Prosessiteekkarit tiedottaa - viikko 10

  • 2018-03-05 19:47:46

I PROSESSITEEKKARIT
1. Kavitaatio 2018 
2. Helsinginkadun Appro 2018 
3. Teekkarispeksi 10.4. 
4. PT & TiK iskelmäsitsit 

II CHEM
5. Liikuntavuorot Fyysikkokillan kanssa 
6. PJK:n Manta-excursio 

III MUUT
7. Oletko kohdannut häirintää tai epäasiallista kohtelua Aallossa? Ota yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin! 
8. UPM Bioforce Trainee -harjoittelupaikkojen haku on auki! 
9. Women of Aalto & Teekkaritytöt unite - Join our growing network 
10. Naisteekkaripäivät 23.-24.3. 
11. Jäynäkilpailun palkintojen julkistus 
12. Töitä tarjolla teekkareille Aalto-yliopisto Juniorissa 
13. Radiodiodi saapuu jälleen! 
14. Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi AYY:n piikkiin! 
15. Teekkarispeksi on täällä taas upouudella spektaakkelilla "Hurma"!

?. Tiedottaja-sihteerin terveiset

TULEVIA TAPAHTUMIA
7.3. Koripalloa Fyysikkokillan kanssa @Otahalli 
8.3. Iskelmäsitsit ft. TiK @OK20 
14.-16.3. Faasimuutos @vähän kaikkialla 
16.3. Kavitaatio @Smökki 
27.3. Yhdistyksen kevätkokous 


1.       Kavitaatio 2018

On aika vapauttaa sisäinen ET:si, kun Otaniemi saa vierailijoita tähtien tuolta puolen, sillä Prosessiteekkarien fuksibileet Kavitaatio 2018 tulee! 
Yhden varmasti hämmentävän illan ajaksi Smökki täyttyy kaiken muotoisista ja värisistä ulkoavaruuden vierailijoista! 
Tule siis hieromaan lajienvälistä tuttavuutta ja bailaamaan ympäri Otaniemen galaksia tulleiden olioiden kanssa! Tänä iltana ei tarvitse oudompaa muukalaista vierastella! Psykedeellisavaruudellinen meno jatkuu koko illan. (huom. Myös salaliittoteoreetikot kutsuttu) Juhlakansaa paikan päällä viihdyttävät DJ:t, avaruusjuomaruletit, baarin teemajuomat sekä tietenkin perinteikäs kellotuskilpailu! Illan paras asu ja kellottaja palkitaan! Mukana tietenkin PT-fuksien tanssiryhmä CanCan!

Olitpa marsilainen tai venuslainen, on aika laittaa foliohatut päähän ja suunnata Otaniemen Smökkiin 16.3. 

MITÄ? Kavitaatio 2018: UFOBILEET! 
MISSÄ? Smökki , Jämeräntaival 4 
MILLOIN? Pe 16.3. klo 21-03 alkaen 
MIKSI? Koska ulkoavaruudellinen meno ja UFOBILEET! 
MITÄ MAKSAA? 5€ lippu, haalarimerkki 2€. 

Lipunmyynti Kandidaattikeskuksen pääaulassa: 

tiistai 27.2. klo 10-14 
keskiviikko 28.2. klo 10-14 
torstai 1.3. klo 10-14 
tiistai 6.3. klo 10-14 
keskiviikko 7.3. klo 10-14 
torstai 8.3. klo 10-14 
maanantaina 12.3. klo 10-14 
tiistai 13.3. klo 10-14 
keskiviikko 14.3. klo 10-14 
torstaina 15.3. klo 10-14 
perjantaina 16.3. klo 10-14 sekä vielä Smökin ovelta klo 21- (jos lippuja vielä on) 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/191591178096318/


2.       Helsinginkadun Appro 2018

Helsinginkadun Appro lähestyy ja Prosessiteekkarien jäsenillä on mahdollisuus ostaa approlippu hieman edullisemmin 14 € hintaan! Ilmoittautuminen löytyy yhdistyksen verkkosivuilta: https://www.prosessiteekkarit.fi/sivut/ilmot?id=hesarinappro_2018&lang=fi. Ilmoittautumalla siis varaat lipun ja lunastat sen myöhemmin lipun varanneille erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Mahdolliset kysymykset varaukseen liittyen Mauri Kostiaiselle ulkosuhteet@prosessiteekkarit.fi

Lippuja voi varata yhden/ilmoittautuja ja liput ovat 18.4. klo 17.30 lähtöön. 

Lisätietoa tapahtumasta Helsinginkadun Appron kotisivuilta. 

Ilmossa kannattaa olla nopea, yleensä Hesarin appro myydään loppuun nopeasti. Huomioithan että lippuvaraus on sitova, voit kuitenkin erikseen sopia lippusi siirrosta varasijoille ilmonneille.


3.       Teekkarispeksi 10.4.

On taas tullut aika virkistää aivonystyröitämme ja uppoutua speksin syövereihin ennen Wapun saapumista. Prosessiteekkarit lähtevät yhdessä katsomaan tämän vuoden Teekkarispeksiä 10.4. Ilmoitaudu mukaan tulevaan lippujen ryhmätilaukseen ja varmista paikkasi speksiyleisössä parhaan seurueen kanssa. Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta https://www.prosessiteekkarit.fi/sivut/ilmot?id=teekkarispeksi_2018&lang=fi. Ryhmätilaus toteutuu, jos ilmoittautuneita saadaan 10 tai enemmän ja ilmoittautumisen DL on 14.3. Lipun hinta opiskelijalta on 15 €. 

Lisätietoja Teekkarispeksistä 2018: http://teekkarispeksi.fi/ 
FB: https://www.facebook.com/events/321603785019317/


4.       PT & TiK iskelmäsitsit

Prosessiteekkareiden ja Tietokillan yhteiset sitsit ovat nurkan takana. Jokaisen on aika kaivaa itsestään esiin Jari Sillanpää tai oman elämän iskelmäsankari ja muistella vanhoja suomalaisia perinneruokia saapumalla OK20 yläkertaan torstaina 8.3.. Sitsimenosta, iskelmämusiikista ja uusista tuttavuuksista pääsevät nauttimaan 60 nopeinta (puolet PTltä ja puolet TiKiltä) ilmoittautumisen alkaessa keskiviikkona 28.2. klo. 12 osoitteessa https://www.prosessiteekkarit.fi/sivut/ilmot?id=iskelmasitsit2018&lang=fi . Ilmo sulkeutuu tiistaina 6.3. klo. 23.59, jolloin ilmo muuttuu sitovaksi. 

MITÄ: PT & TiK Iskelmäsitsit 
MISSÄ: OK20 yläkerta 
MILLOIN: Torstaina 8.3. kokkarit klo. 18.00 
HINTA: 12 € 
MIKSI: Koska ainutlaatuinen tilaisuus olla oman elämän iskelmätähti. 
DC: Iskelmämusiikki 

Ilmon sulkeuduttua ilmoittautuminen on sitova. 

Varaudu jatkojen kuumaan menoon pyyhkeellä ja muilla saunakamoilla. 

FB: https://www.facebook.com/events/1274729052626539/


5.       Liikuntavuorot Fyysikkokillan kanssa

CHEM:in ja Fyysikkokillan yhteiset liikuntavuorot jatkuvat ensi viikolla keskiviikkona 7.3. Klo 16-17 palloilusalissa koripallon parissa! Kyseessä CHEM:in ja Fyysikkokillan yhteinen vuoro, joka järjestetään joka toinen viikko. Vuoroilla pyritään pelaamaan eri joukkuepelejä futsalista koripalloon ja sählyyn. Vuoro on enemmän ns. rentoa höntsäpelaamista ja näin ollen aiempaa kokemusta ei tarvita. Tule siis mukaan joukkuepelien saloihin fyysikoiden kanssa keskiviikkona 7.3. Otahallin palloiluhallissa! 

MITÄ: Koripalloa Fyysikkokillan kanssa 
MISSÄ: Unisport Otahallin palloilusali 
MILLOIN: keskiviikkona 7.3. Klo 16-17 (ja jatkuen joka toinen viikko mutta aika ja laji vaihtuu) 
MITÄ MAKSAA: Ei mitään! 
DC: Kevyt urheiluvarustus, sisäliikuntakengät, juomapullo


6.       PJK:n Manta-excursio

Kiinnostaako miten paperiteollisuus Suomessa on kehittynyt? Nyt olisi loistava mahdollisuus päästä perinteikkäälle Manta-exculle Nokialle tutustumaan paperinvalmistuksen kehitykseen 1900-luvun alusta nykypäivään! 

Tervetuloa Puunjalostajakillan excursiolle Essityn tissue-paperitehtaalle keskiviikkona 14. maaliskuuta. Mukaan mahtuvat 19 innokkainta Puunjalostajakillan jäsentä, jotka eivät pelkää liata käsiään. Fuksijäsenet kuitenkin etusijalla. Excursio kustantaa fukseille 5€, muille 10€. 

Excursio alkaa tehtaan kellarikerroksesta perinteikkäällä vuonna 1911 rakennetun Mantan puhdistamisella. Puunjalostajakillan pitkän perinteen mukaan opiskelijat ylläpitävät museoitua paperikonetta teekkaritoimintaa soveltuvaa palkkiota vastaan. Koneen putsauksen jälkeen siirrytään tissue-paperitehtaan kierrokselle. Kierroksen jälkeen siirrytään saunalle illalliselle, jossa on luvassa illanviettoa ja saunomista yhdessä yrityshenkilöstön kanssa. Excursiolle lähdetään 9:30 Puu1(Vuorimiehentie 1) edestä. Paluu Otaniemeen noin klo 00:00. Tapahtuman ilmo on auki ja löytyy tämän linkin takaa: https://www.puunjalostajakilta.fi/ilmomasiina_pjk/signup/256 

MIKÄ? Manta-excursio 
MISSÄ? Essityn tissue-tehdas Nokialla 
MILLOIN? Lähtö 14. maaliskuuta klo 10:00 (@Puu1) ja paluu Otaniemeen noin 00:00. 
MIKSI? #perinteet #kehityskehittyy #fuksitmukaan 
DC: Haalarit, Halko laulukirja ja pyyhe 

HUOM! Jos olet intohimoinen Puunjalostaja ja osallistut excursion lisäksi Krapularisaattoriin (torstaina 15. maaliskuuta), sinulla on mahdollisuus jäädä Tampereelle yöksi edestakaisen bussimatkustelun sijaan. Nokialta lähdettäessä bussi pysähtyy Lempääläntie 31 lähistölle, josta julkisen liikenteen ajoneuvot kulkevat noin 20 minuutin välein Tampereen keskustaan puoleenyöhön saakka. Tampereella on mahdollisuus majoittua omakustanteisesti esimerkiksi Omenahotellissa 89€/4 henkilöä.


7.       Oletko kohdannut häirintää tai epäasiallista kohtelua Aallossa? Ota yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin!

AYYllä on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, mies ja nainen, jotka ovat AYY työntekijöitä. Häirintäyhdyshenkilöihin voi olla yhteydessä, jos AYY:n jäsenen on kokenut tai havainnut häirintää yliopistoyhteisössä, sisältäen ylioppilaskunnan toiminnan, järjestöjen toiminnan ja opetuksen aikana tapahtuneen häirinnän. Häirintäyhdyshenkilöt tarjoavat apua häirinnän tunnistamiseen, neuvontaa, keskusteluapua sekä tarvittaessa auttavat tilanteen ratkaisussa. Tarvittaessa kysyjä ohjataan muiden palvelujen piiriin ja ottamaan yhteyttä viranomaisiin tai yliopistohenkilökuntaan, jos tarve siihen yhteydenoton perusteella ilmenee ja yhteydenottaja näin toivoo. 

Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia. Niiden sisällöistä ei kerätä tietoa ylioppilaskuntaan, eikä niiden sisällöstä kerrota eteenpäin ilman yhteydenottajan omaa suostumusta. 

Häirintäyhdyshenkilö Minna Mäkitalo hairinta-nainen@ayy.fi puhelin 050 520 9438 

Häirintäyhdyshenkilö Lauri Jurvanen hairinta-mies@ayy.fi puhelin 050 520 9438 

Häirintä tai epäasiallinen käytös voi ilmetä sanallisena tai sanattomana loukkaamisena, ei-toivottuna fyysisenä koskettamisena, uhkailuna, ei-toivottuna yhteydenpitona, yhteisöstä ulossulkemisena tai muuten sen toimintaan osallistumisen asiattomana vaikeuttamisena. Häirinnän kokemus on subjektiivinen, eli mikä on loukkaavaa ja ahdistavaa ja koetaan häirinnäksi vaihtelee henkilöittäin, joten on ensisijaisesti tärkeintä on yhteyttä ottavan oma kokemus tilanteesta. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos epäilet kohdanneesi häirintää ja kaipaat apua. Neuvomme myös järjestöjä häirinnän ehkäisyssä. 

Terveisin häirintäyhdyshenkilöt Minna ja Lauri


8.       UPM Bioforce Trainee -harjoittelupaikkojen haku on auki!

Kiinnostaako haasteellinen projektityö ulkomailla? Haku UPM Bioforce Trainee -harjoittelupaikkoihin on nyt auki. Hakuaikaa 19.3. asti! 

Mitä: Kesätyö ulkomailla UPM Bioforce Trainee –ohjelmassa! 
Missä: Fray Bentos (Uruguay), Nordland (Saksa), Shotton (Iso-Britannia)
Milloin: Hae 19.3. mennessä! 
Kenelle: 3. vuosikurssista vanhempiin tieteenharjoittajiin 
Lisätietoa: http://www.upm.fi/tyopaikat/opiskelijoille/upm-bioforce-harjoitteluohjelma/Pages/default.aspx


9.       Women of Aalto & Teekkaritytöt unite - Join our growing network

The winds of change are blowing and it’s time to welcome the new exciting times for Women of Aalto and Teekkaritytöt with our first Kick Off & Annual General Meeting together on March 8th, the International Women’s Day! 

This spring and following year we want to emphasize diversity - how it benefits us all and how to actually work with diversified group of people efficiently. What better way to start this than unifying our powers with Women of Aalto and Teekkaritytöt. Together we have the honour of hearing what our guest speaker from Accenture has learned of the topic. 

After Accenture’s presentation we have time for open discussion and free mingling before the annual general meeting. This is your place and time to really get to know Women of Aalto and Accenture. Don’t miss this opportunity to connect with your future colleagues! We are looking for new board members that are willing to keep developing women’s network in the Aalto society. If you are interested, we are more than happy to tell you more about Women of Aalto! 

On top of all to make the event even more enjoyable, we are happy to offer you drinks and snacks! For more information, check out the event's Facebook page: https://www.facebook.com/events/744240275775830/ 

The event is for all Aalto students and it will be held in English. 

WHAT: Women of Aalto Kick Off & AGM 
WHEN: Thursday 8.3.2018 at 18:00 
WHERE: Atlantinkatu 7A, Rooftop Sauna Lounge 
SIGN UP: https://goo.gl/forms/G9tmGYKhIMgTNUmC2 
HOW MUCH: Free of charge (no-show fee 5€) 

In case of cancellation, please contact us by March 4th 2018 at the latest so that we can give your spot to someone else.


10.   Naisteekkaripäivät 23.-24.3. 

Hei! 

Naisteekkaripäivät tulevat taas jo seitsemättä kertaa ja tässä olisi hieman lisätietoa tämän vuoden tapahtumasta! 

Teemana on tänä vuonna Yrittäjyys ja luvassa on paljon yhteistä tekemistä, inspiroivia puhujia, sekä verkostoitumisen huipentumana sitsit, jatkot ja aamunpäivän brunssi! 

Tapahtuman ajankohta on maaliskuun kolmas viikonloppu 23.-24.3.2018 ja kauempaa tuleville hintaan kuuluu majoitus pe-la yöksi. 

Koko tapahtuman hinta on vain 35€ sisältäen koko viikonlopun ohjelman, sekä ruokailun! 

Ilmoittautuminen aukeaa klo 12 maanantaina 19.2. ja päättyy sunnuntaina 11.3. Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan tapahtuman fb-sivulla ja naisteekkaripäivien nettisivuilla ilmoittautumisen auetessa. 

Linkki fb -tapahtumaan: 
https://www.facebook.com/events/1592167540860723/ 

Naisteekkaripäivien kotisivut: 
https://naisteekkaripaivat.net/ 

Nyt on jälleen mahdollisuus osallistua ultimaattiseen teekkarinaisten viikonloppuun! 
Nähdään Naisteekkaripäivillä! 

Terveisin Naisteekkaripäivien järjestäjä, 
Naisteekkarikerho PILE


11.   Jäynäkilpailun palkintojen julkistus

Mitkä ovat Jäynäkilpailun huikaisevat palkinnot vuosimallia 2018? Miten se jäynääminen nyt taas menikään? 

Näihin sekä muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin on saatavilla vastaus keskiviikkona 14.3. klo 10-14, kun Jäynäkilpailu valtaa kandikeskuksen aulan. Paikan päällä toimii myös Jäynäklinikka™, jossa saat henkilökohtaista opastusta jäynäsi valmisteluun. Ohessa kerrataan jäynäyksen lyhyt oppimäärä sekä paljastetaan 31. Jäynäkilpailun uskomattomat palkinnot. 

Mukana myös Academic Work! 

Muista: Kisa on käynnissä. 

MITÄ: Jäynäkilpailun palkintojen julkistus ja työnhaun UKK 
MISSÄ: Kandidaattikeskuksen aula, Otakaari 1 
MILLOIN: 14.3.2018 klo 10-14 
MIKSI: Koska tänä keväänä voit pokata itsellesi työpaikan lisäksi myös paikan Jäynäfinaalissa! 
KUKA: SINÄ! 
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1939784859426330/ 

Lisätietoja tässä eventissä tai sähköpostitse ylituomari@jayna.fi.


12.   Töitä tarjolla teekkareille Aalto-yliopisto Juniorissa

Kiinnostaako lisätienestit? Haluatko toimia lasten ja nuorten kanssa Aalto-yliopistossa? Toivoisitko sytyttää innostuksen tulen luonnontieteisiin kasvavassa sukupolvessa? Jos vastasit kyllä, tule mukaan junioritoimintaan! 

Aalto-yliopisto Junior etsii reippaita opetus- ja ohjaustyöstä kiinnostuneita teekkareita. Nyt etsitään kemian työpajojen ohjaajia (suomeksi V på svenska V in english). Työ on päivätyötä ja sovitettavissa opintoihisi. Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta juniorien kanssa, kuten esimerkiksi harrastusten kautta, olet etsimämme henkilö. Työ on osa-aikaista ja palkkio on kilpailukykyinen kurssiassistentin töihin verrattuna.

Tarjolla on myös kesätyötä kemian töiden suunnittelun ja kehittämisen parissa. 

Ota yhteyttä veli-matti.ikavalko@aalto.fi ja kysy lisätietoja. Voit tutustua Aalto-yliopisto Juniorin toimintaan http://junior.aalto.fi/fi/.


13.   Radiodiodi saapuu jälleen!

Kevät lähestyy, päivät pitenevät ja Radiodiodin 2018 ohjelmantekijäilmoittautuminen on nyt auki. Kerää kaverisi ja varaa paikkasi (mahdollisen) Wapun aitiopaikalle osoitteessa radiodiodi.fi/ilmo !

Lisätietoja saat osoitteesta radiodiodi.fi ja sähköpostitse osoitteesta toimitus@radiodiodi.fi

MIKÄ: Pääkaupunkiseudun pöhisevimmän wappumedian* ohjelmantekijäilmoittautuminen 
MISSÄ: Internetin valtaväylillä, osoitteessa radiodiodi.fi/ilmo 
MILLOIN: n-y-t NYT 
MIKSI: Wappu ei ole Wappu ilman omaa radio-ohjelmaa! 

*) Radiodiodi on Otaniemestä ponnistava wappuradio. Tänä Wappuna radio kuuluu 16.4. alkaen aina wappuaattoon asti. Lähetyksemme tuotetaan Espoon Otaniemessä, Alvarin aukiolla sijaitsevasta konttistudiosta yhdessä ohjelmantekijöidemme kanssa. 

Ohjelmantekijäksi voi ilmoittautua käytännössä kuka vain – ja juuri tämä on parasta Radiodiodissa! Viime Wapun aikana tuotantoon osallistuneet yli sata tekijää loivat yhdessä kuuntelijoillemme ainutlaatuisen wapun, ja haluamme tänäkin vuonna parhaat tekijät mukaan tekemään pääkaupunkiseudun parasta wappuradiota! 

Millaisen tunnelman sinä haluaisit luoda tänä vuonna Wapun viettäjille?


14.   Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi AYY:n piikkiin!

AYY järjestää järjestyksenvalvojakurssin huhtikuun alussa. Koulutusta on 6.-8.4. ja 14.-16.4. Koulutuksen saa maksutta lupautuessaan toimimaan neljässä (4) AYY:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana vuoden 2019 loppuun mennessä. JV-kertauskurssia vailla olevat voivat suorittaa kertauskurssin 14.4. Kertauskurssin saa maksutta lupautuessaan toimimaan yhdessä (1) AYY:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja se järjestetään Otaniemessä. 

Ilmoittautuminen aukeaa 12.3. klo 12:00 ja sulkeutuu 22.3. klo 23:59 tai kun kurssi on täynnä. 

Kurssi pidetään suomeksi. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/vapaaehtoiset/kouluttaudu-jarjestyksenvalvojaksi/


15.   Teekkarispeksi on täällä taas upouudella spektaakkelilla "Hurma"!

On kesä 1914 Belfortin lyseossa Ranskassa. Anna valmistautuu kurssitovereidensa kanssa lukuvuoden päättäjäistanssijaisiin. Yksi vaihe nuorten elämässä päättyy ja uusi, tuntematon on edessä. Tanssiaiset ovat aina tärkeä tapahtuma, mutta nyt lyseon on kuitenkin vakuutettava myös valtion lähettämä tarkastaja, joka etsii pienintäkin tekosyytä lakkauttaa vanhoillisena pidetyn koulun toiminta. Annankin on tehtävä osansa, jotta illasta tulisi täydellinen. Hänen ajatuksensa ovat kuitenkin aivan muualla, kun yllättävä kirje salaiselta ihailijalta saapuu. Pian Anna tekeekin ratkaisevan virheen, yksi asia johtaa toiseen, eikä lopputulos ole todellakaan sitä mitä kukaan odotti. 

Speksit ovat täysiverisiä koko illan musikaaleja, joissa näyttelijät, tanssijat, orkesteri ja monimuotoiset taustajoukot loihtivat näyttämölle viihdyttävän, vilpittömän ja teknisesti laadukkaan esityksen. Speksin erikoisuus on kuitenkin yleisön osallistuminen. Kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen, heittää tilanteeseen liittyvän vitsin tai vaikka puhkeaa lauluun, ja palaa sen jälkeen juoneen ja käsikirjoitukseen. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisointiin. Omstarteja ei ole harjoiteltu, vaan ne syntyvät hetkessä. Jokainen esitys on erilainen. Jos et usko, tule katsomaan ja kokeile itse! 

Kevään speksistä lisätietoa osoitteessa http://teekkarispeksi.fi/ 
Helsingin näytösten Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/321603785019317/ 

Ensi-ilta Aleksanterin teatterissa 4.4.2018 kello 19:00. Esityksen kesto noin kaksi ja puoli tuntia väliaikoineen. 

Näytökset: 
4.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri 
9.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri 
10.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri 
13.4. klo 19 Turku, Sigyn-sali http://bit.ly/2EfV2vc 
16.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri (alumninäytös) 
17.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri 
20.4. klo 19 Kuopio, Kuopion kaupunginteatteri http://bit.ly/2E3lAAL 
23.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri 

Lipunmyynti osoitteessa http://liput.teekkarispeksi.fi 
Liput 22/24/29 €, opiskelija-alennus -9€. Saatavilla myös kannatuslippuja.


Tiedottaja-sihteerin terveiset

Hojo hojo! Oli kyllä taas melko eeppiset lanit viikonloppuna ja oli mukavaa nähdä porukkaa pitämässä hauskaa yhdessä.

Viikon kulttuuritekona post-rockia Suomesta.

Terveisin,

Jani Anttila
Tiedottaja-sihteeri 2018 | Prosessiteekkarit ry
+358451238785 | tiedottajasihteeri@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Prosessiteekkarit sosiaalisessa mediassa:
Facebook | Instagram | LinkedIn | Flickr

Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa