Hei arvon Prosessiteekkarit!

Haku vuoden 2023 hallitukseen on nyt avoinna. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa yhdistyksen varsinainen jäsen ja haku koskee seuraavia virkoja:

Sisä- ja ulkovastaava
Tiedottaja-sihteeri
Rahastonhoitaja
Fuksipäällikkö x2
KV- ja maisterivastaava
IE x2
Opintovastaava
Yrityssuhdevastaava

Hakeminen virkoihin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sekä kuva hakijasta osoitteeseen eveliina.palo@aalto.fi. Kirjallinen hakemus tulee kirjoittaa sekä suomeksi että englanniksi, ja kuva tulee lähettää mieluiten neliön muotoisena tai ainakin niin, että pään yläpuolella on rajausvaraa. Tämän jälkeen hakijat saavat vastattavakseen kirjallisia kysymyksiä hakemaansa virkaan liittyen, ja haastattelen jokaisen hakijan henkilökohtaisesti. Vapaamuotoinen hakemus, kysymysten kirjalliset vastaukset ja kuvat tullaan julkaisemaan Prosessiteekkareiden vaalisivuilla sitä mukaa kuin hakemuksia tulee. Vaalisivuilla jäsenistö voi esittää kysymyksiä hakijoille.

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää viimeistään keskiviikkona 9.11.

Ehdotus hallituksesta tullaan käsittelemään yhdistyksen syyskokouksessa 21.11. ja ehdotus julkaistaan viimeistään kaksi päivää ennen kokousta Prosessiteekkareiden vaalisivulla.

Jos hakemisesta tai viroista herää kysymyksiä, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Helpoiten ja nopeinten minuun saa yhteyden Telegramissa @evepalo.

Ystävällisin terveisin,

Eveliina Palo
Hallituksenmuodostaja 2023 | Prosessiteekkarit ry
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto
+358 404167892 | eveliina.palo@aalto.fi