I     PROSESSITEEKKARIT

 1. Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa
 2. PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot
 3. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 4. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 5. Hallituksen kokoukset 2023
 6. Tule mukaan pitämään abi-infoja!
 7. SIK x FK x PT Van Der Waellus 18.–23.8.
 8. Meet a Chem Eng!
 9. PT x AK Wappuspåra 25.4.
 10. IK x PT Wanhojen wappusitsit 27.4.
 11. [UUSI] AK x PT Wappuspåran jatkot 25.4.
 12. [UUSI] Fuksispeksikatsomo 29.4. pHuoneella
 13. WappuBussi Ullikselle 1.5.
 14. [UUSI] Haku ansiomerkkitoimikuntaan
 15. [UUSI] PT x TiK x Inkubio Lakkisitsit 4.5.

II    CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Opintopalaute
 3. Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriportfoliouudistus

III   MUUT

 1. Nyyti ry:n toimintaa keväällä 2023
 2. Kaivuutöitä Jämeräntaipaleella
 3. Dipolin Wappu 30.4.
 4. Hae tekijäksi Dipolin Wappuun!
 5. Wappufestarit 29.4.
 6. Wiinaton Wappu 30.4.
 7. [UUSI] Mantan lakitus 30.4.
 8. AAY x KUJ Yhteislähtö AATUun 11.5.
 9. Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntitöitä syksylle
 10. [UUSI] Hae mukaan Fyysikkospeksiin 2023!
 11. [UUSI] Tour de Terde 2023
 12. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
ti 25.4. PT x AK Wappuspåra ja avoimet jatkot
to 27.4. PT x IK Wanhojen wappusitsit
la 29.4. Fuksispeksikatsomo, Walpurin kierros
su 30.4. Mantan lakitus, Dipolin Wappu, Wiinaton Wappu
ma 1.5. PT x IK WappuBussi Ullikselle

TULEVIA ILMOITTAUTUMISIA
ke 26.4. PT x TiK x Inkubio Lakkisitsit 4.5.

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Prosessiteekkareiden kanavat Telegramissa

Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg ja #PT-keskusteluryhmään tästä:  https://t.me/+rG8LiYRYWl9hZjg0.  Muistakaa liittyä myös CHEM Events -tiedotuskanavalle, johon tiedotetaan yhdistysten tapahtumien lisäksi Kemistikillan, Puunjalostajakillan ja Vuorimieskillan tapahtumista: https://t.me/chemtapahtumat . Tiedotteissa kerrotaan, vaaditaanko tapahtumaan killan jäsenyyttä.

(ylös)

2.     PT x TiK x SIK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo 21–22! Tiedossa rentoa pallopelien pelailua TiKkiläisten ja SIKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

3.     Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

4.     Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen on ajankohtaista jälleen näin vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme.

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

5.     Hallituksen kokoukset 2023

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous on ensi viikolla, tarkempi ajankohta ilmoitetaan seuraavassa viikkotiedotteessa.

(ylös)

6.     Tule mukaan pitämään abi-infoja!

Tule mukaan pitämään CHEM Abi-infoja!
Haluatko tienata opintojen ohella ja saada Aalto-hupparin? Tule mukaan kertomaan lukiolaisille kemian tekniikasta! Nyt kevättalvella on hyvä ajankohta tehdä lukiovierailuja ja innostaa abeja hakemaan opiskelemaan meille Aaltoon.
Jos olet käynyt Hakijapalveluiden infoilijakoulutuksen, tutustu ohjeisiin ja hae 100 € Hakijapalveluilta: https://www.aalto.fi/fi/uusi-opiskelija/esittele-aaltoa

Jos et ole käynyt Hakijapalveluiden koulutusta, hae 100 € korvaus /info koululta lähettämällä tiedot infosta Sipille (sipi.seisko@aalto.fi).
Lisäksi Aalto CHEM tukee infoilua ja palkitsee kaikki vähintään 5 infoa/lukuvuosi pitänyttä Aalto-hupparilla.
Tavoitteena on pitää ennätysmäärä abi-infoja, joten tule auttamaan meitä lisäämään kemman houkuttelevuutta! Infoja voi pitää abien lisäksi kaikille lukiolaisille ja yleensä kemian opettajat ottavat infoilijoita mielellään vastaan.
Lisätietoa, materiaalit ja lukiotietoja Sipi Seiskolta (sipi.seisko@aalto.fi)

(ylös)

7.     SIK x FK x PT Van Der Waellus 18.–23.8.

SIK, FK ja PT järjestävät jatko-osan viime vuosien vaelluksille 18.–23.8.!  Vaellamme Karhunkierroksen (82 km) ja vietämme reissun viimeisen yön mökillä Hossassa. Vaelluksen ilmoittautuminen on auki täällä: https://sahkoinsinoorikilta.fi/events/319 30.4. asti.

(ylös)

8.     Meet a Chem Eng!

Meet a Chem Eng! <3333
Hello everyone!
On the behalf of all Chem Engs (students of the Aalto Bachelor’s Programme in Science and Technology majoring in Chemical Engineering), I’d like to invite you to join the international community of PT!

The 4 generations of Chem Engs extend their warm welcome to Finnish students who search for an opportunity to:
–  share their experiences and passions with new people,
–  learn about different countries, cultures, and languages,
–  exercise their English skills and help others learn Finnish,
–  make new friendships
We don’t care about your fluency, you’re welcomed as you are! The PT International Committee has plenty of events planned and I hope to see many of you there! At any event, you can recognize a CHEM Eng by their green ribbon tied on the shoulder. Feel free to approach us! If you want to show us your interest in meeting international students, you can get your own green ribbon from me!
You can direct all your ideas, questions, and anxieties to me @NanaLesz
With friendly regards,
Natalia ’Nana’ Leszczyńska
Chem Eng Officer ’23

(ylös)

9.     PT x AK Wappuspåra 25.4.

PTxAK Wappuspåra kulkee jälleen 25.4. Viime vuonna suurta suosiota kerännyt Wappuspåra toteutuu entistä huikeampana! Todellinen Wappufiilis löytyy siis tänäkin vuonna Armaiden Kavereiden ja Parhaiden Tovereiden yhteisen matkan varrelta. Tätä et halua missata! Huikea kaupunkijunakokemus starttaa Itäisestä satamakaupungista 17.45, minkä jälkeen matkustajille on luvassa yllätysohjelmilla (spoiler: karaoke!) höystetty 2 tunnin kiertoajelu pitkin keväistä Helsinkiä.  Matkan päätteeksi suuntaamme jatkoille ravintola Mustaan Härkään, missä juhlijoita ilahduttaa mm. CanCan! Tapahtuma on osa AK115 -juhlavuotta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukesi 11.4. klo 12 Prosessiteekkareiden ilmomasiinassa ja sulkeutui 20.4. klo 23.55 muuttuen samalla sitovaksi.
Mukaan mahtuu 55 nopeinta arkkitehtikiltalaista ja 55 prosessiteekkaria.

Tapahtuma kustantaa 14e sisältäen 2 h raitiovaunuajelun ohjelmineen, jatkot ja haalarimerkin. Jatkoille ovat tervetulleita kaikki AK:n ja PT:n jäsenet itse tapahtumaan osallistumisesta riippumatta!

TLDR:
Mitä: PTxAK Wappuspåra!
Milloin: 25.4. klo 17.45
Mitä maksaa: 14e, jatkoilla ilmainen sisäänpääsy ja narikka
DC: Haalarit + Wappu!
Miksi: Koska AK <3 PT <3 kaupunkijunat

(ylös)

10.   IK x PT Wanhojen wappusitsit 27.4.

Onko viime Wapusta kulunut aivan liikaa aikaa? Onko siman maku täysin unohtunut, tai onko ikävä skumpan ihania kuplia? Ei hätää, sillä taas on aika juhlia Wappua IK:n ja PT:n Wanhusten (2+) kesken!

Suuntaa siis Smökkiin torstaina 27.4. mukanasi rutkasti wappumeininkiä ja ylläsi haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä!! Paikkoja on 198 ensimmäiselle ilmoittautujalle, 99 PT:n jäsenille ja 99 IK:n jäsenille.

Ilmoittautuminen aukesi IK:n jäsenille maanantaina 17.4. klo 17.00 ja PT:n jäsenille samana päivänä klo 20.00. Ilmoittautumiset sulkeutuivat 23.4. klo 23.55 muuttuen samalla sitoviksi.
Jatkot ovat avoimet IK:n ja PT:n jäsenille!

MITÄ? Wanhojen Wappusitsit
MISSÄ? Smökissä
MILLOIN? 27.4.2023, kokkarit klo 18, kongi klo 18:30
MITÄ MAKSAA? 13 €
DC? Haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä
MIKSI? Wappu, IK & PT!!

Kysymyksiä? Laita viestiä Telegramissa @chememantaman

(ylös)

11.   [UUSI] AK x PT Wappuspåran jatkot 25.4.

Menikö kuukausikortti jo umpeen? Jäikö lippu saamatta Wappuspåraan? Ei hätää, sillä Wappuspåran jatkot ovat kaikille avoimet! Ota siis kaveri kainaloon ja suuntaa Mustaan Härkään klo 20:15 alkaen! Paikalta löytyy opiskelijahintaisten juomien lisäksi PT:n oma CanCan!
Nopeimmat saavat myös mahdollisuuden ostaa Wappuspåra-haalarimerkin! Ilmaisen sisäänpääsyn ja opiskelija-alet saa käyttöön haalareilla tai opiskelijakortilla.

MITÄ: AK x PT Wappuspåran avoimet jatkot!
MILLOIN: 25.4. klo 20:15

MISSÄ: Musta Härkä, Mäkelänkatu 52
MIKSI: Koska rautatiekiskojen päällä kulkeva kaupunkijuna on best!

(ylös)

12.   [UUSI] Fuksispeksikatsomo 29.4. pHuoneella

pHuone (Kemistintie 1 D 2) täyttyy wapputunnelmasta lauantaina 29.4., kun Fuksispeksien livestriimi laitetaan pyörimään klo 15 alkaen. Tule seuraamaan, mitä fuksit ovat saaneet aikaan ja nauttimaan muiden prosessiteekkareiden kanssa viihdyttävästä interaktiivisesta musiikkiteatteripläjäyksestä.

(ylös)

13.   WappuBussi Ullikselle 1.5.

Rakennusinsinöörikilta ja Prosessiteekkarit suuntaavat tänä vuonna yhteistä kyytiä Ullikselle Wappupäivänä!

Juhlinnan makuun mukaan ja IK:n ja PT:n teltoille Ulliksella löytää helpoiten hyppäämällä WappuBussin kyytiin. Bussi lähtee 1.5. klo 11.15 Teekarikylän bussipysäkiltä (Otakaari 18). Kaikille matkustajille on luvassa herkkukassi, jolla pääsee heti juhlatunnelmaan!
Bussikyyti Teekkarikylästä Ullikselle maksaa vaivaiset 3 € (vähemmän kuin HSL-kertalippu!), hintaan sisältyen herkkukassi sekä luonnollisesti paras mahdollinen seura. Paikkoja WappuBussissa on yhteensä 144:lle nopeimmalle, puolet PT:läisille ja puolet raksalaisille.
Ilmoittautuminen WappuBussiin aukesi PT:n ilmomasiinassa tiistaina 18.4. klo 19.00 ja sulkeutui muuttuen sitovaksi 23.4. klo 23.55.

(ylös)

14.   [UUSI] Haku ansiomerkkitoimikuntaan

Hyvät jäsenet!

Syksyllä pääsemme taas kerran juhlistamaan yhdistyksen taivalta Lämmönsiirron merkeissä. Juhlinnan lisäksi tapahtumassa tullaan myös tuttuun tapaan palkitsemaan ansioituneita yhdistyksen jäseniä, jota varten on tullut aika kerätä oma toimikunta.

Ansiomerkkitoimikunnasta yhdistyksen ohjesääntö toteaa seuraavan:

”Ansiomerkit ja -tunnukset esittää 4–6 henkinen ansiomerkkitoimikunta jäsenistöltä saatujen esitysten ja oman selvitystyönsä pohjalta. Yhdistyksen hallitus avaa haun ja valitsee sen perusteella toimikunnan puheenjohtajan, joka esittää toimikunnan kokoonpanoa hallituksen hyväksyttäväksi. Toimikunnan toimikausi alkaa kevätlukukaudella ja kestää kuluvan vuoden loppuun asti. Toimikunnan puheenjohtajan on täytynyt olla yhdistyksen jäsen vähintään kuusi (6) lukukautta, ja toimikunnan jäsenten vähintään neljä (4) lukukautta. Perustelluista syistä toimikuntaan voi kuitenkin kuulua henkilö, joka on ollut jäsen lyhyemmän aikaa.”

Lisää voi lukea yhdistyksen verkkosivuilta löytyvästä ansiomerkkiohjesäännöstä täältä.

Haku toimikuntaan on auki 7.5. klo 23.55 asti osoitteessa täällä. Mikäli heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä Telegramissa @jampade.

Ystävällisin terveisin,

Jani Anttila

Ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtaja 2023

(ylös)

15.   [UUSI] PT x TiK x Inkubio Lakkisitsit 4.5.

Lakinkäyttöaika alkaa aivan kohta ja fuksikansakin saa vihdoin lakit päihinsä – tässähän on siis aihetta juhlaan! Mikäli siis et saanut menosta wappuviikolla tarpeeksesi, saavu torstaina 4.5. Servin mökkiin alkavan kesän kunniaksi KESÄFAIJATEEMAAN tuunattuihin haalareihin sonnustautuneena – talviteloilta juuri päässyttä lakkiasi tietysti unohtamatta!

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 26.4. Inkubion ilmomasiinassa, ilmoittautumislinkki julkaistaan Telegramissa tiedotuskanavalla.

TLDR:
Mitä? Inkubion, Tietokillan ja Prosessiteekkareiden Lakkisitsit
Missä? Smökissä
Milloin? Torstaina 4.5. klo 17:30 alkaen (kongi 18:00)
DC? Haalarit kesäfaijatwistillä + lakki
Hinta? 15 €

(ylös)

II      CHEM

16.   CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä.

(ylös)

17.   Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Leeviin:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @leeviha
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @Akseli_Rautakorpi tai palautelomake

PJK: @joonaskovalainen069420 tai palautelomake

VK: @vuorinainen tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

18.   Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriportfoliouudistus

Kemian tekniikan korkeakoulu toteuttaa maisteriportfoliouudistuksen syksyllä 2024. Nykyinen ehdotus pitää sisällään neljän uuden koulutusohjelman perustamisen nykyisen seitsemän Master’s Programme in Chemical, Biochemical and Materials Engineering -ohjelman pääaineen sijaan. Lue täältä Kemian tekniikan korkeakoulun opetuksen varadekaani Jouni Paltakarin tiedote sekä täältä tarkempaa tietoa ehdotuksesta.

(ylös)

III     MUUT

19.   Nyyti ry:n toimintaa keväällä 2023

Tiesitkö vielä Nyyti ry:n tarjoamasta toiminnasta ja tuesta opiskelijoille?
Nyytin Chatin kevätkausi on käynnissä! Tuttuun tapaan chattejä järjestetään kaikille täysi-ikäisille opiskelijoille avoimesti, mutta mukana on myös muutamia kohdennettuja chattejä rajatummille kohderyhmille vertaistuen vahvistamiseksi. Tule mukaan keskustelemaan! Lisätietoja chateistä verkkosivuiltamme.

Tämä kevät tulee olemaan ryhmätoimintaa täynnä, siksi kannattaa ottaa Ryhmät -sivustomme seurantaan! Sivulle päivittyvät ajankohtaiset tiedot ryhmistä ja niihin ilmoittautumisista. Tulossa ovat ainakin kaikille opiskelijoille avoimena Elämäntaitokurssi sekä Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät.

 

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Hanke tarjoaa mahdollisuuden miesten väliseen matalan kynnyksen vertaistukeen, yksilöohjaukseen sekä omaehtoiseen työskentelyyn. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.

30.5. Green Minds, Healthy Hearts – Social Sustainability Symposium
12.4. Wellbeing pop-up event in TUAS lobby

Mukavaa kevättä toivottaa koko Nyyti ry:n väki <3

Lisätietoja:

www.nyyti.fi

www.facebook.com/nyytiry

(ylös)

20.   Kaivuutöitä Jämeräntaipaleella

Fortum on aloittamassa kaukolämpöputken saneeraustyöt Jämeräntaipaleella 17.4. Työt kestävät arviolta noin 2 kuukautta. Saneerauksen vuoksi erityisesti Jämeräntaival 3:n, 6:n ja 5:n pihojen lähiympäristöön tulee kaivantoja. Alueella liikkuu myös raskasta työmaaliikennettä. Liikuthan siis varovasti alueella, erityisesti vappuna!

(ylös)

21.   Dipolin Wappu 30.4.

Wappu julistettiin ja tiedätkö mitä se tarkoittaa? Dipolin Wappu tulee taas!

Taaperra sunnuntaina 30.4 myyttiseen Dipoliin, jossa keskiyön koittaessa pääset painamaan lakin päähäsi. Tämän lisäksi tarjolla legendaarinen artistikattaus ja muuta hauskaa ohjelmaa, joten kullalla kuorrutettu hauskanpito on taattu. Tätä et halua missata!

Kannattaa pysyä kuulolla, sillä lisäinfoa on tulossa.
Liity myös Dipolin Wapun Telegram kanavalle @dipolinwappu https://t.me/dipolinwappu ja laita Instagram seuraukseen @teekkarijaosto https://www.instagram.com/teekkarijaosto/
Nähdään EL DIPOLISSA!

(ylös)

22.   Hae tekijäksi Dipolin Wappuun!

Tule vapaaehtoiseksi Dipolin Wappuun!

Kaikkien rakastama Dipolin Wappu tarvitsee paljon vapaaehtoisia. Nyt on todella hyvä mahdollisuus saada nyörikiinnitys vaaleanpunaista nyöriä kohti! Kiinnityksen lisäksi tekijöille on luvassa muita huikeita etuja, kuten bussikyyti Otaniemestä Kaivopuistoon Wappupäivänä sekä huikea haalarimerkki!

Hae tekijäksi tästä: https://forms.office.com/e/PXpC6gqQAz

(ylös)

23.   Wappufestarit 29.4.

Jo perinteeksi nousseet Wappufestarit järjestetään lauantaina 29.4. klo 21:00 Smökissä. Tapahtuma toimii Walpurin kierroksen virallisina jatkoina ja on kaikille opiskelijoille avoin sekä ilmainen. Luvassa on ilta täynnä RÖKkäävää livemusiikkia ja meno on katossa koko illan. Nappaa frendit messiin ja saavu mestoille juhlistamaan sitä kauan odotettua Wappua kevään kovimmilla festareilla! RÖK!

Mitä: Wappufestarit
Milloin: Lauantaina 29.4. klo 21:00 – 02:15
Missä: Smökki
Miksi: Koska mitä olisi Wappu ilman Wappufestareita?
Maksaa: 0 €!

(ylös)

24.   Wiinaton Wappu 30.4.

Otaniemen sydämessä, Smökissä, on luvassa jälleen wapun unohtumattomin tapahtuma, Wiinaton Wappu! Luvassa on wapun tunnelmaa, erilaisia ohjelmaspektaakkeleita, hauskaa seuraa sekä elävää musiikkia, kun lavalle saapuu Kauniaisista SRO Musalinja useilla yhtyeillään. Tapahtumassa on tietysti myös tarjolla wappuherkkuja, kuten munkkia ja simaa.
Tapahtuma alkaa 30.4. klo 20.00 ja jatkuu yli puolenyön Servin mökissä (Jämeräntaival 4). Keskiyöllä asiaankuuluvasti teekkarilakit painetaan päähän teekkarihymnin saattelemana. Ilmaisen ja alkoholittoman tapahtuman järjestää Ristin kilta. Tervetuloa!
Ennen tapahtumaa on myös mahdollista osallistua Wappuvesperiin (eli rukoushetkeen) klo 19 Otaniemen kappelissa (Jämeräntaival 8).
Lisää tietoa tapahtumasta täällä.

(ylös)

25.   [UUSI] Mantan lakitus 30.4.

Sunnuntaina mennään! Wappuaatto koittaa ja Havis Amanda odottaa jo innolla lakitusta. Patsaalle tullaan suorittamaan myös pesu, joka tapahtuu ennen itse lakittamista.
Ohjelma patsaalla alkaa jo 16:00, kun lakitusta ennen saamme seurata esiintymislavalla tapahtuvaa spektaakkelia. Tule seuraamaan kunniavieraiden juhlallisia puheita, ensiluokkaista musiikkia sekä loistavaa tanssishowta, jotka varmistavat päräyttävän lähtölaskennan klo 18:00 tapahtuvaan Mantan lakitukseen.
Alustava aikataulu:
16:00 Tapahtuma alkaa
16:00 AaltoDJ
16:15 Akystic x Kyppendales
17:00 Mantan pesu
17:15 Boston Promenade
18:00 Lakitus
18:00 AaltoDJ
18:30 Tapahtuma päättyy
Nähdään Mantalla!
Tapahtuman Instagram: https://www.instagram.com/mantanlakitus/

(ylös)

26.   AAY x KUJ Yhteislähtö AATUun 11.5.

Jälleen on aika AATUilla! Perinteinen Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto AATU kerää 11.5. opiskelijoita ympäri Suomen tutustumaan Aurajoen jokilaivoihin & toukokuiseen Turkuun. Keväisen appro-kiertelyn kruunaavat jatkot Turun Apollossa.

Tänä vuonna AYY:n Yhteisöjaosto Aava sekä KY:n Kulttuurijaosto KUJ kuljettavat aaltolaiset Turkuun sekä takaisin! Yhteislähtöilippujen myynti alkoi ti 11.4. klo 14.00 Kide.appissa (Kidelinkki on FB-tapahtuman keskusteluosiossa). Lippuja on rajallisesti, joten kannattaa olla nopea! Tule mukaan nauttimaan keväisestä Turusta ja ota myös kaverisi mukaan!

(ylös)

27.   Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntitöitä syksylle

Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle haetaan uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia syyslukukaudelle 2023.

Tehtäviisi kuuluu harjoitusryhmien vetäminen sekä harjoitusten ja tenttivastausten tarkistaminen. Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopistoopintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta ja kurssin tasosta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300–400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen.

Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla). Liitteeksi tarvitaan vapaamuotoinen motivaatiokirje, cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää). Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina. Jätä hakemus viimeistään maanantaina 8.5.2023. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun.

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

(ylös)

28.   [UUSI] Hae mukaan Fyysikkospeksiin 2023!

Haluaisitko lähteä tekemään koko illan musikaalia? Fyysikkospeksin 2023 tekijähaku on käynnissä! Mukaan produktioon voi lähteä opiskelualasta ja osaamistasosta riippumatta. Tarjolla on kaikenlaista tekemistä aina näyttelemisestä bändiin ja lavastuksesta maskeeraukseen. Tee vuodestasi takuuvarmasti speksikäs ja lähde mukaan! Haku näyttelijäksi, tanssijaksi ja bändiin sulkeutuu 1.5. Hakuaika muihin osa-alueisiin jatkuu 9.5. asti. Hae mukaan tästä! tinyurl.com/fspeksiin2023

(ylös)

29.   [UUSI] Tour de Terde 2023

Oletko jo valmis aloittamaan kesän terassikauden? Nyt se onnistuu opiskelijaystävälliseen hintaan, kun Tour de Terde -terassiappro valtaa jälleen Helsingin kantakaupungin baarit ja kahvilat. Tällä kertaa kiertelyn teemana toimii rantabileet, joten nappaa kaverisi mukaan ja tule juhlistamaan kesän alkua kanssamme!
Matkan varrella voit niin kahvitella kuin nauttia väkevämpiäkin virvokkeita after work -merkeissä, sillä lähtöajat vaihtelevat kello 15 ja 18 välillä. Viimeistään kiertelyn loppuessa kello 22 kannattaa suunnata kohti Kaivohuonetta, jossa terassin lisäksi kansaa viihdyttävät Akystic, AaltoDJ sekä mysteeriartisti.
Tapahtuma on osa AYY13 vuosijuhlaviikkoa.

MITÄ? Aavan Seikkailutoimikunnan Tour de Terde -approt
MISSÄ? Helsingin keskustassa, lähtö Allas Sea Poolilta
MILLOIN? Tiistaina 16.5.2023
KENELLE? Kaikille opiskelijoille!
HINTA? 13,50 € sisältäen baarikiertelyn, haalarimerkin, narikkamaksun ja jatkot

DC? Haalarit
MIKSI? Varaslähtö kesään ja alkavaan terassikauteen!
Lisätietoa: https://fb.me/e/12AFTQg0F
Lipunmyynti: Kide.appissa

Jos sinulla herää kysymyksiä tapahtumaan liittyen, voit olla yhteydessä @tuukkare Telegramissa.
Tour de Terde on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi
Tapahtuma on K-18.

(ylös)

30.   Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hyvää maanantaita ja wappuviikkoa!! Viikon lausahdus ei voi olla mitään muuta kuin ”Wappu on teekkarin parasta aikaa”.

Anna Savola
Tiedottaja-sihteeri 2023 | Prosessiteekkarit ry
+358400876287 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram