Prosessiteekkarit tiedottaa - viikko 20

  • 2018-05-14 00:00:00

I       PROSESSITEEKKARIT

1.    Sivuainekysely avoinna – Tule vastaamaan!

2.    Muistutus kesä- ja rästitenttien päivämääristä

II     CHEM

3.    Rahaston stipendejä haettavana

III    MUUT

4.    Romupyöräkeräys

5.    FC Kissat etsii uusia pelaajia!

6.    Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti 19.5.

7.    Aalto 10km/5km 16.9. – oletko jo ilmoittautunut?

8.    Opiskelijat Lintsillä

?. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA

19.5. AYY:n 8. vuosijuhla

27.5. Lakkipiknik @Puuterassi


I          PROSESSITEEKKARIT

1.       Sivuainekysely avoinna – Tule vastaamaan!

Tule mukaan Prosessiteekkareiden nettisivujen kehittämiseen ja vastaa sivuainekyselyymme! Kysely on tarkoitettu lähinnä henkilöille, jotka ovat suorittaneet jo jonkin kandivaiheen sivuaineen kokonaan tai pääosittain. Kyselyssä on myös erikseen osio maisterisivuaineisiin liittyen, johon toivotaan myös vastaajia. Kyselyn tarkoituksena on kerätä opiskelijoiden mietteitä heidän omista sivuaineistaan, ja koota niistä oma osio Prosessiteekkareiden nettisivuille "Opinnot" valikon alle auttamaan muita CHEMin opiskelijoita heidän sivuainevalinnoissaan.

Huom! Jos olet vastannut jo viime vuonna pidettyyn sivuainekyselyyn, ei sinun tarvitse vastata uudelleen (ellet tietenkin halua), sillä vanhat vastaukset ovat tallessa.

Kysely on alustavasti avoinna 10.6.2018 asti, tai kunnes vastauksia on saatu tarpeeksi. Tämän jälkeen kysely siirtyy avoimeksi ja sen linkki tulee löytymään PT:n nettisivuilta. Kaikkien 30.4. mennessä vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto Prosessiteekkareiden Wappupiknikillä Ullanlinnanmäellä 1.5.

Linkki kyselyyn löytyy tästä.

TL;DR

Mitä: Sivuainekysely

Kenelle: Pääasiassa jonkin sivuaineen kokonaisuudessaan suorittaneille opiskelijoille/valmistuneille

Missä: Täällä

Miksi: Vastauksesi auttavat muita opiskelijoita heidän sivuainevalinnoissaan

Koska: Nyt - 10.6. (pidempään tarpeen mukaan)


2.       Muistutus kesä- ja rästitenttien päivämääristä

Hei kaikki Prosessiteekkarit!

Kesän aikana järjestetään kaksi kappaletta kesä- ja rästitenttipäiviä, joihin voi lähettää omia toiveitaan järjestettävistä tenteistä. Ohjeet toiveiden lähettämiseen sekä lisätietoja löytyy nettisivulta https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=330629 "Tärkeät päivämäärät" otsikon alapuolelta. Ensimmäinen kesätenttipäivä on 29.6., johon toiveet tulee lähettää 1.6. mennessä, ja toinen tenttipäivä 3.8. johon toiveet tulee lähettää 29.6. mennessä. Sivuilta näkee myös, mitä tenttejä ollaan jo järjestämässä. Muistakaa, että tentteihin tulee ilmoittautua normaalisti Oodin kautta!

Erinomaista kesää kaikille!  t. opintovastaava Juski


II        CHEM

3.       Rahaston stipendejä haettavana

Kemian tekniikan korkeakoululla on muutama stipendi jaossa opiskelijoille. Hakuaika päättyy 29.5. ja lisätietoja löytyy sähköpostin liitteistä.


III      MUUT

4.       Romupyöräkeräys

Otaniemen romupyöräkeräys on täällä taas! Tällä kertaa suurempana kuin koskaan. Tänä vuonna hylättyjä pyöriä kerätään Otaniemen alueella AYY:n ja Hoasin kiinteistöjen lisäksi myös ACRE:n kiinteistöistä.

Kaikki pyörät tullaan merkitsemään värikkäillä rannekkeilla 6.-8.4. välisenä aikana. Kaikki pyörät, joista ranneketta ei ole poistettu, tullaan keräämään toukokuun aikana. Poista ranneke siis omasta pyörästäsi mitä pikimmiten! Muistutathan tästä myös kavereitasi ja kämppiksiäsi, jotka eivät itse ole paikalla poistamassa ranneketta pyörästään, esim. vaihdossa olon vuoksi.

Kerätyt ja hyväkuntoiset pyörät tullaan myymään syyskuussa. Tuolloin sinulla on mahdollisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä edulliseen hintaan.

Lisätietoja: https://ayy.fi/ylioppilaskunta/vapaaehtoistoiminta/jaostot/kampusjaosto/romupyorakerays/


5.       FC Kissat etsii uusia pelaajia!

Meow kaikki uudet ja vanhat opiskelijat! Haluatko päästä mukaan Aalto-yliopiston naisten futisjengi Kissojen treeneihin, matseihin ja mahtavaan porukkaan? Järjestämme treenit kerran viikossa ympäri vuoden - kesäisin pelaamme jalkapalloa ja talvisin futsalia. Lisäksi osallistumme Helsingin piirin harrastesarjaan.

Kesäkauden treenit starttaa tiistaina 15.5. 18-19.30 Talin liikuntapuiston hiekkakentällä, jossa myös järjestämme treenit koko kesän ajan. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki uudet ja kaikentasoiset pelaajat. Mukaan tarvitset vain urheiluvaatteet ja juomapullon.

Milloin: Tiistaisin 18-19.30

Missä: Talin liikuntapuisto / hiekkakenttä (Ulvilantie 22).

Lisätietoa: Tykkää FC Kissoista Facebookissa www.facebook.com/fckissat ja liity mukaan myös Facebook ryhmäämme saadaksesi lisätietoja erityisesti treeni- ja peliaikatauluista. Voit laittaa meille myös viestiä osoitteeseen fckissat@gmail.com.

Nähdään treeneissä!


6.       Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti 19.5.

Tervetuloa kamarikuoro Dissonanssin kevätkonserttiin Daydream Lullaby lauantaina 19.5. klo 14.00. Konsertti järjestetään kauniissa Otaniemen kappelissa Espoossa. 

Konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus sekakuoromusiikkia. Ohjelmassa on teoksia mm. säveltäjiltä Fougstedt, Madetoja, Bennett ja di Lasso - hieman viihteellisempiä sävelmiäkään unohtamatta! Konserttia johtaa kuoronjohtaja Joonas Tuominen.

Konserttiin on vapaa pääsy (vapaaehtoinen käsiohjelmamaksu). Lämpimästi tervetuloa!


7.       Aalto 10km/5km 16.9. – oletko jo ilmoittautunut?

Perinteinen Aalto 10km/5km -liikuntapäivä järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 16.9. Matkat voit juosta, hölkätä, kävellä tai vaikka sauvakävellä.

Tapahtuma on aaltolaisille ilmainen.

Aalto 10km/5km on osa Espoon Rantamaraton-tapahtumaa. Maraton ja puolimaraton juostaan lauantaina 15.9.

Aika: sunnuntai 16.9.2018, tapahtuma-aika klo 11–15

Paikka: Tapahtumakeskuksena toimii Otahalli ja sen ympäristö Espoon Otaniemessä. Lähtöviiva on Otaniemen Otarannassa, Laajalahden rannalla.

Ilmoittautuminen: https://www.rantamaraton.fi/aaltokymppi/ Ilmoittautuminen päättyy su 9.9. klo 23.59.

Etsimme myös vapaaehtoisia toimitsijoita Aalto 10km/5km-tapahtumaan. Vapaaehtoiset saavat halutessaan osallistua lauantain 15.9 maratoneihin ilmaiseksi.

Lisätietoja tapahtumasta INTOsta: https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=4857145


8.       Opiskelijat Lintsillä

Linnanmäki varattuna vain opiskelijoille? Check!

Automaatio- ja systeemitekniikan kilta juhlii 20. vuottaan päräyttävin menoin! Juhlavuoden kunniaksi AS yhteistyökumppaneineen tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä viettämään päivää Linnanmäelle. Rajoitettu määrä lippuja yksityistilaisuuteen mahdollistaa unohtumattoman tilaisuuden nauttia Lintsistä ilman tuntien jonoja!

Merkitse kalenteriin 5.10.2018, osta lippu, ota parhaat opiskelijakaverisi mukaan ja jää innolla odottamaan vuoden huvittavinta päivää, jolloin koko Linnanmäki aukeaa yhdeksi illaksi vain opiskelijoiden käyttöön.

Tapahtumaa tukemassa TTER.

Ennakkoliput myynnissä bailataan.fihttps://bailataan.fi/events/b71e9e0b-84d1-45a0-95f8-bb985f720b2c) sekä sivulla myöhemmin ilmoitettavissa tapahtumissa. Lippu kannattaa ostaa nyt, ennakkolipunmyynnin jälkeen hinta nousee.

Mitä: Lintsi vain opiskelijoille!
Missä: Linnanmäellä
Milloin: 5.10.2018 klo 16-20
Mistä tietoa: as20.fi/linnanmaki

Liput vaihdetaan rannekkeisiin syksyllä ennen tapahtumaa ja lippua vaihdettaessa tulee esittää opiskelijakortti. Vain lipun ostaneilla on pääsy Linnanmäen alueelle tapahtuman aikana. Linnanmäki on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


?. Tiedottaja-sihteerin terveiset

Meinasin lähteä lenkille mutta muistinkin että viikkotiedote täytyy vielä lähettää. Viime viikko meni mukavan rennosti pHuoneella hengaillen ja suorittamalla juoksevia asioita. Amfijäätelöllä on tullut käytyä jo kolmesti, kun sää on kerran niin suosinut viime aikoina. Tällä viikolla todennäköisesti käyn vielä pariin otteeseen uudestaan ennen kuin omat kesätyöt alkavat ensi maanantaina. Nyt voisinkin sitten lähteä juoksemaan. Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon!

Viikon kulttuuritekona uusi kipale taivassatamalta ja necrophagistia siihen päälle.

Terveisin,

Jani Anttila
Tiedottaja-sihteeri 2018 | Prosessiteekkarit ry
+358451238785 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr

Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa