Sen toisen pälen juttu

  • 2017-06-26 16:11:45

Niin se wappu humahti ohi, kesä alkoi ja unohdin kirjoittaa päiväkirjatekstini toukokuulta. Nyt kun kesäkuukin lähestyy loppuaan niin pitänee kirjoittaa tämä teksti vihdoin pois alta. Kiitos kaikille, jotka ovat minua muistutelleet tekstin kirjoittamisesta.

Prosessihuone on koti myös kesälläkin. Tälläkin hetkellä istun täällä sohvalla kahvia siemaillen. Näin kesällä on myös Maarintalo tullut tutuksi, kun ollaan Esan kanssa siellä väsätty fuksiopasta monet tunnit. Se urakka alkaa jo lähestyä loppuaan, ja sitten onkin vuorossa fuksipistekortin teko. On mukava päästä tekemään luovaa työtä. Maarin koneet ovat tosin osanneet välillä olla hajottavia, kun aina välillä word ei toimi ja näppäimet ovat tahmassa.

Phuoneella on kuullut juttua, että kesällä voisi olla tiedossa koko PTn yhteinen grillailu, leffailta tai muuta vastaavaa. Ideana kuitenkin jotain low effort kivaa. Tästä tulee todennäköisesti enemmän (ja fiksumpaa reittiä) infoa, kunhan päätetään mitä/jos/kun järkätään.

Vielä tähän loppuun täytyy sanoa, että odotan jo innolla tulevaa syksyä ja fuksipalleroita. Vielä ei jännitä fuksipälen vastuut, mutta saa nähdä miten on sitten syssymmällä. Ollaan Esan kanssa tehty jo paljon suunnittelua etukäteen, mikä toivottavasti auttaa (niin sanotusti) pitämään syksyn siistissä paketissa.

Oispa enemmän aurinkoa,
Riikka

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2018 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2018 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa