Isännän ilosanoma

  • 2018-10-31 11:58:58

Heips!

Olen Krista ja teidän Isäntänne! Kuukausi on taas vaihtumassa ja vaikka minulla oli kovat suunnitelmat kirjoittaa tämä aikaisemmin kuin viimeisenä päivänä, kävi tässä kuitenkin (ehkä odotetusti) näin. Mutta sen suurempia sepustelematta, vuosi on ollut mitä mahtavin. On päässyt tutustumaan niin moniin mahtaviin ihmisiin (hallitus, IE), löytämään itsensä mitä oudoimmista tilanteista (silittämästä hevosia kello neljä aamuyöstä), ymmärtämään itsestään uusia asioita (siivoaminen on oikeasti aika mukavaa), oppimaan uutta jokapäiväisistä asioista (perfetto ei ole käypää kahvia) sekä tuottamaan muille (ja itselleen) mukavia tapahtumia ja häppeninkejä.

Vuoden aikana olen onneksi ehtinyt myös opiskelemaan, urheilemaan ja matkustelemaan. Opinnot ovat edenneet halutussa tahdissa, muutama tentti sattui keväällä viikon Lontoon matkan päälle, mutta niitä sitten tentittiin kesällä ja orientaatioviikolla. Sivuainetta nyt suoritetaan ja suurin järkytys tähän mennessä on ollut se, että on oikeasti joutunut lukemaan kirjaa. Urheilun kannalta tuntuu, että useimmiten sanomani lause on: ”Mul on tänään/huomenna aamulla/illalla treenit/leiri/kisat ja siks pitää ottaa rauhallisesti” Parhaimpana yhdistelmänä varmaan Faasimuutos, Kavitaatio ja seuraavana päivänä kisat. Matkustettu on muutaman kerran Etelä-Helsinkiin ja kerran jopa lomaviikonlopulle Viroon (satamasta pois ajaminen on aivan karmeaa). Lisäksi olen ehtinyt käymään vanhempien kanssa rentoutumassa niin mökillä kuin Roomassa.

IE hommien kannalta syksy oli kyllä suuri satsaus. Hommat alkoivat jo elokuussa waraslähdöllä ja wiimeisellä woitelulla. Orientaatioviikolla päästiin mahtavien fuksien kanssa käynnistämään prosessia ja ravitsemaan heitä CHEM-kivassa! Lisäksi IE-toimikunnan kanssa siivottiin Smökkiä ja hallituksen kanssa järkättiin Kaukkarietkot. Seuraavalla viikolla pääsin viettämään synttäreitäni fuksisitseillä (kiitos kaikille fukseilla ja ISOille, jotka tulivat juhlimaan tätä merkkipäivää) ja sen jälkeen lähti käyntiin Lämmönsiirtoviikko! Olutjoogattiin, valmistettiin kokkaripaloja, stressattiin viineistä ja lopulta juhlittiin mitä loistavinta Lämmönsiirto VI:tä! Viikon ehti lepäämään (lue: yrittämään opiskella) ennen kuin alkoi sitsirupeama, kun kokopäiväisitsit ja korkeakoulusitsit lähestyivät. Muutama tukkukäynti ja pöytäliinarulla tuli nähtyä ja loppujen lopuksi viidet sitsit samaan viikkoon on aika ikimuistoista! Keittiössä on aina kivaa, varsinkin kun tukussa tulee laskuvirhe ja yhtäkkiä on 50 ylimääräistä donitsia. Dipolin approissa päästiin luomaan mitä taikamaisin Harry Potter -maailma sekä leikkimään kuivajäällä (mitä mahtavinta taikuutta). Muutama laskari ja luento on jäänyt väliin, mutta en vaihtaisi hetkeään pois!

Vaikka vuosi on jo loppuneljänneksellään ja testamentin kirjottaminen aloitettu, vielä on ainakin edessä viikon päästä Polin Appro, PikkujouluT, Nelikiltaristeily sekä Kaverisitsit. Tsemppiä loppuvuoteen ja opiskeluihin ja jos yhtään kiinnostaa tai kiehtoo joku toimarihomma tai hallitushomma niin kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan toimintaan!

Aurinkoisia säitä toivoen,
Krista, Isäntä

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa