Sisä- ja ulkovastaavan helmikuu

  • 2018-02-25 22:53:00

 Moikkamoi! Luet sisä- ja ulkovastaavan/SUVin eli Maurin päiväkirjatekstiä! Mulla pyörähti toinen vuosi PT:n hallituksessa käyntiin vuodenvaihteen tienoilla ja hommat maistuu edelleen vaikka aika kiireistä onkin ollut. Viime vuoden isoin homma tuli päätökseen myös vasta noin viikko sitten kun sain viimevuoden tilinpäätöksen viimeisteltyä. SUVin hommissa on toistaseks ehtiny päästä jo jyvälle hommasta, urheilutoimintaa ja sen näkyvyyttä koitetaan parantaa, tiedossa on lajikokeiluja, höntsäpelivuoroja ja enemmän yhteistyötä CHEMin kiltojen kanssa, lisäks tarkotuksena olis pitää leffailtoja ja järkätä kulttuurijuttuja. pHuoneessakin riittää vielä kehittämistä, katsotaan mitä kaikkea ehtii toteuttaa :) Uusimpana juttuna hommattiin leuanvetotanko, kantsii aina välillä roikkua hetken aikaa, tekee hyvää hartioille :)

Viime päiväkirjamerkinnästä viime syyskuulta ei ole kulunut kovin kauaa, mutta tapahtunut on vaikka ja mitä! Maisteriopinnot on edennyt hyvää tahtia, vaikka mielenkiinnon kohteet on vaihtunut muutamaan otteeseen. On vaan liian monta hyvää vaihtoehtoa… Syksyllä pääsin töihin hydrometallurgian labraan lafkalle ja lopputuloksena nyt käydään täyttä päätä termiksen ja hydron kursseja. Itse asiassa edellistä merkintää kirjoittaessa suunnitelmana oli lähteä ensi syksyksi vaihtoon, mutta sekin vaihtui toiseen hallitusvuoteen :D

Hyvä on myös huomata, että jotkut asiat eivät muutu. Vieläkään en osaa sanoa ei uusille projekteille ja sen seurauksena on taas töitä koulun ja PT hommien lisäksi ja tuli tossa alotettua uus harrastuskin, crossfit. Ja jos ette vielä tienny niin ”1st rule of crossfit is: you always talk about crossfit”, sori siitä. Sit kun vielä kävis siellä treeneissä yhtä paljon ku puhuu siitä… Mut jännästi pikku rääkki saa jaksaa muita hommia paremmin ja unikin tulee nopeemmin. Tällästä tähän helmikuuhun, tsemppiä työnhakuun kaikille ja hyvää alkavaa kevättä!

Terkuin,
Mauri, sisä- ja ulkovastaava

Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa