Opintovastaavan Wappumouhot

  • 2018-04-30 22:05:33

Hei vaan kaikille,

Nyt kun aloitan kirjoittamaan tätä, kello on jo aika paljon, mutta ei anneta sen haitata sillä ollaanhan tässä jo wappufiiliksissä.

Olen siis Juhani eli ehkä tuttavallisemmin Juski tai mitä lempinimiä nyt keksittekään, eli PT:n opitonvastaava. Ihan näin yleisesti opintovastaavan hommista, hoidan siis yleisiä opintoon liittyviä asioita korkeakouluyhdistyksemme puolesta eli käyn kokouksissa korkeakoulun henkilökunnan kanssa, kommunikoin yhdistyksen ja korkeakoulun välillä puolin ja toisin sekä pyrin varmistamaan omalta osaltani opintojen sujuvuuden kaikille opiskelijoillemme.

Tämän vuoden aikana on päässyt hyvin mukaan Halloped-hommiin sekä yleiseen kopoiluun. Opintoneuvostossa olen ollut mahdollisimman aktiivisena mukana, esimerkiksi ollut opintoneuvoston opintoradio-showta vetämässä Radio Diodissa sekä pitämässä OPN rastia Hullussa Jussissa. Opintoneuvosto on ollut tämän vuoden yksi parhaimpia asioita itselleni, sillä siitä porukasta on löytynyt paljon uusia kavereita, ja on kiva päästä mouhoamaan opinnoista muille, joita asiat myös kiinnostavat.

Tässä kuussa on viimeisten tenttien ja työhaastatteluiden ohella ollut paljon koulutuspoliittista pöhinää, esimerkiksi muiden CHEM opisten kanssa päästiin koulutusneuvoston kokouksessa kertomaan korkeakoulun ongelmista erittäin kuuleville korville ja jatkokeskustelimme vielä tulevista muutoksista dekaanin kanssa. Tässä kuussa myös sivuainekysely saatiin uudelleen tulille, jotta edeltäjäni (meidän JJ!) aloille panema työ saadaan loppuun ennen ensi lukuvuoden alkua.

Tässä kuussa on tietenkin myös Wappu, jonka merkeissä on biletetty jo moneen kertaan. Tässä pikkuhiljaa pitää pistää päiväkirja pakettiin ja lähteä Dipolin Wappuun, mutta onnittelen vielä lopuksi kaikkia uusia lakin saaneita, sekä toivotan erinomaista wappua kaikille muillekin Prosessiteekkareille!

Wappuisin terveisin,
Juhani Rahikka, Opintovastaava

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa