Tiedottaja-sihteeri tiedottaa - kuukausi 10

  • 2017-10-31 19:49:00

Rakas jäsenistö,

Tänään on lokakuun viimeinen päivä ja tenttiviikon jälkeinen uuden periodin alku. Kävin tänään ajamassa autoa liukasradalla osana prosessia, jota kuljettajantutkinnoksi kutsutaan. Tämän lisäksi tuli myös kerrottua tiedotustoimikunnan nakeista jäsenkunnalle ja nyt istun luentosalissa kotona tätä tekstiä kirjoittaen. Tähän kuukauteen on kyllä mahtunut kaikennäköistä tapahtumaa, joista omina kohokohtina ovat PTHCNF V eli PT:n lanit, CHEM WARS – korkeakoulusitsit, Fyysikkospeksi ja Leprouksen sekä Agent Frescon yhteinen keikka Tavastialla. Fuksit saivat myös haalarit, mikä oli erittäin jännittävää aikaa ja työllisti minuakin jossain määrin monella eri tapaa. Jogiin asteikolla tämä kuukausi saa arvosanaksi 6/5.

Huomenna alkaa marraskuu, tuo ihana kuukausi joka löytyy jostain syksyn ja talven välimaastosta eli silloin kun sää on perseestä ja syyskaamos iskee kaikista pahiten. Niin joo, omat synttärit ovat myös marraskuussa. Enempää en tästä seuraavasta kuukaudesta kirjoitakaan, jotta jäisi jotain jännittämisen aihetta seuraavaa päiväkirjamerkintää odottaessa.

Tälläisen päiväkirjan tekeminen tuntuu erittäin pakotetulta, ottaen huomioon, että terveisiä ja kuulumisia tulee muutenkin kirjoitettua joka viikko ilmestyvässä viikkotiedotteessa. Toisaalta, kirjoitan siihen yleensä ensimmäiset asiat mitä mieleen tulee enkä sen kummemmin ajattele luomisprosessia. Tässä joutuu jo hieman miettimään tekstin yleistä rakennettakin. Omasta mielestäni viikoittaisten terveisten kirjoittaminen on parantanut kykyjäni ilmaista itseäni sanallisesti ja voisin melkein kaikille suositella samanlaista säännöllistä reflektointia. Ei tässä kyllä loppujen lopuksi tullut edes tehtyä paljoa itsensä tutkimista tai pohdiskelua eli oikeasti kouluarvosana tälle tekstille olisi noin 6-.

Totuttuun tapaan, täytyy loppuun laittaa jotain kulttuuritekoja eli kuukauden kulttuuritekona lepakoita vintillä, ananasvaras ja tricot.

Hyvää syksyä rakkaudella toivottaen,
Jani Anttila

Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa