Rakas päiväkirja...

  • 2017-12-02 00:00:00

About tasan vuosi sitten istuin tämän saman pöydän äärellä pohtien, että mihin sitä on oikein ryhdytty. Edeltäjäni Alex pommitti testamenteilla, ohjeilla, sekä infolla risteilyllä tapahtuvasta ’koulutuksesta’.  Mitäköhän tästä nyt oikein tulee?

Vuosi starttasi jäsenistölle melko hiljaisesti yrityssuhdetoiminnan merkeissä. Kulisseissa oli kuitenkin kova pöhinä päällä; yhteydenottoja ja sponsorointeja haettiin ties mistä kaikesta.  Muun muassa vuodesta nakki lähtien työn alla olleet CHEMsports pelipaidat saivat vihdoin riittävästi rahoitusta ja saapuivat CHEMin jäsenien käyttöön syksyksi. Suurin työmaa keväällä oli kuitenkin ’17-fuksien haalareiden rahoitus. Alun perin suunnitelma oli viimeistellä sponsorit ennen kesää, mutta nimeltä mainitsemattomien firmojen hitaan kommunikaation ja päätöksenteon takia sekin venyi elokuulle. ”:D”.

Omalta osaltani kesä kului jälleen toteuttamassa viha-rakkaussuhdetta paperiteollisuuteen Sappi Kirkniemen tehtaalla. Kuten varmaan ensi kesänäkin. Ja sitä seuraavana. Ja valmistumisen jälkeen. Katkaisulaitoksen operaattorin valtaistuin on kuitenkin melko hyvä paikka viettää kesä. Onko se jo hälytysmerkki, kun työryhmän ukot toteaa viimeisenä työpäivänäni: ”Nähdään taas keväällä!”? Mene ja tiedä.

Syyslukukausi lähti oikein ryminällä käyntiin Prosessinkäynnistyksen merkeissä Biofore-talolla. Viime vuoden palautteen perusteella ISOt ja fuksit lauloivat hiljaa, ja että tätä tulisi parantaa. Noh, kuinkas siinä sitten kävikään. Unohdin lauluhommat aivan kokonaan, ja tilaisuudessa UPM:n yhteyshenkilö kuumotteli kymmenen minuutin välein hieman nousuhumalaista Perttua, että milloin lauletaan perkele. Rohkaisuryyppy ääntä kohti, lauluwiki screenille ja mikki käteen, mikä voisi mennä pieleen? Prosessinkäynnistys oli vuoden yksi ehdoton kohokohta; kaikilla oli hauskaa, jengi tuli heittämään yläfemmoja ja pystyi näkemään, miten omalla panoksella oli vaikutusta unohtumattomaan fuksivuoteen!

Sohvapöytäni ympärillä näkyy vieläkin jäljet siitä, kun ravasin sitä ympäri harjoitellen puhetta Prosessi optimointia varten. Osasin koko homman sanasta sanaan sujuvalla englannilla, käsien heiluttelut oli harjoiteltu millilleen ja pienet nyanssit olivat just eikä melkein. Noh, loppujen lopuksi 150 päisen yleisön edessä kieli muuttuikin rallienglanniksi ja puolet asioista jäi sanomatta :D. Aina ei voi voittaa.  Pälejen kanssa toteutettu Prosessin optimointi onkin toinen kohokohtani tältä vuodelta. Fuksien odotus saatiin päätökseen, uudet haalarit julkaistiin, saatiin jaettua ja päälle puolen vuoden mittainen projekti päätökseen.

Ja nyt onkin päästy tähän hetkeen, kun muistelen vuoden aikana tapahtuneita, suunnittelen toiminnan jatkuvuutta, sekä junailen seuraajani pään menoksi jotain päivää ennen risteilyä. Kokonaisuutena hallitusvuosi on ollut työläs, stressaava ja välillä rasittavakin, mutta en vaihtaisi hetkeäkään siitä pois! Prosessiteekkareiden toiminnasta en kuitenkaan ole jättäytymässä, sillä sen verran jäi vielä hampaankoloon! Kannattaa olla kuulolla, isoja asioita on tapahtumassa ensi vuonna! ;)

Yours truly,

Perttu

Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa