I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 3. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 4. Yhdistyksen PysähdysTauko
 5. PT x IK Yhteislähtö Pikkulaskiaiseen 7.4.
 6. Murata excursio 8.4.
 7. Leffoja, ruokaa ja chillailua pHuoneella 8.4.
 8. PT10 Wapunaloitusbileet 9.4.
 9. IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.
 10. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 11. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 12. Hallituksen kokoukset 2022

II     CHEM

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. Kotikeittokilpailu 2022
 3. Kutsu opiskelijatyöpajaan ma 25.4.
 4. Opintopalaute
 5. Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV
 6. Hae CHEM-kurssiapulaiseksi 2022-2023

III    MUUT

 1. Hankkijain Munajahti 2022
 2. ABP:n Vuosijuhlaturnaus 6.4.
 3. Teekkaripurjehtijoiden infoilta 8.4.
 4. Aalto Open Air 21.4.
 5. Dipolin Wappu 30.4.
 6. AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.
 7. Teekkarispeksi 2022: Signaali – Liput myynnissä!
 8. T150 – Teekkaripistekortti
 9. Teekkarius 150
 10. Radiodiodi
 11. Liity PI:n jäneneksi!
 12. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

7.4.  PT x IK Yhteislähtö Pikkulaskiaiseen

8.4.  Murata excursio

8.4.  Leffoja, ruokaa ja chillailua pHuoneella

9.4.  PT10 Wapunaloitusbileet

 

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 10.1. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

 

2.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo. 21–22! Tiedossa rentoa sählyn tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

4.       Yhdistyksen PysähdysTauko

Kaipaatko hengähdystä ja hyvää seuraa arjen kiireiden keskelle? Rauhoitu pitämään hyvin ansaittu breikki ja saavu pHuoneelle viettämään yhdistyksen PysähdysTaukoa!????☕️

 

Yhteisiä taukohetkiä järjestetään jatkossa viikottain joka keskiviikko klo 16 alkaen, poikkeavista aikatauluista ilmoitetaan erikseen. Klo 16–18 paikalla on aina hallituslaisia eli esimerkiksi merkkien ostaminen onnistuu tällöin hyvin. Paikalla olevan jäsenistön toiveiden mukaan voidaan taukoilua viettää pelaillen, kahvitellen tai vaikka leffaa kahtoen. Pelikonsoli menee kuitenkin myös hengailun ajaksi tauolle, jotta sohva- ja TV alue olisi paremmin vapaana yhteiseen käyttöön ja voimme paremmin keskittyä porukalla olemiseen. Tule mukaan moikkaamaan tuttuja, tutustumaan vielä tuntemattomiin PT-kavereihin ja nauttimaan yhdistyksen olohuoneen tarjonnasta!

Tämän viikon PysähdysTauon teemana on Teekkarius150!????????

Klo 17 lähtien paikalla on Teekkarius150- toimikunnan edustajia, joten silloin on oiva tilaisuus hakea itselleen Teekkarius150- pistekortti, nauttia yllätystarjoilusta ja hauskasta ohjelmasta.

MITÄ: Yhdistyksen PysähdysTauko

MISSÄ: pHuone, Kemistintie 1 D 2

MILLOIN: Joka keskiviikko klo 16 alkaen

(ylös)

5.       PT x IK Yhteislähtö Pikkulaskiaiseen 7.4.

PT lähtee yhdessä IK:n kanssa tutustumaan iloa ja hauskuutta pursuamaan mäkitapahtumaan, approkierrokselle sekä jatkoille, joita tähdittävät eturivin artistit???????? Molemmilla on 19 hengen kiintiö tapahtumaan. Tapahtuman hinta sisältää lipun sekä bussikuljetuksen tapahtumaan ja takaisin. Lisää tietoa löydät tapahtumasta täältä .

 

Ilmoittautuminen on auki!

(ylös)

6.       Murata excursio 8.4.

Kiinnostaako elektroniikka? Haluaisitko nähdä kuinka antureita valmistetaan? Onko viime excusta jo jonkin aikaa?

Prosessiteekkarit järjestävät Murata Electronicsin kanssa excursion Muratan Vantaan toimipisteelle. Lähde mukaan Teekkarikylän bussipysäkiltä OK18 edestä 8.4. klo 13:30. Mukaan ehtii 48 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa ilmomasiinassa 24.3. klo 12 ja päättyy 29.3.

 

TL;DR

Mitä: Murata excursio

Missä: Vantaalla Muratan toimipisteellä

Milloin: 8.4. klo 13:30-17:00

Miksi: Koska kaikkea kivaa antureista

(ylös)

7.       Leffoja, ruokaa ja chillailua pHuoneella 8.4.

Kaipaatko kavereitasi? Milloin viimeksi kävit pHuoneella?

Löytyykö bucket listaltasi leffa, joka on ollut siellä liian pitkään? Kaipaatko päivällisjutusteluita kaveriesi kanssa?

 

Meillä on ratkaisu! Järkkäämme chillin ruoka/leffaillan pHuoneella perjantaina 8.4. kello 16 alkaen. Tuo mukanasi leffaehdotuksia ja äänestä suosikkisi illan ohjelmistoon. Tarjolla myös ruokaa teemalla ”Food around the world”.

 

Olet opiskellut koko periodin, nyt on aika antaa aivoille levähdystauko ja kerätä energiaa tulevalle tenttiviikolle. Nähdään pHuoneella!

 

TL;DR

Mitä: Leffaa ja ruokaa

Milloin: Perjantai 8.4. klo 16 alkaen

Missä: pHuoneella

Miksi: Koska kaverit, leffat ja hyvä ruoka

Mitä maksaa: Arvaatko? Tapahtuma on täysin ilmainen!

Muuta: Tapahtuma on kaikille avoin. Tapahtuman kieli on englanti.

(ylös)

8.       PT10 Wapunaloitusbileet 9.4.

Tunnetko kevään tulevan? Nostattaako sulaneet lumikasat wappufiiliksen kattoon? Kutsuuko Ullis jo sinua? Ei hätää meillä on ratkaisu!

 

Lämmönsiirto X -toimikunta toivottaa teidät tervetulleeksi PT10 Wapunaloitusbileisiin lauantaina 9.4. Klo 18 eteenpäin @ Otakaari 20. Tiedossa on leikkimielistä kisailua, karaokea, musiikkia, saunomista ja paljuilua, joten muista ottaa saunakamat mukaan!

 

TL;DR

MITÄ? PT10 Wapunaloitusbileet

MISSÄ? Otakaari 20

MILLOIN? Lauantaina 9.4. Klo 18->

MITÄ MAKSAA? 0€

DC? Wappu

MIKSI? Koska pitäähän se Wappu aloittaa näyttävästi!

(ylös)

9.       IK x PT Wanhojen Wappusitsit 26.4.

Taas on aika juhlia Wappua IK:n ja PT:n Wanhusten (2+) kesken! Suuntaa siis Smökkiin tiistaina 26.4. mukanasi rutkasti wappumeininkiä ylläsi haalarit päheimmillä wappuhäpäkkeillä!!

 

Paikkoja on 180 ensimmäiselle ilmoittautujalle, joten ole nopea! Ilmoittautuminen aukeaa 12.4. tenttiviikon vuoksi poikkeuksellisesti klo 21:00, ja sulkeutuu 19.4. klo 23.55 muuttuen samalla sitovaksi. Linkki ilmoittautumiseen: http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/146

 

MITÄ? Wanhojen Wappusitsit

MISSÄ? Smökissä

MILLOIN? 26.4.2022

MITÄ MAKSAA? 13€

DC? Haalarit päheimmillä wappuhärpäkkeillä

MIKSI? Wappu & IK!!

(ylös)

10.    Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

11.    Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

12.    Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:00 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous pidetään maanantaina 11.4. klo 8:00.

(ylös)

II        CHEM

13.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

14.    Kotikeittokilpailu 2022

Kemistikillan jo perinteeksi muodostunut Kotikeittokilpailu tullee taas! Tänä vuonna kisa järjestetään OK20 alakerrassa 19.4. alkaen klo 18. Ilmoittautuminen kisaan osallistuville on auki kemistikillan nettisivuilla ja nyt viimeistään on aika panna padat porisemaan!

 

Muistutuksena vielä, että tuotteen laadun, tyylin tai kokoonpanon suhteen ei ole tarkempia rajoituksia, kunhan uskallat juoda sitä itse ja siihen on laitettu oma panos muodossa tai toisessa (vähintään yksi (1) rusina). Voit myös halutessasi osallistua kilpailuun useamman eri keitoksen voimin.

 

* Jos olet tulossa vain seuraamaan kisaa, maistelemaan tuotoksia ja aloittelemaan wappua, ilmoittautumista ei vaadita! *

Tapahtuma on kaikille avoin.

(ylös)

15.    Kutsu opiskelijatyöpajaan ma 25.4.

Haluatko olla vaikuttamassa opetuksen digitaalisiin ratkaisuihin ja jakaa kokemuksiasi etäopiskelusta? Entä onko sinulla ideoita kurssien kehittämiseen?

Mitä: Tervetuloa CHEMin opiskelijoille suunnattuun työpajaa, jossa pääset ideoimaan ja rakentamaan ehdotuksia opetuksen ja oppimisen digitaalisuuden kehittämiseksi. Työpajassa syvennytään pohtimaan erityisesti etäajan hyviä opiskelukäytänteitä sekä vuorovaikutusta.

Kenelle: Työpaja on suunnattu Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoille (kandi-, maisteri-, tohtori- ja vaihto-opiskelijat). Osallistujamäärä 20 hlöä. Työpaja järjestetään kaksikielisenä suomeksi ja englanniksi.

Miksi: Työpaja on osa opettajien digipedagogiseen osaamiseen liittyvää CHEM DigiPeC-projektia, jonka yhtenä tavoitteena on kehittää opetuksen ja oppimisen digitaalisuutta opiskelijoiden tarpeet huomioiden. Työpajassa nousseet ideat sekä tuotokset esitellään CHEM opetushenkilöstölle, ja niitä tullaan hyödyntämään opetuksen kehittämisessä.

Missä: Otaniemen kampuksella. Tarkka paikka ilmoitetaan työpajaan osallistuville myöhemmin. Milloin: Ma 25.4 klo 13 – 15. Ilmoittautuminen Webropolissa tämän linkin kautta 18.4. mennessä. Mikäli ilmoittautuminen menee täyteen, on mahdollista jäädä jonotuslistalle. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan erikseen yhteydessä. Linkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/1B806E4434BFE50D

Kuka: Työpajan järjestävät CHEMin opiskelija- ja opettajapalvelut. Lisätietoa voi kysyä Suvi Toivoselta (suvi.toivonen (at) aalto.fi) tai Sannamari Hörköltä (sannamari.horkko (at) aalto.fi)

(ylös)

16.    Opintopalaute

Moikka!

Haluamme muistuttaa teitä kaikkia opintopalautteen tärkeydestä! Opintoihin liittyviin epäkohtiin voidaan reagoida vain, jos olemme niistä tietoisia.

 

Mikäli esimerkiksi kurssin arvosteluperusteet muuttuvat kesken kurssin tai ette saa tenttitulostanne neljässä viikossa, voidaan tilanteeseen puuttua, kun siitä ilmoitetaan opintovastaavalle.

 

Kandiopintoihin liittyvistä opintoasioista voi olla yhteydessä Mariinaan:

 1. Sähköpostilla: opintovastaava@prosessiteekkarit.fi
 2. Telegramilla: @mariinatikka
 3. PT:n nettisivujen nimettömän palautelomakkeen kautta

 

Maisteriopintoihin liittyvistä asioista voi olla yhteydessä kiltojen opintovastaaviin:

KK: @pikkuhart tai palautelomake

PJK: @ilmarihieta tai palautelomake

VK: @Janttila tai palautelomake

 

Lisää tietoa opiskelijan oikeuksista löytyy täältä.

(ylös)

17.    Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV

Jos sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen tai haluat noutaa labrapassisi, voit tulla ilman ajanvarausta opintoneuvojien pisteelle kysymään ja keskustelemaan. Opintoneuvojien opintoneuvola sijaitsee pääaulassa vahtimestarin koppia vastapäätä (Kemistintie 1).

 

Keskiviikkoisin:

 • joka viikko (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 ja 12-14
 • parittomat viikot (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 (ruotsinkielinen opintoneuvoja)

 

Perjantaisin:

 • joka viikko (11.3.-8.4.) klo 10-12

 

CHEM-kandidaattiohjelman opintoneuvojat

Julia Tofferi ja Aarni Aspi, kandi-neuvojat-chem(at)aalto.fi

CHEM-maisteriohjelman opintoneuvoja

Melissa Hendrén, msc-advisors-chem(at)aalto.fi. TG:melissahendren

Ruotsinkielinen opintoneuvoja

Charlotta Livman, studieradgivare-chem(at)aalto.fi, TG: @ChalleLivman

Vaihtoneuvoja

Songwen He, kv-neuvoja-chem(at)aalto.fi, TG: @zokehe

(ylös)

18.    Hae CHEM-kurssiapulaiseksi 2022-2023

Hei Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelija! Kiinnostaako joustava osa-aikatyö, jolla tuet omia opintojasi? Tule kurssiapulaiseksi lukuvuodelle 2022–2023!

 

Kurssiapulaisuus kannattaa! Syksystä 2020 alkaen voit saada opetuksesta tuntipalkan (15 € / h) lisäksi myös opintopisteitä (2 op / opetuskerta)!

 

Kurssiapulaisen tehtävässä on hohtoa:

– Edistät samanaikaisesti opintojasi ja talouttasi!

– Syvennät omaa ymmärrystäsi kandikurssien teemoista.

– Työnantajat arvostavat opetuskokemusta.

– Tutustut uusiin ihmisiin ja pääset työskentelemään hyvänhenkisessä porukassa.

– Voit työskennellä joustavasti opintojesi ohessa.

– Työmatka jää lyhyeksi, kun olet jo valmiiksi kampuksella.

– Olet paalupaikalla vaikuttamassa kurssien opetuskäytäntöihin.

 

Hae kurssiapulaiseksi täyttämällä lomake osoitteessa:

https://link.webropolsurveys.com/S/ABBAD8C0543DED7D

 

Haku on auki huhtikuun puoliväliin 15.4. asti. Sama hakulomake on käytössä sekä uusilla hakijoilla että

aiemmin kurssiapulaisena toimineilla. Ensikertalaiset kutsumme haastatteluihin huhti-toukokuun

aikana.

 

Lisätietoja löytyy kurssiapulaishaun kotisivulta osoitteesta https://wiki.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=170859302

 

Kurssiapulaishausta järjestetään myös infotilaisuus keskiviikkona 6.4. klo 15–16 salissa Ke2.

 

Tiedot kaikista valinnoista ilmoitetaan toukokuussa ja lopulliset opetustehtävät sovitaan syys- ja kevätlukukausien alussa.

 

Lisätietoja:

Lauri Partanen (lauri.partanen@aalto.fi)

Kemian ja materiaalitieteen laitos

(ylös)

III      MUUT

19.    Hankkijain Munajahti 2022

Viime vuoden kasvaneesta menestyksestä inspiroituneena Munajahti palaa suurempana ja vauhdikkaampana kuin koskaan ennen! Tuttuun tapaan munien sijainnit ovat hämärän peitossa, mutta tällä kertaa Haukikana on muninut kuusi oranssia munaansa kylmien kaislikkojen sijasta juottoloiden lämpöön. Munien sijainti selviää vihjeitä ratkomalla, ja vihjeen seuraavalle rastille saa aina edelliseltä rastilta. Rastilla odottavat Haukikanan lähettiläät, jotka tarjoavat vihjeen seuraavalle rastille joukkueen suoritettua pienen tehtävän.

 

Jahti pärähtää käyntiin 5.4. OK20 isolla puolella, jossa joukkueet saavat ensimmäisen vihjeensä. OK20 toimii myös maaliviivana sekä jatkopaikkana, jossa vauhti alkaa kiihtymään kello 21 alkaen. Kokoa siis yhteen terävimmät ja vekkuleimmat kaverisi ja lähde haastamaan aivonystyröitäsi kevään lennokkaimmassa tapahtumassa! Liput kustantavat 5€ tai 7€ haalarimerkin kanssa ja F5-kisa lipuista alkaa 16.3. kello 14.00 osoitteessa: https://kide.app/events/fd181255-274c-4d7b-a8b2-f817ef4dfef3

 

Lisätietoja löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/531850294919340

(ylös)

20.    ABP:n Vuosijuhlaturnaus 6.4.

Milloin viimeksi olet pessyt häviäjien mukit? Onko vesi pelimukeissa puistattanut liiankin pitkään? Haluaisitko palata takaisin kulta-ajoille?

 

Aalto Beer Pong ry täyttää pyöreitä tänä vuonna ja sen kunniaksi järjestetään huhtikuussa 6.4. RetroPong! Tätä turnausta ei ole palkinnolla pilattu, sillä juhlavuoden kunniaksi turnauksen voittajalle on luvassa KYMMENEN lavaa kaljaa!????

 

Ilmoittautuminen alkaa 24.3. klo 12:00. Turnaukseen osallistutaan pareittain ja vain toisen parista tarvitsee ilmoittaa joukkueensa. Lisätietoja turnauksesta löytyy Facebook-tapahtumasta: https://fb.me/e/30ihgIFWg

 

Mitä: RetroPong!

Missä: Otakaari 20 yläkerta

Milloin: 6.4. klo 17:00

Miksi: Voittajalle luvassa 10 casea kaljaa!????

Mitä maksaa: 10€ per joukkue (pelijuomat eivät sisälly hintaan)

Ilmolinkki: https://abp.ayy.fi/abp-10v-vuosijuhlaturnaus-retropong/

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin koronatilanteen niin vaatiessa.

(ylös)

21.    Teekkaripurjehtijoiden infoilta 8.4.

Kevään edetessä on aika siirtää katseet horisonttiin ja tulevaan purjehduskauteen. Olit sitten vasta purjehtimisen aloittamisesta kiinnostunut tai jopa valtameriä seilannut merikarhu, niin nyt kannattaa saapua vuoden ensimmäiseen infoiltaan. Pääset kuulemaan mitä Teekkaripurjehtijoilla on tarjota juuri sinulle. Älä myöskään anna nimen hämätä, sillä Teekkaripurjehtijat (tuttavallisemmin TRIP) toivottaa kaikki purjehtimisesta kiinnostuneet tervetulleiksi opiskelualaan katsomatta.

 

Vuoden ensimmäinen infoilta pidetään 8.4. klo 18-20 Maarintalolla huoneessa 240 (Sähkömiehentie 3, 02150 Espoo). Infoiltaan voi osallistua myös etänä Google Meetissä: https://meet.google.com/zow-hwcz-siz

 

Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 7.4. klo 18.00 mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/LaN5ZunJ7BiDLFSS7. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/563395571502087/

(ylös)

22.    Aalto Open Air 21.4.

Etkö millään malttaisi odottaa ensi kesän festareita? Onko wappuaattoon vielä liian monta luentojen täyteistä aamua?

 

Aalto Open Air valloittaa Alvarinaukion jälleen kahden vuoden tauon jälkeen! Nämä Otaniemen wapun aloittavat festarit eivät jätä ketään kylmäksi vaan tuovat mukanaan keväistä lämpöä koko Otaniemen kansalle. Festaripäivää voi viettää muun muassa niin beerpongturnauksessa, erilaisissa saunoissa kuin reivikontissakin. Päivä huipentuu kello 21 alkavaan Jukka Pojan konserttiin!

 

MITÄ? Kaikille avoimet festarit Otaniemen sydämessä
MILLOIN? Torstaina 21.4. kello 16 alkaen
HINTA? Ilmainen!
MIKSI? Koska Wappu tulee!

 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/670036060881869/?ref=newsfeed

(ylös)

23.    Dipolin Wappu 30.4.

Wappu on julistettu, joten niin myös julistetaan Dipolin Wappu kahden vuoden odotuksen jälkeen! Kiidä Ihmemaahan eli Dipoliin 30.4. pistämällä jalalla koreaksi ja painamaan lakit päähän yhdessä keskiyön koittaessa. Näitä bileitä et todellakaan halua missata! ????????

 

Pysykää kuulolla, sillä lisää infoa on luvassa!

 

Liity Dipolin Wapun telegramkanavalle: https://t.me/dipolinwappu

Seuraa Instagramissa: dipolinwappu

(ylös)

24.    AYY:n yhteiskyydit AATUun 5.5.

AYY:n yhteisöjaosto Aava myy lippuja ja järjestää hypeä nostattavat bussikuljetukset Akateemiseen Aurajokilaivuritutkintoon (https://aatu.fi/) 5.5. Turkuun ja takaisin! Jatkopaikkana näissä lipuissa on Apollo ja Armas, joissa juhlat etenevät Portion Boysin tahdissa. Yhdistettyjen appro- ja bussilippujen myynti alkaa maanantaina 4.4. Kide.appissa. Lippuja on rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea!

Tarkemmat tiedot busseista ja myynnistä tulevat lähempänä myynnin alkamista – seuraa AYY:n ja Aavan viestintää, niin pysyt ajan tasalla!

(ylös)

25.    Teekkarispeksi 2022: Signaali – Liput myynnissä!

Tsekkaa speksin Teaser: Youtube!

Androidit kolistelevat ja kahvike-kone piipittää, kun Teekkarispeksi 2022 hyppää avaruusaluksen kyytiin ja sukeltaa scifin maailmaan. Avaruustutkimusfirman aluksella koetaan jännittäviä hetkiä, kun maailmankuulun avaruustieteilijän Reine Haanin uusi laite nappaa salaperäisen signaalin. Mistä signaali on peräisin, ja mitä se yrittää kertoa?

Liput ovat myynnissä NYT!. Liput ja näytöstiedot löydät speksin nettisivuilta ja FB-tapahtumasta.

Seuraa siis Teekkarispeksin nettisivuja, ig:tä ja fb:tä , ja varmista, ettet missaa tätä uskomatonta scifi-elämystä~!

(ylös)

26.    T150 – Teekkaripistekortti

Koe fuksivuoden hurmos uudelleen kerätessäsi teekkaripisteitä ja selvitä onko sinusta HyperSuperTeekkariksi!

 

Tekkarius150 juhlavuoden yhteydessä pääset suorittamaan Teekkaripistekorttia, johon saat pisteitä monista erilaisista jo tutuistakin virkistäytymisistä kuin myös T150 teemaisista aktiviteeteista. Pistekortteja jaetaan T150 tapahtumissa ja siitä mainostetaan aina Instagramissa sekä tg-tiedotuskanavalla. Muistathan siis seurata juhlavuoden somekanavia @teekkarius150 (Telegram, Instagram, Facebook).

(ylös)

27.    Teekkarius 150

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

(ylös)

28.    Radiodiodi

Oletko kyllästynyt radiokanavien listahittien kuunteluun? Tuntuuko, että radiosta ei ikinä tule mitään kiinnostavaa ohjelmaa? Ei hätää, Radiodiodilla on sinulle ratkaisu! Ilmoittaudu osoitteessa radiodiodi.fi 31.3. mennessä ja tule itse tekemään juuri sellaista ohjelmaa kuin sinä haluat.

 

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen wappuproduktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun), joten Radiodiodilla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä ohjelmia tulevalla kaudella tulee olemaan – me tarjoamme puitteet, te tarjoatte ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiota kuullaan lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla.

 

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

 

Seuraa myös Radiodiodita Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

29.    Liity PI:n jäneneksi!

Liity PI:n jäseneksi 8.4. mennessä ja hyödy jäseneduistamme sekä kasvata verkostoasi jo opiskeluaikana!

 

PI eli Puunjalostusinsinöörit ry on metsäteollisuuden ammattilaisten ja yritysten verkosto. Toiminnan tarkoituksena on kehittää puunjalostusosaamista, kasvattaa kiinnostusta alaan ja toimia kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Verkostoon kuuluu yhteensä 2700 alan ammattilaista ja opiskelijaa sekä 50 yritysjäsentä.

 

PI tukee jäseniään monipuolisesti. Jäsenet hyötyvät laajasta verkostosta, osaamisen kehittämisestä sekä tuesta opiskeluihin ja uralle muun muassa stipendien, mentoroinnin ja tapahtumien muodossa. Tämän lisäksi saat liittymislahjaksi vapaavalintaisen osan Papermaking Science & Technology -kirjasarjastamme sekä laadukkaan ja alan ainoan ammattilehden ”Paperi ja Puu” 4 kertaa vuodessa kotiisi. Jäseneduista tarkemmin nettisivuillamme www.puunjalostusinsinoorit.fi.

 

Opiskelijajäseneksi voit liittyä opiskeltuasi kaksi vuotta alan oppilaitoksessa. Jäsenyyttä kannattaa siis hakea heti toisen vuosikurssin keväällä. Näin pääset hyötymään opiskelijoille tarjotuista palveluista mahdollisimman pitkään. Jäsenmaksukausi on 1.5.-30.4.

 

Meitä voit seurata myös somessa @puunjalostusinsoorit. Tervetuloa verkostoomme!

 

#puunjalostusinsinoorit #PIprof

(ylös)

30.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Moroo! Oltiin hallituksen kanssa perjantaina edustamassa Puunjalostajakillan vuosijuhlilla, jossa oli tosi mukavaa! Tällä viikolla tulossa taas paljon tapahtumia, muistakaahan osallistua! Viikon söpö kisuvideo.

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram