Emännän elämänkerta

  • 2018-12-18 17:27:17

Moikka kaikille!

Olen Liisa ja aika usein myöhässä monesta asiasta, kuten myöskin tämän kirjoittamisesta. Tämä vuosi on vierähtänyt erittäin nopeasti Emännän hommissa ja vuosi onkin ollut ikimuistoinen.

Pikakelauksena vuoteen on mahtunut muun muassa monet sählätyt sitsit, hauskat illanvietot, jännittävät laivamatkat, Dipolin ja Polin Approt ja hienot vuosijuhlat. Ja kaikki tämä vielä korvaamattomien Kristan, hallituksen, toimarien ja IE:n kanssa! Viimeisimpänä voisinkin muistella viime perjantain viimeisiä sitsejämme, kaverisitsejä, jotka olivat aikamoinen estejuoksu, mutta kompuroinneista huolimatta saavutimme maalin. Sitseillä pääsimme kokemaan auton hajoamisen, alkuruoan loppumisen (ja kaupasta valmiskeiton hakemisen), Smökin sulakkeen palon sekä rikkinäisen ikkunan ja lattianpesukoneen. Jälkikäteen kyllä hymyilyttää.

Näin toiseksi viimeisen tentin jälkeen tälle vuodelle voikin jo melkein hengähtää myös koulujutuista, joissa olen kerennyt rämpimään jonkun verran tänä vuonna. Tavoitteessa on pysytty ja keväällä olisikin sitten kandin aika. Jotta vuoden on jaksanut IE- ja kouluhommien parissa, on lentopalloharkat pitäneet minua hieman kurissa.

Mutta nyt kolkutteleekin jo lentopalloharkat ja Joulu ovella, täytyy kiiruhtaa! Pukin tuoksuista Joulua!

Kaneliterveisin,

Liisalotta, Emäntä

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa