Rahiksen rohinat

  • 2017-08-31 17:29:00

Kesätyöt loppu, kaivoin villasukat kaapista, Facebook täyttyi tapahtumakutsuista, ilmosin Lämmönsiirtoon ja sähköposti täyttyi Prosessiteekkarien jäseneksi liittymisilmoituksista... Se on syksy nyt! Ja sehän tarkottaa sitä että koulu jatkuu taas, omalta osalta maisteriopintojen merkeissä. :)

Oon PT:n rahastonhoitaja Mauri ja meillä on hallitusvuosi jo yli puolivälissä! Kevät olikin aika myllerrystä sivuaineopintojen ja kanditutkinnon viimeistelyssä ja rahastonhoitajan hommien opettelussa. Hyvistä neuvoista meneekin kiitokset vanhoille rahiksille eli taloustoimikunnalle! Kevään aikana kokoustaessa ja tapahtumia järkkäillessä oon päässy tutustumaan aivan mahtaviin uusiin tyyppeihin, niin hallituslaisiin kuin muihinkin. Parhaiten ehkä mieleen jääneenä Wappupiknik, jonka järkkäilyjen ohessa tuli valvottua se 42h putkeen, taas :D Pakkohan ei olis ollut mutta "perinteisesti" samoilla silmillä.

Kesä sujahti yllättäen nopeemmin kuin olis tarvinnu, mutta onneks ehin kans lomailla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kävin mm. viikon verran nauttimassa Aiya Napan auringosta, jota riittikin sitten koko kesän edestä! Teki ihan hyvää vaan maata rantatuolissa melkeen koko viikko niin, että päivän vaikein päätös oli valita seuraava ruoka ja juoma :D

Syksyn hommat lähti käytännössä rullaamaan hallituksen kesäpäiviltä, jossa saatiin nauttia niin auringosta kuin kesän kovimmasta ukkosmyrskystäkin. Onneks vajaa vuorokauden kestäny sähkökatko ei keskeyttänyt hyvin alkanutta saunomista ja tähtitaivas piti saunojat iloisella mielellä! Uskokaa pois, tehtii siellä jotain hyödyllistäkin, kuten käytiin läpi syksyn ohjelmakirjoa ja yhdistyksen tilannetta.

Loppuun vielä terveiset uusille opiskelijoille: Tervetuloa Otaniemeen ja Aaltoon! Täältä löytyy ihan varmasti jokaselle mielekästä tekemistä ja harrastuksia. Olkaa aktiivisia ja kyselkää :)

Oispa jo Lämmönsiirron sillis,
Mauri

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2018 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2018 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa