ovat hyväksyneet sen. Seuraavaksi vuorossa on arkkitehdin valinta sekä tilaohjelman valmiiksi saaminen, jotka molemmat on tarkoituksena saada valmiiksi viikolla 17.

 

Strategiavaliokunta: Perustettiin edellisessä kokouksessa päätetty stategiavaliokunta. Strategiavaliokunta työstää AYY:n strategiaa, jota ollaan päivittämässä ensi vuodelle. Valiokunta työskentelee tämän vuoden loppuun asti, ja siihen valittiin yksi edustaja lähes jokaisesta edustajistoryhmästä. CHEMiä valiokunnassa edustaa Airi Antikainen.

 

AYY:n kuntavaalitavoitteet 2021: Seuraavat kuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2021, ja AYY kokoaa niitä varten kuntavaaliteemoja, eli asioita, joihin AYY haluaa kuntatasolla vaikuttaa. Edellisessä kokouksessa käydyn keskustelun sekä edustajistoryhmien jättämien kommenttien perusteella hyväksyttiin neljä kuntavaaliteemaa:

 1. Kansainvälisten opiskelijoiden mahdollisuutta jäädä Espooseen ja Suomeen töihin ja asumaan helpotetaan.
 2. Kunnallisten mielenterveyspalveluiden riittävyys ja saatavuus taataan
 3. Espooseen kaavoitetaan ja rakennetaan riittävästi opiskelija-asuntoja
 4. Espoo määrittää riittävät ja kunnianhimoiset tavoitteet asetettuun hiilineutraalisuustavoitteeseen pääsemiseksi.

 

Talousjohtokunnan täydentäminen: Talousjohtokunta on neuvoa antava asiantuntijaelin, joka tehtävänä on tukea hallitusta ylioppilaskunnan omaisuuden hallintaan liittyvissä asioissa. Talousjohtokuntaan kuuluu yhteensä 10 jäsentä. Talousjohtokuntaa päätettiin täydentää kahdella jäsenellä, joilla on erityisosaamista sekä kiinteistöalalta, että talous- ja rahoitusalalta ja voittoa tavoittelemattomista järjestöistä. Molemmat valitut jäsenet ovat valmistuneita.

 

Näiden lisäksi kokouksessa hyväksyttiin Yrityssuhdeneuvoston (YSN) ohjesääntö.

 

Seuraava AYY:n edustajiston kokous järjestetään keskiviikkona 20.5.

 

Hyvää wapunodotusta kaikille!

– CHEM-edaattorit

(ylös)

8.       KemistiKillan KotiKotiKeittoKilpailu

Luulitteko pääsevänne pälkähästä ainoastaan jonkun pikku pöpön vuoksi? Ehehei.

 

Tänä vuonna vappuviikko laitetaan tehokkaasti käyntiin tutulla ja rakkaalla KemistiKillan (Koti)KotiKeittoKilpailulla (tuttavallisemmin KK(K)KKK) omalta kotisohvalta käsin, joten jälleen on aika laittaa pojat ja tytöt porisemaan ja alkaa suunnittelemaan pask..parhaimpia tekeleitänne! Osallistuminen kilpailuun tapahtuu kemistikillan nettisivuilla, jossa ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 12.4 klo 15:00, ja tuttuun tapaan kilpailuun hyväksytään kaikki mahdolliset tuotteet, mikäli tästä löytyy jonkinlainen oma työpanos, esimerkiksi yksi (1) rusina.

 

Kuten odotettua, tällä kertaa vallitsevan maailmantilanteen vuoksi tapahtuman konsepti on hieman poikkeava; järjestäjät ovat päättäneet tällä kertaa järjestää tapahtuman internetin ihmeellisessä maailmassa, ja makutuomareina toimivat kilpailijat itse (”:D”). Tapahtumapäivänä 27.4. kilpailijat (sekä tietenkin yleisö) kokoontuvat Discordin sekä Zoomin välityksellä maistelemaan, arvostelemaan sekä maistelemaan juomiaan, ja kaikkitietävä tuomaristo arvostelevat tuotteiden konseptin, käytetyt ainesosat sekä valmistustavan, ja illan päätuomarina toimii tuttuun tapaan killan isäntä.

 

Huom. Tapahtuma avoin koko CHEMille, joten Kemistikillan jäsenyyttä ei vaadita!
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/211550546935778/

(ylös)

9.       Kemian tekniikan korkeakoulun uudet opetussuunnitelmat

Uudet opetussuunnitelmat lukuvuosille 2020-2022 on julkaistu. Kemian tekniikan kandidaattiohjelman uuden opetussuunnitelman näet osoitteessa https://into.aalto.fi/display/fikandchem/Opetussuunnitelma+2020-2022 ja maisteriohjelman osoitteessa https://into.aalto.fi/display/encbme/Curriculum+2020-2022.

(ylös)

III      MUUT

10.   AYY:n stipendihaku auki 22.4. asti

AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö- ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

 

Hakuaika alkaa 25.3. klo 12.00 ja päättyy 22.4. klo 12.00.

Lisätietoja stipendeistä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.ayy.fi/fi/hae-rahallista-tukea/stipendit.

(ylös)

11.   Julkun myyjäkone

Julkun myyjäkone on auki osoitteessa myyjakone.julkku.fi! Kun lähdet Julkku-myyjäksi, sinulle generoidaan oma myyjäkoodi ja -linkki, joiden avulla verkkokaupassa myymäsi lehdet merkataan myyntisaldoosi. Kun myytyjen lehtien määrä kasvaa, pääset nauttimaan huikeista myyjäeduista, kuten myyjäpaidasta ja myyjärepusta! Tämän lisäksi käynnissä tulee olemaan skaboja, joissa voit voittaa palkintoja itsellesi, kaveriporukallesi ja yhdistyksellesi.

CHEM:llä on oma yhdistysdiili tänä vuonna ja rekisteröitymällä myyjäksi CHEM:n kautta hyödytte saamalla enemmän provisiota yhdistysprovision kautta!

(ylös)

12.   Julkun Juhlallinen Julkaisu

Valovoimaisempi. Äänekkäämpi. Enemmän pikseleitä kuin koskaan aikaisemmin. Julkun Juhlallinen Julkaisu 2020 täyttää vastaanottimesi 22.4. klo 18:30 alkaen uusinta internet-teknologiaa hyödyntäen. Linkki lähetykseen julkaistaan Facebook-tapahtumassa myöhemmin: https://facebook.com/events/s/julkun-juhlallinen-julkaisu/238104594223729/?ti=as

(ylös)

13.   Jäynäfinaali 2020

Kuulit aivan oikein!

 

Jäynäkilpailu toteutuu tänä vuonna päräyttävämpänä kuin koskaan ja huipentuu finaaliin 22.4. klo 16! Tiedossa on interaktiivinen, yllättävä ja takuuvarmasti nauruhermoja hykerryttävä kokemuspläjäys, johon voit osallistua turvallisesti ja lokoisasti vaikka omalta kotisohvalta! Ota siis mukava asento, varustaudu asianmukaisin eväin ja nauti spektaakkelista – me hoidamme loput.

 

Finaaliin valitaan kolme parasta kilpailuun osallistunutta joukkuetta. Tänä vuonna voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joten nyt kaikki kämppikset, kaverit ja kotijoukot kannustamaan oma suosikki voittoon! Palkintopöytä notkuu toinen toistaan houkuttelevampia palkintoja.

 

MITÄ: Jäynäfinaali 2020 – Jäynä Untouched

MILLOIN: Ke 22.4.2019 klo 16

MISSÄ: Siellä missä sinäkin! Linkki lähetykseen julkaistaan myöhemmin tässä tapahtumassa.
FB: https://www.facebook.com/events/224010342004720/

(ylös)

14.   Teekkarijaosto kerää materiaalia Wappuliveen 30.4.

Wappua juhlitaan koronarajoitteista huolimatta! Teekkarijaosto järjestää wappuyönä 30.4. Wappuliven, jotta saisimme kaikesta huolimatta painaa lakit päähämme niin yhteisöllisesti kuin mahdollista.

 

Keräämme nyt tapahtumaan materiaaliksi videoita teekkarilakin päähän painamisesta. Videoista kootaan kooste, joka näytetään osana striimin ohjelmaa. Videon tulisi olla vain muutaman sekunnin mittainen, ja siinä tulee näkyä kun laitat teekkarilakin päähäsi, ei muuta.

Ohjeet videon lähettämiseen löytyvät osoitteesta https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/lakitusvideot/. Videoita voi lähettää 20.4.-27.4.

 

Kaikille tähän materiaalin keräykseen osallistuville teekkarilakin käyttöön oikeutetuille henkilöille on myönnetty lakinkäyttölupa videomateriaalin kuvaamisen ajaksi.

Mikäli ilmenee kysyttävää tai ongelmia, voit olla yhteydessä Teekkarijaoston puheenjohtajaan pauliina.tomberg@ayy.fi tai telegramissa @mysteerimikitin.

 

Oikein hauskaa ja turvallista Wapun odotusta koko Teekkarijaostolta!

(ylös)

15.   Karanteenikivaa

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta yhteisöjaosto Aava pyrkii parhaansa mukaan ylläpitämään Aalto-henkeä, tällä kertaa erilaisten haasteiden muodossa! Julkaisemme uuden haasteen Facebookissa ja Telegramissa (https://t.me/karanteenikivaa) joka maanantai ja perjantai. Sen lisäksi että ne tuovat piristystä arkeen ja täytettä tyhjään kalenteriin, haasteiden suorittamisesta on luvassa eeppisen hienoja haalarimerkkejä! Pidetään huolta toisistamme.

 

Merkkejä suorituksista saa seuraavasti:

 • 2 suoritettua haastetta – perusmerkki
 • Vähintään 50 % haasteista suoritettu – supermerkki

 

Noudatetaan haasteita suorittaessa THL:n viimeisimpiä ohjeita, ja vältetään kokoontumista. Lisää tietoa: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

 

MITÄ: Karanteenikivaa

MISSÄ: Siellä missä sinäkin

MILLOIN: Niin kauan kuin poikkeustilanne jatkuu

KENELLE: Kaikille Aallon opiskelijoille

MIKSI: Koska kyllä me tästä selvitään!
FB: https://www.facebook.com/events/1087194238298837/

(ylös)

16.   Sillis as a Service

Boomboom skrädääm bojoing!

 

Wappu tulee, uniikimpana kuin koskaan. Nyt sinulla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nauttimaan Ulliksen tunnelmasta ja tarjoilusta kotisohvaltasi! Kyllä! Wapputoimikunta on hoitanut homman ja Sillis as a Service eli SaaS on täällä! Tämä huikea kokonaisuus sisältää kaiken mitä Wappusillikseltä haluaisit: tarjoilut, juomat, ohjelman sekä tietenkin mahtavan silliskansan!

Käytännössä toimitamme kotiovellesi (Otaniemessä) 1.5. mielettömän Wappupläyksen, joka vie wappupäivän uusiin sfääreihin ja takaa loistotunnelman. Paketit toimitetaan aikavälillä 10-14. Ohjelmassa on bingoa, livemusiikkia sekä muita perinteisiä sillisaktiviteetteja.

 

Hintaa paketille syntyy vaivaiset 10 euroa. Linkki paketin tilaamiseen: https://kide.app/events/f67b37b9-51a5-45e1-8ba4-805e2b9f8563.

 

Älä siis missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta nauttia hassusta hatustasi loistavissa puitteissa vaan nauti Wapun pääpäivästä täysillä!

 

TLDR:

Mitä: Wappusillis kotonasi

Missä: Kotonasi (toimitus vain Otaniemen sisälle)

Miten: Wapputoimikunta hoitaa

Milloin: 1.5. klo 10-14

Miksi: Wappu ja sillis
FB: https://www.facebook.com/events/240027614026911

(ylös)

17.   Aalto-yliopiston mentorointiohjelma maisteriopiskelijoille ja alumneille

Opiskelija, kaipaatko apua uravaihtoehtojen pohdinnassa ja omien vahvuuksiesi löytämisessä? Haluaisitko keskustelutukea ja kokemuksen tuomaa näkemyksellisyyttä vanhemmalta asiantuntijalta? Tilaisuutta pureutua omiin urahaaveisiisi ja itsesi kehittämiseen?

 

Alumni, oletko valmis avoimeen vuorovaikutukseen, jakamaan kokemustasi, tietoja ja taitojasi ja kehittämään sparraustaitojasi? Tutustumaan Aalto-yliopiston uuteen opiskelijasukupolveen ja poikkitieteelliseen mentoriverkostoon? Saamaan uusia näkökulmia ja tuntemusta vieraista kulttuureista?

 

Hae nyt mukaan syyskuussa alkavaan mentorointiohjelmaan: http://alumni.aalto.fi/mentorointi

Hakuaika 1.4.–10.5.

(ylös)

18.   Koronavirustilanteen vaikutus opiskelijoiden kesätöihin

Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa myös opiskelijoiden kesätöihin. Tekniikan akateemiset (TEK) ylläpitää sivuillaan usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia liittyen aiheeseen osoitteessa https://lehti.tek.fi/opiskelijat/koronavirustilanteen-vaikutus-opiskelijoiden-kesatoihin.

(ylös)

19.   Uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia syyslukukaudelle 2020

Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopistoopintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta ja kurssin tasosta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300-400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen.

Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla). Liitteeksi tarvitaan cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää), sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje. Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina.

Jätä hakemus viimeistään sunnuntaina 10.5.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun.

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

(ylös)

20.   Aallon opiskelijoiden toiveita koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana kartoitetaan

Koronatilanne vaikuttaa opetusjärjestelyihin opetuksen siirtyessä etäopetukseksi. Tällä lomakkeella Aalto kartoittaa opiskelijoiden toiveita ja tiedontarpeita koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana.

 

Palautteita käydään läpi päivittäin ja tilanteen aiheuttamiin ongelmiin pyritään löytämään ratkaisuja nopealla aikataululla.

 

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista opetukseen ja opiskeluun Aallossa on koottu Intoon: https://into.aalto.fi/display/fiopisk/Koronavirus+-+tietoa+opiskelijalle

Täytä lomake tästä https://link.webropolsurveys.com/S/991456E026E375FA.

(ylös)

21.   AYY ehkäisee koronaviruksen leviämistä

AYY:n tiedotteessa on kerrottu mm. vaikutuksista AYY:n jäsenpalveluihin, asuntoihin, tapahtumiin, kokoontumisiin ja opintoihin liittyen. Lue tiedote täältä.

(ylös)

22.   All to X jatkuu

AYY10-juhlavuoden kunniaksi on kevään ajaksi julkaistu All to X-sovellus kaikille aaltolaisille! All to X:ssä pääset päivittämään omaa aaltofiilistäsi, löydät yhdistysten ja ylioppilaskunnan tapahtumat samasta paikasta ja pääset keräämään All to X-pisteitä! Pisteitä keräämällä kerrytetään samalla hyväntekeväisyyspottia, joka lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan. Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa http://alltox.ayy.fi ja halutessasi tallenna kotinäytöllesi sovellusikoniksi.

Koronaepidemiasta huolimatta All to X jatkaa toimintaansa aina myöhempään ajankohtaan siirtyneeseen AYY10-vuosijuhlaviikkoon saakka.

 

Pisteitä All to X:ssä voi toistaiseksi saada seuraavista asioista:

 • Aaltoviben päivittäminen (kerran päivässä)
 • Tapahtumaan osallistuminen (etänä)
 • Kuvien ja tekstin postaaminen, muiden postauksista tykkääminen ja tykkäyksien saaminen

(ylös)

23.   Academic Work hakee työntekijöitä

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Autamme korkeakoulutaustaisia opiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo työelämässä olevia nuoria ammattilaisia työllistymään oman alansa asiantuntijatehtäviin sekä etenemään omalla urapolullansa.

 

1) Etsimme parhaillaan kokoaikaista kenttäpäällikköä sähköverkkoprojekteihin asiakasyrityksellemme Netel Oy:lle Länsi-Uudellemaalle. Tässä linkki ilmoitukseen sekä hakulomakkeeseen:

https://jobs.academicwork.fi/annons/kenttapaallikko-sahkoverkkoprojekteihin–netel-oy-lansiuusimaa/15041383

2) Etsimme kokoaikaista Tuotekehittäjää Hämeenlinnassa. Ilmoituksen löydätte osoitteesta https://jobs.academicwork.fi/annons/kokoaikainen-tuotekehittaja-mpmaustepalvelu-oylle-hameenlinnaan/15035166?preview=1

(ylös)

IV      KESÄTYÖT

24.   Etsi kesätöitä Aalto CareerWebistä

Etsitkö kesätöitä? Tutustu Aalto CareerWeb -työpaikkaportaalin tarjontaan osoitteessa https://into.aalto.fi/spaces/viewspace.action?key=ficareerweb!

(ylös)

25.   Kesäteekkariksi Raumalle

Rauman kaupunki tarjoaa teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan ilmaiseksi kolmen kuukauden vuokra-asunnon sekä kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin tai polkupyöräedun Raumalla. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2020. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

 

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja Oulun yliopisto).

 

Edut tarjotaan Raumalla noin 20 opiskelijalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä. Hakuaika kampanjassa on 15.1. – 30.4.2020.

 

Hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki

Kampanjasta Facebookissa täällä.

(ylös)

26. Tiedottaja-sihteerin terveiset

Wappu lähenee ja Wappufiilis kasvaa joka päivä! Keväinen sääkin on lisännyt Wappufiilistä (lumisateita lukuun ottamatta), ja kohta voikin siemailla Wapun kunniaksi skumppaa parvekkeella. Mukavaa Wapun odotusta kaikille!

Viikon eläinvideo: doggon synttärit

 

Hallituksen kuulumiset:
Hallitus odottaa Wappua innolla, ja suunnitteli tämän päivän kokouksessa uusia Wapputapahtumia jäsenistölle. Seuraava hallituksen kokous on 27.4.

 

Janika Hart
Tiedottaja-sihteeri 2020 | Prosessiteekkarit ry
+358509119730 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr