Tiedottaja-sihteeri tiedottaa - kuukausi vol. 2

  • 2018-01-31 22:42:00

Halojata halloo!

Meikäläinen taas tässä kirjoittelemassa päiväkirjaa ja kertomassa kuluneen kuukauden sekä vuoden kuulumisia. Eli tiedossa on melko lyhyttä tekstiä koska vuosi on vasta nuori kuten minä itsekin ja tämänhän takia kirjoitan tätä päiväkirjaa ensimmäisenä :^). Itselläni tämä vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin hallitushommien kanssa ja on tässä myös jonkin verran tultu opiskeltuakin. Kevään tavoitteena olisi viimeistellä kandidaatintutkinnon viimeiset kurssit ja tehdä se itse kandityö, koska Kela ei enää anna armoa. Eniten tässä harmittaa että muutama kurssi pitäisi enää tenttiä, mutta nekin menevät päällekkäin.

Tiedotustoimikunnassa kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään ja homma sujuu kuin rasvattu. Pöytäkirjat tulevat vaihteeksi ajoissa ja viikkotiedote tulee joka kerta viikottain. ProTeesikin tulee ja valokuvaajat tulevat tapahtumiin kuvaamaan asioita. Taiteellisten johtajien kanssa saatiin hallitusläsy väsättyä ja ensi kuussa olisi tarkoitus saada toimariversio koristamaan pHuoneen seiniä kaikella kauneudellaan. Katsotaan mitä muita hauskoja ideoita tulee mieleen vuoden aikana.

Kuukauden kohokohtana leffailta pHuoneella kun katsoimme yhdessä The Roomin ja nautimme sen huumorinystyröitä kutkuttavista nyansseista suurissa määrin.

Mutta eipä tässä mitään sen ihmeellisempää. Taas onnistuin kirjoittamaan kaikenlaista täytetekstiä ilman mitään varsinaista sisältöä, mutta toivottavasti oli hyvää luettavaa.

Kuukauden kulttuuritekona semmosta ja tämmöstä.

Parahin terveisin,
Jani "Vois kirjoittaa päiväkirjan kuun ensimmäisenä päivänä." Anttila

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja

Menneet ilmot

Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa