I       PROSESSITEEKKARIT

 1. Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022
 2. Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa
 3. PT x TiK säännölliset liikuntavuorot
 4. Yhdistyksen PysähdysTauko
 5. Kavitaatio 16.3.
 6. Konvektio 19.3.
 7. Proffakahvit 24.3.
 8. 3+ sitsit 25.3.
 9. Palaute yhdistyksen toiminnasta
 10. Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä
 11. Hallituksen kokoukset 2022

II     CHEMk

 1. CHEM-tapahtumat Telegram-kanava
 2. CHEM rantsuilta 17.3.
 3. Kotikeittokilpailu 2022
 4. Opintopalaute
 5. Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV

III    MUUT

 1. Avaruuskimbleturnaus 26.3.2022
 2. Tekniikan taikaa 28.-30.3.
 3. Hankkijain Munajahti 2022
 4. Teekkarispeksi 2022: Signaali – Liput myynnissä!
 5. Club Amplitude
 6. YFK:n Kiltit & Kinkyt bileet
 7. T150 – Teekkaripistekortti
 8. Teekkarius 150
 9. Radiodiodi
 10. Kesäteekkariksi Raumalle
 11. TEK Building a culture of innovation -webinar
 12. mielenTEKoja toimintaa keväällä 2022
 13. Field trip to AFRY Otaniemi

IV    KESÄTYÖT

 1. Muratan kesätyöhaku
 2. SSAB:n kesätyöhaku
 3. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
16.3. Kavitaatio
17.3. CHEM rantsuilta
19.3. Konvektio

24.3. Proffakahvit

25.3. 3+ sitsit

 

I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Tietoa tapahtumista – päivitetty 10.1.2022

Prosessiteekkareiden hallitus linjasi 10.1. pidetyssä kokouksessa, että yhdistys noudattaa kaikissa tapahtumissaan aluehallintaviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, korkeakoulun sekä ylioppilaskunnan rajoituksia ja suosituksia.

(ylös)

2.       Prosessiteekkareiden tiedotuskanava Telegramissa

Prosessiteekkareille on nyt tehty Telegram-tiedotuskanava yhdistyksen virallista tiedotusta varten – PT:n Tiedotuskanava! Kanavalle tulee tästä lähtien kaikki tärkein tiedotus yhdistyksen toiminnasta, esimerkiksi tapahtumista ja tiivistelmä sähköpostitse lähetettävästä viikkotiedotteesta. Virallinen tiedotus on siirtynyt täysin tiedotuskanavalle helmikuun alusta alkaen. #PT-ryhmä säilyy käytössä jäsenten välistä keskustelua varten. Voit liittyä PT:n Tiedotuskanavalle tästä: https://t.me/joinchat/AAAAAFAZzeI4birVAcfBZg.

(ylös)

3.       PT x TiK säännölliset liikuntavuorot

Nappaa mukaasi sisäpelikengät ja suuntaa Otahallin palloiluhalliin joka torstai klo. 21–22! Tiedossa rentoa sählyn tai koripallon pelailua TiKkiläisten kanssa. Lajit vaihtuvat vuoroviikoin. Tervetuloa pelaamaan!

(ylös)

4.       Yhdistyksen PysähdysTauko

Kaipaatko hengähdystä ja hyvää seuraa arjen kiireiden keskelle? Rauhoitu pitämään hyvin ansaittu breikki ja saavu pHuoneelle viettämään yhdistyksen PysähdysTaukoa!????☕️

 

Yhteisiä taukohetkiä järjestetään jatkossa viikottain joka keskiviikko klo 16 alkaen, poikkeavista aikatauluista ilmoitetaan erikseen. Klo 16–18 paikalla on aina hallituslaisia eli esimerkiksi merkkien ostaminen onnistuu tällöin hyvin. Paikalla olevan jäsenistön toiveiden mukaan voidaan taukoilua viettää pelaillen, kahvitellen tai vaikka leffaa kahtoen. Pelikonsoli menee kuitenkin myös hengailun ajaksi tauolle, jotta sohva- ja TV alue olisi paremmin vapaana yhteiseen käyttöön ja voimme paremmin keskittyä porukalla olemiseen. Tule mukaan moikkaamaan tuttuja, tutustumaan vielä tuntemattomiin PT-kavereihin ja nauttimaan yhdistyksen olohuoneen tarjonnasta!

Tällä viikolla pysähdytään pidemmäksi aikaa!

 

Osana yliopiston masinoimaa CampusOmstartia, yhdistyksen seuraava PysähdysTauko keskiviikkona 9.3. on venytetty alkamaan jo klo 13! Tällöin pHuoneella on avoimet ovet kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle, tarjolla on pientä purtavaa sekä hallituslaisia myymässä haalarimerkkejä aina klo 18 asti. Tule moikkaamaan tuttuja, pitämään hengähdystauko päivään ja nauttimaan paluusta kampukselle!

 

MITÄ: Yhdistyksen PysähdysTauko

MISSÄ: pHuone, Kemistintie 1 D 2

MILLOIN: Joka keskiviikko klo 16 alkaen, tällä viikolla poikkeuksellisesti klo 13 alkaen.

(ylös)

5.       Kavitaatio 16.3.

“Uhkapeli-iltamme” on aivan nurkan takana! Valmista itsellesi hienot puvut ja kokoa porukkasi pitämään hauskaa ja nauttimaan yhteisestä ajasta vuoden 2022 parhaimpiin PT:n fuksibileisiin Kavitaatioon klo 20 alkaen tänä keskiviikkona 16.3. Smökissä!

 

PUKUKOOODI: Casino Royale

AIKA: klo 20 Keskiviikkona 16.3.

MISSÄ: Smökki

 

‼️ MUISTA lunastaa rannekkeesi Kandikeskuksessa joko

TI 15.3. klo 12-16 tai

KE 16.3. klo 14-18 ‼️

 

Merkitse päivämäärä muistiin ja varaudu siihen, että pian on luvassa monia mielenkiintoisia yllätyksiä!

 

Facebook event: https://fb.me/e/4u1tEFayw

Instagram page: https://www.instagram.com/kavitaatio/

(ylös)

6.       Konvektio 19.3.

Kevät on jo aivan nurkan takana ja sen kunniaksi on aika siirtää hieman lämpöä, nimittäin historian ensimmäisen Konvektion kautta!

Lämmönsiirto X -toimikunta kutsuu kaikenikäiset Prosessiteekkarit juhlistamaan rakasta 9,5-vuotiasta yhdistystämme Servin Mökkiin lauantaina 19.3. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 17.30 ja gongi kumahtaa klo 18.00.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 2.3. klo 12 ja sulkeutuu 9.3. klo 23.55. Ilmoittautuminen on sulkeutumisen jälkeen sitova. Sitsit kustantavat etukäteen maksettuna 30 € ja ovella 35 €, maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ilmoittautumisen sulkeuduttua. Sitseille on tarjolla 180 paikkaa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää pyötäseuruetoiveen.

Konvektio on lähestymässä ja lämmönsiirtotoimikunta on päättänyt, että juhlijat voivat tuoda mukanaan avecin nauttimaan Prosessiteekkarihengestä! Avecin ei tarvitse olla Prosessiteekkareiden jäsen. Avec tekee itse ilmoittautumisensa ja mainitsee ilmoittautuessaan, että kenen avec hän on.

 

TL;DR

MITÄ? Prosessiteekkareiden puolivuosijuhla Konvektio

MISSÄ? Servin Mökki, Otaniemi

MILLOIN? La 19.3.

MITEN? Ilmoittautuminen osoitteessa http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/136 2.3. klo 12 alkaen

HINTA? 30/35 €

DC? Cocktail

Kysymyksiä aiheeseen liittyen voi esittää sähköpostitse osoitteeseen pt10@prosessiteekkarit.fi tai Telegramissa @Torpedoboi.

(ylös)

7.       Proffakahvit 24.3.

On tullut aika kevään Proffakahveille! Tule siis Kemian tekniikan korkeakoulun ala-aulaan torstaina 24.3. klo 16.00 kahvittelemaan opetushenkilökunnan kanssa, keskustelun aiheena muun muassa paluu kampukselle ja parhaat opetusmetodit. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä juttelemaan omista fiiliksistä ja vaikuttaa opetukseen!

 

TL;DR

MITÄ? Proffakahvit

MISSÄ? Kemian tekniikan korkeakoulun ala-aula

MILLOIN? To 24.3. klo 16

MIKSI? Opiskelu on kivempaa, kun tuntee proffat!

HINTA? Nolla markkaa!

(ylös)

8.       3+ sitsit 25.3.

Huomio kaikki akateemisesti kolmevuotiaat ja sitä vanhemmat! Nyt ne on täällä, 3+ sitsit! Tervetuloa nauttimaan sitseistä, jossa nuoriso ei häiriköi eikä vanhuutta katsota pahalla. Aika on varmasti kulkenut viime vuosien aikana vähän liiankin lineaarisesti eteenpäin, joten nämä sitsit sitsataan käänteisessä järjestyksessä. Sitsit siis aloitetaan Ikuisen teekkarin laululla, ja Hyvien ystävien jälkeen on aika suunnata kohti kokkareita.

Sitsien hinta on 10€ ja maksu suoritetaan käteisellä ovella. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 16.3. klo 12 ja sulkeutuu tiistaina 22.3. klo 23:55. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeutumisen jälkeen.

 

TL;DR

MITÄ? 3+ Sitsit

MISSÄ? Otarannan kerhotila, Otaranta 8 B

MILLOIN? Pe 25.3. klo 18, gongi klo 18:30

HINTA? 10 €

DC? Haalarit + reverse

(ylös)

9.       Palaute yhdistyksen toiminnasta

Onko jokin asia mikä vaivaa ja haluaisit muutosta asiaan? Onko jokin onnistunut erityisen hyvin? Voit laittaa anonyymiä palautetta Prosessiteekkareiden sivuilla, ja linkki palautteeseen on myös suoraan tässä.

(ylös)

10.    Prosessiteekkareiden LinkedIn-ryhmä

Kesätyöpaikkoihin hakeminen alkaa pian heti vuoden vaihteen jälkeen, joten hyvänä muistutuksena on LinkedInin käyttö kesätöiden haun apuna! Prosessiteekkareilla on oma LinkedIn-ryhmä, johon kannattaa liittyä!

 

Ryhmässä löytää helposti kontakteja alaltamme ja korkeakoulustamme ja lisäksi ryhmään julkaistaan kesätyöpaikkailmoituksia alamme yrityksiltämme!

 

Liittymislinkki ryhmään:  https://www.linkedin.com/groups/13559286/

Prosessiteekkareiden LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/prosessiteekkarit-ry

(ylös)

11.    Hallituksen kokoukset 2022

Tervetuloa seuraamaan Prosessiteekkareiden hallituksen kokouksia! Hallituksen vakiokokousaika on maanantaisin klo 8:00 alkaen, ellei muutoksia tapahdu. Kokouksen ajankohdan voi tarkistaa yhdistyksen tapahtumakalenterista. Hallitus pitää kokoukset pHuoneella. Seuraava kokous pidetään maanantaina 7.3. klo 8:00.

(ylös)

II        CHEM

12.    CHEM-tapahtumat Telegram-kanava

Pysy kärryillä siitä, mitä CHEMillä tapahtuu – liity CHEM-tapahtumat Telegram-kanavalle: https://t.me/chemtapahtumat

 

Kanavalla ilmoitetaan Prosessiteekkareiden, Puunjalostajakillan, Kemistikillan ja Vuorimieskillan tulevista tapahtumista. Tapahtumailmoituksessa lukee, vaaditaanko tapahtumaan osallistumiseen järjestävän yhdistyksen jäsenyyttä

(ylös)

13.    CHEM rantsuilta 17.3.

HeiMoi!

 

Kolottaako paljuhammastasi? Kavitoituiko pumppusi täysin? Tule viettämään rennon palauttavaa saunailtaa Rantsulle torstaina 17.3. yhdessä CHEM-kavereidesi kanssa! Paljussa lillumisen lisäksi luvassa mm. kiltojen perinnepelejä, ruokaa ja hyvää seuraa! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 9.3. klo 12 osoitteessa http://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/140

 

TL;DR

MITÄ? Rantsuilta KK:n, PJK:n, VK:n ja PT:n jäsenille

MISSÄ? Rantasauna, Vastaranta 1

MILLOIN? To 17.3. klo 18->

MIKSI? Koska palju, kaverit ja ilmainen ruoka!

KUINKA PALJON? Ei yhtään mitään! 0 €

(ylös)

14.    Kotikeittokilpailu 2022

Kemistikillan jo perinteeksi muodostunut Kotikeittokilpailu tekee taas tuloaan! Tänä vuonna kisa järjestetään OK20:ssa 19.4., joten nyt on hyvä hetki alkaa valmistautua tulevaan koitokseen ja kaivaa esiin resepti suosikkikeittoosi.

 

Muistutuksena, että tuotteen laadun, tyylin tai kokoonpanon suhteen ei ole tarkempia rajoituksia, kunhan uskallat juoda sitä itse ja siihen on laitettu oma panos muodossa tai toisessa (vähintään yksi (1) rusina). Voit myös halutessasi osallistua kilpailuun useamman eri keitoksen voimin.

 

Seuraa tiedotusta, sillä lisää tietoa ja varsinainen ilmoittautuminen kisaan julkaistaan myöhemmin.

(ylös)

15.    Opintopalaute

Jos sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen tai haluat noutaa labrapassisi, voit tulla ilman ajanvarausta opintoneuvojien pisteelle kysymään ja keskustelemaan. Opintoneuvojien opintoneuvola sijaitsee pääaulassa vahtimestarin koppia vastapäätä (Kemistintie 1).

 

Keskiviikkoisin:

 • joka viikko (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 ja 12-14
 • parittomat viikot (2.3.-6.4.) klo 9.30-11.30 (ruotsinkielinen opintoneuvoja)

 

Perjantaisin:

 • joka viikko (11.3.-8.4.) klo 10-12

 

CHEM-kandidaattiohjelman opintoneuvojat

Julia Tofferi ja Aarni Aspi, kandi-neuvojat-chem(at)aalto.fi

CHEM-maisteriohjelman opintoneuvoja

Melissa Hendrén, msc-advisors-chem(at)aalto.fi. TG:melissahendren

Ruotsinkielinen opintoneuvoja

Charlotta Livman, studieradgivare-chem(at)aalto.fi, TG: @ChalleLivman

Vaihtoneuvoja

Songwen He, kv-neuvoja-chem(at)aalto.fi, TG: @zokehe

 

(ylös)

16.    Opintoneuvojien päivystysajat periodi IV

Jos sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen tai haluat noutaa labrapassisi, voit tulla ilman ajanvarausta opintoneuvojien pisteelle kysymään ja keskustelemaan. Opintoneuvojien opintoneuvola sijaitsee pääaulassa vahtimestarin koppia vastapäätä (Kemistintie 1).

 

Keskiviikkoisin:

– joka viikko (2.3.–6.4.) klo 9.30–11.30 ja 12–14

– parittomat viikot (2.3.–6.4.) klo 9.30–11.30 (ruotsinkielinen opintoneuvoja)

 

Perjantaisin:

– joka viikko (11.3.–8.4.) klo 10–12

 

HUOM! Poikkeus viikolla 9: 2.3. keskiviikona päivystys klo 10.30–14.00

 

CHEM-kandidaattiohjelman opintoneuvojat 

Julia Tofferi ja Aarni Aspi, kandi-neuvojat-chem(at)aalto.fi

Ruotsinkielinen opintoneuvoja 

Charlotta Livman, studieradgivare-chem(at)aalto.fi, TG: @ChalleLivman

Vaihtoneuvoja 

Songwen He, kv-neuvoja-chem(at)aalto.fi, TG: @zokehe

(ylös)

III      MUUT

17.    Avaruuskimbleturnaus 26.3.2022

Onko lempivärisi sininen, punainen, vihreä, tai keltainen? Tykkäätkö naksautella noppaa sekä ottaa mittaa kavereiden kanssa huippujännittävissä kilpailutilanteissa? Entä eikö avaruus ole aika hauska paikka? TÄMÄ ON TAPAHTUMA JUURI SINULLE!

Jäynäkilpailun 35. juhlavuoden kunniaksi järjestetään AVARUUSKIMBLETURNAUS 26.3.2022 Trap Factoryllä! Kerää 2-4 hengen jengi kasaan ja ilmoittaudu mukaan 20€ osallistumismaksulla per joukkue. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla pyrstötähteäkin nopeampi!  Ilmoittautuminen aukeaa 17.12. klo 16:00 osoitteessa https://jayna.fi/avaruuskimble. Ellet itse halua osallistua turnaukseen voit tulla paikalle kannustamaan joukkueita ja nauttimaan träppiksen kisahumusta. Turnauksen aikana on luvassa pelejä ja rasteja, sekä muuta ohjelmaa, tästä lisää myöhemmin!

Kilpailun tarkat säännöt on luettavissa täällä. Jokainen joukkue saa pelijuomiksi neljä Fat Lizardin olutta osallistumisen yhteydessä, ja alkoholittomia vaihtoehtoja on tietenkin myös tarjolla. Tapahtumaan osallistuvilta tarkistetaan koronapassi. Kimbleturnauksessa on K18-ikäraja.

Avaruuskimble järjestetään yhteistyössä Tacticin, Aalto Ventures Programin ja Fat Lizardin kanssa!

 

Mitä: Avaruuskimble
Missä: Trap Factoryllä
Milloin: Lauantaina 26.3.2022
Mitä maksaa: 20€ per joukkue, katsojille ilmainen
Miksi: Koska Kimble!!!
Miten: https://jayna.fi/avaruuskimble

(ylös)

18.    Tekniikan taikaa 28.-30.3.

Teekkarius 150 -juhlavuoden kunniaksi järjestetään Tekniikan Taikaa -niminen tapahtuma 28.–30.3. Dipolissa. Tämä interaktiivinen näyttely juhlistaa tekniikkaa, sen opetusta, kehitystä ja vaikutusta yhteiskuntaan, sekä tietysti tekniikan opiskelijoita eli teekkareita. Tapahtumassa yhdistyy tekniikan historia, yliopiston tutkimus ja opiskelijoiden oma tekninen kädenjälki. Tule juhlimaan tekniikan saavutuksia ja teekkariutta 150 vuoden ajalta! Lisätiedot: https://fb.me/e/1Klkh1BVJ

(ylös)

19.    Hankkijain Munajahti 2022

Viime vuoden kasvaneesta menestyksestä inspiroituneena Munajahti palaa suurempana ja vauhdikkaampana kuin koskaan ennen! Tuttuun tapaan munien sijainnit ovat hämärän peitossa, mutta tällä kertaa Haukikana on muninut kuusi oranssia munaansa kylmien kaislikkojen sijasta juottoloiden lämpöön. Munien sijainti selviää vihjeitä ratkomalla, ja vihjeen seuraavalle rastille saa aina edelliseltä rastilta. Rastilla odottavat Haukikanan lähettiläät, jotka tarjoavat vihjeen seuraavalle rastille joukkueen suoritettua pienen tehtävän.

 

Jahti pärähtää käyntiin 5.4. OK20 isolla puolella, jossa joukkueet saavat ensimmäisen vihjeensä. OK20 toimii myös maaliviivana sekä jatkopaikkana, jossa vauhti alkaa kiihtymään kello 21 alkaen. Kokoa siis yhteen terävimmät ja vekkuleimmat kaverisi ja lähde haastamaan aivonystyröitäsi kevään lennokkaimmassa tapahtumassa! Liput kustantavat 5€ tai 7€ haalarimerkin kanssa ja F5-kisa lipuista alkaa 16.3. kello 14.00 osoitteessa: https://kide.app/events/fd181255-274c-4d7b-a8b2-f817ef4dfef3

 

Lisätietoja löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/531850294919340

(ylös)

20.    Teekkarispeksi 2022: Signaali – Liput myynnissä!

Tsekkaa speksin Teaser: Youtube!

Androidit kolistelevat ja kahvike-kone piipittää, kun Teekkarispeksi 2022 hyppää avaruusaluksen kyytiin ja sukeltaa scifin maailmaan. Avaruustutkimusfirman aluksella koetaan jännittäviä hetkiä, kun maailmankuulun avaruustieteilijän Reine Haanin uusi laite nappaa salaperäisen signaalin. Mistä signaali on peräisin, ja mitä se yrittää kertoa?

Liput ovat myynnissä NYT!. Liput ja näytöstiedot löydät speksin nettisivuilta ja FB-tapahtumasta.

Seuraa siis Teekkarispeksin nettisivuja, ig:tä ja fb:tä , ja varmista, ettet missaa tätä uskomatonta scifi-elämystä~!

(ylös)

21.    Club Amplitude

???????????? CLUB AMPLITUDE ????????????

 

The bass vibrates. Amplitude is the size of the vibration, and this determines how loud the sound is. The floor comes alive. Different music genres find each other in your ears and an euphonic feeling takes over.

 

Athenen perinteinen Club X on täällä taas! Tänä vuonna juhlien keskiössä on ennen kaikkea hyvä musiikki. Juhlat järjestetään Helsingin Kalliossa Kaiku-klubilla torstaina 24.3. klo 20 alkaen ✨ Luvassa myös esiintyjiä ja ohjelmaa!

 

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 9.3. klo 12:00 Kide.appissa. Rannekkeiden vaihdosta tulee myöhemmin lisää infoa.

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät viestintäkanaviltamme:

Facebook https://fb.me/e/1uGxIrzmO

Instagram @atheneclubx

 

Otathan nämä siis seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimmistä päivityksistä <3

 

TLDR:

Mitä: Club Amplitude ???? (Athenen phuksibileet)

Missä: Kaiku (Kaikukatu 4, Kallio, Helsinki)

Milloin: 24.3. klo 20

Liput: Kide.appissa ke 9.3. klo 12:00 (linkki löytyy Facebook-tapahtumasta asap)

Hinta: 9€ Haalarimerkki kuuluu hintaan!

DC: Sun lempi bailuasu ✨ (ei haalareita)

 

Tapahtuma on K-18.

COVID-19: Seuraamme koronavirustilannetta ja noudatamme voimassa olevia viranomaisten ohjeita. Tapahtumassa vaaditaan koronapassi, mikäli se on voimassa tapahtuma-aikana. Mikäli koronavirustilanne ei mahdollista tapahtuman järjestämistä, tiedotamme siitä viestintäkanavissamme.

(ylös)

22.    YFK:n Kiltit & Kinkyt bileet

Heips!

 

Tuntuuko, että talvi ja tentit vievät voiman, eikä pieni sutina olisi pahitteeksi? Ei hätää, me kutsumme ainejärjestönne jäsenet pikkutuhmiin bileisiin Käärmeenpesälle 17.3. teemalla ”Kiltit & Kinkyt” ! Laita päällesi siis asu, jossa tunnet itsesi viehättäväksi ja itsevarmaksi: sinä päätät mikä tuntuu hyvältä.

 

Lipunmyynti tapahtuu ovelta kello 22 alkaen. Tapahtuman sisäänpääsymaksu on 3 euroa ja tapahtumaan kannattaa varautua käteisellä! Voimme taata, että luvassa on kuumaa menoa ja hyvää musaa!

 

MITÄ: ”KILTIT & KINKYT” bileet

MILLOIN: torstaina 17.3. klo 22.00 alkaen aina klo 3:00 asti

MISSÄ: Käärmeenpesä, Sörnäisten rantatie 33 C, 4. kerros

HINTA: 3 € käteisellä

DC: Pikkutuhma / asu, jossa tunnet itsesi hyväksi ja vetovoimaiseksi

MIKSI: Koska kuumat poikkitieteelliset bileet!!

 

Kaikissa YFK:n tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle. Tapahtumassa on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, jotka tunnistaa sateenkaaren värisestä olkanauhasta. Jos näet tai koet häirintää tai asiatonta käytöstä, ota välittömästi yhteys häirintäyhdyshenkilöön. Voit myös laittaa sähköpostia YFK:n Terveys- ja hyvinvointivaliokunnan puheenjohtajalle simo.hintikka@helsinki.fi. Mikäli haluat antaa tapahtumasta palautetta anonyymisti, se onnistuu YFK:n nettisivuilla osoitteessa https://www.yfk.fi/palaute-ja-yhteydenotto.html

(ylös)

23.    T150 – Teekkaripistekortti

Koe fuksivuoden hurmos uudelleen kerätessäsi teekkaripisteitä ja selvitä onko sinusta HyperSuperTeekkariksi!

 

Tekkarius150 juhlavuoden yhteydessä pääset suorittamaan Teekkaripistekorttia, johon saat pisteitä monista erilaisista jo tutuistakin virkistäytymisistä kuin myös T150 teemaisista aktiviteeteista. Pistekortteja jaetaan T150 tapahtumissa ja siitä mainostetaan aina Instagramissa sekä tg-tiedotuskanavalla. Muistathan siis seurata juhlavuoden somekanavia @teekkarius150 (Telegram, Instagram, Facebook).

(ylös)

24.    Teekkarius 150

Teekkarius 150 -juhlavuosi on nyt täällä! Ainutlaatuisen juhlavuoden aikana on tiedossa tapahtumia laidasta laitaan sekä muuta huikeaa ohjelmaa. Näistä pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

TG: t.me/teekkarius150

IG: instagram.com/teekkarius150

FB: fb.me/teekkarius150

(ylös)

25.    Radiodiodi

Suomen nopein kuulotelevisio eli Radiodiodi on pian taas täällä!

 

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava jokavuotinen wappuproduktio, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tekemään omannäköistään radio-ohjelmaa. Ohjelmat ovat täysin ohjelmantekijöiden käsialaa (eli mahdollisesti juuri sinun), joten Radiodiodilla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä ohjelmia tulevalla kaudella tulee olemaan – me tarjoamme puitteet, te tarjoatte ohjelmien sisällön. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiota kuullaan lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla. Tutustu tarkemmin Radiodiodiin osoitteessa radiodiodi.fi.

 

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

 

Seuraa myös Radiodiodita Instagramissa @radiodiodi.

(ylös)

26.    Kesäteekkariksi Raumalle

Rauman kaupunki tarjoaa teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan ilmaiseksi kolmen kuukauden vuokra-asunnon sekä kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin tai polkupyöräedun Raumalla. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2021. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, LUT-yliopisto ja Oulun yliopisto).

Kampanjaan otetaan mukaan enintään 20 opiskelijaa. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä.

 

Hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta  https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki

 

Kampanjasta facebookissa: https://www.facebook.com/raumafi/posts/296210212539572

 

(ylös)

27.    TEK Building a culture of innovation -webinar

Hey everyone!

TEK has an interesting webinar coming up on the 21.3. around the topic of building a culture of innovation! The webinar is completely in English, with a guest speech from the co-founder of Viima, a company specialising in innovation management software. The sign-up and more information can be found from the link: https://www.tek.fi/en/events/what-does-a-culture-of-innovation-look-like

(ylös)

28.    mielenTEKoja toimintaa keväällä 2022

MielenTEKoja-chat päivystää maanantaisin 21.3. asti

 

Kahdenkeskistä vertaistukea tarjoava mielenTEKoja-chat on maaliskuussa auki maanantaisin klo 17–19. Chatissä voit vaihtaa ajatuksia tehtävään koulutetun vertaispäivystäjän kanssa mieltäsi painavista asioista maksuttomasti ja anonyymisti. Keskustella voi suomeksi tai englanniksi. Päivystäjien tukena on aina Nyyti ry:n työntekijä. Huomaathan, että torstaipäivystykset päättyivät helmikuussa. Viimeinen chat-päivystys tällä erää on ma 21.3.2022.

 

MielenTEKoja-chat löytyy osoitteesta: www.mielentekoja.fi

Ilmoittaudu Miesten vuoroille

Miesten vuorot ovat ohjattuja juttutuokioita, jotka toteutetaan Zoomissa keskiviikkoisin klo 17–19 alkaen 30.3. Tuokioissa vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia mm. jaksamisesta, yksinäisyydestä, suorituspaineista ja opiskelun ja muun elämän yhteensovittamisesta. Kaikki mieheksi itsensä kokevat opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Keskustelua luotsaavat Nyytin työntekijä Henri Heikintalo sekä vapaaehtoinen apuohjaaja.

 

Tsekkaa Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokioiden teemat ja ilmoittaudu: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/miesten-vuoro/

 

Puhutaan ympäristötunteista – tule mukaan!

 

Herättävätkö ympäristön tila ja tulevaisuus hankalia tunteita? Ympäristötunteiden äärelle voi pysähtyä Puhutaan ympäristötunteista -työpajassa 23.3. klo 18–20. Työkaluja ympäristötunteisiin saa myös samannimisestä WhatsApp-ryhmästä 29.3. alkaen. Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa. Toteutuksesta vastaa Ympäristöahdistuksen mieli -hanke, joka on Nyyti ry:n, Tunne ry:n ja MIELI Suomen Mielenterveys ry:n yhteishanke.

 

Puhutaan ympäristötunteista -etätyöpaja 23.3. Lue lisää: https://www.ymparistoahdistus.fi/osallistu/23-3-2022-puhutaan-ymparistotunteista-etatyopaja-2h/

 

Puhutaan ympäristötunteista -WhatsApp-ryhmä alkaen 29.3. Lue lisää: https://www.ymparistoahdistus.fi/osallistu/29-3-alkaa-puhutaan-ymparistotunteista-whatsapp-ryhma/

 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä tulee 13.4.

 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 13.4.2022 toimitaan yhdessä mielenterveyden puolesta. Teemapäivään liittyy kampanja ja #AivanHyvä-somehaaste aikavälillä 7.–14.4.  Kannustamme opiskelijoita, oppilaitoksia ja opiskelijajärjestöjä osallistumaan Opiskelijoiden mielenterveyspäivään ideoimalla ja toteuttamalla pieniä tekoja tai tapahtumia mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tämän vuoden kampanjan teemana on myötätunto. Somehaaste muistuttaa, että olet #AivanHyvä sellaisena kuin olet. Sinä riität.

 

Lue täältä, miten voit osallistua kampanjaan: https://www.nyyti.fi/mielenterveyspaiva/osallistu-kampanjaan/

 

Nyytin ryhmächattejä tiistaisin ja torstaisin klo 18–20

 

Tule Nyytin chattiin jakamaan ajatuksia ja kokemuksia anonyymisti toisten opiskelijoiden kanssa. Suomenkieliset chatit ovat torstaisin klo 18–20. Englanniksi (ENG) ja ruotsiksi (SVE) keskustellaan kerran kuussa tiistaina.

 

Tulevat chatit ja teemat klo 18–20:

 

Ti 8.3. Hur mår du? (SVE)

To 10.3. Ihan hyvä on riittävä – opinnäytetyö valmiiksi

To 17.3. Mihin aika oikein kuluu?

Ti 22.3. Time management in studies (ENG)

To 24.3. Onko tehtävien aloittaminen haastavaa?

To 31.3. ADHD ja ajanhallinta

 

Katso kaikki kevään chatit ja tule juttelemaan: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/chat/

 

Kiinnostaako mielen hyvinvointi myös jatkossa? Tilaa Nyyti vinkkaa -uutiskirje!

 

Haluatko saada myös jatkossa tietoa opiskelijoille suunnatuista ryhmistä, chateistä, koulutuksista ja tapahtumista? Tiedotamme Nyytin tulevasta toiminnasta tästedes Nyyti vinkkaa -uutiskirjeessä, jonka voit tilata suoraa sähköpostiisi. Saat tietoa tapahtumista ja hyödyllistä sisältöä myös Nyytin Instagramista. Tämä on viimeinen sähköpostikirje, jonka saat mielenTEKoja-toiminnan tiimoilta. Nyytin ja TEKin yhteinen mielenTEKoja-hanke päättyy 31.3.2022.

 

Tilaa Nyyti vinkkaa -uutiskirje: https://www.nyyti.fi/yhdistys/tilaa-uutiskirje/

Seuraa Nyytiä Instassa: https://www.instagram.com/nyytiry/

(ylös)

29.    Field trip to AFRY Otaniemi

Would you like to know more about work in an engineering and consulting company? What kind of projects do our experts work with and what kind of opportunities does AFRY have for students & alumni of Aalto University?

 

Please come and hear about future work at AFRY. Aalto University alumni will tell more about their daily work and future opportunities especially for students in engineering.

 

AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.

 

Place: Ota-AFRY, Otakaari 27, 02150 Espoo (A Blanc shopping centre upstairs)

Time: Wed 16.3. at 9-11

This event is in English or Finnish according to the participants.

Register by Mon 14th March via Alumni Circle.

The event is open for all Aalto student & alumni. Welcome!

(ylös)

IV      KESÄTYÖT

30.    Muratan kesätyöhaku

Murata Electronics:n kesätyöhaku on auki! Etsitkö tekniikan alan kesätyötä, joka sisältäisi kiinnostavia tehtäviä ja tekniikoita sekä mahdollisuuden nähdä tulevaisuuden uramahdollisuuksia kivassa kesätyöporukassa? Kuulostavatko laatu ja jatkuva parantaminen asioilta, joita haluaisit työnteossa korostettavan? Tule Muratan tuotantotehtäviin kesäksi 2022 Vantaalle!

https://muratafinland.com/ura-meilla/

(ylös)

31.    SSAB:n kesätyöhaku

SSAB:n kesätyöhaku on auki!

Vaihtelevia työtehtäviä eri kaupungeissa. Huomioithan, että kesätyöpaikkalistaa täydennetään sitä mukaa kun eri tehtaat ja toiminnot avaavat omat paikkansa.

https://www.ssab.fi/ssab-konserni/tyopaikat

(ylös)

32.    Tiedottaja-sihteerin terveiset

Helou! Tällä viikolla on tiedossa hyviä tapahtumia! Kavitaation rannekkeiden lunastus on tällä viikolla, muistakaa käydä hakemassa’’! Tässä minä Kavitaatiossa.

Kai Karvetti
Tiedottaja-sihteeri 2022 | Prosessiteekkarit ry
+358505723651 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr | Telegram