Prosessiteekkarit tiedottaa - viikko 2

  • 2019-01-07 16:05:00

I     PROSESSITEEKKARIT

1.   Vastaa tapahtumakyselyyn, voita ilmaiset sitsit!

2.   Kaudenavajaissuunnistus 8.1.

3.   Pikkulaskiainen ft. IK

II    CHEM

4.   CHEM Maisteripääainesauna 16.1.

5.   Kemiat Kohtaa tulee taas – tule sinäkin!

6.   PJK:n kesätyöinfo 21.1.

7.   Bilebileet 24.1.

III   MUUT

8.   Talvipäivä 2019 15.1.

9.   Vuorimiesyhdistyksen Nuoren jäsenen stipendit 2019

10. Taekwon-do –seuran alkeiskurssi

11. Hae nyt mukaan Aalto-Helsinki iGEM 2019 -joukkueeseen!

12. Opiskelijaexcursio Pöyrylle 24.1.

13. Florettimiekkailun alkeiskurssi

14. FBI-päivä 29.1.2019 Tampereella!

15. Otanko – Tervetuloa kokeilemaan tankotanssia!

IV   KESÄTYÖT

16. Kesätöitä Swecolla

17. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

8.1. Kaudenavajaissuunnistus @OK20

15.1. Talvipäivä @Otaniemi
16.1. CHEM Maisteripääainesauna @Avainsauna
24.1. Bilebileet @OK20
29.1. FBI-päivät @Tampere
7.2. Pikkulaskiainen ft. IK @Turku
16.2. Kemiat kohtaa @Otaniemi

 

I        PROSESSITEEKKARIT

1.     Vastaa tapahtumakyselyyn, voita ilmaiset sitsit!

Vuosi on vaihtunut ja uusi lukukausi alkanut. Nyt on kuitenkin vielä aika kääntää katseet viime vuoteen ja vastata PT:n tapahtumakyselyyn 17.1. mennessä!  Vuoteen on mahtunut kaikenlaista häppeninkiäsitseistä leffailtoihin ja sulkapalloon. Joten nyt onkin aika kerätä teidän mielipiteenne ja palautteenne vuoden aikana järjestetyistä tapahtumista, jotta voimme kehittää toimintaamme yhä enemmän jäsenistömme näköiseksi! 

 

Vastatkaa siis tapahtumakyselyyn linkistä:

https://goo.gl/forms/MtxiaZcHzBeWrueD2

 

Voit vastattuasi osallistua ilmaisten sitsien arvontaan!

 

2.     Kaudenavajaissuunnistus 8.1.

Uusi lukukausi alkaa ja on aika pitää perinteinen kaudenavajaissuunnistus. Tässä suunnistuksessa on pieni twisti! Rastinpitäjinä toimivat fuksit, jolloin he pääsevät näkemään rastinpitämisestä myös toisen puolen! 
Rastikiertely alkaa 8.1. OK20:n isolta puolelta klo 17.00 alkaen ja rasteja voi kierrellä klo 20.00 asti, jolloin OK20 isolla puolella alkaa jatkot!

MITÄ: Kaukkarisuunnistus!
MISSÄ: OK20 ja ympäri otaniemeä
MILLOIN: 8.1.
MIKSI: Koska fuksit pitävät rastejaa! 

 

3.     Pikkulaskiainen ft. IK

Eikö laskiaspullat ja pulkkamäki riitä laskiaisen viettoon? IK ja PT suuntaavat yhdessä Suomen Turkuun juhlimaan Pikkulaskiaista 2019! Tämä Suomen suurin talvifestivaali tarjoaa osallistujilleen mäkikilpailua, approja ja jatkoja yhdistäen urheilun ja talven huumaa afterski-tunnelmaan. Reissuun lähdetään Otaniemestä 7.2. ja lippu sisältää mäkitapahtuman, approt, haalarimerkin, jatkot Ravintola Storagessa sekä bussikyydin Turkuun ja takaisin. IK:n jäsenille on varattu 20 paikkaa, PT:n jäsenille 20 paikkaa ja viimeiset 10 paikkaa jaetaan nopeimmin ilmoittautuneille. Pakkaa siis riemukkain lasku- ja nousuasenteesi ja hyppää kyytiin mukaan! Reissun hinta ja aikataulu varmistuvat ennen ilmoittautumisen aukeamista, joka tapahtuu 10.1. klo 12.00 linkistä, joka tulee myöhemmin. 

MITÄ: Pikkulaskiainen 2019
MISSÄ: Turussa, (bussikyyti sinne ja takaisin suoraan Otaniemestä)
MILLOIN: 7.2.
MAKSAA: TBA (lippu 19€, bussit noin 12€ riippuen osallistujamäärästä)
MIKSI: Laskemista, approja ja Turkua samassa paketissa!!


Lisätietoja antaa:
IK:
Tuomas Orava
+358 40 9618647
tuomas.orava(ät)aalto.fi
PT:
Krista Lindqvist
+358 50 353 9187
krista.lindqvist(ät)aalto.fi

 

II      CHEM

4.     CHEM Maisteripääainesauna 16.1.

Tuskailetko monien hyvien pääaineiden välillä? Mikä on sinulle se sopivin pääaine (tai jopa maisteriohjelma)?

Tule siis kuulemaan CHEMin pääaineessa opiskelevien ihmisten näkemyksiä ja kokemuksia Otarannan kattosaunalle. Tilaisuudessa on saunomismahdollisuus ja tarjolla ilmaista RUOKAA. Otathan avoimen mielen ja oman pyyhkeen mukaan tapahtumaan, valveutunut saunoja varaa myös hieman käteistä mukaan.

Tilaisuus on suunnattu pääainettaan valitseville CHEMin opiskelijoille.
Kysymyksiä voi esittää CHEMin opintovastaaville (2018/2019)

Mitä? Maisteripääainesauna
Missä? Avain Sauna (Otaranta 8 E kattosauna)
Milloin? 16.1.2018 Klo 18:00
Miksi? Opiskelijoiden kokemuksia pääaineista
Linkki FB-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1618158874951123/

 

5.     Kemiat Kohtaa tulee taas – tule sinäkin!

Kemiat kohtaa täyttää ensi keväänä 10 vuotta! Tämän kunniaksi tapahtuma järjestetään jälleen Otaniemessä 14.2.-16.2.2019. Save the date! Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta tulossa piakkoin. Jotta pysyt tapahtumasta ajan hermolla, lisää itsesi facebook-eventtiin osoitteessa: https://www.facebook.com/events/351651845591864/

 

Keväällä kohdataan Otaniemessä!

 

Kemiallisin terveisin,

Kemistikilta ry 

 

6.     PJK:n kesätyöinfo 21.1.

Rakkaat fuksit, tupsut ja muut kesätöistä kiinnostuneet,

 

Tervetuloa Puunjalostajakillan järjestämään kesätyöinfoon 21.1. Tapahtumassa yritykset kertovat kesätyömahdollisuuksistaan ja opiskelijat aiemmista kesätyökokemuksistaan. Yritysedustajat ja opiskelijat vastaavat mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin kesätöihin ja kesätyöhakuun liittyen.


Paikalla ainakin Metsä, UPM, Kemira ja Sappi. Käykää etukäteen tutustumassa tarjolla oleviin kesätöihin, monella onkin jo haku auki!

Tapahtumassa on tarjolla myös pientä välipalaa :) Esitysten välillä on lyhyet tauot, joten on myös mahdollista saapua/lähteä kesken tapahtuman.

 

Mitä? PJK:n kesätyöinfo 

Missä? Ke2-luentosali, Kemistintie 1

Milloin? Maanantai 21.1. klo 15:15 - n. 17:00

Miksi? Koska tapahtumassa saa hyviä vinkkejä kesätyönhakuun

 

7.     Bilebileet 24.1.

Hiiohoi halojatapäivää!

 

Onko uudesta vuodesta liian kauan aikaa? Haluaisitko päästä jo tanssimaan ja juhlistamaan alkanutta vuotta, paljun, saunomisen, karaoken, juomapelien ja muiden seurapelien muodossa? CHEMin IE tekee tämän mahdolliseksi järjestämällä BileBileet 24.1. klo 18 alkaen OK20:ssa!

 

Paikan päällä on mahdollisuus avata lauluääni karaokessa, kostuttaa kurkku saunassa tai juomapelien parissa, krebata yömyöhään, liottaa itsenä paljussa sekä mahdollisuus osallistua pienimuotoisiin kilpailuihin pitkin iltaa. Näissä bileissä on siis tosiaankin jokaiselle jotain ja mukaan pääset vaivaiseen 3€ hintaan. Lippujen myynti tapahtuu 21.-23.1. pHuoneella kello 11-13 lippuja voi ostaa myös ovelta mikäli niitä riittää.

 

MITÄ: Bilebileet

MISSÄ: OK20 yläkerta ja isopuoli

MILLOIN: 24.1. klo 18:00 alkaen

MIKSI: Bileet, sauna, palju ja pelejä

 

In english

What’s kickin’ little chicken!

 

Does it feel like New Year’s eve was ages ago? Would you like to celebrate the start of a new semester by dancing, chillin’ in the hot tub, playing (drinking or non-drinking) games and singing karaoke? If you answered yes, CHEM’s hosts and hostesses have just the right party for you! Come and experience the first ever BileBileet at Otakaari 20, thursday 24.1. starting at 6pm!

 

At the party you’ll be able to get your singing career started with karaoke, moisten your throat in the sauna or your whole body in the hot tub, or just party like crazy (almost) all night. There’s also a wide variety of games and mini-contests to keep your party spirit on. Entrance to this one of a kind party costs only 3€, and tickets are sold at pHuone at 11-13 during 21.-23.1. Tickets are also sold at the door if there are any left.

 

WHAT: Bilebileet

WHERE: OK20 upstairs and big space downstairs

WHEN: thu 24.1. 6pm -->

WHY: A party, sauna, hot tub and games

 

III     MUUT

8.     Talvipäivä 2019 15.1.

Talvipäivä on täällä!

Uuden vuoden avaa mitä parhaimmin talvinen rastikiertely Otaniemen sydämessä, joten tervetuloa mukaan temmeltämään!
Lumisen rastikiertelyn alkupamaus kajahtaa Otakaari 1:n Amfilla klo 14:30, ja yhdistysten, kiltojen ja ISOhenkilöiden pitämiä rasteja voi kierrellä klo 17:30 asti.
Alkupamauksesta ja suunnistuksen aikana on mahdollista ostaa FTMK:n tuottama suunnistusten haalarimerkkien viimeinen osa (2€ ), joka toimii myös jatkojen pääsylippuna.

Klo 17:00 aukeavat Otaniemen kaikkien saunojen ovet! Oletko koskaan aikaisemmin saunonut saman päivän aikana kaikissa Teekkarikylän saunoissa? Haaste on heitetty.

Talvipäivän jatkojuhlat alkavat Servin Mökissä klo 20:30. Merkkejä myydään myös jatkojen ovella, jos niitä on vielä jäljellä. Jatkoilla palkitaan myös rastikiertelyn voittaja!

Jatkojen esiintyjät julkaistaan tapahtumassa myöhemmin!


Yhdistykset ja ISOt voivat ilmoittautua mukaan rastinpitäjiksi perjantaihin 11.1. saakka: 
https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/talvipaivan-rastit-checkpoints-for-talvipaiva-2019/ 

FB: https://www.facebook.com/events/644454332623787/

 

9.     Vuorimiesyhdistyksen Nuoren jäsenen stipendit 2019

Vuorimiesyhdistyksen hallitus myöntää vuosittain yhdistyksen nuorille jäsenille stipendejä. Stipendi voidaan myöntää opinnoissaan menestyneelle ja aitoa vuorimieshenkeä osoittaneelle yhdistyksen nuorelle jäsenelle. Stipendin suuruus on 1500 €. Nuoren jäsenen stipendit jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa 29.3.2019 Helsingissä. 

 

Stipendiä haetaan vapaamuotoisella, hakijan etevyyttä kuvaavalla hakemuksella. Hakijan on oltava Vuorimiesyhdistyksen nuori jäsen tai jättänyt jäsenhakemuksensa. Hakijan kannattaa korostaa sekä opintomenestystään että osallistumistaan teekkarihenkiseen toimintaan killoissa ja kerhoissa. Näillä kummallakin on hakijan etevyyttä arvioitaessa iso painoarvo. 

 

Yhdistyksen hallitukselle osoitettujen vuoden 2019 stipendihakemusten on oltava perillä yhdistyksen pääsihteerillä viimeistään 15.1.2019. Hakemus tulee toimittaa sähköpostitse 

ari.juva@vuorimiesyhdistys.fi

 

Nyt kannattaa liittyä nuoreksi jäseneksi!

 

Stipendejä myönnetään vain yhdistyksemme nuorille jäsenille. Nuoreksi jäseneksi voidaan valita geologian, kaivos- tai rikastustekniikan, kalliorakentamisen, metallurgian tai materiaalitekniikan aloihin liittyvää ylempää korkeakoulututkintoa suomalaisessa yliopistossa opiskeleva, joka on joko suorittanut alemman korkeakoulututkinnon tai  on opinnoissaan suorittanut vähintään alempaan korkeakoulututkintoon vaadittavat opinnot.

 

Jäsenhakemuksen voi tehdä kotisivuillamme osoitteessa http://www.vuorimiesyhdistys.fi

sivulta "jäseneksi". Stipendiä haettaessa jäsenhakemus tulee olla kirjattuna järjestelmässä. Jäsenhakemus edellyttää selvityksen suoritetuista opinnoista, mutta suosittelijoita ei tarvita.

 

Nuori jäsen on vapaa jäsenmaksusta ja valmistuttuaan muuttuu varsinaiseksi jäseneksi, jolloin hän ryhtyy myös jäsenmaksun maksajaksi. 

 

Vuorimiesterveisin                                                                                                                        

                                                                 

Ari Juva

Pääsihteeri

0400 457907

 

10.  Taekwon-do –seuran alkeiskurssi

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja?

 

Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kevään 2019 kurssi alkaa torstaina 17. tammikuuta. Porthanian liikuntasalissa kello 19.30–21.00.Voit kokeilla lajia ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan. Kurssimaksu on 50 euroa ja se sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun.

  

Lue lisää Taekwon-Dosta- Suomen ITF-liiton kotisivuilta:

https://www.taekwon-do.fi/taekwon-do/taekwon-don-osa-alueet/

 

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:

http://bit.do/eCxdm

 

Lisätiedot: inka.khanji@hytaekwondo.com tai +358 456311292/Inka

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/529876280828669/

Seuran Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/192610733921/

 

Nähdään treeneissä!

 

 

11.  Hae nyt mukaan Aalto-Helsinki iGEM 2019 -joukkueeseen!

Etsitkö vielä kiinnostavaa ja merkityksellistä työtä ensi kesäksi? Siinä tapauksessa etsimäsi paikka voi olla Aalto-Helsinki 2019 -joukkueessa, joka osallistuu vuosittain kansainväliseen synteettisen biologian kilpailuun iGEM (international Genetically Engineered Machine). Vuoden aikana pääset yhdessä poikkitieteellisen ryhmän kanssa ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan alusta loppuun synteettisen biologian projektin, levittämään tietoisuutta synteettisen biologian mahdollisuuksista sekä matkustamaan eri maissa huipentuen syksyllä iGEM Giant Jamboree -loppukilpailuun Bostonissa.

 

Joukkueeseen voi hakea mistä tahansa Aalto-yliopiston tai Helsingin yliopiston opinto-ohjelmasta. Lisää tietoa ja hakulomake: http://www.aaltohelsinki.com/2018/indexrekry.html

 

12.  Opiskelijaexcursio Pöyrylle 24.1.

Tervetuloa vierailemaan Pöyry-talolle, Vantaalle torstaina 24.1.2019 klo 16-20.

Voisitteko ystävällisesti jakaa tietoa tapahtumasta ainejärjestönne ja kiltojenne kautta kohderyhmään kuuluville.

 

Toimittehan ripeästi, paikkoja on rajallisesti ja ilmoittautumista toivotaan 15.1.2019 mennessä.

 

Tapahtuman Facebook-event löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/184309399186310/

Ilmoittautumiset tapahtumaan täältä: http://bit.ly/2AeDDiG

 

13.  Florettimiekkailun alkeiskurssi

Miekkailu on vuosisatojen kuluessa muuttunut vaarallisesta kamppailusta nykyaikaiseksi urheilulajiksi. Liikkeiden nopeus, tilanteiden yllättävä vaihtelu ja kaksintaistelun moninainen taktiikka kuuluvat kuitenkin yhä sen luonteeseen. Tänäänkin se on taktiikkaa, tekniikkaa, yllätystä, harhautusta, onnistumista, voittamista ja häviämistä. 
Miekkailu mitä mielenkiintoisin harrastusvaihtoehto, joka sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. 
Aikuisille suunnattu florettimiekkailun alkeiskurssi järjestetään 24.1.–28.2. torstaisin klo 19-21 Töölön kisahallilla. Alkeiskurssin hinta on opiskelijoille 100 euroa ja muille 120 euroa. 
Alkeiskurssin jälkeen on mahdollista osallistua floretin jatkokurssille 14.3.-25.4. (torstaisin klo 19-21, pl. kiirastorstai 18.4.). Jatkokurssille ilmoittautumiset kerätään alkeiskurssin aikana. Jatkokurssin hinta on opiskelijoille 60 euroa ja muille 80 euroa. 

Kurssimaksu ei sisällä lisenssiä tai vakuutusta, mutta sellaisen voi hankkia Miekkailu- ja viisiotteluliiton kautta 20 euron hintaan. Vakuutuksen sisältävän harrastelisenssin voi ostaa osoitteesta http://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/liiton-kilpailu-ja-harrastelisenssit/ .  Lisenssikausi 1.9.2018 – 31.8.2019. 

Ilmoittautuminen osoitteessa: 
https://edge.flomembers.com/yomiekkailijat/events/register/d3d9446802a44259755d38e6d163e820 
Lisätietoja: 
http://www.ylioppilasmiekkailijat.fi 
tai tatu.huovilainen@gmail.com 

Voit myös poiketa Töölön kisahallin 2. kerroksen miekkailusaleille Ylioppilasmiekkailijoiden harjoitusvuoroina: 
ti klo 19-21, ke klo 17-19 & pe klo 19-21 

Tervetuloa mukaan! 
https://www.instagram.com/ylioppilasmiekkailijat/ 
https://www.facebook.com/ylioppilasmiekkailijat/ 
Ystävällisin terveisin,
Tatu Huovilainen

 

14.  FBI-päivä 29.1.2019 Tampereella!

Legendaarinen FBI-päivä (Forest Based Industries) on täällä taas! Reilusti yli pari sataa biometsäteollisuuden opiskelijaa ja yritysedustajaa kokoontuu jo 20. kerran yhteen, ja tällä kertaa isäntäkaupunkina toimii Tampere!

Päivä alkaa Tampere-talolla seminaarilla "Legal Aliens - Working in a foreign culture". Tämän vuoden seminaari tulee olemaan englannin kielellä. Iltapäivällä pääset nauttimaan kattavasta yritysnäyttelystä ja keskustelemaan yritysedistajien kanssa, jonka jälkeen on aika suunnata illanvieton pariin. Käytännön järjestelyistä vastaavat TAMK:n Paperikerho ry. 

Tule tapaamaan opiskelijoita ympäri Suomen, kuuntelemaan ja keskustelemaan työskentelystä vieraassa kulttuurissa ja tutustumaan biometsäteollisuuden yrityksiin!

Löydät ilmoittautumisen sekä päivän ohjelman Puunjalostusinsinöörit ry:n nettisivuilta. Ilmoittautuminen aukeaa viikolla 50 ja tarkemmat ohjeet tulevat näkyviin nettisivuille. Pysy mukana tiedotuksessa ja seuraa tapahtumaa myös Facebookissa! Jos herää kysymyksiä, niin ole yhteydessä minna.ukkonen@puunjalostusinsinoorit.fi

 

15.  Otanko – Tervetuloa kokeilemaan tankotanssia!

Oletko kyllästynyt jatkuvaan salilla punttaamiseen? Puuduttavatko ainaiset lenkkipolut? 

 

Tule Otankoon! Suomen ainoa opiskelijavetoinen tankotanssijärjestö tarjoaa koko tammi-helmikuun ajan aloittelijoille ensimmäiset treenit ilmaiseksi, joten kokeilemaan tuloa ei estä mikään. Tankotanssi on lajina mahtavaa treeniä koko keholle, mutta lisää myös liikkuvuutta ja on ennen kaikkea hauskaa! Lisätietoja osoitteesta https://otanko.ayy.fi

 

IV    KESÄTYÖT

16.  Kesätöitä Swecolla

Sweco etsii prosessisuunnittelun- harjoittelijaa pääkaupunkiseudulle. Hakuaika päättyy 17.2.2019

”Haemme Helsinkiin prosessisuunnittelun- harjoittelijaa monipuolisiin prosessisuunnittelijan tehtäviin. Prosessisuunnittelijan tehtäviin kuuluu kemianteollisuuden toteutushankkeissa vastata prosessista ja sen suunnittelusta sekä oikean tiedon antamisesta muille suunnittelualoille. Prosessisuunnittelijan dokumentteihin kuuluu esimerkiksi virtaus- ja PI-kaaviot, varoventtiili-, pumppumitoitukset, linja- ja venttiililuettelot sekä prosessi- ja toimintakuvaukset. Nämä valmistellaan yhdessä kokeneempien suunnittelijoiden kanssa huomioiden prosessin, asiakkaan ja viranomaisten vaatimukset. ”

 

https://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/kesatyohaku-prosessisuunnittelun--harjoittelija/

 

 

17. Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hiiohoi! Valta on vaihtunut ja nyt pitkästä aikaa PT:llä on uusi tiedottaja-sihteeri! Katsotaan pystynkö täyttämään Janin saappaita, mutta toivottavasti nautitte näistäkin viikkiksistä. Vuosi lähti itsellä käyntiin aika railakkaasti ja tässä pelkäilenkin hieman tammikuuta, sillä viikonloput ovat aika täynnä vaihtoja. Innostuttiin kämppikseni kanssa kuuntelemaan joululoman aikana kuuntelemaan hieman kasarimusiikkia ja niitä olenkin tässä popitellut. Ajattelinkin tässä tämän vuosikymmenen viimeisen vuoden kunniaksi muistella vanhoja ja antaa teillekin jotain nostalgista kuunneltavaa;

 

Viikon kulttuuritekona Genesis- Invisible touch

 

Hallituksen kuulumiset: 
Uutena juttuna viikkotiedotteisiin lisäilen aina vähän hallituksen kuulumisia, aiheita ja päätöksiä mitä on käyty kokouksissa läpi. Ennen vuodenvaihdetta uusi hallitus kokousti kaksi kertaa, jolloin päätettiin esimerkiksi tämän vuoden toimihenkilöt, joista tulee vielä erikseen infoa. Tämän vuoden ensimmäisessä kokouksessa käytiin läpi iso kasa laskuja, kevään tapahtumia ja mitä kaikkea uuden hallituksen täytyy alkuvuodesta käydä läpi. Hallitus päätti myös pitää rastia Talvipäivässä 15.1.

Milja Koskela
Tiedottaja-sihteeri 2019 | Prosessiteekkarit ry
+358504346141 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa