Pidemmän pälen pärinät

  • 2018-09-28 11:29:13

HeiMoi kaikille!

 

Pitäis vissii yks päiväkirjamerkintä kirjottaa ja tämäkin on jo myöhässä. No mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Hyvä minä!

 

Tosiaan olen Jere ja olen PT:n 13. Fuksipäällikkö/päle/kippari. PT:llä on pälejä kaksi kappaletta ja olen meistä se pidempi. Lyhyesti sanottuna pälen hommiin kuuluu yleisesti yhdistyksemme fukseihin liittyvät asiat. Meillä on myös meidän toimikunnassa meidän apuna ISOvastaava, joka vastaa nimensä mukaisesti ISOista ja Kv-vastaava, joka taas vastaa meidän vaihtareista. Myös ISOt ovat ISO (heh heh) apu meille. Järjestämme fukseille tapahtumia ja olemme yleisesti fuksien tuki ja turva. Pälen pesti on 1,5 vuotinen, josta ensimmäinen vuosi ollaan hallituskessa ja seuraavat 4 kuukautta olemme aktiivisia toimihenkilöitä.

 

Kesä meni töitä tehdessä ja syksy on lähtenyt vauhdikkaasti rullaamaan. Mistä sitä alottais, kun tässä on tapahtunut paljon kaikkea. Voisin aloittaa sillä, että fuksit saapuivat Otaniemeen vihdoin ja sitä on odotettu jo tammikuusta lähtien. Fuksit on ollut iha huikeita ja lähteny kaikkeen mukaan täysillä! Alkusyksyn ehkä hienoimpia tapahtumia ovat olleet Prosessinkäynnistys ja Fuksisitsit. Kiitos Tuomakselle ja IE:lle niistä.

 

Syksyllä ja keväällä tulee tapahtumaan vaikka ja mitä, niit fuksit muistakaa lukea pälewiikkistä ahkerasti, niin pysytte hyvin kärryillä millon on mitäkin. Eipä mulla oikeen muuta kuin et onnea 6-vuotiaalle PT:lle!

 

Kiitos ja anteeksi

Jere “hoikka poika” Vänskä

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa