Lämmönsiirto IX

Syksy lähenee, mutta vehreys ei vähene. Täten toivotamme Teidät tervetulleeksi juhlistamaan kanssamme Prosessiteekkareiden yhdeksänvuotista taivalta.

Lämmönsiirtoviikko sisältää jo perinteeksi muodostuneet Lämmönsiirtobileet ja Kylmävalssauksen sekä myöhemmin julkaistavan tapahtuman. Viikko huipentuu tietenkin itse vuosijuhlaan, joka tänä vuonna tuodaan jäsenistön kotisohville streamin välityksellä!

Vuosijuhla-stream alkaa perjantaina 17.9. klo 18.00 ja kestää noin kolme tuntia. Ohjelma sisältää muun muassa musiikkiesityksiä, CanCanin tanssiesityksen, juhlapuheita, ansiomerkkien jakoa unohtamatta!

Pukukoodi on juhlapuku akateemisin kunniamerkein tai muuten juhlallinen asu sekä teekkarilakki.

Jäsenistöllä on mahdollisuus ostaa juhlava vujupaketti streamin seuraamisen iloksi. Vujukassi sisältää cateringin valmistaman kolmen ruokalajin illallisen, runsaasti ruokajuomaa ja muuta kurkunkostuketta sekä ProTeesin vujunumeron, Lämmönsiirtohärpäkkeen ja koristeita vuosijuhlatunnelmaa nostattamaan!

Vujukassin varaaminen aukeaa PT:n ilmomasiinassa sunnuntaina 29.8. klo 12.00 ja sulkeutuu torstaina 2.9. klo 23.55 ja se kustantaa 45 €. Vujukasseja on myynnissä 100 kappaletta yhdistyksen jäsenille.

Lämmönsiirtoon ja muihin viikon tapahtumiin liittyvien kysymysten osalta voi lähettää sähköpostia osoitteeseen: lammonsiirto(at)prosessiteekkarit.fi

Maanantai 13.9.
Lämmönsiirtobileet

Tiistai 14.9.
Case-ilta

Keskiviikko 15.9.
Kylmävalssaus

Perjantai 17.9.
Vuosijuhla-stream