I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 3. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 4. Yhdistyksen PysähdysTauko
 5. Kesäkuntoon 2022
 6. AK x PT Wappuspåra 20.4.
 7. 3+ Wappusauna 23.4.
 8. Wappuviikon Krokettipiknik 25.4.
 9. IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.
 10. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 11. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 12. Hallituksen kokoukset 2022

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Kotikeittokilpailu 2022
 3. Muuten vaan -sillis 27.4.
 4. Opintopalaute

III    MUUT

 1. Aalto Cocktail Workshop: Prohibition 19.4.
 2. Aalto Open Air 21.4.
 3. 35. Jäynäfinaali 21.4.
 4. Julkun Juhlallinen Julkaisu 21.4.
 5. Wärikarnevaali 23.4.
 6. Wappuvaihto 28.4.
 7. Fuksispeksit 29.4.
 8. Walpurin kierros 29.4.
 9. Dipolin Wappu 30.4.
 10. TEK-lautta Ullikselle 1.5.
 11. AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.
 12. Tour de Terde 2022
 13. POKAn keväthaukireissu toukokuussa Turun saaristossa
 14. Teekkarispeksi 2022: Signaali – Huhtikuun näytökset!
 15. T150 – Teekkaripistekortti
 16. Teekkarius 150
 17. Radiodiodi
 18. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

20.4. AK x PT Wappuspåra
21.4. Aalto Open Air

21.4. 35. Jäynäfinaali
21.4. Julkun Juhlallinen Julkaisu
23.4. Wärikarnevaali
23.4. 3+ Wappusauna

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 10.1. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

(ylös)

2.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo. 21–22! Tiedossa rentoa sählyn tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

4.       Yhdistyksen PysähdysTauko

PysähdysTauko on tauolla tämän viikon

 

Päällekäisten tapahtumien vuoksi PysähdysTaukoa ei järjestetä tällä viikolla. pHuone on kuitenkin tuttuun tapaan muuten jäsenistön käytettävissä. Nähdään ensi viikon tauolla!

(ylös)

5.       Kesäkuntoon 2022

Summer is approaching and for the third year in a row, it’s time to get back into healthy habits! Kesäkuntoon is a phrase loosely translated to “summer fitness”, used in the context of getting fit for summer. The four weeks long event is a type of friendly competition between different teams and also between the guilds TiK vs. PT!

 

In the competition as you complete small life and health improving tasks you’ll collect points for your own team and guild. At the end of the campaign the best teams and the better guild will be rewarded!

 

“But!” I hear you saying, “I’m not athletic? What do you mean ‘summer fitness’? I can’t even walk up the stairs without getting out of breath!” Well, fear not! For as many points as can be gathered through sports and fitness, you can gather just as many from things that have nothing to do with moving your body, like sleeping or meditating!

 

Are you ready to turn your life around?

 

Join the official Telegram chat of the competition to take part in the competition and to get more info and tips: https://t.me/+4ggBtMfTgv9iODY8

 

Registration, entering and traking points etc. is all done through a Telegram bot: @kesakuntoon_bot

provided to us by our amazing friends!

 

What: Kesäkuntoon 2022

When: 4.4. – 1.5.

Where: Anywhere you want!

Why: To maintain healthier lifestyle and compete against the other guild and teams

Price: Free!

(ylös)

6.       AK x PT Wappuspåra 20.4.

Wappu lähestyy kovaa vauhtia, ja niin lähestyy myös AK x PT Wappuspåra! Hyppää spåran kyytiin ja kiidä wapputunnelmaan mahtavan seuran, viihdyttävän ohjelman sekä uusien tuttavuuksien saattelemina. Luvassa on esimerkiksi Spårabingoa ja karaokea, välivesijoogaa unohtamatta!

 

Wappuspåra lähtee Mikonkadun pysäkiltä keskiviikkona 20.4. klo 17 ja kyytiin on mahdollista hypätä samalta pysäkiltä myös klo 18. Ajelu päättyy Mikonkadulle klo 19. Varauduthan matkaan omin virvokkein!

 

Ilmoittautuminen aukeaa ke 13.4. klo 18 ja sulkeutuu su 17.4. klo 23:55 muuttuen samalla sitovaksi.

 

HUOM! Ilmon aukeamisajankohta on normaalista (ja aiemmin ilmoitetusta) poikkeava, koska tenttiviikko.

 

MITÄ? Wappuisa spåra-ajelu

MISSÄ? Helsingissä, lähtö Mikonkadulta

MILLOIN? 20.4. klo 17-19

MITÄ MAKSAA? 6€

DC? Haalarit

MIKSI? Koska AK ja PT ja WAPPU!

(ylös)

7.       3+ Wappusauna 23.4.

Tervetuloa lämmittelemään wappuviikkoa varten 3+ Wappusaunaan! Suunnatkaa siis Jämeräntaipaleen kattosaunalle lauantaina 23.4. klo 16 alkaen. Tapahtumassa on tarjolla munkkeja ja ruokaa, saunaa unohtamatta!

 

TL;DR

Mitä: 3+ Wappusauna

Missä: JMT kattosauna

Milloin: La 23.4. klo 16-23

Mitä maksaa: Ei mitään!

DC: Wappuinen

(ylös)

8.       Wappuviikon Krokettipiknik 25.4.

Lumien sulaminen on loppusuoralla ja silmut jo puhkeamassa. On aika vallata Smökin edusta ja viettää aikaa ystävien kanssa kroketin parissa. Tarjolla myös munkkia ja simaa Pelitilassa osoitteessa JMT 3A! Ota siis kaverit mukaan ja tule herättämään ruosteiset kroketaidot kevättä varten rennon pelailun merkeissä!

 

 

TL;DR

MITÄ? Krokettia ja hengailua!

MISSÄ? Smökin pihalla, Pelitilassa (JMT 3A) munkkeja

MILLOIN? 25.4. klo 16 –>

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

MIKSI? Kroketaidot kuitenkin kaipaavat herättelyä talven jäljiltä…

DC? Haalarit

(ylös)

9.       IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.

Taas on aika juhlia Wappua IK:n ja PT:n Wanhusten (2+) kesken! Suuntaa siis Smökkiin tiistaina 26.4. mukanasi rutkasti wappumeininkiä ylläsi haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä!!

 

Paikkoja on 180 ensimmäiselle ilmoittautujalle, joten ole nopea! Ilmoittautuminen aukeaa 12.4. tenttiviikon vuoksi poikkeuksellisesti klo 21:00, ja sulkeutuu 19.4. klo 23.55 muuttuen samalla sitovaksi. Linkki ilmoittautumiseen: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/146

 

MITÄ? Wanhojen Wappusitsit

MISSÄ? Smökissä

MILLOIN? 26.4.2022

MITÄ MAKSAA? 13€

DC? Haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä

MIKSI? Wappu & IK!!

(ylös)

10.    Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

11.    Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

12.    Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:00 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella.

(ylös)

II        CHEM

13.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

14.    Kotikeittokilpailu 2022

Kemistikillan jo perinteeksi muodostunut Kotikeittokilpailu tullee taas! Tänä vuonna kisa järjestetään OK20 alakerrassa 19.4. alkaen klo 18. Ilmoittautuminen kisaan osallistuville on auki kemistikillan nettisivuilla ja nyt viimeistään on aika panna padat porisemaan!

 

Muistutuksena vielä, että tuotteen laadun, tyylin tai kokoonpanon suhteen ei ole tarkempia rajoituksia, kunhan uskallat juoda sitä itse ja siihen on laitettu oma panos muodossa tai toisessa (vähintään yksi (1) rusina). Voit myös halutessasi osallistua kilpailuun useamman eri keitoksen voimin.

 

* Jos olet tulossa vain seuraamaan kisaa, maistelemaan tuotoksia ja aloittelemaan wappua, ilmoittautumista ei vaadita! *

Tapahtuma on kaikille avoin.

(ylös)

15.    Muuten vaan -sillis 27.4.

Wappu tulee ja niin tulee kemistikillan muuten vaan -silliskin! Tämä sillistely ei vaadi osallistujiltaan krapulaa, vaan Rantasaunan paljun kuohuista ja maittavasta skumppatarjoilusta pääsee nauttimaan myös ihan muuten vaan! Jos kuitenkin kärsit kiperästä krapulasta, saavat sillistarjoilut varmasti mielialasi kohomaan ja antavat voimaa jaksaa wappuviikon loppuun saakka. Saavu siis Rantasaunalle keskiviikkona 27.4. klo 12.00 alkaen ja tule sillistelemään ihan muuten vaan!

 

Sillistelemään mahtuu 40 Kemistikillan jäsentä ja 20 Prosessiteekkareiden jäsentä.

 

Ilmoittautuminen sillikselle aukeaa kemistikillan nettisivuilla https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=muutevaa22&lang=fi  19.4. klo 12.00 ja sulkeutuu 24.4. klo 23.59. 10e maksu sillistelystä suoritetaan käteisellä paikan päällä ja ilmoittautuminen on sitova sen sulkeuduttua.

 

MITÄ: Muuten vaan -sillis

MISSÄ: Rantsulla

MILLOIN: 27.4. klo 12 ->

PALJONKO: 10€

DC: Vapaa sillisvarustus

(ylös)

16.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

III      MUUT

17.    Aalto Cocktail Workshop: Prohibition 19.4.

Hello cocktail people!

 

Aalto Cocktail’s deliciously popular cocktail workshop is here again! You’ll get to learn how to craft classic drinks from the prohibition era, hand-picked and taught by our experienced masters of cocktails.

 

Price is 15 € and it includes all needed material for the training as well as access to the knowledge of our top cocktail specialists!

IN SHORT:

WHAT: Cocktail Workshop: Prohibition
WHERE: 100 Monkeys (Jämeräntaival 11 G)
WHEN: 19.4. at 18:00
PRICE: 15€
TICKETS: https://holvi.com/…/produ…/5e942d78f2a6b5945b8e2e18985ef338/

(up)

18.    Aalto Open Air 21.4.

Etkö millään malttaisi odottaa ensi kesän festareita? Onko wappuaattoon vielä liian monta luentojen täyteistä aamua?

 

Aalto Open Air valloittaa Alvarinaukion jälleen kahden vuoden tauon jälkeen! Nämä Otaniemen wapun aloittavat festarit eivät jätä ketään kylmäksi vaan tuovat mukanaan keväistä lämpöä koko Otaniemen kansalle. Festaripäivää voi viettää muun muassa niin beerpongturnauksessa, erilaisissa saunoissa kuin reivikontissakin. Päivä huipentuu kello 21 alkavaan Jukka Pojan konserttiin!

 

Onko toiveenasi päästä esiintymään lavalla koko Otaniemen kansalle ja herättää opiskelijoissa iloista wapputunnelmaa? Hae esiintyjäksi Aalto Open Airiin 21.4.! Tämä on mahdollisuutesi saada näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa ja päästä pitämään hauskaa lavalle!

 

Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa halukkuutesi esiintymiseen.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0377CHYR0EKKo6ccnH8gerlyG78TOm9CpS6vkhn0TjZUMDNQQUJBS1NBWENIOFozU1BWS1A3RExFQSQlQCN0PWcu

 

 

MITÄ? Kaikille avoimet festarit Otaniemen sydämessä
MILLOIN? Torstaina 21.4. kello 16 alkaen
HINTA? Ilmainen!
MIKSI? Koska Wappu tulee!

 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/670036060881869/?ref=newsfeed

(ylös)

19.    35. Jäynäfinaali 21.4.

Kaikkien kepposten, jekkujen, kujeiden ja metkujen pääpäivä, eli JÄYNÄFINAALI on pian täällä, valmiina huipentamaan koko 35. Jäynäkilpailun! ????????

Kahden pitkän etävuoden jälkeen jäynäfinaali päästään vihdoin järjestämään taas paikan päällä! Finaali on bittiavaruuden sijaan legendaarisessa U2 salissa torstaina 21.4.2022 klo 16! ????????

Tässä wappufiiliksen starttaavassa spektaakkelissa on luvassa mitä parhaimpia sketsejä, ohjelmanumeroita, videoita sekä tietenkin mahtavat finalistijäynät. Tiedossa on siis show, jota et todellakaan halua missata! Myöhäisille saliin mahtuminen saattaa aiheuttaa perinteisesti hankaluuksia, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa nauttimaan finaalin kokkareista! ????????

Jäynäfinaalia on mahdollistamassa Aalto Ventures Program, Siili Solutions, Tekniikan Akateemiset, Trap Factory, Fat Lizard Herttoniemi, K-market Otaniemi, Helsingin Jäätelötehdas ja Nålla!

(ylös)

20.    Julkun Juhlallinen Julkaisu 21.4.

Hetki, jota me kaikki olemme jännityksestä soikeina odottaneet, on käsillä. Julkku julkaistaan juhlallisesti torstaina 21.4!   Aalto-yliopiston kandidaattikeskuksen Aalto-sali täyttyy kuplivasta tunnelmasta, Julkku-myyjistä ja taatusti valtavan huutiksen arvoisesta viihdepläjäyksestä.

Tämä kertakaikkisen huikea kokonaisuus alkaa kutakuinkin elleipä jopa täsmällisesti klo 18:00 vain Julkku-myyjille osoitetulla Cocktail-tilaisuudella, jossa on tarjolla kurkunkostuketta ja herkkuja ilmaiseksi myyjille. Koko wappukansalle julkaisutilaisuus avaa ovensa klo 19:00. Julkkarin jälkeen nyt sitä saa, nyt sitä saa reppunsa täyteen Julkkuu ja muutakin karnevaalitunnelmaa Julkun konteilta Väreen edestä!

Mitä: Julkun Juhlallinen Julkaisu
Missä: Kandidaattikeskuksen Aalto-Sali
Milloin: 21.4. klo 18:00 Julkkumyyjien cocktail-tilaisuus, Julkaisu 19:00
FB-tapahtuma: https://fb.me/e/1GAnA5wQZ

(ylös)

21.    Wärikarnevaali 23.4.

Jihaa, tämän viikon lauantaina on Wärikarnevaalipäivä! ????

 

Vaikka esterataliput menivätkin hujauksessa, niin Alvarin aukiolla on paljon muutakin tekemistä kisaajien kannustamisen lisäksi! Alueelle on tulossa muun muassa karnevaalipelejä, suolaista ja makeaa naposteltavaa, haalarimerkkimyyntiä, sekä huikea benjihyppymahdollisuus ????! Karnevaalialue on kaikille avoin ja maksuton ???? Nähdään siis ensi lauantaina Wappuisissa ja Wärikkäissä meiningeissä ????

 

P.S. Muistakaa tulla nappaamaan tapahtumasta tarra teekkaripistekorttiin! ????

 

Tldr:

Missä: Alvarin aukio

Milloin: Nyt lauantaina 23.4. klo 12-18

Why: Wappu ja Teekkarius 150

Maksaa: Ilmainen!

(ylös)

22.    Wappuvaihto 28.4.

Hervannassa pärähtää, kun joukko Otaniemen opiskelijoita valloittaa Tampereen wappumeiningin 28.4. Tarjolla päivän aikana on monenmoista tekemistä, mm. Untuvikkojen korkeakoulua, SIMAkisaa ja huikeat SIMAbilejatkot. Lisäksi halukkaat voivat hypätä Wappunyssen kyytiin. Päivän reissuun lähdetään klo 9 Otaniemestä, ja kotiin palataan yön pikkutunneilla. Tätä tilaisuutta et halua missata, matkaan mahtuu vain 60 nopeinta ilmoittautujaa!

Lipun hinta on 30€ sisältäen matkat edestakaisin ja jatkot. Liput tulevat myyntiin Kide.appiin torstaina 14.4. klo 12 osoitteessa: https://kide.app/events/1162a5c3-94c4-4884-ae87-f9cc8a8ee66b

Tapahtumaa mukana järjestämässä Tampereen Teekkarit!

 

Wappuvaihto on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi

(ylös)

23.    Fuksispeksit 29.4.

Vuoden 2022 Fuksipeijaisten Fuksispeksit ovat täällä!

 

Fuksispekseissä fukseista koostuvat peijaisjoukkueet esittävät täysin itse valmistelemansa spektaakkelit osana vuoden 2022 Fuksipeijaisia! Fuksispeksit ovat toinen toistaan kekseliäämpiä performansseja, jotka fuksit ovat valmistelleet niin omaksi, kuin koko teekkari- ja aaltoyhteisön iloksi. Saapukaa siis joukoin paikalle, mutta jättäkäähän virvoikkeet tällä kertaa kotiin, sillä yliopiston tiloihin ei omia teekkaria väkevämpiä juomia pidä tuoman!

 

Fuksispeksit järjestetään Dipolin Kaleva-salissa perjantaina 29.4. klo 16:00 alkaen. Kaleva-salin ovet avataan yleisölle klo 15:30. Raikukoot Kaleva-salin nokisten kurkihirsien alla nauru ja Omstart!-huudot sekä vallitkoot yleisössä teekkarimaisen hyvä ja kannustava käytös kaikkia joukkueita kohtaan.

 

Väliaikashowna on luvassa huikeaakin huikeampi Teekkarispeksin esitys!

 

Saavu siis Dipoliin eväinäsi hyvä huumorintaju, pari ajankohtaista Omstart!-huutoa ja aimo annos fuksinmielisyyttä nauttimaan fuksien mielen, luovuuden ja ahkeruuden tuotoksista!

Speksien jälkeen kumahtaa Yöjäynän alkupamaus Alvarin aukiolla klo 20:00 lähettäen Yöjäynäjokkueet kohti yöllisiä koitoksia.

(ylös)

24.    Walpurin kierros 29.4.

Walpurin kierros saapuu taas kerran todellisessa loistossaan järisyttämään, innostamaan ja yhdistämään koko Otaniemen kansaa sekä kaikkia Aalto-mielisiä 29.4. Illan aikana koko Teekkarikylän valtaa Walpurin ajan massiivisin rastikiertely vailla vertaistaan. Pidä siis huolta ettet vain ole erehtynyt keksimään mitään muuta tekemistä Wappuaaton aattona.

Kierros alkaa klo 20 Yöjäynän alkupamauksen jälkeen ja kestää yömyöhään. Mikäli kierroksen jälkeen vielä mehuja on jäljellä, voi iltaa jatkaa AaltoDJ:n ja Pelmun järjestämille Wappufestareille.

Ilmoittautumista ei tarvita vaan riittää että löydät itsesi paikalle. Kiertely tapahtuu 4-10 hengen joukkueissa. Rastikarttoja jaetaan tapahtumapäivänä ympäri Otaniemeä. Parhaat kiertelijät palkitaan huikeilla palkinnoilla Smökillä Wappuriehan julistuksessa Wappuaattona.

Mikäli mielit rastinpitäjäksi, voit ilmoittautua tämän linkin kautta 22.4. mennessä https://lomake.ayy.fi/…/walpurin-kierros-22-tour-de…/

Kaikki tahot ovat tervetulleet pitämään rastia. Parhaat rastinpitäjät palkitaan myös Wappuriehassa ja lisäksi he saavat myös veloituksetta yhdeksi illaksi käyttöönsä jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

 

Mitä: Walpurin kierros
Missä: Otaniemen yössä
Milloin: 29.4. klo 20 alkaen
Miksi: Koska wappu on vain kerran vuodessa

(ylös)

25.    Dipolin Wappu 30.4.

Dipolin Wappu lähestyy! Näitä juhlia et halua missata!???????? Liittykää tiedotuskanavalle ja seuratkaa instagramissa, jos haluatte saada parhaimman informaation reaaliajassa:

 

Telegram: https://t.me/dipolinwappu

Instagram: @dipolinwappu

 

Kideapin linkki julkaistaan dipolin wapun tiedotuskanavalla! Lipunmyynti alkaa jo huomenna ja toimii seuraavalla tavalla:

 

– ti 19.4. kide.app klo 12

– ke 20.4. kandilafkan aulassa klo 9-12

– to 21.4. kandilafkan aulassa klo 9-12

– pe 22.4. kandilafkan aulassa klo 16-19

 

Jokaiselle päivälle on oma kiintiönsä lippuja, joten kaikki liput eivät pääse loppumaan ekana päivänä!

 

Livenä myyntirajoitus 3 lippua per ostaja, kide.appissa 1 per ostaja.

 

Lippu maksaa 15€ + haalarimerkki 2€

 

Maksuvälineenä toimii MobilePay ja korttimaksu

 

Pistä siis housut jalkaan ja saavu mitä pikimmiten ostamaan lippu vuoden kovimpiin bileisiin!????????????

(ylös)

26.    TEK-lautta Ullikselle 1.5.

Kaipaatko Wappuusi vähemmän työläitä metromatkoja, vaihtoja ratikkaan tai bussilinjoilla sekoilua?

Haluatko vain elää hetkessä ja nauttia wapputunnelmasta kera ystävien ja kauniiden merimaisemien?

Onneksi on TEK-lautta, joka vie sinut Wappupäivän aamuna Otarannasta Ullikselle ja palauttaa vielä illaksi takaisinkin

Sinun tarvitsee vain nauttia kyydistä! Tapahtumaa sponsoroi tänä vuonna Tekniikan Akateemiset (TEK) ja luvassa on huikeita maisemia, kuohuvia virvokkeita sekä himputin hauskaa ohjelmaa

Lauttakyyti lähtee Otarannan satamasta 1.5. kello 9:30 ja paluumatka alkaa 18:00 Ullikselta. Lipun hinta on 10€ matkalta tai 20€, jos haluat että sinun matkallesi tarjotaan myös mukaan oma pullo kuohuvaa!

Ilmoittautuminen on auki maanantaina 25.4. kello 10-14. Tänä aikana kertyneistä ilmoittautumisista arvotaan 100 onnekasta, jotka pääsevät mukaan tälle unohtumattomalle matkalle! Kaikille mukaan mahtuneille lähetetään vahvistus viimeistään ilmoittautumista seuraavana päivänä 26.4. ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen maksutietojen kera. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta maksamisen jälkeen.

Ilmolinkki: https://forms.gle/j2g96mkGtmmnFLG89

(ylös)

27.    AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.

AYY:n yhteisöjaosto Aava myy lippuja ja järjestää hypeä nostattavat bussikuljetukset Akateemiseen Aurajokilaivuritutkintoon (AATU) torstaina 5.5. Turkuun ja takaisin!

 

Bussit lähtevät torstaina 5.5. klo 11 Otaniemestä ja lähtevät takaisin Turusta perjantain puolella klo 2:30. Lipun hinta on 35 euroa ja se sisältää kuljetukset Turkuun ja takaisin sekä varsinaisen approlipun. Jatkopaikkana näissä lipuissa on Apollo ja Armas, joissa juhlat etenevät Portion Boysin tahdissa.

 

Yhdistettyjen appro- ja bussilippujen myynti alkaa ennakkotiedoista poiketen tiistaina 5.4. klo 11 Kide.appissa (https://kide.app/events/df5c9205-8a7f-4ccb-bd93-e4f2356faf2f). Lippuja on rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea!

 

Tarkempia tietoja tapahtumasta löydät sen nettisivuilta, https://aatu.fi/. Tule mukaan nauttimaan keväisestä Turusta ja ota kaverisi mukaan myös!

 

MITÄ: Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (AATU) kyyteineen
MILLOIN: Torstaina 5.5.
MISSÄ: Turussa
MITÄ MAKSAA: 35€
MIKSI: Keväinen Turku ja hypebussit!

(ylös)

28.    Tour de Terde 2022

Mikä olikaan parempi tapa aloittaa kesä kuin terassikiertely? Tämä supisuomalainen aktiviteetti onnistuu opiskelijabudjetilla maanantaina 16.5. Tour de Terde -approilla! Helsingin kantakaupungin baarit ja kahvilat tarjoilevat janoiselle ja nälkäiselle haalarikansalle niin lounaskahvien kuin after workien merkeissä, sillä lähtöajat vaihtelevat kello 14 ja 19 välillä. Illan pimentyessä Kaivohuoneella kansaa viihdyttää terassin lisäksi myös mysteeriartisti!

https://www.facebook.com/events/519752096183870/
https://kide.app/events/356dd5af-f04b-4804-8fe1-bf3c3021f899

(ylös)

29.    POKAn keväthaukireissu toukokuussa Turun saaristossa

Tule mukaan kalastamaan haukea keväiseen saaristoon! Polyteknikkojen kalastusseuran perinteinen keväthaukireissu suuntautuu Velkualle Naantalin läheisyyteen. Keväällä veden ollessa kylmää isokin hauki on kudun jälkeen vielä matalassa ja mahdollisuudet niiden saamiseen ovat loistavat. Mukaan lähteäkseen ei tarvitse olla kokenut mestari – kunhan intoa riittää olla päivä veneessä ja mahdollisesti ilta saunassa. Lainavälineet löytyvät myös tarvittaessa. Yöpyminen tapahtuu mökeissä ja reissun hinta on 160€ luokkaa riippuen vähän osallistujien määrästä.

Tarkka ajankohta on ke-su 11.-15.5, josta voi olla paikalla myös vain osan. Ilmoittautuminen osoitteessa bit.ly/poka2022 ja kysymyksiä voi lähettää pokah@list.ayy.fi tai Telegramissa @kiviknuuti

(ylös)

30.    Teekkarispeksi 2022: Signaali – Huhtikuun näytökset!

Androidit kolistelevat ja kahvikekone piipittää – Teekkarispeksin näytöskausi on päässyt täyteen vauhtiin. Vielä on viimeiset hetket hankkia liput 13.4. ja 14.4. näytöksiin.

 

Avaruustutkimusaluksella koetaan jännittäviä hetkiä, kun tutkijanero Reine Haanin uusi laite nappaa salaperäisen signaalin. Mistä signaali on peräisin, ja mitä se yrittää kertoa?

 

Älä siis odota enää vaan varmista paikkasi tämän kevään kutkuttavimpaan scifispeksiin! Osta liput https://teekkarispeksi.fi/ nyt!

(ylös)

31.    T150 – Teekkaripistekortti

Koe fuksivuoden hurmos uudelleen kerätessäsi teekkaripisteitä ja selvitä onko sinusta HyperSuperTeekkariksi!

 

Tekkarius150 juhlavuoden yhteydessä pääset suorittamaan Teekkaripistekorttia, johon saat pisteitä monista erilaisista jo tutuistakin virkistäytymisistä kuin myös T150 teemaisista aktiviteeteista. Pistekortteja jaetaan T150 tapahtumissa ja siitä mainostetaan aina Instagramissa sekä tg-tiedotuskanavalla. Muistathan siis seurata juhlavuoden somekanavia @teekkarius150 (Telegram, Instagram, Facebook).

(ylös)

32.    Teekkarius 150

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

(ylös)

33.    Radiodiodi

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen wappuproduktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun), joten Radiodiodilla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä ohjelmia tulevalla kaudella tulee olemaan – me tarjoamme puitteet, te tarjoatte ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiota kuullaan lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla.

 

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

 

Seuraa myös Radiodiodita Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

34.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Moroo! Toivottavasti kaikilla oli mukavat pääsiäinen. Wappufiilis on ollut pari päivää aivan katossa mahtavien säiden takia. Tällä viikolla on paljon kaikkia siistejä wapputapahtumia, kuten Jäynäfinaali ja Julkun julkkarit kannattaa käydä tsekkaamassa! Tässä viikon kissavideo.

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram