• Pääaineen valinta kandidaatin tutkintoon

  Kandidaatin tutkinnon pääaineen opiskelija voi valita vapaasti. Pääaineet ovat Biotuotteet, Kemia ja materiaalitiede, ja Kemian tekniikka ja prosessit. Pääaineen valinta on auki 12.4.-31.5.2019 ja lisätietoa hakuprosessista löydät Intosta. Pääaineiden kuvaukset näät täältä. Ota yhteyttä Heliin tai opintoneuvojiin, jos sinulla on pääainevalinnasta kysyttävää.

 • JOO-haku

  Helsingin ylipiston JOO haku on 1.-30.4. Muistutus että sähköisten lomakkeiden tulee olla HY:lla 30.4. AALTO-YLIOPISTOLLE TULEE JÄTTÄÄ HAKEMUSTEN KÄSITTELYYN AIKAA. Huolehdi siis, että täydellinen hakemus (mukaan lukien opintosuoritusotteesi ja hyväksytty HOPS) on lähetetty ajoissa, viimeistään perjantaihin 26.4. mennessä.

 • Täydennyshaku: jatkaminen DI-ohjelmassa – DL 3.6.2019

  Mikäli et huomannut hakea alkukevään 2019 haussa jatkamista DI-ohjelmassa ja opintosi ovat kuitenkin siinä vaiheessa, että sinun kannattaisi ja haluat aloittaa opintosi DI-ohjelmassa syksyllä 2019, voit hakea jatkamista ns. täydennyshaussa. Täydennyshaun kautta opiskelijat voivat jatkaa DI-ohjelman pääaineisiin perustellusta syystä ja mikäli haetussa pääaineessa on tilaa. Hakuaika päättyy 3.6.2019. Lisätietoja hakemisesta täältä.

 • Lopetettavat kurssit

  Tämän kevään aikana on opetettu viimeisen kerran osaa Bio- ja kemiantekniikka ja Materiaalitiede ja –tekniikka –pääaineiden kursseja. Tenttejä näistä tullaan järjestämään vielä lukuvuonna 2019-2020. Jos sinulla kuitenkin jäi koko kurssi suorittamatta, niin voit ehdottaa HOPSissa jotain kurssia uusista kursseista tilalle tai tulla miettimään sopivaa kurssia Helin kanssa yhdessä.

 • Kesäopetus (kurssit, tentit, kandi)

  Kesän kurssitarjonta: Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kursseja myös läpi kesän. Kaikki kesän tarjonnan löydät Intosta kohdasta ”kesäopetus”.

  Kesätentit CHEMssä ovat 28.6. ja 9.8. Näihin tentteihin opiskelija voi toivoa haluamiaan tenttejä samalla tavoin kuin rästitentteihin. Lisätietoa Intosta.

  CHEM-A2600 Kemian tekniikan ohjelmointikurssi: CHEM-A2600 Kemian tekniikan ohjelmointikurssin on suoritettavissa kesän aikana. Kurssin voi suorittaa täysin sähköisesti etäkurssina tai halutessaan opiskelija voi osallistua viikottaisiin harjoituksiin. Ilmoittautua kurssille voi jo nyt Oodissa.

  Kandiseminaarin suorittaminen kesällä: Tekniikan alan yhteinen kesäkandiseminaari järjestetään 15.5.-31.8.2019. Ilmoittautuminen on auki Oodissa koodilla JOIN.kand 16.5.2019 asti. Ilmoittauduthan oman pääaineesi mukaiseen ryhmään.