I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 3. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 4. Yhdistyksen PysähdysTauko
 5. Kesäkuntoon 2022
 6. IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.
 7. Prosessiteekkareiden teltta ja Yhdistyksen skumppahetki Ullanlinnanmäellä 1.5.
 8. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 9. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 10. Hallituksen kokoukset 2022

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Muuten vaan -sillis 27.4.
 3. Opintopalaute

III    MUUT

 1. Wapun laulusauna 26.4.
 2. Aaltoes’ Vappu Van 27.4. ja 28.4.
 3. Wappuvaihto 28.4.
 4. Fuksispeksit 29.4.
 5. Walpurin kierros 29.4.
 6. Wappufestarit 29.4.
 7. Dipolin Wappu 30.4.
 8. TEK-lautta Ullikselle 1.5.
 9. AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.
 10. Tour de Terde 2022
 11. POKAn keväthaukireissu toukokuussa Turun saaristossa
 12. Teekkarispeksi 2022: Signaali – Huhtikuun näytökset!
 13. Valintakoevalvonta 2022
 14. T150 – Teekkaripistekortti
 15. Teekkarius 150
 16. Radiodiodi
 17. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

26.4. IK x PT Wanhojen Wappusitsit
26.4. Wapun laulusauna
27.4. Muuten vaan -sillis
28.4. Wappuvaihto
29.4. Fuksispeksit
29.4. Walpurin kierros
29.4. Wappufestarit
30.4. Dipolin Wappu
1.5. TEK-lautta Ullikselle
1.5. Yhdistyksen skumppahetki Ulliksella

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 10.1. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

(ylös)

2.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo. 21–22! Tiedossa rentoa sählyn tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

4.       Yhdistyksen PysähdysTauko

PysähdysTaukolla tällä viikolla munkkeja! Lisää tietoja myöhemmin. Nähdään viikon tauolla!

Yhteisiä taukohetkiä järjestetään jatkossa viikottain joka keskiviikko klo 16 alkaen, poikkeavista aikatauluista ilmoitetaan erikseen. Klo 16–18 paikalla on aina hallituslaisia eli esimerkiksi merkkien ostaminen onnistuu tällöin hyvin. Paikalla olevan jäsenistön toiveiden mukaan voidaan taukoilua viettää pelaillen, kahvitellen tai vaikka leffaa kahtoen. Pelikonsoli menee kuitenkin myös hengailun ajaksi tauolle, jotta sohva- ja TV alue olisi paremmin vapaana yhteiseen käyttöön ja voimme paremmin keskittyä porukalla olemiseen. Tule mukaan moikkaamaan tuttuja, tutustumaan vielä tuntemattomiin PT-kavereihin ja nauttimaan yhdistyksen olohuoneen tarjonnasta!

 

MITÄ: Yhdistyksen PysähdysTauko

MISSÄ: pHuone, Kemistintie 1 D 2

MILLOIN: Joka keskiviikko klo 16 alkaen

 

(ylös)

5.       Kesäkuntoon 2022

Summer is approaching and for the third year in a row, it’s time to get back into healthy habits! Kesäkuntoon is a phrase loosely translated to “summer fitness”, used in the context of getting fit for summer. The four weeks long event is a type of friendly competition between different teams and also between the guilds TiK vs. PT!

 

In the competition as you complete small life and health improving tasks you’ll collect points for your own team and guild. At the end of the campaign the best teams and the better guild will be rewarded!

 

“But!” I hear you saying, “I’m not athletic? What do you mean ‘summer fitness’? I can’t even walk up the stairs without getting out of breath!” Well, fear not! For as many points as can be gathered through sports and fitness, you can gather just as many from things that have nothing to do with moving your body, like sleeping or meditating!

 

Are you ready to turn your life around?

 

Join the official Telegram chat of the competition to take part in the competition and to get more info and tips: https://t.me/+4ggBtMfTgv9iODY8

 

Registration, entering and traking points etc. is all done through a Telegram bot: @kesakuntoon_bot

provided to us by our amazing friends!

 

What: Kesäkuntoon 2022

When: 4.4. – 1.5.

Where: Anywhere you want!

Why: To maintain healthier lifestyle and compete against the other guild and teams

Price: Free!

(ylös)

6.       IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.

Taas on aika juhlia Wappua IK:n ja PT:n Wanhusten (2+) kesken! Suuntaa siis Smökkiin tiistaina 26.4. mukanasi rutkasti wappumeininkiä ylläsi haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä!!

 

Paikkoja on 180 ensimmäiselle ilmoittautujalle, joten ole nopea! Ilmoittautuminen aukeaa 12.4. tenttiviikon vuoksi poikkeuksellisesti klo 21:00, ja sulkeutuu 19.4. klo 23.55 muuttuen samalla sitovaksi. Linkki ilmoittautumiseen: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/146

 

MITÄ? Wanhojen Wappusitsit

MISSÄ? Smökissä

MILLOIN? 26.4.2022

MITÄ MAKSAA? 13€

DC? Haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä

MIKSI? Wappu & IK!!

(ylös)

7.       Prosessiteekkareiden teltta ja Yhdistyksen skumppahetki Ullanlinnanmäellä 1.5.

PT:n teltta löytyy taas muutaman vuoden tauon jälkeen Ullikselta vappupäivänä! Wappumestarit tarjoavat jälleen yhteistuumin IK:n kanssa pientä purtavaa ja juotavaa. Teltoilla on jäsenistölle tarjolla niin suolaista kuin makeaakin tarjottavaa. Yhdistyksen yhteiskuva otetaan klo 13.30, jolloin teltalla pidetään myös koko yhdistyksen yhteinen skumppahetki. Teltta on Ulliksella klo 11-18. Tule rohkeasti moikkaamaan ja ota oma skumppalasi mukaan!

(ylös)

8.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

9.       Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

10.    Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:00 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella.

(ylös)

II        CHEM

11.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

12.    Muuten vaan -sillis 27.4.

Wappu tulee ja niin tulee kemistikillan muuten vaan -silliskin! Tämä sillistely ei vaadi osallistujiltaan krapulaa, vaan Rantasaunan paljun kuohuista ja maittavasta skumppatarjoilusta pääsee nauttimaan myös ihan muuten vaan! Jos kuitenkin kärsit kiperästä krapulasta, saavat sillistarjoilut varmasti mielialasi kohomaan ja antavat voimaa jaksaa wappuviikon loppuun saakka. Saavu siis Rantasaunalle keskiviikkona 27.4. klo 12.00 alkaen ja tule sillistelemään ihan muuten vaan!

 

Sillistelemään mahtuu 40 Kemistikillan jäsentä ja 20 Prosessiteekkareiden jäsentä.

 

Ilmoittautuminen sillikselle aukeaa kemistikillan nettisivuilla https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=muutevaa22&lang=fi  19.4. klo 12.00 ja sulkeutuu 24.4. klo 23.59. 10e maksu sillistelystä suoritetaan käteisellä paikan päällä ja ilmoittautuminen on sitova sen sulkeuduttua.

 

MITÄ: Muuten vaan -sillis

MISSÄ: Rantsulla

MILLOIN: 27.4. klo 12 ->

PALJONKO: 10€

DC: Vapaa sillisvarustus

(ylös)

13.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

III      MUUT

14.    Wapun laulusauna 26.4.

Kaipaako Wappusi hieman laulua? Waputtaako paljon? Tuntuuko ettei Wappusitsit ole riittävät tyydyttämään wappuista laulumieltäsi? Jos vastasit mihinkään näistä kysymyksistä kyllä, niin Lukkaritoimikunta tarjoaa pelastuksen. Sukella syvälle wappumieltä kohottavaan laulusaunaan Rantasaunalla 26.4.2022 kello 18:00 alkaen. Tarjolla on laulua, saunomista, rentoa oleskelua, karaokea ja virvokkeita rahaa vastaan. Tapahtuma on koko Aalto-yhteisölle avoin ja ilmainen. Palju on lämpimänä koko illan, kuin myös Rantasaunan grillipaikka. Grillipaikka on avoimessa käytössä, joten tuo omat eväät ja avaa grillikausi. Ota siis kaverisi, pyyhkeesi sekä grillattavat ja suuntaa viettämään Wapun laulattavinta iltaa Rantasaunalle.

 

 

Mitä: Wappuinen laulusauna

Missä: Rantasauna, Otaniemi

Milloin: Tiistaina 26.4 kello 18:00 eteenpäin

Mitä maksaa: Ilmainen!

Miksi: Koska laulaminen ja Wappu!

 

FB: https://fb.me/e/1puCixmKn

 

 1. Tapahtumaan ehtii hyvin Polyteknikkojen kuoron Hura Hurraa Hoi -teekkarilaulukonsertin jälkeen. Tapahtuma löytyy Facebookista osoitteesta: https://facebook.com/events/s/hura-hurraa-hoi-teekkarilauluk/995812407716760/

(ylös)

15.    Aaltoes’ Vappu Van 27.4. ja 28.4.

Aaltoes’ Vappu Van is back! ????

 

Pyörimme vappuviikolla matkailuautolla Otaniemessä sekä itäisessä satamakaupungissa jakamassa simaa, munkkeja ja railakasta wappumieltä! Tervetuloa nautiskelemaan alla olevan aikataulun mukaisesti.

 

Keskiviikko 27.4.

11:00-14:00 Otakaari 1 F, Otaniemi

15:00-18:00 Jämeräntaival 5-6, Otaniemi

 

Torstai 28.4.

9:00-11:30 Otakaari 1 F, Otaniemi

12:00-13:30 Atlantinkatu, Jätkäsaari

14:30-15:30 Muotoilijankatu, Arabianranta

16:00-17:00 Pietari Kalmin katu, Kumpula

(ylös)

16.    Wappuvaihto 28.4.

Hervannassa pärähtää, kun joukko Otaniemen opiskelijoita valloittaa Tampereen wappumeiningin 28.4. Tarjolla päivän aikana on monenmoista tekemistä, mm. Untuvikkojen korkeakoulua, SIMAkisaa ja huikeat SIMAbilejatkot. Lisäksi halukkaat voivat hypätä Wappunyssen kyytiin. Päivän reissuun lähdetään klo 9 Otaniemestä, ja kotiin palataan yön pikkutunneilla. Tätä tilaisuutta et halua missata, matkaan mahtuu vain 60 nopeinta ilmoittautujaa!

Lipun hinta on 30€ sisältäen matkat edestakaisin ja jatkot. Liput tulevat myyntiin Kide.appiin torstaina 14.4. klo 12 osoitteessa: https://kide.app/events/1162a5c3-94c4-4884-ae87-f9cc8a8ee66b

Tapahtumaa mukana järjestämässä Tampereen Teekkarit!

 

Wappuvaihto on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi

(ylös)

17.    Fuksispeksit 29.4.

Vuoden 2022 Fuksipeijaisten Fuksispeksit ovat täällä!

 

Fuksispekseissä fukseista koostuvat peijaisjoukkueet esittävät täysin itse valmistelemansa spektaakkelit osana vuoden 2022 Fuksipeijaisia! Fuksispeksit ovat toinen toistaan kekseliäämpiä performansseja, jotka fuksit ovat valmistelleet niin omaksi, kuin koko teekkari- ja aaltoyhteisön iloksi. Saapukaa siis joukoin paikalle, mutta jättäkäähän virvoikkeet tällä kertaa kotiin, sillä yliopiston tiloihin ei omia teekkaria väkevämpiä juomia pidä tuoman!

 

Fuksispeksit järjestetään Dipolin Kaleva-salissa perjantaina 29.4. klo 16:00 alkaen. Kaleva-salin ovet avataan yleisölle klo 15:30. Raikukoot Kaleva-salin nokisten kurkihirsien alla nauru ja Omstart!-huudot sekä vallitkoot yleisössä teekkarimaisen hyvä ja kannustava käytös kaikkia joukkueita kohtaan.

 

Väliaikashowna on luvassa huikeaakin huikeampi Teekkarispeksin esitys!

 

Saavu siis Dipoliin eväinäsi hyvä huumorintaju, pari ajankohtaista Omstart!-huutoa ja aimo annos fuksinmielisyyttä nauttimaan fuksien mielen, luovuuden ja ahkeruuden tuotoksista!

Speksien jälkeen kumahtaa Yöjäynän alkupamaus Alvarin aukiolla klo 20:00 lähettäen Yöjäynäjokkueet kohti yöllisiä koitoksia.

(ylös)

18.    Walpurin kierros 29.4.

Walpurin kierros saapuu taas kerran todellisessa loistossaan järisyttämään, innostamaan ja yhdistämään koko Otaniemen kansaa sekä kaikkia Aalto-mielisiä 29.4. Illan aikana koko Teekkarikylän valtaa Walpurin ajan massiivisin rastikiertely vailla vertaistaan. Pidä siis huolta ettet vain ole erehtynyt keksimään mitään muuta tekemistä Wappuaaton aattona.

Kierros alkaa klo 20 Yöjäynän alkupamauksen jälkeen ja kestää yömyöhään. Mikäli kierroksen jälkeen vielä mehuja on jäljellä, voi iltaa jatkaa AaltoDJ:n ja Pelmun järjestämille Wappufestareille.

Ilmoittautumista ei tarvita vaan riittää että löydät itsesi paikalle. Kiertely tapahtuu 4-10 hengen joukkueissa. Rastikarttoja jaetaan tapahtumapäivänä ympäri Otaniemeä. Parhaat kiertelijät palkitaan huikeilla palkinnoilla Smökillä Wappuriehan julistuksessa Wappuaattona.

Mikäli mielit rastinpitäjäksi, voit ilmoittautua tämän linkin kautta 22.4. mennessä https://lomake.ayy.fi/…/walpurin-kierros-22-tour-de…/

Kaikki tahot ovat tervetulleet pitämään rastia. Parhaat rastinpitäjät palkitaan myös Wappuriehassa ja lisäksi he saavat myös veloituksetta yhdeksi illaksi käyttöönsä jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

 

Mitä: Walpurin kierros
Missä: Otaniemen yössä
Milloin: 29.4. klo 20 alkaen
Miksi: Koska wappu on vain kerran vuodessa

(ylös)

19.    Wappufestarit 29.4.

Mitä olisi Wappu ilman Wappufestareita?

 

Jo perinteeksi nousseet Wappufestarit järjestetään perjantaina 29.4. klo 21:00 Smökissä. Tapahtuman hinta on pyöreät 0€ ja tapahtuma toimii Walpurin kierroksen virallisina jatkoina. Ohjelman tarjoavat PELMU ja Aalto DJ jotka takaavat, ettei tunnelma meno on katossa koko illan ajan. Nappaa siis kaverit messiin ja saavu paikalle juhlistamaan sitä kauan odotettua Wappua illan kovimmissa bileissä! Tsekkaa täältä: https://fb.me/e/2F4qjloPF

 

Mitä: Wappufestarit

Milloin: perjantaina 29.4. klo 21:00 – 02:30

Missä: Smökissä, Jämeräntaival 4

Miksi: koska mitä olisi Wappu ilman Wappufestareita?

(ylös)

20.    Dipolin Wappu 30.4.

Dipolin Wappu lähestyy! Näitä juhlia et halua missata!???????? Liittykää tiedotuskanavalle ja seuratkaa instagramissa, jos haluatte saada parhaimman informaation reaaliajassa:

 

Telegram: https://t.me/dipolinwappu

Instagram: @dipolinwappu

 

Kideapin linkki julkaistaan dipolin wapun tiedotuskanavalla! Lipunmyynti alkaa jo huomenna ja toimii seuraavalla tavalla:

 

– ti 19.4. kide.app klo 12

– ke 20.4. kandilafkan aulassa klo 9-12

– to 21.4. kandilafkan aulassa klo 9-12

– pe 22.4. kandilafkan aulassa klo 16-19

 

Jokaiselle päivälle on oma kiintiönsä lippuja, joten kaikki liput eivät pääse loppumaan ekana päivänä!

 

Livenä myyntirajoitus 3 lippua per ostaja, kide.appissa 1 per ostaja.

 

Lippu maksaa 15€ + haalarimerkki 2€

 

Maksuvälineenä toimii MobilePay ja korttimaksu

 

Pistä siis housut jalkaan ja saavu mitä pikimmiten ostamaan lippu vuoden kovimpiin bileisiin!????????????

(ylös)

21.    TEK-lautta Ullikselle 1.5.

Kaipaatko Wappuusi vähemmän työläitä metromatkoja, vaihtoja ratikkaan tai bussilinjoilla sekoilua?

Haluatko vain elää hetkessä ja nauttia wapputunnelmasta kera ystävien ja kauniiden merimaisemien?

Onneksi on TEK-lautta, joka vie sinut Wappupäivän aamuna Otarannasta Ullikselle ja palauttaa vielä illaksi takaisinkin

Sinun tarvitsee vain nauttia kyydistä! Tapahtumaa sponsoroi tänä vuonna Tekniikan Akateemiset (TEK) ja luvassa on huikeita maisemia, kuohuvia virvokkeita sekä himputin hauskaa ohjelmaa

Lauttakyyti lähtee Otarannan satamasta 1.5. kello 9:30 ja paluumatka alkaa 18:00 Ullikselta. Lipun hinta on 10€ matkalta tai 20€, jos haluat että sinun matkallesi tarjotaan myös mukaan oma pullo kuohuvaa!

Ilmoittautuminen on auki maanantaina 25.4. kello 10-14. Tänä aikana kertyneistä ilmoittautumisista arvotaan 100 onnekasta, jotka pääsevät mukaan tälle unohtumattomalle matkalle! Kaikille mukaan mahtuneille lähetetään vahvistus viimeistään ilmoittautumista seuraavana päivänä 26.4. ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen maksutietojen kera. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta maksamisen jälkeen.

Ilmolinkki: https://forms.gle/j2g96mkGtmmnFLG89

(ylös)

22.    AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.

AYY:n yhteisöjaosto Aava myy lippuja ja järjestää hypeä nostattavat bussikuljetukset Akateemiseen Aurajokilaivuritutkintoon (AATU) torstaina 5.5. Turkuun ja takaisin!

 

Bussit lähtevät torstaina 5.5. klo 11 Otaniemestä ja lähtevät takaisin Turusta perjantain puolella klo 2:30. Lipun hinta on 35 euroa ja se sisältää kuljetukset Turkuun ja takaisin sekä varsinaisen approlipun. Jatkopaikkana näissä lipuissa on Apollo ja Armas, joissa juhlat etenevät Portion Boysin tahdissa.

 

Yhdistettyjen appro- ja bussilippujen myynti alkaa ennakkotiedoista poiketen tiistaina 5.4. klo 11 Kide.appissa (https://kide.app/events/df5c9205-8a7f-4ccb-bd93-e4f2356faf2f). Lippuja on rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea!

 

Tarkempia tietoja tapahtumasta löydät sen nettisivuilta, https://aatu.fi/. Tule mukaan nauttimaan keväisestä Turusta ja ota kaverisi mukaan myös!

 

MITÄ: Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (AATU) kyyteineen
MILLOIN: Torstaina 5.5.
MISSÄ: Turussa
MITÄ MAKSAA: 35€
MIKSI: Keväinen Turku ja hypebussit!

(ylös)

23.    Tour de Terde 2022

Mikä olikaan parempi tapa aloittaa kesä kuin terassikiertely? Tämä supisuomalainen aktiviteetti onnistuu opiskelijabudjetilla maanantaina 16.5. Tour de Terde -approilla! Helsingin kantakaupungin baarit ja kahvilat tarjoilevat janoiselle ja nälkäiselle haalarikansalle niin lounaskahvien kuin after workien merkeissä, sillä lähtöajat vaihtelevat kello 14 ja 19 välillä. Illan pimentyessä Kaivohuoneella kansaa viihdyttää terassin lisäksi myös mysteeriartisti!

https://www.facebook.com/events/519752096183870/
https://kide.app/events/356dd5af-f04b-4804-8fe1-bf3c3021f899

(ylös)

24.    POKAn keväthaukireissu toukokuussa Turun saaristossa

Tule mukaan kalastamaan haukea keväiseen saaristoon! Polyteknikkojen kalastusseuran perinteinen keväthaukireissu suuntautuu Velkualle Naantalin läheisyyteen. Keväällä veden ollessa kylmää isokin hauki on kudun jälkeen vielä matalassa ja mahdollisuudet niiden saamiseen ovat loistavat. Mukaan lähteäkseen ei tarvitse olla kokenut mestari – kunhan intoa riittää olla päivä veneessä ja mahdollisesti ilta saunassa. Lainavälineet löytyvät myös tarvittaessa. Yöpyminen tapahtuu mökeissä ja reissun hinta on 160€ luokkaa riippuen vähän osallistujien määrästä.

Tarkka ajankohta on ke-su 11.-15.5, josta voi olla paikalla myös vain osan. Ilmoittautuminen osoitteessa bit.ly/poka2022 ja kysymyksiä voi lähettää pokah@list.ayy.fi tai Telegramissa @kiviknuuti

(ylös)

25.    Teekkarispeksi 2022: Signaali – Huhtikuun näytökset!

Androidit kolistelevat ja kahvikekone piipittää – Teekkarispeksin näytöskausi on päässyt täyteen vauhtiin. Vielä on viimeiset hetket hankkia liput 13.4. ja 14.4. näytöksiin.

 

Avaruustutkimusaluksella koetaan jännittäviä hetkiä, kun tutkijanero Reine Haanin uusi laite nappaa salaperäisen signaalin. Mistä signaali on peräisin, ja mitä se yrittää kertoa?

 

Älä siis odota enää vaan varmista paikkasi tämän kevään kutkuttavimpaan scifispeksiin! Osta liput https://teekkarispeksi.fi/ nyt!

(ylös)

26.    Valintakoevalvonta 2022

Vuotuiset valintakokeet järjestetään läsnäolokokeina kampuksella ja etsimme valintakoevalvojia.

Kokeet järjestetään Otaniemessä:

 • DI-valintakoevalvonta tiistaina 5.2022 kello 08.00– noin kello 15.00
 • Kauppatieteiden valintakoevalvonta tiistaina 7.6.2022 kello 10.00– noin kello 16.00

DI-kokeen valvojilta edellytetään sujuvaa suomen ja/tai ruotsin kielitaitoa.

Kauppatieteen kokeessa valvojilta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtväviin järjestetään Teams-koulutukset. Koulutukseen osallistuminen tai koulutusmateriaaliin tutustuminen on edellytys valintakoevalvojana toimimiselle. Toimitamme kaikille valvojille myös kirjalliset ohjeet ennen kokeita. Koulutusten aikataulu:
DI-valintakokeen valvonta 18.5. klo 12-13
Kauppatieteen kokeen valvonta 2.6. klo 12-13

Hae valintakoevalvojaksi viimeistään 15.5.: https://link.webropolsurveys.com/S/01E47346368A448D

Lisätietoja: valintakokeiden-valvonta@aalto.fi

(ylös)

27.    T150 – Teekkaripistekortti

Koe fuksivuoden hurmos uudelleen kerätessäsi teekkaripisteitä ja selvitä onko sinusta HyperSuperTeekkariksi!

 

Tekkarius150 juhlavuoden yhteydessä pääset suorittamaan Teekkaripistekorttia, johon saat pisteitä monista erilaisista jo tutuistakin virkistäytymisistä kuin myös T150 teemaisista aktiviteeteista. Pistekortteja jaetaan T150 tapahtumissa ja siitä mainostetaan aina Instagramissa sekä tg-tiedotuskanavalla. Muistathan siis seurata juhlavuoden somekanavia @teekkarius150 (Telegram, Instagram, Facebook).

(ylös)

28.    Teekkarius 150

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

(ylös)

29.    Radiodiodi

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen wappuproduktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun), joten Radiodiodilla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä ohjelmia tulevalla kaudella tulee olemaan – me tarjoamme puitteet, te tarjoatte ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiota kuullaan lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla.

 

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

 

Seuraa myös Radiodiodita Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

30.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Moroo! Pitkään odotettu Wappuviikko on vihdoin täällä! Viime viikolla oli paljon mahtavia tapahtumia ja niin on myös tällä viikolla! Tänään oli hauskaa krokettipiknikillä ja voitin matsin :D. Odotan erityisen innolla huomisia Wanhojen Wappusitsejä ja sunnuntaista Wappupiknikkiä Ulliksella! Pitäkää kaikki mahtava Wappu! Viikon kissavideo.

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram