Kopopöytäkirja

  • 2017-12-28 19:11:00

Parahin päiväkirja

Kirjoitin sinuun ensi kertaa kesällä 2015, hommat olivat silloin hieman erilaiset, mutta tälläkin kertaa vähintäänkin yhtä tärkeät. Nyt noin 2,5 vuotta myöhemmin olen päättämässä opintovastaavan uraani ja ihmettelen taas miten se tämäkin vuosi meni niin nopeasti, kun vastahan se alkoi.

Tähänkin vuoteen on mahtunut erittäin paljon kaikkea mahtavaa, sillä jopa viimeiseen (ja “rauhallisimpaan”) kuukauteenkin on mahtunut mm. nopallista excua, 4kiltaristeily, PTn airutnauhat, Dipolin Suomi 100 itsenäisyyspäivänvastaanotto, isot kaverisitsit, tenttiviikko ja tutkimusapulaisen töitä lafkalla.

Aktiivihommissa minulle on ollut tärkeintä, että olen päässyt touhuamaan koko yhdistyksen eduksi ja kehittämiseksi. Opintovastaavana olen päässyt puuhailemaan mm. uusien pääaineiden, korkeakoulun houkuttelevuuden, kurssien,  ProTipsin (lähettäkää materiaalia! ;) ) ja monen muun mielenkiintoisen asian parissa, joiden kanssa aika on mennyt kuin siivillä! Vain muutamaan pitkään kokoukseen olisin ottanut mieluusti koulutuspoliittisen jalojuoman mukaan. ProffakahviT olivat erittäin onnistuneet ja siellä saatiin todella hyvää vuorovaikutusta monen eri vuosikurssin opiskelijoiden ja opetukseen liittyvän henkilökunnan välillä. Muistakaa olla aktiivisia opiskelijoita eli opiskelkaa, antakaa palautetta jo kurssin aikana, etenkin sen jälkeen. Ottakaa myös ilo irti opiskeluajasta, niin paljon kuin sielu sietää, se on ihmisen parasta aikaa. Opiskelun moottoritielle kannattaa ottaa muutamat hyvät taukopaikat kiikariin ja ehkä jopa muutama kiertotiekin.

On ollut ilo seurata ja vaikuttaa Prosessiteekkareiden kehitykseen vuodesta 2013 asti. Jatkan kyllä aktiivisena PT:n parissa, mutta en välttämättä ihan niiiiiin aktiivisena kuin aiemmin. Sillä valmistuminen alkaa pikkuhiljaa häämöttämään tulevaisuudessa, tutkinnosta puuttuu enää muutama kurssi ja itse diplomityö (heatenings). Tässä vaiheessa vuotta takki on aika tyhjä, mutta odotan innolla tulevaa ja hyvillä mielillä aina teekkaripolvien uutten kädenjälkiä PT:n jalostamisessa. On erittäin sydäntä lämmittävää nähdä taas kuinka uusi, innokas ja lupaava fuksisukupolvi pukeutuu ylpeänä siniseen punasinikeltaraitaiseen superasuunsa ja edustavat yhdistystä ylpeästi ja arvokkaasti. Takataskussa tietenkin jo perinteikäs kuva. Pidetään PT:n käsimerkki pystyssä! Te kaikki teette yhdistyksestä sen olemassa olemisen arvoisen.

Toivottavasti jokaisella on ollut tähän asti erittäin rentouttava ja mieleinen joululoma. Olkoot se myös rentouttava koulun jatkumiseen asti. :3

Tsemppiä tulevaan wuoteen!

Rakkaudesta Prosessiteekkariuteen <3

J-J

 

P.S.

Haalarivideon voi katsoa täältä. Erityiskiitokset vielä Janille!

https://www.youtube.com/watch?v=r7_WkhtGujM

 
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa