Pätkemmän pälen plörinät

  • 2019-01-02 16:20:21

Heimoii!
Hahaa! Ei ollutkaan viimeinen päiväkirja hallitukselta! Sakkoja jo kertynyt pienesti tästä, mutta jos nyt viimein tämänkin kirjoittelisi. 

Voisin uuden vuoden kunniaksi muistella edellistä vuotta. Vuosi potkaistiin käyntiin aikalailla FTMK:n kanssa bondaillen ja tutustuen ja vanhan päleparin nakkipiilokoneena toimien (lue: ei RiEsa meille kauheesti mitään nakittanu). FTMK:sta onkin vuoden aikana tullut oikein rakas ja läheinen ja heidän kanssaan onkin koettu jos monenmoista. Kesällä sitten tehtiinkin Jeren kanssa fuksiopasta, suunniteltiin syksyä ja vietettiin hyvin ansaittua lomaa <3
Syksy toikin jo uudet fuksit ja Jeren kanssa jännitettiinkin sitten pienet jännäkakat housuissa. Syksy on mennyt niin nopeasti ja niin paljon kaikkea tapahtunut, että huhhuh! On kyllä ollut yksiä elämän parhaimpia syksyjä; tutustunut uusiin ihmisiin, ollut järjestämässä upeita tapahtumia ja nähnyt aivan upean katraan uusia fukseja! Kiitos kaikille tästä syksystä, ollut aivan mahtavaa!
Joulu vietettiin sitten perheen kanssa, nyt on saanut ladattua akkuja kirjoittelenkin tätä tekstiä UV-etkoilla :D (sen julkaiseminen tapahtuikin vähän myöhemmin)
Miltäs sitten kevät näyttää? Vaikea sanoa, mutta varmasti vähintään yhtä hieno kuin kevät. Uusi hallitus, wapun ajan tapahtumat fuksien kanssa, en malta odottaa!
Iso kiitos ja kummarrus kyllä tämän vuoden hallitukselle, olette olleet kyllä yksi paras lörs lärs kasa, ja toivotan itselleni onnea että olen teidän kanssa tämän vuoden viettänyt!
Rakkautta ja onnellista uutta vuotta kaikille! 

Milja

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa